Kızlar grip oldum galiba çok halsizim birazdan bamya yemeği var biraz yicem.
Sabah yürüyüşüme gidicem hasta da olsam gidicem kilolar beklemez :)
Aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzzz :)
Evet tatlım ya bende astım da var,grip falan olunca hemen tetikliyor göğsüm sıkışıyor dikkat etmem lazım o yüzden.Ama yarın sabah erken kalkıp yürüyüşümü yapıcam,kendimi daha enerjik hissediyorum o zaman :)geçmiş olsun havalar bi öyle bi böyle herkez hasta bu aralar
Evet tatlım ya bende astım da var,grip falan olunca hemen tetikliyor göğsüm sıkışıyor dikkat etmem lazım o yüzden.Ama yarın sabah erken kalkıp yürüyüşümü yapıcam,kendimi daha enerjik hissediyorum o zaman :)
Merhaba kızlar, benim de hem kilo vermeye, hem motivasyona ihtiyacım var. Kurban Bayramı hedefini sevdim, bayramdan önceki hafta da tatil yapacağız, o yüzden benim için karar verip başlamak için mükemmel zaman. Benim boyum 1.68 m ve kilom 75kg. Madem çoğu kişi 10 kg vermeyi hedeflemiş, ben de öyle yapayım, benim neyim eksik:)
Ay canım böyle destek oluyorsun işte bize ne güzel :))dikkat et o zaman terleyip serin yerde durma aybende toipiğin annesi gibi oldum sana üşütme başka arkadaşlaraa destek :)))
hoşgeldin cnm motive olmak ve bir takıkpüf noktaları almAKİÇİN SAYFALARI SONDAN BAŞA OKUMAYAÇALIŞ BOYLARIMIZ AYNI BENDE 68 KG OLDUM KALDI9KG BUYOLDA BAŞARILAR DİLERİMMM
bende iddiaya girdim inşallh kazanan biz oluruzz vermem gereken 8-9 kg varkızlar başlık tam aradığım ablamla iddiaya girdim kurban bayramına kadar 50 kilo olursam bana alaycı kuş kolyesi alıcak olamazsam ben ona alıcaamşuan 57,58 arasında değişiyorum boyum 157 tam 2 ayımız var yaklaşık 7 kilo vermem lazım ve vericeem vericezz !
domates onları söğüs doğra salatalıkta doğra üstüne peynir ufala ben çok yapardım bunuukızlar yorumlarınızı beklıyorum hem keten tohumu konusunda hem de domates konusunda.
dıyelım kı ara ogundeyız ya da acıktık aksam. meyve yerıne domates yesek nasıl olur ? meyve de seker ver ustelık.
bravo çokgüzel menü bak sekizde yememeye dikkat etoldu yedin 3saat sonra yatyarın ıs amaclı mısafırım olacak aksama kadar onlar ıle ugrasırım. oyuzden pc basında olamam sanırım ısteyken. aksamkı yedıklerımı yazıp raporumu vereyım sımdıden.
ıkı lıtre su, ıkı dılım ananas, ve bır ıncır yedım aksam yemegınden oncekı ara ogunu boyle tamamlamıs oldum. sızlerın tarıf ettıgı fırında kusbası et yemek yaptım salcasız domateslı bıberlı baharatlı. esım de yedı ve guzel begendı. ben de begendım dıyet gıbı hıssetmedım. kucuk bır kase yogurt yedım yanında ve bır bardak su ıctım yanında.
yatıncaya kadar yarım lıtre daha su ıcerım sanırım. erken uyumayı dusunuyorum grıpten dolayı halsızım. buarada 500 metre yuruyudum ve 40 basamak cıkmıs oldum.
tek kotu sey hareket yapamadım yarın cok yorulacam grıbım dınleyeyım dıyorum bır de dıger kotu sey yemegı yememız sekız bucugu buldu.
minikbir muza toz kakao ban ye canım muz kalorili o yüzden baş parmak kadar olsun gerçekten çok güzel oluyorya iki gün kaybolduk yıkmışsınız topiği yahudün pazara gittim turşuluk, kurutmalık, dipfirize konulacak malzemeleri aldım 2 gündür onlarla uğraşıyorum yoruldum valla .. eşim izne ayrıldı kaynımlara gitcez bikaçgün sonra, bi süre topiğe gelemicem. bu arada yediklerimede dikkat etmeye çalışcam umarım eve döndüğümde tartıda azalmalar görürüm.
acayip çikolata krizindeyim bunun için öneriniz varmıııııııı.. çok tavan yapınca yiyorum ufak tefek çikolata yoksa meyvelerle geçiştirmeye çalışıyorum ama nafile
yaptım cnm sarımsakta ekledim düşündükçe fena oluyorummmmaaaaaaaa innmıyorum yaaa bir sürü eklenti yaptım bi an hepsi gtti uyuz oldum innkii yaaa..otrmuşş burda btn sayfları okudum...eşim evdeyken ben girmiyorum pc ye...bu hafta gececydi..ve bayrm diye evdeydii..girmedim en son 7. sayfada bırıktım ve bugn 21 olmuşş hepsini tek tek okudummm...şimdi
çimen cnmm senn gögüsünde süt geliyormuşş...benimde bi ara vardı o..benimde prolaktin hormonum çok yüksekti o yüzden oluyormuşş..evet hamileliğe engel ama tedavi edilemicek bir şey değil...sana önerim çörek otu maydonoz dereotu gbi besinlerden uzk dur...bunlar süt hormonu yani prolktini yükseltiyorrr
pomogranate...merhaba cnm..benm tahminmce sende pcos var..he yoksa da büyk ihtimal kilolu olduğun için yumurtalıkların çalışmıyor...benmde fsh hormonum ii değil.sebebide pcos..ve kilo vermm gerekiyor..klo vernce emin ol adetn her şeyn düzene giricek..sana şunu tavsiye edrim netten araştır..soğan kürünü..nasıl olcanı ne zmn başlancanı ne kdr kulnncanı öğren..hem adetni düzene sokuyor hem de müthiş antioksidan..o yüzden soğan kürü kilo vermenede yarıck cnm..
bu arada yoğurtlu semizotunu tüketemiyenlere tavsiyem içne sarımsak atsınlar az bişe tuz ve naneyle gayat yenilebilir oluyor..çokta lezzetlii..
zayıfkız merhaba cnmm..tablo konusunda sana yardım edebilirim cnmm...istersenn...bu arada ben yarın 23:30dan önce gelemm o yüzden bildirimimi şimdi yapıyorum..
kilom85.4
boyum 160
kurbana kadr olan hedef kilom 74
haftalık toplam spor 420 dka
evet kızalr dün ve bugün yedikelrimi içtiklerimi veee yaptıklrımı yazıyorumm..
29.08.2012
sabah sirkeli suyumu içtim
3 dilim domates,2 salatalık 1 kk peynir ve karışım çayımı içtim
ara öğünde 1 sade soda yoğurlu kepek
12:00 13:00 spor yaptım
öğlen 1 kepçe çorba 1 biber dolması..
ara öğün üzüm
çorba 1 dolma ve 1 dilim kavun
ara öğün yoğurt
3 lt su
45 DAKKA TEMPOLU YÜRÜYÜŞ VE KOŞU YAPTIM GECELEYNN...BEN SAAT 6 DAN SONRA SADECE YOĞURT TÜKETİYORUMM
30.08.2012
Sirkeli su
sabah 1 yumurta salatalık 1 çeri domates(minik)
ara öğün yok
öğlen 1 kepçe çorba 4 ymk taze fasulye
ara öğün yoğurt
akşam 1 kepçe çorba 4 yk taze fasulye 2 ymk bulgur pilavı
3 lt su 1 saat sporrr
kızlar ben ufak bir tablo koydumm..zayıfkıza yardımcı olması için umrım hoşunuza gider..şimdi mesela bu hafta yazalım diğer hafta en çok kiloyum kim verdiyse onu ilk üçe yazalım ve onlrın rengini kırmızıyla yazalımm...naslll???zayıfkız istediğin zamn yardım edebilirm sana..ben yarrn gece gelrim..seninn yapman gereken td yazan yarlere bigileri yazmak ben sana çizelgeyide oluşturdumm...sen burdan alıntı yap..sonra kopyala yapıştır yaprsın ilk sayfaya tabi beğendiyseniz...lap diye atldım ortaya ama..kusura bakmayın kızlar..ben yardımcı olmak için dedmm..
kurallr konusuna gelnce..her gn öenmli bi drurum olmdıkca bildiri yapalım..her cumada yaptığımız sporu kilomuzu her şyimizi yazalım..ama tabloyuda bence cumrtesi düzenliyelim hani cuma gnü gecesine kdr herkes bildimini yapsın derm ben..yine de siz bilrsinzzz
hee bu arada arkaşlr su içemeyenlere iki önerm vr..sürahinn içine suyu döktünten sonra 3 4 tane taze nane yaprağı atın..geceleyin yapın bunu sabah rahat içersinz..buz dolabinda da durabilr..
su içmeyi unutyorum diyenlere 3 tane 500ml şişelere su koyun öğlene kdr saat 2 ye kdr 3nü bitirn ve sonra yine doldurun öğleden sonrada 3 tane bitirnn..
ymeklerden önce 2 bardak ara öğünlerden önce 1 bardak .kalkınca 2 bardak ve yatrken 2 bardak su için tavsiye edrimm...yeşil çayıda haytınzdan çıkrmyın derim..siyah çay tercihinzse açık için ve limonlu için şekr kulnnmayınzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?