- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
bende şişmanımmmmmm:):)
tablo cok guzel olmus. zayıfkız ısmımı ekleyebılır mısın lısteye ?
1,58 boy
110 kilo
1983
ilk hedef 100 kurban bayramı, ıkıncı hedef aralık sonu 80, son hedef seneye yaz 55
bende iddiaya girdim inşallh kazanan biz oluruzz vermem gereken 8-9 kg var
domates onları söğüs doğra salatalıkta doğra üstüne peynir ufala ben çok yapardım bunuu
bravo çokgüzel menü bak sekizde yememeye dikkat etoldu yedin 3saat sonra yat
minikbir muza toz kakao ban ye canım muz kalorili o yüzden baş parmak kadar olsun gerçekten çok güzel oluyor
yaptım cnm sarımsakta ekledim düşündükçe fena oluyorummmm
gayet güzel en çok yAPTIĞIN aktiviteye hayran kaldım
çayı tüketmenin zararıyok heleki şekersizse amaaçık işsen sağlıkçaısından helede limon sıksan daha güzelolurigibme geliyorhemenn bilgilerimi bende yazıyorum burayaa...
doğum yılı 1985
boy 170
kilo 82
hedef kilo : kurban bayramına kadar 75, ama genelde 65..
sabah kahvaltıda ekmek, domates ve bir parça tavuk nugget yedim..
ara öğünde yağsız süt, öğlen de kepekli sandviç yemeyi düşünüyorum..
haydi bakalım kızlar gazamız mubarek olaa
yalnız benim bir sorum olacak. şekersiz çay içmenin diyete bir sakıncası var mı ? ben çayı çok tüketiyorum da :44:
selam sen şifreni istersen bana ver ben burdan gireyim çizelgeni yapayım
çayı tüketmenin zararıyok heleki şekersizse amaaçık işsen sağlıkçaısından helede limon sıksan daha güzelolurigibme geliyor
pomogranate...merhaba cnm..benm tahminmce sende pcos var..he yoksa da büyk ihtimal kilolu olduğun için yumurtalıkların çalışmıyor...benmde fsh hormonum ii değil.sebebide pcos..ve kilo vermm gerekiyor..klo vernce emin ol adetn her şeyn düzene giricek..sana şunu tavsiye edrim netten araştır..soğan kürünü..nasıl olcanı ne zmn başlancanı ne kdr kulnncanı öğren..hem adetni düzene sokuyor hem de müthiş antioksidan..o yüzden soğan kürü kilo vermenede yarıck cnm..
merhaba. benım pco yok. enazından ıkı yıl once yoktu. evet kılolu oldugum ıcın sanırım yag, yumurtalıklarımı sarıyor ve calısmasını zayıflatıyor. benım durumumda olup saglıklı olanlar da var ama demekkı benım vucudum daha farklı etkılenıyor. 29 yasında bunu anlamıs ve kabullenmıs durumdayım artık ve oyuzden bu yola cıktım. evet bu sıte sayesınde ınanır oldum, kılo verıp adetı duzelen anne olan cok sayıda kısı oluyor. ınsaallah ben de oyle olabılecegım. yola cıktım, mucadele edıyorum, Allahın yardımı ıle olacak ınsaallah.
ben ıkı kez hapsız adet gordum bırı 30 gunde bırı 40 gunde. ama ucuncu gelmedı bır turlu ve en son 17 temmuzda adet oldum. hayıt tohumunu sureklı ıcıyorum, ıncır sureklı yıyorum taze. kuru ıncır kurunu adet olunca yapmam tavsıye edıldı ve bırkez yapıp ara verdım bu yuzden. sogan kuru 3 yıl once bır ay boyunca denemıstım ve faydasını gormemıstım. yenıden baslayacagım ama basına varamadım bır turlu. ev, ıs, dıyet hazırlıkları derken kafam da kendım de cok doldum hatta ıse odaklanamıyorum ne yapacam bılmıyorum sureklı sıtedeyım.
ılgın ıcın cok cok tskler tanıstıgımıza memnun oldum
iş yerinde oldugum için limon sıkamam ama açık içebilirim teşekkür ederim
duyfer_2006
boy:1,68
kg,68,3
hedef kg:60 (kurban bayramına kadar)
kızlar yukarda alıntı yaptım benimkindendevam edin tek bir msjdaolsun zayıfkıza kolaylıkolur derli toplu olur
eee bende 85 kgdum dahaöncesende vercenya ben kendımden utandım ve cok kızdım. ben sızlerden 30-40 kılo sısmanım yaaaaaaa(((((((((((
alıntı nerde goremedım
bende geçen gün öyle yaptım tavuk şiş yedimamalavaşsız garnitürsüzzzkızlar yarım saate cıkarım ben. mısafır gelecek dıye hazırlık yapmam lazım, anlasma metınlerıne falan bakacagım.sanırım aksama kadar gıremem. hızlıca yazdıgım ıcın gunaydın demeyı de unuttum sabahkı yedıklerımı yazmayı da.
gunaydınlarrrrrrrrrrrr basarılar herkeseeeeeeee
normal sut ve bır kase form k cıleklı yedım.
bır kucuk cay ıctım. 500 ml ılık su ıctım buarada aklıma gelmısken ben ılık su sevıyorum oyuzden sularımı hep ılık ıcıyorum ustelık soguk olunca az ıcebıldıgımı farkettım.
lımon ya da sırkelı karısım yapamadım gec uyandım yıne. daha erken kalkmayım.
mısafır gelmeden ıkı dılım ananas ve bır ıncır yemeyı dusunuyorum ogle yemegıne kadar.
bu benım ılk sınavım, mısafırler mesrubat ıcer kuruyemıs yer. yemege yanlarında gıdecek olursam tavuk sıs ya da gogus ızgara alacagım az mıktar. ayran ıcecegım yanında.
aaaaaaaa innmıyorum yaaa bir sürü eklenti yaptım bi an hepsi gtti uyuz oldum innkii yaaa..otrmuşş burda btn sayfları okudum...eşim evdeyken ben girmiyorum pc ye...bu hafta gececydi..ve bayrm diye evdeydii..girmedim en son 7. sayfada bırıktım ve bugn 21 olmuşş hepsini tek tek okudummm...şimdi
çimen cnmm senn gögüsünde süt geliyormuşş...benimde bi ara vardı o..benimde prolaktin hormonum çok yüksekti o yüzden oluyormuşş..evet hamileliğe engel ama tedavi edilemicek bir şey değil...sana önerim çörek otu maydonoz dereotu gbi besinlerden uzk dur...bunlar süt hormonu yani prolktini yükseltiyorrr
pomogranate...merhaba cnm..benm tahminmce sende pcos var..he yoksa da büyk ihtimal kilolu olduğun için yumurtalıkların çalışmıyor...benmde fsh hormonum ii değil.sebebide pcos..ve kilo vermm gerekiyor..klo vernce emin ol adetn her şeyn düzene giricek..sana şunu tavsiye edrim netten araştır..soğan kürünü..nasıl olcanı ne zmn başlancanı ne kdr kulnncanı öğren..hem adetni düzene sokuyor hem de müthiş antioksidan..o yüzden soğan kürü kilo vermenede yarıck cnm..
bu arada yoğurtlu semizotunu tüketemiyenlere tavsiyem içne sarımsak atsınlar az bişe tuz ve naneyle gayat yenilebilir oluyor..çokta lezzetlii..
zayıfkız merhaba cnmm..tablo konusunda sana yardım edebilirim cnmm...istersenn...bu arada ben yarın 23:30dan önce gelemm o yüzden bildirimimi şimdi yapıyorum..
kilom85.4
boyum 160
kurbana kadr olan hedef kilom 74
haftalık toplam spor 420 dka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?