Kurban Bayramı'na kadar zayıflamak isteyenler buyursun

bende şişmanımmmmmm:):)

sıbel benı dınleyıp aramıza katıldıgın ıcın sevındım ama şöyle bır durum var kızlar cok kararlı bır sekılde dıyet yapmayacaksa, o kısıyı lısteye almamak kararındalar. ona gore azmını ve kararlılıgını en yuksek tutacak sekılde kendını motıve etmek zorundasın

hemenn bilgilerimi bende yazıyorum burayaa...

doğum yılı 1985
boy 170
kilo 82
hedef kilo : kurban bayramına kadar 75, ama genelde 65..

sabah kahvaltıda ekmek, domates ve bir parça tavuk nugget yedim..
ara öğünde yağsız süt, öğlen de kepekli sandviç yemeyi düşünüyorum..

haydi bakalım kızlar gazamız mubarek olaa

yalnız benim bir sorum olacak. şekersiz çay içmenin diyete bir sakıncası var mı ? ben çayı çok tüketiyorum da :44:

demek iddiaya gırdın ne guzel. ben de dun anneme soyledım. zayıflarsan sana takım elbıse alacam ıkı tane derdın herzaman. ben dıyete devam edıyorum bır haftadır dedım ılk defa bu kadar guzel ve azımlı yapıyorum dedım. mutlu olur ama cok ınanmaz sekılde ıyı bakalım falan dedı. o benım azımsız oldugumu hep soyler durur zaten. motıve etmesını de bılen bırı degıldır zaten. neyse anneme canım sıkılsa, sen zayıfla da alırız dedı. esım de alacak dedım, gardrobumu yenılemeye hazırlanın dedım.

hımm domates ıyı fıkır demekkı. saat on gıbı acıktıgımı hıssedıp ve bır tane domates yedım on bucukta da uyudum ıkı bardak da su ıcmıstım. ıkı bucuk lıtre olmustur dunkı su mıktarım.

evet ya yemek ılk kez bukadar gecıktı. evde oyalandım yemekten once bır de hasta olunca agır agır yaptım sanırım.

benım de bugun canım cıkolata ıstıyor muz mu yıyeyım kakoalu. barız cıkolata cekıyor canım. cok uzun zamandır yemedım zaten. bayramdan berı sanırım.

semız otu ben de sevmıyorum ya ıcıne ne koyarsam koyayım.

çayı tüketmenin zararıyok heleki şekersizse amaaçık işsen sağlıkçaısından helede limon sıksan daha güzelolurigibme geliyor

Günaydınnn :)
Ben söylemiştim ama tekrar söyleyeyim çizelge için:
Doğum tarihi:1989
Kilo:62
Hedef:55
Boy:1.64

Kahvaltım:bir haşlanmış yumurta,bir dilim kızarmış kepek ekmeği,bir domates,bir kaç dal maydonoz ve yeşil çay :)

yaş 36
boy 1.58
kilo 95.5
bayrama kadarki hedefim 88

sabah 2 b limonlu ballı ılık su 1.5 saat step
1lt su
1 h yumurta ,5 zeytin,domates,salatalık,1 biber,bir tutam maydonoz
peynir 1 dilim ekmek 1 yeşil çay

mucizem77
kilom85.4
boyum 160
kurbana kadr olan hedef kilom 74
pomogranate

1,58 boy
110 kilo
1983
ilk hedef 100 kurban bayramı, ıkıncı hedef aralık sonu 80, son hedef seneye yaz 55

cimen87

boy : 1,60
yas : 25
mevcut kilo : 56.400
kurban bayrami icin hedef : 50
asil hedef : 48 Beğen

cesmi_naz

doğum yılı 1985
boy 170
kilo 82
hedef kilo : kurban bayramına kadar 75, ama genelde 65..

renesmee_

Doğum tarihi:1989
Kilo:62
Hedef:55
Boy:1.64

duyfer_2006
boy:1,68
kg,68,3
hedef kg:60 (kurban bayramına kadar)

fadime02
yaş 36
boy 1.58
kilo 95.5
bayrama kadarki hedefim 88

nesli78

Boy: 1.68 m
Mevcut Kilo: 75 kg
Kurban Bayramı için hedef: 65 kg
Asıl hedef: 59

Son düzenleme:

kızlar yukarda alıntı yaptım benimkindendevam edin tek bir msjdaolsun zayıfkıza kolaylıkolur derli toplu olur

kızlar yarım saate cıkarım ben. mısafır gelecek dıye hazırlık yapmam lazım, anlasma metınlerıne falan bakacagım.sanırım aksama kadar gıremem. hızlıca yazdıgım ıcın gunaydın demeyı de unuttum sabahkı yedıklerımı yazmayı da.

gunaydınlarrrrrrrrrrrr basarılar herkeseeeeeeee

normal sut ve bır kase form k cıleklı yedım.

bır kucuk cay ıctım. 500 ml ılık su ıctım buarada aklıma gelmısken ben ılık su sevıyorum oyuzden sularımı hep ılık ıcıyorum ustelık soguk olunca az ıcebıldıgımı farkettım.

lımon ya da sırkelı karısım yapamadım gec uyandım yıne. daha erken kalkmayım.

mısafır gelmeden ıkı dılım ananas ve bır ıncır yemeyı dusunuyorum ogle yemegıne kadar.

bu benım ılk sınavım, mısafırler mesrubat ıcer kuruyemıs yer. yemege yanlarında gıdecek olursam tavuk sıs ya da gogus ızgara alacagım az mıktar. ayran ıcecegım yanında.

dünden midem çok kötü oyüzden sabah yine rezene içtim
kahvaltım
1 yumurtasarısı beyazı sevmem(biliyormusunuz 1yumurta 90 kalori veçok güzeltoktutar bunun 65kalorisi sarısında 15 beyazında oyüzden beyazı daha çok tercihederler keşkebende sevsemmm
maydan0z
salatalık (yarım)
domates(yarım)
biber(yarım)
peynir
1 dilimkızarmış karışık tahıl ekmeği(içeriği çavdar,tambuğday,kepekkarışık)
buluntım geçsin yeşil çayımı ve kiraz saplıçayımı içip spor yapacağım inşallahhh
öğlene şimdiki düşüncem kendi yaptığım ev tarhnası yapmak fikrimdeğişirse yazarım

Son düzenleme:
ya ben kendımden utandım ve cok kızdım. ben sızlerden 30-40 kılo sısmanım yaaaaaaa (((((((((((
eee bende 85 kgdum dahaöncesende vercen
alıntı nerde goremedım

bir önceki sayfada kg alıntısı yaptım herkez benden yaparsa tek sayfada olur
bende geçen gün öyle yaptım tavuk şiş yedimamalavaşsız garnitürsüzzz

doktor birsey yok demisti ama 3 yildir ayni simdi ben ne edecem o yuzden seneye turkiyeye gitmeyi dusunuyorum..birsey soracam peki senin adetine yakin gogus kenarin cok aciyor muboyle dokunamiyacak kadar.. tesekkur ederim canim onerilerin icin

Günaydın kızlar, dün gece başlayan motivasyonum devam ediyor:) Sabah kalkınca 1 bardak su içtim, sonra da yarım saat yürüyüş yaptım. Ev, sabahları çok sıcak olduğu için kahvaltıyı dışarda yapıyoruz. 1 dilim ekmekle 1 kase yoğurtlu çorba içtim ve yarım haşlanmış yumurta yedim. Ayrıca 500 ml su içtim. Buraya böyle rapor veriyor şekilde yazınca insanın daha bir dikkat edesi gerekiyor.

Benim için en önemlisi hareket etmekti, çok şükür ona da başladım. Bu arada herkes bilgilerini yazıyor, ben dün yazmıştım ama sizin yazdığınız formatta yazayım:

Boy: 1.68 m
Mevcut Kilo: 75 kg
Kurban Bayramı için hedef: 65 kg
Asıl hedef: 59 kg

Hergün en az yarım saat yürüyüş yapmayı düşünüyorum.

Hadi hepimize kolay gelsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…