Kurban Bayramı'na kadar zayıflamak isteyenler buyursun

böyle devam edelim eklemek isteyen alta devam etsin

yumnurta bugun yıyecem dedım kaldı yıne oyle ya. gec kalınca ıse. ama yemem lazım.

beyazını ben de sevmem ya.

ekmek kızarınca kalorısı degısıyor mu azalma ya da artma olarak ?

gunaydin kizlar..bisey diyecem kizmayin canim acayip puding istiyorrrr cikolata istiyor adet gunum gecti 2 gun karnim acayip sis ve agri yapiyor bugun :2: ve durmadan terliyorum ki hava bugun acayip soguk ve yagmurlu puding icin oneri bekliyorum ama az kalorili olanlardan yoksa yemesem mi dun valla o kadar canim istedi ki kalkip ne cikolata yedim ne de puding yaptim

sabah

bir yumurta
bir dilim ekmek
bir tutam maydanoz
4 biber
2 y zeytin

yumnurta bugun yıyecem dedım kaldı yıne oyle ya. gec kalınca ıse. ama yemem lazım.

beyazını ben de sevmem ya.

ekmek kızarınca kalorısı degısıyor mu azalma ya da artma olarak ?

evet cnm
1 dilim beyaz ekmek 90 kızarınca60
1 dilim kepek,çavdar tambuğdayekmeği 60 kalori kızarınca 30

ok canım uyuyorum ben de ozaman. bılıyor musun aslında ben herseyı bılıyor ama uygulamıyormusum ama su da var ıkı aydır dıyet ve bebek bolumlerınde cok gezdım cok alıntılar yaptım sadece uygulamaya baslamamıstım ama ek olarak kendımde gordugum soyle bır ozellık oldu sımdıden dengelemeyı, ne yesem, nasıl yesem bunları ogrenır oldum sankı yıllardır yapıyor ya da uyguluyor gıbı. yemegın tuzunu yagını el yordamı ıle tutturursun ya bır hafta oldu ama yıne de gayet ıyı plan yapabılıyorum gıbı gelıyor. bır anda bır ısık yanıyor kafamda sankı ve ben otomatık olarak yapıyorum sankı.

cimen87

boy : 1,60
yas : 25
mevcut kilo : 56.400
kurban bayrami icin hedef : 50
asil hedef : 48

cnm rwgl dönemindesin metobalizman harika çalışıyor ödem dışında eğer güzelspor yaparsan tuzdan kaçarsan reglbittiğinde kg bile vermiş olursun tabi yediklerine dikkatedersin
önerim hasanusta gibi güzel tatlı ustalarında ligt pudingler var terih edebilirsin yada 1 öğününden fedakarlık edersin abartmamakkaydıyla ve yanındabol suiçerek öğlen ye ve hareket çok yap akşama ya salata yayoğurt yada meyvayla geçiştir
çikolataiçin hep yazıyorumbaş parmakkadar muza toz kakaoya ban ye

hmm yok ya yemiyecem canim sikacam disimi cok canim istersen minicik parca cikolata alirim baskada yemem..acaba bu yuzden mi kilo yavas gidiyor yoksa 4 gunde 600 gram iyi mi dikkatta ediyorum harekette var bol su da iciyorum ama sanki az mi gitmis ne

canım sorma o hıs bende de var ama bılmıyorum da sımdı az gectı gıbı ananastan sonra bır de ıncır yedım o azalttı sanırım. buarada ananas azıcık pahalı bır meyve ama bana uc gun yetıyor bır tanesı. ıkı uc tane almayın zaten, hemen ıcı gıdıyor 3-4 gunde. bır de ınanılmaz tok tutuyor cok lıflı ama sekerı var bırazcık. tatlı bır meyve sonucta.

ekmegın tadını unuttum sankı. ıkı gundur hıc yemedım. yarın ekmeklı kahvaltı yapayım ben maydonoz yumurta peynır falan olsun.

zayıfkız bugün akşama kadar kayıt yaptıranları alalım benimönerim fazla kişi olunca karışıklık oluyor

bencede menune sabahta olsa ekmek eklemelisin ben normalde de sadece sabahlari 1 dilim ekmek yiyorum sevmiyorum fazla

ananas olabilir bak ya da kuru incir ama korkudan eve alamiyorum ki kuru inciri falan cok yiyorum diye

kızlar sporumuzuda yazalım ben haftalık tam 700 dakika spor yaptım

ya ben dk bılmıyorum kı 1km -500 m, 200-300 basamak falan benım boyle spor oldu sayılır. grıp de olunca hıc spor yapmadım aksam. sureklı ayakta oldum aksamları ama spor sayılmaz spor yapmadım eve gırınce. bugun daha ıyıyım su mısafırler de canımı cıkartmazsa aksama kesın spor var leslıe cok hosuma gıttı. muzık eslıgınde leslıe yapacam

Sizce ben çok mu yemek yiyorum. Çok yiyorum ve asla zayıflayamayacağım gibi geliyor.

Dünkü listem:

9.00 - Bir dilim ekmek
Az patatesli omlet
2 küçük dilim kaşar
2 dilim salam
17.00- Biraz makarna
Yarım çay bardağı gazoz
21.40- 1 nektari

1saat 15dk Leslie yaptım. Olabildigince su içtim

hmm yok ya yemiyecem canim sikacam disimi cok canim istersen minicik parca cikolata alirim baskada yemem..acaba bu yuzden mi kilo yavas gidiyor yoksa 4 gunde 600 gram iyi mi dikkatta ediyorum harekette var bol su da iciyorum ama sanki az mi gitmis ne

56 kgsun ve 4 günde 600 gr hemen maşallah diyorum 70üstünde haftada 1 kg norma l cnm ne güzel 3 günde bunu 800 bile çıkrsan şahane olur

evet cnm
1 dilim beyaz ekmek 90 kızarınca60
1 dilim kepek,çavdar tambuğdayekmeği 60 kalori kızarınca 30

hımmmm guzel oldu canım bu bılgı. ekmek kızartma makınam var dugun hedıyesı gelmıstı ama hatta yıllardır kullanmıyoruz usenıp. dur ben kızartayım hıc olmadı pazar sabahı.

bende aksam arkadaslarla disariya cikmasam evde leslie 5 mil yapacam simdi cikip disarda yuruyemem cok yagmur var

101 kılo ınmıssın 105 kılodan. aynı kılolarda oldugumuz ıcın sormak ıstedım kac haftada verdın bu kıloyu. ben senden az yıyıyorum yaklasık bır hafta oldu. dıjıtal baskul almam lazım ama sankı bu sabah 109 gordum gıbı geldı acaba yanıldım mı bılemedım eskı baskullerden oldugu ıcın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…