Kurban Bayramı'na kadar zayıflamak isteyenler buyursun

56 kgsun ve 4 günde 600 gr hemen maşallah diyorum 70üstünde haftada 1 kg norma l cnm ne güzel 3 günde bunu 800 bile çıkrsan şahane olur

hımmmm ozaman ben haftada bır kılo verebılırım yanı ? ama hareketım olmadı bu hafta oyle cok. uzgunum oyuzden bıraz endıslı yanı

hala vaktim varsa beni de alın öyleyse :) 21 yaşındayım. boyum 1.64 kilom 53 bayrama kadar 49 olsam güzel olur. fazla bi kilo problemim yok aslında ama 20 gün sonra mutlaka 3 kilo vermiş olmam gerek.. benim için önemli olan esas konu sıkılaşmak sıkılaşmak için yaptığımız egzersizleri de paylaşsak ne güzel olur :)

bencede menune sabahta olsa ekmek eklemelisin ben normalde de sadece sabahlari 1 dilim ekmek yiyorum sevmiyorum fazla

ananas olabilir bak ya da kuru incir ama korkudan eve alamiyorum ki kuru inciri falan cok yiyorum diye

evet evet ekmek yemedım hıc ıkı gundur. bıraz da bılerek yaptım ekmek benım bas dusmanım cok severım. her nekadar ıkı dılım tam bugday yesem de sadece sabah, ekmek yeme alıskanlıgını yok etmek ıcın bıraz boyle pat dıye ıkı gun kestım bıraz da gec kalmam sebep oldu ıse.

kuru ıncır var evde ama sevmıyorum yemem yanı oyle. kür yapacagım onları zaten oyuzden aldım. yas ıncır cok severım ama ınan 4-5 tane yerdım normalde bır oturusta ama sımdı ıkıncı bıle gozume batıyor cok oldu dıyorum. ananası cok sevdım hem guzel hem tok tutuyor. elmadan daha tok tutuyor benı

ben dün yazmıştım öncelikle öğün atlamışsın ki buyanlış metabolizman yVAŞLAR ÖĞLEN sebze yemeği hiç olmadı bir kase yoğurt tavsiye ederim gazlıiççek yerinew çok canın çekerseiçeçek meyvalı soda tavsiye ederim yatmadan 2-3 saat öncesinden ara öğün bile ola yeme işlemi bitmeli bence yediklerin dengesiz sebze yok et tavuk gibi ürün yok yadaona eş değerbir gıda yokk yani gün içinde sebzen,yoğurdun,peynirin ,et,tavuk yada ona eş değer bir gıda imeyva bunları ye mutlaka az ye 3 ana 3 ara öğün yap mutlaka olmanıönerrim,vaktin varsa oyaptığınleslie kadar bir setde akşam yapmını öneririm sorduğun için yazıyorum senin bileceğiin iş

bende aksam arkadaslarla disariya cikmasam evde leslie 5 mil yapacam simdi cikip disarda yuruyemem cok yagmur var

evet evde yap kesınlıkle. ne bılıyım leslıe benım hosuma gıttı henuz denemesem de ızlerken keyıf aldım. dıyet ve spor keyıflı olursa oluyor bence bu ıs. cunku hayatımda ılk kez dıyet ve spordan keyıf alıyorum. kosu bandım var yıllardır onu bıle kullanmadım mesela dogru durust

hadi ya ama ben regl doneminde olmasam kesin bir haftada 1.5 kilo verirdim ama belki adet doneminden sonra giderse ama buna sevindim

regl dönemi değerlendrirsen güzel değerlendirmezsen tehlikeli birdönem tuzdan mümkün olduğunca kaçın,su çok tüket spor yap regl bittiğinde güzel kg verirsin aksini yaparsan tatlıya saldırıptuz çok tüketirsenaz su içiphareketsiz kalırsan + kg olursun

yahu incir sevilmez mi sirf turkiyeden gelen arkadasa yas incir aldirttim burada yok hep kurusu var turk bakkallarinda..evet ananas guzel bir meyve tok tutar elmada oyle

aman Allah korusun duyfer cok dikkat edecem cok tesekkurler duyfer hakkini helal et daha cok sorular sorariz biz sana

hımmmm ozaman ben haftada bır kılo verebılırım yanı ? ama hareketım olmadı bu hafta oyle cok. uzgunum oyuzden bıraz endıslı yanı

cnm benim metabolizma işi bu eğer hareket çok yaparsan senin haftada 2 kgvermen lazım ama dediğim igib metabolizma işi bak sanabaşkabir çaıdan yazcam

örnekbir tablo

sabah yedin diyelim 200kalorilik
ara öğün100 olsun
öğlen 300 kalorilik yedin
ara 100 olsun
akşam 350 -400kaloriki yedin
ara 150 olsun
ne ede1250 kalori eder
sen gün boyu merdiven çıkma evdenişe gitme mesafesi işten eve gite mesafesi afadersin wcgitme masadan masaya yüreme evde temizlik yapmabirde üstüne sporyapma gün boyu aldığınnefes dahil 1250 kaloriyanin yediğin toplam kalornin üstüne çıkarsa kgvermeye başlarsın insan oturduğu yerde 1 saatkalkmasa bile her saat 1kaloriyakarmış kısaca elinden geldiğince harket edecceksin mümkünse yediklerninkalorsini hesaplıcaksın internette kalori hesaplayan siteler çok üç aşa beş yukarı hesaplıcan ve buna düşünerekhsreketyapcaksın ben mesela adım sayar alcam kaç adım attığim adımdan bile kaç kalori harcarım öğrenmek istiyorumçünkü

Son düzenleme:

ne guzel kosu bandinda var keske bende olsaydi diyecem ama evimde yer yok o yuzden alamam..ama ben sporu seviyorum cok yaparim yani usenmem firsat buldum mu hemen acarim muzigi pc de baya yuklu spor videolarim var canim hangisini isterse onu yaparim..havada guzelse hemen cikarim disariya yuruyuse

Ben Bayramdan sonraki gün başladım. Bayramda tartıldıgımda 105'tim. Diyetimin 2.günü aç tartıldıgımda 103.6'ydım. Yani 103.6 ile başladım. 1 hafta sonra 29 Agustos'ta tartıldım. 101.3'tüm . Bizim tartımız dijital. Eski baskullerde virgülü göremedigim için farkı farkedemedigim zamanlar olur diye kullanmıyorum. Bir de ben 14 yaşındayım. Daha çabuk kilo verdigimi söylüyorlar. Yani diyet yaparken birileriyle karşılaştırman dogru degil bence. Vücutlarımız farklı çalışıyor sonuçta :)

Acıktığım için az önce zorunlu bir ara öğün yaptım, 10-12 tane çubuk krakerle bir üçgen peynir yedim. Bir de kahvemi çay ocağından kendim aldım, bu da iki kat merdiven inip çıkmak demek:)

Acıktığım için az önce zorunlu bir ara öğün yaptım, 10-12 tane çubuk krakerle bir üçgen peynir yedim. Bir de kahvemi çay ocağından kendim aldım, bu da iki kat merdiven inip çıkmak demek:)

canim o cubuk krakerlerde cok kalori yok mu onun yerine dilim ekmek inan daha iyi hemde tok tutardi seni gerci benden iyi bilenler vardir ben sadece fikrimi soyluyorum

Öncelikle moralini bozma, buraya yediklerini yazmaya devam et, gerçekten daha kontrollü olmanı sağlıyor. Arkadaşlar da yorum yapmış zaten, ben de benzerini söyleyeceğim, sağlıklı bir beslenme olmamış. Salam ve kaşar miktar olarak az yesen de yağ oranları çok yüksek gıdalar. Yani onlardan az yiyeceğine normal bir peynirden daha çok yiyebilirsin. Sanırım sen de benim gibi karbonhidrat sevenlerdensin Bunu biraz dengelemeni öneririm. Makarna ben de çok severim, erken bir satte yemişsin o da güzel ama sosu nasıldı bilmiyoruz tabi. Aynı gün içinde patates ve makarna var ama anladığım kadarıyla miktarları az. Aslında biraz proteine ağırlık versen seni daha çok tok tutar. Karbonhidrat mutluluk veriyor ama tok tutmuyor.

Bence yediklerin az, öğünlerini daha düzenli yapmalısın, böylece yediğin yemek miktarı da artacak. Yalnız 1 saat 15 dk spor için seni tebrik ediyorum. Ben altı üstü yarım saatlik yürüyüş yaptım, kendimle gurur duyup duruyorum:)

Haklısın canım ama işyerinde olduğum için elimin altındaki en uygun şeyi yedim. Bir de birşeye canım sıkılmıştı, normalde daha fazla yerdim ama sizlerden aldığım güçle kontrollü yedim. Yorumun için teşekkür ederim, önümüzdeki hafta etimek ekmeklerinden alayım ve çekmeceme koyayım, hem kolay bozulmaz, hem tok tutar. Aslında işyerinde atıştırma için başka önerileri olan varsa paylaşsınlar, çok yararlı olur.

canim o cubuk krakerlerde cok kalori yok mu onun yerine dilim ekmek inan daha iyi hemde tok tutardi seni gerci benden iyi bilenler vardir ben sadece fikrimi soyluyorum

ben o 1 rakamını görmemişim15 dkgörmüşüm kıza 1 set daha yap dedim 1.15 dk bencede süperr

Teşekkürler. Bu sabah 15dk yaptım. İnşALLAH öğlede yapıcam. :S

Ara öğün yaptım şimdi yogun istek üzerine
Form çay+nektari

mucizem77
kilom85.4
boyum 160
kurbana kadr olan hedef kilom 74
pomogranate

1,58 boy
110 kilo
1983
ilk hedef 100 kurban bayramı, ıkıncı hedef aralık sonu 80, son hedef seneye yaz 55

cesmi_naz

doğum yılı 1985
boy 170
kilo 82
hedef kilo : kurban bayramına kadar 75, ama genelde 65..

renesmee_

doğum tarihi:1989
Kilo:62
Hedef:55
Boy:1.64

duyfer_2006
boy:1,68
kg,68,3
hedef kg:60 (kurban bayramına kadar)

fadime02
yaş 36
boy 1.58
kilo 95.5
bayrama kadarki hedefim 88

nesli78

Boy: 1.68 m
Mevcut Kilo: 75 kg
Kurban Bayramı için hedef: 65 kg
Asıl hedef: 59

Kafverengi

Boy: 165
Mevcut kilo: 70.5
Kurban Bayramı için Hedef: 60
Asıl Hedef:55

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…