- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
56 kgsun ve 4 günde 600 gr hemen maşallah diyorum 70üstünde haftada 1 kg norma l cnm ne güzel 3 günde bunu 800 bile çıkrsan şahane olur
56 kgsun ve 4 günde 600 gr hemen maşallah diyorum 70üstünde haftada 1 kg norma l cnm ne güzel 3 günde bunu 800 bile çıkrsan şahane olur
bencede menune sabahta olsa ekmek eklemelisin ben normalde de sadece sabahlari 1 dilim ekmek yiyorum sevmiyorum fazla
ananas olabilir bak ya da kuru incir ama korkudan eve alamiyorum ki kuru inciri falan cok yiyorum diye
Sizce ben çok mu yemek yiyorum. Çok yiyorum ve asla zayıflayamayacağım gibi geliyor.
Dünkü listem:
9.00 - Bir dilim ekmek
Az patatesli omlet
2 küçük dilim kaşar
2 dilim salam
17.00- Biraz makarna
Yarım çay bardağı gazoz
21.40- 1 nektari
1saat 15dk Leslie yaptım. Olabildigince su içtim
bende aksam arkadaslarla disariya cikmasam evde leslie 5 mil yapacam simdi cikip disarda yuruyemem cok yagmur var
hadi ya ama ben regl doneminde olmasam kesin bir haftada 1.5 kilo verirdim ama belki adet doneminden sonra giderse ama buna sevindim
evet evet ekmek yemedım hıc ıkı gundur. bıraz da bılerek yaptım ekmek benım bas dusmanım cok severım. her nekadar ıkı dılım tam bugday yesem de sadece sabah, ekmek yeme alıskanlıgını yok etmek ıcın bıraz boyle pat dıye ıkı gun kestım bıraz da gec kalmam sebep oldu ıse.
kuru ıncır var evde ama sevmıyorum yemem yanı oyle. kür yapacagım onları zaten oyuzden aldım. yas ıncır cok severım ama ınan 4-5 tane yerdım normalde bır oturusta ama sımdı ıkıncı bıle gozume batıyor cok oldu dıyorum. ananası cok sevdım hem guzel hem tok tutuyor. elmadan daha tok tutuyor benı
regl dönemi değerlendrirsen güzel değerlendirmezsen tehlikeli birdönem tuzdan mümkün olduğunca kaçın,su çok tüket spor yap regl bittiğinde güzel kg verirsin aksini yaparsan tatlıya saldırıptuz çok tüketirsenaz su içiphareketsiz kalırsan + kg olursun
hımmmm ozaman ben haftada bır kılo verebılırım yanı ? ama hareketım olmadı bu hafta oyle cok. uzgunum oyuzden bıraz endıslı yanı
evet evde yap kesınlıkle. ne bılıyım leslıe benım hosuma gıttı henuz denemesem de ızlerken keyıf aldım. dıyet ve spor keyıflı olursa oluyor bence bu ıs. cunku hayatımda ılk kez dıyet ve spordan keyıf alıyorum. kosu bandım var yıllardır onu bıle kullanmadım mesela dogru durust
aman Allah korusun duyfer cok dikkat edecem cok tesekkurler duyfer hakkini helal et daha cok sorular sorariz biz sana
101 kılo ınmıssın 105 kılodan. aynı kılolarda oldugumuz ıcın sormak ıstedım kac haftada verdın bu kıloyu. ben senden az yıyıyorum yaklasık bır hafta oldu. dıjıtal baskul almam lazım ama sankı bu sabah 109 gordum gıbı geldı acaba yanıldım mı bılemedım eskı baskullerden oldugu ıcın.
Acıktığım için az önce zorunlu bir ara öğün yaptım, 10-12 tane çubuk krakerle bir üçgen peynir yedim. Bir de kahvemi çay ocağından kendim aldım, bu da iki kat merdiven inip çıkmak demek:)
Sizce ben çok mu yemek yiyorum. Çok yiyorum ve asla zayıflayamayacağım gibi geliyor.
Dünkü listem:
9.00 - Bir dilim ekmek
Az patatesli omlet
2 küçük dilim kaşar
2 dilim salam
17.00- Biraz makarna
Yarım çay bardağı gazoz
21.40- 1 nektari
1saat 15dk Leslie yaptım. Olabildigince su içtim
canim o cubuk krakerlerde cok kalori yok mu onun yerine dilim ekmek inan daha iyi hemde tok tutardi seni gerci benden iyi bilenler vardir ben sadece fikrimi soyluyorum
Öncelikle moralini bozma, buraya yediklerini yazmaya devam et, gerçekten daha kontrollü olmanı sağlıyor. Arkadaşlar da yorum yapmış zaten, ben de benzerini söyleyeceğim, sağlıklı bir beslenme olmamış. Salam ve kaşar miktar olarak az yesen de yağ oranları çok yüksek gıdalar. Yani onlardan az yiyeceğine normal bir peynirden daha çok yiyebilirsin. Sanırım sen de benim gibi karbonhidrat sevenlerdensinBunu biraz dengelemeni öneririm. Makarna ben de çok severim, erken bir satte yemişsin o da güzel ama sosu nasıldı bilmiyoruz tabi. Aynı gün içinde patates ve makarna var ama anladığım kadarıyla miktarları az. Aslında biraz proteine ağırlık versen seni daha çok tok tutar. Karbonhidrat mutluluk veriyor ama tok tutmuyor.
Bence yediklerin az, öğünlerini daha düzenli yapmalısın, böylece yediğin yemek miktarı da artacak. Yalnız 1 saat 15 dk spor için seni tebrik ediyorum. Ben altı üstü yarım saatlik yürüyüş yaptım, kendimle gurur duyup duruyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?