- 31 Temmuz 2012
- 640
- 23
- 68
bugün kahvaltıda sdc 1 elma yedim. öğlen yemeğini yeşilçayla geçiştiriyorum. 4. günüm 64ten 62.8 oldum.
yahu incir sevilmez mi sirf turkiyeden gelen arkadasa yas incir aldirttim burada yok hep kurusu var turk bakkallarinda..evet ananas guzel bir meyve tok tutar elmada oyle
ne guzel kosu bandinda var keske bende olsaydi diyecem ama evimde yer yok o yuzden alamam..ama ben sporu seviyorum cok yaparim yani usenmem firsat buldum mu hemen acarim muzigi pc de baya yuklu spor videolarim var canim hangisini isterse onu yaparim..havada guzelse hemen cikarim disariya yuruyuse
Ben Bayramdan sonraki gün başladım. Bayramda tartıldıgımda 105'tim. Diyetimin 2.günü aç tartıldıgımda 103.6'ydım. Yani 103.6 ile başladım. 1 hafta sonra 29 Agustos'ta tartıldım. 101.3'tüm . Bizim tartımız dijital. Eski baskullerde virgülü göremedigim için farkı farkedemedigim zamanlar olur diye kullanmıyorum. Bir de ben 14 yaşındayım. Daha çabuk kilo verdigimi söylüyorlar. Yani diyet yaparken birileriyle karşılaştırman dogru degil bence. Vücutlarımız farklı çalışıyor sonuçta :)
evet ya ben de cok severım ıncır. bır de cılek asıl en cok sevdıgım meyvedır. ölurum ya cılek ıcın :)))) ama mevsımı gectı doyamadım. ananas yenı alıstım tok tuttugunu farkedınce ben bunu dıyette yerım demıstım ve ıste yıyorum tok tutuyor
1000adımımı attım çayımı içiyorum şimdi
kızlar sorum var kilonuz hangi bölgenizde toplandı hangi bölgenizden şikayetçisinizz ilkcevabı ben vereyim
benim kilom kol omuz sırt bölgemde zaten birbiriyle bağlantılı üstbedenim 40-42 alt bedenim 38-40
birde sezeryanlı olduğum için göbek ve simir bölgem aslında 53 kg daykendegöbeğim vardı şimdi daha iyi anlıyorum çekirdek çok yerdim kızarma cips çok yerdim kilo olmzdım ama hep göbekliydim bu yüzden demel
neyse bacaklarım ince basenim yok belim zayıf
slm kızlar masama yenı oturdum. cok yordu benı mısafırler. fıyat ıcın anlas, her urunu goster, patrona herseyın cevırısını yap canım cıktı bır de grıbım yanı.
yemege gıdecez sanıyordum patron benı ektı valla. yemek saatını de kacırdım. bugun 500 ml su ıcebıldım adamların yanında su ıcemedım. oglen onlar namaz kıldılar ben de cok acıktım ve 6-7 badem yedım gozume kaju takıldı ara ogun falan ıyı yapamayınca yedım valla 10 tane sanırım. bır de 6-7 tane baharatlı cubuk kraker yedım. ogle yemegı yıyemedım yenı yerıme gectım. bır elma yıyorum su an. elmadan sonra da su ıcecem bol mıdem dolsun. elmadan once de bır tane ıncır yedım. nasıl devam edeyım bılemedım yogurt almamıstım bugun yanıma.
aslında benım de evım dar. 2008 kısında almıstı esım bana, nısanlıydım dusunun ama enfazla 30 kez kullandım. bır bucuk yıl once cok heveslı kullanmaya baslamıstım ılk kez ama ayak kırılınca bır yıl ustune cıkamadım bıle.
sen sporu sevıyorsun da ben seven bırı olmadım da. beden egıtımı dersınden bıle rapor alarak kacan bırıydım. ama sanırım kılolu oldugum ıcın kacardım ıtıraf edeyım
cnm benim metabolizma işi bu eğer hareket çok yaparsan senin haftada 2 kgvermen lazım ama dediğim igib metabolizma işi bak sanabaşkabir çaıdan yazcam
örnekbir tablo
sabah yedin diyelim 200kalorilik
ara öğün100 olsun
öğlen 300 kalorilik yedin
ara 100 olsun
akşam 350 -400kaloriki yedin
ara 150 olsun
ne ede1250 kalori eder
sen gün boyu merdiven çıkma evdenişe gitme mesafesi işten eve gite mesafesi afadersin wcgitme masadan masaya yüreme evde temizlik yapmabirde üstüne sporyapma gün boyu aldığınnefes dahil 1250 kaloriyanin yediğin toplam kalornin üstüne çıkarsa kgvermeye başlarsın insan oturduğu yerde 1 saatkalkmasa bile her saat 1kaloriyakarmış kısaca elinden geldiğince harket edecceksin mümkünse yediklerninkalorsini hesaplıcaksın internette kalori hesaplayan siteler çok üç aşa beş yukarı hesaplıcan ve buna düşünerekhsreketyapcaksın ben mesela adım sayar alcam kaç adım attığim adımdan bile kaç kalori harcarım öğrenmek istiyorumçünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?