Kurban Bayramı'na kadar zayıflamak isteyenler buyursun

pazar günü düğün var. pazarteside yola çıkacaz. 1 hafta kalcaz sanırım ama Allah kısmet ederse en geç eylül 15te evde olucam. fırsat buldukça gittiğim yerdende yazmaya çalışcam.

kahvaltıda

kibrit kutusu kadar peynir (yumurta yemiyorum malesef)
2 dilim ekmek
3 tane zeytin
bol domates, salatalık yedim
1/4 halley yedim (malum krizdeyim yetmedi ama neyse :))

şimdide alışverişe çıkcam halleyi o şekilde eritirim artık

Öğle yemeğinde 1 tabak barbunya yemeği (suyunu yemedim) ve 1 kase cacık. Ekmek yemedim ama yemeğin üstüne 1 tane küçük haşhaşlı çörek yedim En azından şekersizdi.

evet öğleyemeği yemedim akşam yemeğininsosunuhazırlarken ekmeğe bandım birde eti form biskivi yedim 5 tane üstüne pınar beyaz üstüneacı sos sürdüm
leslie yaptım
60 tane yarım mekikçektiminşallah akşamda60 tane çekmek istiyorum
şimdi kolidorda 1000 adımatccam oğlan uyanmadan
akşama tazefasulye
domatesli bulgur pilavi
yanına ya cacık yada çoban salataa
şimdi yeşil çay ve kiraz saplı çayım oluyor ılıyasaya kdar 10 dk1000 adım atarımm

selam çıtır bayanlar öncelikle birikmiş sayfaları görünce çoookkk mutlu oldum ancak bu saat fırsat bulabildim gelmeye.bu akşam yola çıkıcagız şehir dışına gidiyoruz Allah izin verirse pazar gecesi döneceğiz inşallah ve pazartesiden itibaren bomba gibi aranızdayım inşallah.pazartesiye kadar düzensiz yemeler devam edebilecektir muhtemelen misafirlikte istenildiği gibi olmuyor ama pazartesiden sonra bahanem kalmıyor ve bende burada sizlerle bayrama kadar çıtır olmak için aranızda olacagım kızlar

yahu incir sevilmez mi sirf turkiyeden gelen arkadasa yas incir aldirttim burada yok hep kurusu var turk bakkallarinda..evet ananas guzel bir meyve tok tutar elmada oyle

evet ya ben de cok severım ıncır. bır de cılek asıl en cok sevdıgım meyvedır. ölurum ya cılek ıcın :)))) ama mevsımı gectı doyamadım. ananas yenı alıstım tok tuttugunu farkedınce ben bunu dıyette yerım demıstım ve ıste yıyorum tok tutuyor

slm kızlar masama yenı oturdum. cok yordu benı mısafırler. fıyat ıcın anlas, her urunu goster, patrona herseyın cevırısını yap canım cıktı bır de grıbım yanı.

yemege gıdecez sanıyordum patron benı ektı valla. yemek saatını de kacırdım. bugun 500 ml su ıcebıldım adamların yanında su ıcemedım. oglen onlar namaz kıldılar ben de cok acıktım ve 6-7 badem yedım gozume kaju takıldı ara ogun falan ıyı yapamayınca yedım valla 10 tane sanırım. bır de 6-7 tane baharatlı cubuk kraker yedım. ogle yemegı yıyemedım yenı yerıme gectım. bır elma yıyorum su an. elmadan sonra da su ıcecem bol mıdem dolsun. elmadan once de bır tane ıncır yedım. nasıl devam edeyım bılemedım yogurt almamıstım bugun yanıma.

kızlar geçmiş yapamıyorum vaktim yok ama bikaç sayfa baktıgımda gördümki yeni yeni arkadaşlarda var inşallah hepbirlikte kurtulacagız bu pisss yağlardannnn hepinizi çok öptüm pazartesi görüşme üzere inşallah kızlarrrr

aslında benım de evım dar. 2008 kısında almıstı esım bana, nısanlıydım dusunun ama enfazla 30 kez kullandım. bır bucuk yıl once cok heveslı kullanmaya baslamıstım ılk kez ama ayak kırılınca bır yıl ustune cıkamadım bıle.

sen sporu sevıyorsun da ben seven bırı olmadım da. beden egıtımı dersınden bıle rapor alarak kacan bırıydım. ama sanırım kılolu oldugum ıcın kacardım ıtıraf edeyım

sen 14 yasında mısın ? katı dıyet yapma lutfen. doktor kontrolunde mısın ? sen gelısım cagındasın cok dıkkatlı dıyet yapmak zorundasın cabuk kılo vermen dogal, hormonların bıle hızlı calısır ter bezlerın vs.

1000adımımı attım çayımı içiyorum şimdi

kızlar sorum var kilonuz hangi bölgenizde toplandı hangi bölgenizden şikayetçisinizz ilkcevabı ben vereyim

benim kilom kol omuz sırt bölgemde zaten birbiriyle bağlantılı üstbedenim 40-42 alt bedenim 38-40
birde sezeryanlı olduğum için göbek ve simir bölgem aslında 53 kg daykendegöbeğim vardı şimdi daha iyi anlıyorum çekirdek çok yerdim kızarma cips çok yerdim kilo olmzdım ama hep göbekliydim bu yüzden demel
neyse bacaklarım ince basenim yok belim zayıf

inanir misin bende simdi cilek marmelatu yaptim ve kis icinde keklerim icin cilek puresi yapip buzluga attim son cilekler degerlendirmek lazimdi

benim, belim ve karnim yok sadece cok az basenlerim var yani kilo alinca direk basenden alirim ben

yanında çekmecende form bisküvin olsun böyle durmlar için ben çantamda taşıırım hep çalıştığın yerdebuz dolabı yokmu yoğurtunu peynirini tutacağın

cok guldum haaa artik kacmak yok ama ona goreeeee

hımmmm anladım canım 15 dk da bır wc gıdıyorum nerdeyse. demkkı hareket edıyorum.sadece hızlı hareket etmek dedıgımız egzersızım eksık. onu da yapmaya baslayacagım ınsaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…