cok guldum haaa artik kacmak yok ama ona goreeeee
yanında çekmecende form bisküvin olsun böyle durmlar için ben çantamda taşıırım hep çalıştığın yerdebuz dolabı yokmu yoğurtunu peynirini tutacağın
inanir misin bende simdi cilek marmelatu yaptim ve kis icinde keklerim icin cilek puresi yapip buzluga attim son cilekler degerlendirmek lazimdi
1000adımımı attım çayımı içiyorum şimdi
kızlar sorum var kilonuz hangi bölgenizde toplandı hangi bölgenizden şikayetçisinizz ilkcevabı ben vereyim
benim kilom kol omuz sırt bölgemde zaten birbiriyle bağlantılı üstbedenim 40-42 alt bedenim 38-40
birde sezeryanlı olduğum için göbek ve simir bölgem aslında 53 kg daykendegöbeğim vardı şimdi daha iyi anlıyorum çekirdek çok yerdim kızarma cips çok yerdim kilo olmzdım ama hep göbekliydim bu yüzden demel
neyse bacaklarım ince basenim yok belim zayıf
cılek recelı pek sevmem. kaynanam vısne yapmıs onu aldım getırdım yeter kıs boyu. zaten dıyetteyım.
cılek puresı nasıl yapılıyor ya ılk kez duydum ?
bır de ne oyle kek falan ? kek yapınca yersın bak ha soylemedı deme
kızlar adım sayar nerden bulabilirim duyduguma göre obez olanlara aile hekiminden alabiliyormuşuz
medikalcilerde yada spor malzemelerisatan yerlerde olur bende alcam internettede var
yok yok pureleri buzluga attim kis icin yapacam onlari kekte kullanacam yani sos olarak, bende cilek receli sevmiyorum ama marmelati cok guzel oluyor..cilekleri rondodan gecirip seker limon suyu ve bir cay k tereyagini koyup kaynatiyorum bu kadar iste kisinda mis gibi yiyorum, portakal marmelati bile yaptim kis icin ama simdi yiyemiyorum
kızlar adım sayar nerden bulabilirim duyduguma göre obez olanlara aile hekiminden alabiliyormuşuz
günlük 1000 adım attıgımdan eminim ama merak ediyorum 1.5 saatte kaç adım atabiliyorum,bende kesin alıcam
adım sayar ne ya ? ılk kez duydum
beline takılan bir alet günlük 1000 adım atmak iyiymiş adımları sayıyor
beline takılan bir alet günlük 1000 adım atmak iyiymiş adımları sayıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?