Kurban Bayramı'na kadar zayıflamak isteyenler buyursun

ögle menüm şöyle yarım saat önce yeşil çay
sonra yemegimi yedim
patlıcan biber közledim evdeki malzemelerle salata yaptım
4 k yogurt
4 kaşık lor peynirini yumurtanın içinde omlet gibi yaptım bol baharatlı yedim
şimdi çay içiyorum
akşam 4 ızgara köfte salata çorba yogurt yemeyi planlıyorum
suyum 3 lt kesin bittiyor

yanında çekmecende form bisküvin olsun böyle durmlar için ben çantamda taşıırım hep çalıştığın yerdebuz dolabı yokmu yoğurtunu peynirini tutacağın

ayyyyy super ya cekmecem de eskıden kalmıs dıyet bıskuvı buldum yasasınn aferın banaaaaa almıstım baharda sanırım.

ofıs ıcınde yok yemekhanede var orda da hem ahcı sorun eder hem de yıyen olur dolabtan

yaptığım sağlıksız biliyorum ama hemen zayıflamak istiyorum

Eklentiler

• $418771_401924099874255_1915922788_n.webp
    13 KB · Görüntüleme: 37
inanir misin bende simdi cilek marmelatu yaptim ve kis icinde keklerim icin cilek puresi yapip buzluga attim son cilekler degerlendirmek lazimdi

cılek recelı pek sevmem. kaynanam vısne yapmıs onu aldım getırdım yeter kıs boyu. zaten dıyetteyım.

cılek puresı nasıl yapılıyor ya ılk kez duydum ?

bır de ne oyle kek falan ? kek yapınca yersın bak ha soylemedı deme

benım goguslerım buyuk bacaklarımın ustu cok kalın ama en berbat gobek. ekmek cok sevmekten cıps yemekten sanırım cunku ergenlık cagım ekmek arası ve cıpsler ıle gectı.cekırdek de cok severım. ama şu var kızlar ben son 3-4 yıldır aslında esım sevmedıgı ıcın bunları cok az yıyordum kılo bıle verebılırdım ama hareketsızlık ve hormon ılaclarıi duzenlı adet gorememek tup bebek bunlar benı boyle yaptı evıme yılda bırkac kez kuruyemıs alan bırıydım. ıkı ayda da falan cıps yerım. sadece hamburger cok yemısımdır belkı, o da bazı zamanlar ayda ıkı kez uc kez bazı zamanlar ıkı uc ay yoktu.

yok yok pureleri buzluga attim kis icin yapacam onlari kekte kullanacam yani sos olarak, bende cilek receli sevmiyorum ama marmelati cok guzel oluyor..cilekleri rondodan gecirip seker limon suyu ve bir cay k tereyagini koyup kaynatiyorum bu kadar iste kisinda mis gibi yiyorum, portakal marmelati bile yaptim kis icin ama simdi yiyemiyorum

ben dde öğlen sandviçimi yedim. ama geç yedigim için öğleden sonraki ara öğünümü yemeyecegim. akşam yemegi yerim akşam 7 gibi yeter o bana

eeeeee kekten yemeyeceksın degıl mı :))))))

hımm marmelat ısı guzelmıs. anne olunca cocuguma guzel guzel kekler yaparm boyle. ayyyyyy gozumde canlandı hosuma gıttı. dur su ıceyım hemen. ıceyım de gıtsın yaglar gelsın bebısım :))))))

günlük 1000 adım attıgımdan eminim ama merak ediyorum 1.5 saatte kaç adım atabiliyorum,bende kesin alıcam

hepimiz günde 1000adımı gweçiyoruzdur elbet benim yaptığım ekstra oluyor yanievde oturacağıma ekstra adım atıyorum adım sayarımıda aldımgün boyu kaç km yapıyorum kaç adım sayıyorumbelliolcak ve ne kadar kalori attığım

Ay kızlar heyecan yaptım adım sayarımgelsin attığımadım sayısı ve giden kalori gördükçe daha fazla adımatacağım gitsin kglar evet bugünki sloganım

gelsin adım sayar gitsin yağlarrr

beline takılan bir alet günlük 1000 adım atmak iyiymiş adımları sayıyor

hayATIM OLURMU GÜNLÜK BEN 10 DK 1000ADIMATIYORUM TABİ10dk MI BUNa ayırıyorum çalışanlar wc,gttiğin wcde durduğuyerde adım atsınn 500 adım bile atsanız her wc gidişte harikaolur

hayatımda ılk kez mutlu ve umutlu dıyet yapıyorum hem de cok cok az yıyerek. sızlern sayesındeç cok sagolun kızlar valla ıyı kı varsınız ALLAH razı olsun. bebısımın ısım annesı olacaksınız sızlerrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…