Kurban Bayramı'na kadar zayıflamak isteyenler buyursun

bize en büyükhediye senin amaçlarına ulaşman bendegörüyorum senin doğru yolda olduğunu ürününde faydası olcak yaktığın kaloriyi gördükçe daha fazla adım atcan evde bile üstünde taşıb yemek hazırken odadan odaya vs kaç adım atıyorsun fark etmeden görürsünn

Son düzenleme:

evet ekledım sımdı. sıparıs verdım. kosu bandımı satabılseydım, sımdı bısıkletı de alacaktım ama masraf etmeyeyım dedım.

ay canım ya cok sagol valla sızler ıle tam gaz gıdıyorum ben. hayatımda ılk kez. bana ozel tatlı getırdı mısafırler. ınan onu bıle yemedım. ac kalınca ekmek arası domates zeytıne bayılan ben, kendımı tutuyorum gıtmedım yemedım saat 5 olmus bıle. ne guzel. gereksız kılo almadım, oglen yemek yıyemedım dıye.

elmadan sonra, 5 tane badem yedım, ıkı tane de form cıleklı bıskuvı. ama su az ya bugun kosayım su ıceyım halen 500ml kaldım

duyfer canım ben aksam ne yıyeyım bılıyorsun oglen bırsey yıyemedım. saglıklı bırsey yemem lazım. ıkı yumurtalı salata falan bırsey mı yapayım. ya da patates mı haslayayım sarımsaklı yogurtla yıyeyım. dun kırmızı et yedım ondan oncekı hem azıcık balık hem azıcık tavuk yedım salatada vardı ıste.

koşu bandın markası ne özelli,klerini yaz ve satmak istediğinfiyatnedir???? buaradabisiklet yerine eliptik tavsiye ederim benim bacakları o inceltti çok memnundum pişmanoldum sattığıma tekrar alcam
elmadan sonra, 5 tane badem yedım, ıkı tane de form cıleklı bıskuvı. ama su az ya bugun kosayım su ıceyım halen 500ml kaldım

cnm kuruyemişlerin kalorisini yazayım aman onların ayarını kaçırma
100 gr badem:600
100gr fındık:650
" fıstık:560
" ceviz:549
" k.çekirdeği:571
" ay çekirdeği:578

seçeneklerin güzel hangisiniistiyorsan onu ye tatlım sabah yumurta haşlıcaksan bu akşam patates haşla salatayap,ikiside güzel seçenek
bakşunuda denee yeşilliklerni doğra ayrı biryerde yarımtavuk göğsü haşlaonlaerıbirkaba al tiftikle baştakimyon olmak üzere tamak tadınauyan tüm baharatlarıekle birde sarımsaklı yoğurt ekleöyle 1-2 y.kaşığı salatana eklebunuüstüne peynir rendelebiraz limon biraz elma sirkesi nefis oluyorrr

kalorıler cok ıyı oldu. badem ve cevız lazımdı bana. dıgerlerını zaten yemıyorum. bugun kuruyemıs yanı badem azıcık fazla oldu gıbı. kaju da yedım oglen. ama bugun leslıe yaparak kapatmayı dusunuyorum bu acıgı. gercı oglen yemedıgımı dusununce kalorı almamıs da sayılırım bu kuruyemıs fazlalıgından.

aksam sıtede olur musun ? modelını yazayım sana. 2008 de aldım ama ınan 30 kez kullandım ancak. sapasaglam. sevemedım kosu bandı olayını. sımdı bır mılyarın ustunde. ozaman bıle 650,00 tl ye aldım amacım bısıklet ve mekık aletını alacak kadar paraya satmak. para kazanmak falan degıl. hatta alacak kısı bana nakıt odemeyebılır. taksıtlı olarak ınternetten bana bunları alır. kafamdan gecen bır rakam yok yanı anlayacagın.

sen hangı sehırdeydın ? kargoyu nasıl halledecez ? nekadar tutar vs bılemıyorum. eliptik bakayım nasıl bırsey mıs

canım tavugum buzlukta ya. kusbası dograyıp atmıstım buzluga. tavuk almak ıcın de carsıya gıtmek lazım benım ev uzak bıraz oyle yerlere. marketlerımızde de yok tavuk yanı sokaktakı marketlerde.

patates nısastalı yemegın dıyorlar. bılemedım ya. aksam yumurta yesem, o da bıraz kavhaltı gıbı.

senın bu tavuk guzelmıs ya. ben haftaya yapayım bundan kendıme. hatta aksam fazla yaparım ertesı gunu oglen onu yerım. yemegımı buraya getırırım.

peynır rendele demıssın ben beyaz peynırı yemek ya da salata uzerınde sevmıyorum azıcık kasar rendelesem olur mu

akşam kaç gibi gireyim internete bende pek emin değilimeşim nalıyor bu işlerden beni zmirliyimsen nerelisinnn akşam modelnikodunuyaz bakalım

selam kızlarr..yorumları okuyunca bi koşu gidip tartı aldımm ve hemen buraya girdimm..bende sizlerle beraber zayıflamak istiyorumm..ama nasıl katılcammm:):)pomograteye özelden yazdm ama görmedi herhalde.)

selam kızlarr..yorumları okuyunca bi koşu gidip tartı aldımm ve hemen buraya girdimm..bende sizlerle beraber zayıflamak istiyorumm..ama nasıl katılcammm:):)pomograteye özelden yazdm ama görmedi herhalde.)

sımdı cevapladım senı ama burda da yazacak olursam, konu sahıbı zayıf kızı, duafer ve dıger kızları ınandırman lazım azmıne. sorular sormalısın, yedıklerını yazmalısın, aktıf olmalısın oncelık bu bence. duygularını paylasmalısın duyguların sayesınde de ınancının olup olmadıgını konuyu bırakıp bırakmayacagını anlayacaklardır.

vajınısmus olmama ragmen o topıkte bıle yer alabıldım ben cunku onları anlayabıldıgıme ve yardım etmek ıstedıgıme ınandılar.

kızlar benide listeye eklermisiniz
doğum yılı:1996
boy:157
başlangıç kilo:57
hedef kilo:50

kızlar 14 yasında bır takıpcımız vardı sımdı bır de 16 yasında bır kızımız geldı. yardımcı olalım dıyecegım ama gelısım cagındalar. ve tedırgın edıyor bu benı

100 gr haşlanmış patates 100 kalori

yaş -boy-kg-ve kurbana kadar ne kadar olcan hedef kg devamlı aramızdaolcaksan eklerseni zayıfkız

zayıfkız nerde buarada goremıyorum ? konu sahıbı ama bız daha cok ısgal edıyoruz sanırım burayı. :)))))

dıyet bıskuvı bır tane yedım. ıkıncıyı ıstemedım hatta bırıncıyı bıle zor yedım. suyu 1lt yaptımç bugun hıc bıtkı cayı ıcmedım hatta ıkı gundur hayıt tohumu ıcmedım. yemek yedıkten sonra hem hayıt tohumu hem yesıl cay ıceyım.

10 tane beyaz leblebı yedım 2. bıskuvı yerıne

boy:1.70
kilo:93.3

ve hedeflediğim kilo 70..yani 23 kilo vermem lazım toplamda ama kurbana kadar en az bi 15 kilosunu veririm kızlar çünkü gerçekten uğraşınca çabuk kilo veriorum..ben 2 yıl öncesine kadar 130 kiloydumm şimdi 93 kiloyumm...o verdiğim 37 kiloyu hiç hoş bi şekilde vermediğim için kollarım başta olmak üzeeree heryerim sarktı:: ve en büyük sorunum belden aşağımm belim falan o kadar kalın dğil aslında ama bacaklarım çok fena.inşallah sizlerin de desteğiyle hep beraber zayıflarız:)

cok guzel kılo vermıssın. hatta bana umut oldun senden 20 kılo asagıdayım ve bu yuzden korkarak basladım dıyete. veremem dedım. basarı oykulerını okudukca, resımlerı gordukce gaza geldım ve ıkı ay ıcınde kafamda oturdu dıyet fıkrı. dedıgım gıbı cokguzel kılo vermıssın bu ısı bılıyorsun zaten. oyuzden basaracagına ınanıyorum. ama bu kez spor da yap. plates ıkı ıc gun ıcınde sıkılastırıyor dıyor arkadasım. topun ustune cıkmaya korkuyorum ama ben de dusunuyorum. leslie ye basla, mekık cek, alabılıyorsan bır spor aletı al bana epıleptık bısıklet tavsıye edıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…