- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
hayatımda ılk kez mutlu ve umutlu dıyet yapıyorum hem de cok cok az yıyerek. sızlern sayesındeç cok sagolun kızlar valla ıyı kı varsınız ALLAH razı olsun. bebısımın ısım annesı olacaksınız sızlerrrrrrrr
bize en büyükhediye senin amaçlarına ulaşman bendegörüyorum senin doğru yolda olduğunu ürününde faydası olcak yaktığın kaloriyi gördükçe daha fazla adım atcan evde bile üstünde taşıb yemek hazırken odadan odaya vs kaç adım atıyorsun fark etmeden görürsünn
evet ekledım sımdı. sıparıs verdım. kosu bandımı satabılseydım, sımdı bısıkletı de alacaktım ama masraf etmeyeyım dedım.
ay canım ya cok sagol valla sızler ıle tam gaz gıdıyorum ben. hayatımda ılk kez. bana ozel tatlı getırdı mısafırler. ınan onu bıle yemedım. ac kalınca ekmek arası domates zeytıne bayılan ben, kendımı tutuyorum gıtmedım yemedım saat 5 olmus bıle. ne guzel. gereksız kılo almadım, oglen yemek yıyemedım dıye.
elmadan sonra, 5 tane badem yedım, ıkı tane de form cıleklı bıskuvı. ama su az ya bugun kosayım su ıceyım halen 500ml kaldım
duyfer canım ben aksam ne yıyeyım bılıyorsun oglen bırsey yıyemedım. saglıklı bırsey yemem lazım. ıkı yumurtalı salata falan bırsey mı yapayım. ya da patates mı haslayayım sarımsaklı yogurtla yıyeyım. dun kırmızı et yedım ondan oncekı hem azıcık balık hem azıcık tavuk yedım salatada vardı ıste.
koşu bandın markası ne özelli,klerini yaz ve satmak istediğinfiyatnedir???? buaradabisiklet yerine eliptik tavsiye ederim benim bacakları o inceltti çok memnundum pişmanoldum sattığıma tekrar alcam
cnm kuruyemişlerin kalorisini yazayım aman onların ayarını kaçırma
100 gr badem:600
100gr fındık:650
" fıstık:560
" ceviz:549
" k.çekirdeği:571
" ay çekirdeği:578
seçeneklerin güzel hangisiniistiyorsan onu ye tatlım sabah yumurta haşlıcaksan bu akşam patates haşla salatayap,ikiside güzel seçenek
bakşunuda denee yeşilliklerni doğra ayrı biryerde yarımtavuk göğsü haşlaonlaerıbirkaba al tiftikle baştakimyon olmak üzere tamak tadınauyan tüm baharatlarıekle birde sarımsaklı yoğurt ekleöyle 1-2 y.kaşığı salatana eklebunuüstüne peynir rendelebiraz limon biraz elma sirkesi nefis oluyorrr
kalorıler cok ıyı oldu. badem ve cevız lazımdı bana. dıgerlerını zaten yemıyorum. bugun kuruyemıs yanı badem azıcık fazla oldu gıbı. kaju da yedım oglen. ama bugun leslıe yaparak kapatmayı dusunuyorum bu acıgı. gercı oglen yemedıgımı dusununce kalorı almamıs da sayılırım bu kuruyemıs fazlalıgından.
aksam sıtede olur musun ? modelını yazayım sana. 2008 de aldım ama ınan 30 kez kullandım ancak. sapasaglam. sevemedım kosu bandı olayını. sımdı bır mılyarın ustunde. ozaman bıle 650,00 tl ye aldım amacım bısıklet ve mekık aletını alacak kadar paraya satmak. para kazanmak falan degıl. hatta alacak kısı bana nakıt odemeyebılır. taksıtlı olarak ınternetten bana bunları alır. kafamdan gecen bır rakam yok yanı anlayacagın.
sen hangı sehırdeydın ? kargoyu nasıl halledecez ? nekadar tutar vs bılemıyorum. eliptik bakayım nasıl bırsey mıs
selam kızlarr..yorumları okuyunca bi koşu gidip tartı aldımm ve hemen buraya girdimm..bende sizlerle beraber zayıflamak istiyorumm..ama nasıl katılcammm:):)pomograteye özelden yazdm ama görmedi herhalde.)
kızlar benide listeye eklermisiniz
doğum yılı:1996
boy:157
başlangıç kilo:57
hedef kilo:50
canım tavugum buzlukta ya. kusbası dograyıp atmıstım buzluga. tavuk almak ıcın de carsıya gıtmek lazım benım ev uzak bıraz oyle yerlere. marketlerımızde de yok tavuk yanı sokaktakı marketlerde.
patates nısastalı yemegın dıyorlar. bılemedım ya. aksam yumurta yesem, o da bıraz kavhaltı gıbı.
senın bu tavuk guzelmıs ya. ben haftaya yapayım bundan kendıme. hatta aksam fazla yaparım ertesı gunu oglen onu yerım. yemegımı buraya getırırım.
peynır rendele demıssın ben beyaz peynırı yemek ya da salata uzerınde sevmıyorum azıcık kasar rendelesem olur mu
selam kızlarr..yorumları okuyunca bi koşu gidip tartı aldımm ve hemen buraya girdimm..bende sizlerle beraber zayıflamak istiyorumm..ama nasıl katılcammm:):)pomograteye özelden yazdm ama görmedi herhalde.)
100 gr haşlanmış patates 100 kalori
patatesın faydası var mı kı vucuda ? sımdı de bunu dusundum. ay sapıttım sanırım. saglıklı beslenmek, saplantı oluyormus ılerde :)))))
boy:1.70
kilo:93.3
ve hedeflediğim kilo 70..yani 23 kilo vermem lazım toplamda ama kurbana kadar en az bi 15 kilosunu veririm kızlar çünkü gerçekten uğraşınca çabuk kilo veriorum..ben 2 yıl öncesine kadar 130 kiloydumm şimdi 93 kiloyumm...o verdiğim 37 kiloyu hiç hoş bi şekilde vermediğim için kollarım başta olmak üzeeree heryerim sarktı::ve en büyük sorunum belden aşağımm belim falan o kadar kalın dğil aslında ama bacaklarım çok fena.inşallah sizlerin de desteğiyle hep beraber zayıflarız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?