Kurban Bayramı'na kadar zayıflamak isteyenler buyursun

yok ya ben diyetle vermedim ....bütün sorun bu yüzden yasarkmalar çatlaklar..saç dökülmeleri..

inşallah cnm zaten bilincindesinherşeyinn ben sanadainanıyorum çok değil buyıl sonunda ben ideal kg ma sizde sizi ilkaşamada mutlu edeek kg ulaşacaksınız

evet kızlar şimdilikçıkıyorum buarada akşamyemeğimi yedim

pomogranete saat kaçta gireyim akşam koşubandın bilgileriniyaz araştıralım

kizlar bende aksam yemegimi yazayim

1 kase kereviz corbasi
salata

ara 3 hurma 3 kayisi kurusu 7-8 tane badem cay bardagi sut icerim

bende ilk menümü yazayım hadi hayırlı olsun:))

yarım saat kadar önce akşam yemeğimi yedim.şöyle ki..

bi kase nesfit meyveli olanlardan..bir kaşık lor peyniri ve bir dilim salam...yatmadan önce de bi fincan yeşil çay ve bi fincan form çay içicemm hadi bakalım:)

kızlar merhaba bende katılabilirmiyim aranıza daha önce gruplarla 6kilo kadar verdim sonra dikkat etmedim 3 ünü geri aldım. aslında isteyince herşey oluyor.tekrar yeniden başlamak istiyorum bayramdı ramazndı derken vucudum çok yoruldu ,6kilo verince çok rahatlamıştım ,şimdi tekrarzayıflamak istiyorum yaşım 29 kilom 86 ,lütfen destek olalım birbirimize ,uzun zamandır girmiyordum bu siteye ama anladım ki ben burda motive oluyormuşum .lütfen beni yalnız bırakmayın

bende bugün katıldım canım hatta az önce:)inşallah beraberr veririz kiloları böyle tek başına olmuyo:)

canım benim bir kızım var doğumdan sonra böyle oldum boyum 170 kilom70 di evlendiğimde çok zayıf değildim ama obezde değildim:))))) arkadaşalarım hep verdi doğum kilolarını bir ben kaldım böyle kızım 4 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…