- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
100 gr haşlanmış patates 100 kalori
patatesın faydası var mı kı vucuda ? sımdı de bunu dusundum. ay sapıttım sanırım. saglıklı beslenmek, saplantı oluyormus ılerde :)))))
her besinin var vucuda faydası azı yarar çoğuzarar cnm
her besinin var vucuda faydası azı yarar çoğuzarar cnm
ok bugun haslanmıs patates yıyeyım. sabah da yumurta.
patates kızartması canımız cekınce, nasıl bır kandırmaca yapmalıyız kendımıze ?
cok guzel kılo vermıssın. hatta bana umut oldun senden 20 kılo asagıdayım ve bu yuzden korkarak basladım dıyete. veremem dedım. basarı oykulerını okudukca, resımlerı gordukce gaza geldım ve ıkı ay ıcınde kafamda oturdu dıyet fıkrı. dedıgım gıbı cokguzel kılo vermıssın bu ısı bılıyorsun zaten. oyuzden basaracagına ınanıyorum. ama bu kez spor da yap. plates ıkı ıc gun ıcınde sıkılastırıyor dıyor arkadasım. topun ustune cıkmaya korkuyorum ama ben de dusunuyorum. leslie ye basla, mekık cek, alabılıyorsan bır spor aletı al bana epıleptık bısıklet tavsıye edıldı
boy:1.70
kilo:93.3
ve hedeflediğim kilo 70..yani 23 kilo vermem lazım toplamda ama kurbana kadar en az bi 15 kilosunu veririm kızlar çünkü gerçekten uğraşınca çabuk kilo veriorum..ben 2 yıl öncesine kadar 130 kiloydumm şimdi 93 kiloyumm...o verdiğim 37 kiloyu hiç hoş bi şekilde vermediğim için kollarım başta olmak üzeeree heryerim sarktı::ve en büyük sorunum belden aşağımm belim falan o kadar kalın dğil aslında ama bacaklarım çok fena.inşallah sizlerin de desteğiyle hep beraber zayıflarız:)
ok bugun haslanmıs patates yıyeyım. sabah da yumurta.
patates kızartması canımız cekınce, nasıl bır kandırmaca yapmalıyız kendımıze ?
dün yazdım bir daha yazayım kızartmalıkdoğra ayrı bir kaba 1 kaşık zeytin yağı ve baharat ekdlepatatesleri bu karışmla iyicekarıştır alimintyum folyaya patatesleri tek tek olcak şeklide paket yap maksak hemen pişsin sonra fırına at piştimialimintyumfolyonunüstünaç 10da böye pişsin al sanamasum kızartma
inşallah cnm zaten bilincindesinherşeyinn ben sanadainanıyorum çok değil buyıl sonunda ben ideal kg ma sizde sizi ilkaşamada mutlu edeek kg ulaşacaksınız
kızlar merhaba bende katılabilirmiyim aranıza daha önce gruplarla 6kilo kadar verdim sonra dikkat etmedim 3 ünü geri aldım. aslında isteyince herşey oluyor.tekrar yeniden başlamak istiyorum bayramdı ramazndı derken vucudum çok yoruldu ,6kilo verince çok rahatlamıştım ,şimdi tekrarzayıflamak istiyorum yaşım 29 kilom 86 ,lütfen destek olalım birbirimize ,uzun zamandır girmiyordum bu siteye ama anladım ki ben burda motive oluyormuşum .lütfen beni yalnız bırakmayın
inşallah canım inşallahh..allah yardım etsin hepimize..şey bi de benim de kilo çizelgem olacak mı:):)
bende bugün katıldım canım hatta az önce:)inşallah beraberr veririz kiloları böyle tek başına olmuyo:)
bende yarın başlayacam inşallah destek olalım birbirimize olmuyo böyle bu yaşta bu kilo
evet ajda pekkanla nebahat çehreyi topla bi ben yapmaz o yaşlarına rağmen:)utanıorum valla onları gördükçe:)
sibel çizelgeni begendinmi begenmediysen degiştireyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?