canım benim bir kızım var doğumdan sonra böyle oldum boyum 170 kilom70 di evlendiğimde çok zayıf değildim ama obezde değildim:))))) arkadaşalarım hep verdi doğum kilolarını bir ben kaldım böyle kızım 4 yaşında
beğenmek nedemek çok teşekkür ederimm:):)peki kilo verirsem nasıl düşcek o ibre ben mi yazacağım yeni kilomu:)
ya kizlar bu topikte hersey karisti konu sahibi yok bir tablo yok kim kimi takip ediyor, kac kisi olduk :26: ama bence bu sekilde olmuyor hani duzenli birsey olsa ne yapsak ki
valla canım ben ilk defa bi zayıflama topiğine katıldım nasıl olduğunuz kuralları falan hiç bilmiyorum nasıl olcak ki
şimdi kaç kilosun ki kilonu ulaşmak istediğin hedefi yazarsan tamam olur...vee gitsinn kilocuklarrr:)
ya kizlar bu topikte hersey karisti konu sahibi yok bir tablo yok kim kimi takip ediyor, kac kisi olduk :26: ama bence bu sekilde olmuyor hani duzenli birsey olsa ne yapsak ki
bilmiyorum ki canim konu sahibi yok ki bugun yapacakti ama hala yok yani bu sekilde motivemizde olmuyor neyse diger kizlar gelsinde
şimdi 86 yım canım ya 16 kilo vermem lazım
16 kilo nedir ki ya veririz 16 da veririz 116 veririz:)
benim şöyle birönerim varrr kızlar pazara kadar bekleyelim zayıfkızı belki işi çıkmıştır,pazar günü de sesçıkmazsa pazar günüyada p.tesi günü yenibaşlık açalım amakonu ismi yine kurban bayrMINA KADAR LA BAŞLASIN , DEVAMLI SİTEYE GİRCEK LİSTEDEN ANLAYAN YÖNETİCİLİK YAPACAK BİRİ OLSUNNN lütfen
evet ya ilk defa bu kadar hevesliyim kilo vermeye ne olur bi aksilik olmasın
inşallah canım nasıl bir diyet uygulayalımayça kayanın bir haftada 3.5 kilo diyetigüzel ama haftada 3.5 kilo fazla değilmi?
yok ya ben diyetle vermedim ....bütün sorun bu yüzden yasarkmalar çatlaklar..saç dökülmeleri..
ya ben aslında isveç diyetii düşünüodum ama vazgeçtimm...mesela ben sbah kahvaltısını çok iyi yapcam..çünkü denedim sabah kahvaltıyı güzel yapmazsan sonra ne yersen ye bi açlık oluyo..sonra öğle yemeğinde ya ızgara türü ya haşlama türü sebze ya da çorba gibi beslencemm..akşam ise ya nesfit yiycem ya meyve ya salata...6 dan sonra yeşilçay ve form çay dışında bişey yasak...ekmeği tamamen çıkardım..tabi şekerii tuzu daa..en büyük korkum kuruyemiş...babam kuruyemişçi olduğu için öldürüo beni yağlı yağlı
nasıl verdın kılo ozaman ?
Kizlar bende katilabilirim araniza boyum 165 kilom 66. Tam 10 kilo vermek istiyorum ne dersiniz olur mu acaba?
ya ben aslında isveç diyetii düşünüodum ama vazgeçtimm...mesela ben sbah kahvaltısını çok iyi yapcam..çünkü denedim sabah kahvaltıyı güzel yapmazsan sonra ne yersen ye bi açlık oluyo..sonra öğle yemeğinde ya ızgara türü ya haşlama türü sebze ya da çorba gibi beslencemm..akşam ise ya nesfit yiycem ya meyve ya salata...6 dan sonra yeşilçay ve form çay dışında bişey yasak...ekmeği tamamen çıkardım..tabi şekerii tuzu daa..en büyük korkum kuruyemiş...babam kuruyemişçi olduğu için öldürüo beni yağlı yağlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?