Kurban Bayramı'na kadar zayıflamak isteyenler buyursun

evet onu yazmayı unuttum ben aralarda elma yemeyi düşünüodum ama senin önerin daha güzel:)

sana katılıyorum duyfer. her nekadar kendı konum var desen de ben senın yonetıcı olmandan yanayım. su ana kadar en cok senden yardım aldık senın yonetıcı olman gerek bence.

evet kızlar şimdilikçıkıyorum buarada akşamyemeğimi yedim

pomogranete saat kaçta gireyim akşam koşubandın bilgileriniyaz araştıralım

ben de yedım aksam yemegımı. yemekten once bır tane domates yedım. bır hayıt tohumu cay. yemegın yanında da bır bardak su. patates hasladım sarımsaklı yogurt doktum yagsız ve azıcık tuz ıle yedım agır agır yıyorum su an. gayet de hosuma gıttı patates cok severım sarımsak da cok severım

Akşam yemeğinde ızgara tavuk, bulgur pilavı ve salata yedim, üstüne de bir avuç kadar badem yedim. Suyu ben bol içtiğim için pek yazmıyorum, şu ana kadar 2.5 lt içmişimdir sanırım. Bu saatten sonra birşey yememeye çalışacağım, şimdi şekersiz ve açık çayımı içiyorum. Şu egzersiz programını da merak ettim, indirip bir bakıcam.

duyfer resım bulamadım hepsı burada com dan ama arastıracagım resım ısını. hıc olmadı kendım cekerım. ama ınternette bulursak teknık ozellıklerı de cıkar enazından.

Ya ben akşam yemeğimi yedim, doydum da. Psikolojik yeme isteğim var benim galiba, arkadaş patates haşlayıp sarımsaklı yoğurtla yediğini yazmış ya, çok canım istedi:)) Ya da haşlanmış patatesi ve sarımsaklı yoğurdu çok sevdiğim için de olabilir, en azından yarın öğlen ben de bundan yiyeyim.

valla guzel oldu. ustune sos yapmadım ama gayet guzeldı tavsıye ederım. bır de yanlıs anlamada bıraz fazla geldı ogunun. olculerı nekadar bılmıyorum tabıkı ya da ben sapıtıp cok az yedıgım ıcın oyle geldı :))))))

bır de yemekten sonra badem yeme. badem gıbı kuruyemısler sadece ara ogunde tavsıye edılıyor hem tok tutması hem enerjı yakmayı saglaması ıcın.

duyfer haklı mıyım canım badem konusunda ?

Gercekten araniza katilmayi cok istiyorum. Aslinda ben universite yillarinda 89 kilodan 59 kiloya kadar 6 ayda dusmeyi basarmistim. Beni gormeyen tum arkadaslarim sok olmustu. Ama artik yas 30 bir cocuk var ve cok yogun bir calisma programim var ca ben bu kilolarini cok kafama taktim bende sizle ilerleyerek bu kilolarimi verecegime inaniyorum gercekten. Yarindan itibaren aksam saat 6 dan sonra yemek yemeyi birakacagim. Ayrica gunduzde salata ve corba agirlikli karbonhidarti hayatimdan cikaracagim. Bu arada esiminde 10 kilosu var onuda kendime uyduracagim bana soz verdi. Biz aslunda burada iki kisi ilerleyecegiz ve sizinle olacagina gercekten inaniyorum. Cunku Sizler cok guzel ilerliyorsunuz.

bir avuç badem akşam için fazla cnm
100grbademde600 kalori sen 50 gr bileyisen 300kalori birde akşam yemeğinle birlik akşam için fazla kalori oluyor illede atıştırmaistedğin var leblebi ye tuzsuz maksat el oyalasın

Kızlar akşam yemeğim:taze faulye yemeği ve yoğurt.yarın sabah yine erkenden kalkıp yürüyüş yapacağım bir saat :)

inşallah buyolda güzel ilerlersin hepbirlikte bende eşimden başladım spor salonunagidiyor benimzorumla öğlen yemekleri üniversite hastanesinin kalori hesaplı yemeklerinden yiyor akşamda benimyaptığım sağlıklıyemeklerden yiyor eş faktörü önemli eşin karşında herşeyi yerse iş zora giriyor ister istemez uyuyorsun

super kılo vermıssın valla. tebrık ederım. bırkez yaptıgına gore yıne yapabılırsın bence. ayrıca bak esı zayıf olanlar var ya da zayıf degıl ama dıyet konusunda destek vermeyen esler var. esının kılolu olması da bır avantaj olur ve beraber verırsınız ne guzel ıste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…