- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
dün yazdım bir daha yazayım kızartmalıkdoğra ayrı bir kaba 1 kaşık zeytin yağı ve baharat ekdlepatatesleri bu karışmla iyicekarıştır alimintyum folyaya patatesleri tek tek olcak şeklide paket yap maksak hemen pişsin sonra fırına at piştimialimintyumfolyonunüstünaç 10da böye pişsin al sanamasum kızartma
cok sagol canım. ben su an patatesımı yıyorum esım de destek oluyor sagolsun onunkıne yag koyduk hatta mutfaktan kacan adam ben dıyete basladıgımdan berı daha ılgılı. yardım etmeye calısıyor. cok mutlu anlasılan dıyet yapıyor olmamdan. ben bu aksam musaıtım marka ıcın goruselım
cnmgünde 1 dilimde olsa ekmek ye kabızlığın önünegeçersin tabi senin bileceğin iş onun dışında yazdıkların güzel amaara öğünde şart burdada babanın avantajını kullan 2-3badem-2tanefındık-1 tane cevizden oluşacak ara öğün yaparsın budasanaenerji verir enerjiverirsekalori yakman hızlanır hızlanırsada yağ yakımı başlarr
bence sen karatay di,yeti yap hazır baban kuruyemişçi
benim şöyle birönerim varrr kızlar pazara kadar bekleyelim zayıfkızı belki işi çıkmıştır,pazar günü de sesçıkmazsa pazar günüyada p.tesi günü yenibaşlık açalım amakonu ismi yine kurban bayrMINA KADAR LA BAŞLASIN , DEVAMLI SİTEYE GİRCEK LİSTEDEN ANLAYAN YÖNETİCİLİK YAPACAK BİRİ OLSUNNN lütfen
cnm koşubantının modelini ne zaman öğrenirimm
evet kızlar şimdilikçıkıyorum buarada akşamyemeğimi yedim
pomogranete saat kaçta gireyim akşam koşubandın bilgileriniyaz araştıralım
Ya ben akşam yemeğimi yedim, doydum da. Psikolojik yeme isteğim var benim galiba, arkadaş patates haşlayıp sarımsaklı yoğurtla yediğini yazmış ya, çok canım istedi:)) Ya da haşlanmış patatesi ve sarımsaklı yoğurdu çok sevdiğim için de olabilir, en azından yarın öğlen ben de bundan yiyeyim.
canım dunlop marka storm yazıyor uzerınde. hepsı buarada comdan almıstım 650 tl idi 2008 subat ayında aldım sanırım.
ben sana resmını bulayım ok.
valla guzel oldu. ustune sos yapmadım ama gayet guzeldı tavsıye ederım. bır de yanlıs anlamada bıraz fazla geldı ogunun. olculerı nekadar bılmıyorum tabıkı ya da ben sapıtıp cok az yedıgım ıcın oyle geldı :))))))
bır de yemekten sonra badem yeme. badem gıbı kuruyemısler sadece ara ogunde tavsıye edılıyor hem tok tutması hem enerjı yakmayı saglaması ıcın.
duyfer haklı mıyım canım badem konusunda ?
Akşam yemeğinde ızgara tavuk, bulgur pilavı ve salata yedim, üstüne de bir avuç kadar badem yedim. Suyu ben bol içtiğim için pek yazmıyorum, şu ana kadar 2.5 lt içmişimdir sanırım. Bu saatten sonra birşey yememeye çalışacağım, şimdi şekersiz ve açık çayımı içiyorum. Şu egzersiz programını da merak ettim, indirip bir bakıcam.
Gercekten araniza katilmayi cok istiyorum. Aslinda ben universite yillarinda 89 kilodan 59 kiloya kadar 6 ayda dusmeyi basarmistim. Beni gormeyen tum arkadaslarim sok olmustu. Ama artik yas 30 bir cocuk var ve cok yogun bir calisma programim var ca ben bu kilolarini cok kafama taktim bende sizle ilerleyerek bu kilolarimi verecegime inaniyorum gercekten. Yarindan itibaren aksam saat 6 dan sonra yemek yemeyi birakacagim. Ayrica gunduzde salata ve corba agirlikli karbonhidarti hayatimdan cikaracagim. Bu arada esiminde 10 kilosu var onuda kendime uyduracagim bana soz verdi. Biz aslunda burada iki kisi ilerleyecegiz ve sizinle olacagina gercekten inaniyorum. Cunku Sizler cok guzel ilerliyorsunuz.
Kızlar akşam yemeğim:taze faulye yemeği ve yoğurt.yarın sabah yine erkenden kalkıp yürüyüş yapacağım bir saat :)
evet supersın canım. tıpkısı ıste.
Gercekten araniza katilmayi cok istiyorum. Aslinda ben universite yillarinda 89 kilodan 59 kiloya kadar 6 ayda dusmeyi basarmistim. Beni gormeyen tum arkadaslarim sok olmustu. Ama artik yas 30 bir cocuk var ve cok yogun bir calisma programim var ca ben bu kilolarini cok kafama taktim bende sizle ilerleyerek bu kilolarimi verecegime inaniyorum gercekten. Yarindan itibaren aksam saat 6 dan sonra yemek yemeyi birakacagim. Ayrica gunduzde salata ve corba agirlikli karbonhidarti hayatimdan cikaracagim. Bu arada esiminde 10 kilosu var onuda kendime uyduracagim bana soz verdi. Biz aslunda burada iki kisi ilerleyecegiz ve sizinle olacagina gercekten inaniyorum. Cunku Sizler cok guzel ilerliyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?