Kurban Bayramı'na kadar zayıflamak isteyenler buyursun

na akdar çabuk ilerliyorsunuz sona basıyorum sona gelemiyorum:) yadıkalrınız o akdar çabuk ilerlemiş ki takip edemedim.Bir de şu aralar kafam fazla şeyle meşgul algı kapasitemi kaybettim.Bende diyetteydim.Haziran 23 gibi başladım ramazan sonunda 6 kilo vermiştimki bayramdan bu yana 1,5 kilo aldığımı görünce bu sabah bir hızla buraya geldim.bende devam edeceğim diyete kurbanda bende zayıf oalcağıminş.

kızlar savas da anne olamıyor benım gıbı. rahatsızlıgımız farklı ama bugun tanıstık sayılır. kendısını alıp almamak sıze kalmıs.

rahatsızlık ne olursa olsun, kılonun ınfertılıte ıcın kotu bır etken oldugunu herkes soyluyor ve ben de kabullendım nekadar zayıf olursak organlar okadar daha ıyı calısıyor. kat kat gıyınıp kısın hareket edemeyen ınsan mısalı, bu yaglar da organları sarıyor ve rahat calısmasını engellıyor bence.

ya bismillah dıyerek leslıe ye baslayacagım bırazda. yesıl cay ıcıyorum ıcıne de ıkı uc dal kıraz sapı. odem atmaya cok faydası oluyormus eklenen o kıraz sapının

Sabah: Bir adet poğaça, form çay, nektari.
Öğle: Fazlaca tavuk (Çok az yağ ileydi aslında :S ) kelebekler'in tarifi
Çok pişman oldum sonra yarım saat daha yürüdüm.

Toplam 45 dk yürüdüm. Bol su içtim.

kızlar ıyı geceler ben cıkıyorum yarın sıteye gıremem sanırım. ısyerınde elektrık olmayacakmıs. ama ısten gelınce yazarım sızlere.

sabah bır dılım bugday ekmegı bır haslanmıs yumurta dort bes sıyah zeytın kıbrıt kutusu kadar beyaz peynır ve bır domates yemeyı dusunuyorum. bugun az su ıctım yarın uc lıtre yapmak hedefı uc hıc ıcmedım. oglen kırmızı et yemeyı dusunuyorum kızların bır tarıfı vardı fırında yagsız yapmak. dun aksam yapmıstım yemekten kalmıs kaldırdım kalanı ve oglen ıse goturmeyı dusunuyorum sımdılık boyle. aksam yazarım. leslıe sımdı yapıp yatayım artık

ooooo hızınıza yetişemyorum vallayeni gelenler hoşgelmiş ya kızlar benm sütüm azaldı ekmek ,mkrna ,pilav, tatlı, kızartma, yemicem ama ymeklerimi fazla tutcam biraz bugün yediklerm
sabah:domat.biber 2 dilim çvdr ekmek peynir
ara:üzüm erik
öğlen:tarhana çorbası ,1 minik biber dolmsı,yogurt ,salata,1dlm ek.
ara:leblebi
akşam:2tabak yöresel(bulgurla yapılmış)sulu köfte,salata ,yoğurt
yatmadan :üzüm (malum süt)iyi geceler herkese.....

dereotu hem masum hemde süt yapar bol su iç rezene iç olumlu düşün sütümazaldı kelimesiniyasakla var de ve sık sık emzir emzirdikçe sütkanalların devir daim eder beyne sinyalgiderr bu aralar bebek açıkmasada emzir

anaaaammm kızlar naptınız siz ne kadar aktif çalışıyonuz yahu... hızınıza yetişemedim valla..

dün akşam ani bi şekilde eşimin köyüne gitmeye karar verdik bugün akşam geri döndük... maşallah ekstaradan 30 sayfa yazmışsınız valla.. oku oku bitmedi... bazı yerleri teğet geçtim desem yeridir. :)))))

ama gördüğüm kadar ile hala topiğimizde bi toparlanma sistemli bi ilerleme ve çizelgemiz, kurallarımız yok...etik olarak zayıfkız yönetici olmalı.. sizler de pazara kadar bekleyelim demişsiniz madem bekleyelim ama bizler için 2 gün bile çok öenmli...çünkü çok fazla giren, geri gelmeyen var...

dün ve bugün almam gereken kalori miktarını 100er kalori kadar aşmışım... yarın bunu telafi etmem gerek...ya bana hiç zayıflayamadım gibi geliyor.. çünkü spor sıfır...artık iyileşmek ve spor yapmak istiyorum yaa.......pazartesi bizim işler başlıyor..umarım okuldaki tempo diyet sürecime olumlu katkı sağlar...

Merhaba arkadaşlar,böyle bi konu açmanız gerçekten çok iyi olmuş.Beni de alırsanız aranıza çok memnun olurum gerçekten.Bende kurban bayramına kadar 70 kilo olmak istiyorum inşallah.şu an 88 kiloyum 8 kilo verdim.96 kilo ile başladım.umarım hepimiz dilediğimiz kiloya ulaşırız. :)

sonunda bitti kızlar okumamm

düşünme sen ozamn onu boşver...ama bak yoğurtla derotunu denemelisin müthiş tadı vr ve vucttki ödem atımına yardımcı oluyor..özelkkle regl dönmlerinde cnm
tablo cok guzel olmus. zayıfkız ısmımı ekleyebılır mısın lısteye ?

1,58 boy
110 kilo
1983
ilk hedef 100 kurban bayramı, ıkıncı hedef aralık sonu 80, son hedef seneye yaz 55
cnm zyıfkız ben bilmiyom diyince ben yardımcı olmk amaçlı ona gösterdim gersisini getrsin diye ama işi vr herldeki girmmş....
şekersiz çayın kalori bakımndan bir zararı yok en azından..ama benm diyetsyenim siyah çayın kollrda belirli ödem yapmalırına neden oldunu söledi..kolunu uzat yana doğru altan hafifi tut fileli bir şey vrsa az tüket..mutlaka açık çay iç limonunu yannda taşı derim cnm ben
her şey kiloyla alaklıişte cnm..inşllh zyıflrız da sağlıklı bir halde evlat sahibi oluruz..
soğan kürünü regli bittkten 7 gn sonra başlıyorsun 15 kullncksın öğlen ve akşam yemklerinden 15 20 dkka önce ılıkkken cnm..eğer uygulrım dersen iyice anltırım sana...bende de adet düzensizliği vr...ben bir kere zyıufldım ve 68 kilo olduğumda hamile kaldım ama düşük oldu sonra yine kilo aldım şimdi psikoljım çok etkilnmesin diye doktroum bana izin verdi 3 ay sonra gel dedi..bende kasımın 19 20 gbi gtcem..ozmana kdrda güzel b,r kilo vermm lazım..bana 10 kilo ver gel dedi ama ben verbildim kdr vercem..benm de yumurtalıklrım gelişmiyor çoğlmıyor çoğldımı çatlmıyor vs..en son 3 aylık yumurta uyrıcısı ilcı kulnndım ama olmadı yumurtlık oluşuyor fkt büyümüyor..doktorumda bana yıpranıcksın dedi..istersen iğnelere geçelim dedi olmadı aşılama olmadı tüp bebk ama hem maddi hem manevi yıprncksın..en iisi kolyı seçemek 10 15 kilo ver o ay hamile kalırsın allhın izniyle dedi..bende dinldim onu..inşşlhh hakkımda hyırlısı olck ve bizde bebğimize kavuşcazzz
doktor birsey yok demisti ama 3 yildir ayni simdi ben ne edecem o yuzden seneye turkiyeye gitmeyi dusunuyorum..birsey soracam peki senin adetine yakin gogus kenarin cok aciyor muboyle dokunamiyacak kadar.. tesekkur ederim canim onerilerin icin
tatlım çok büyük bir etkisi yok onn..evet cnm adet olmmama yakın göğünslerim taş gbi olur etrflrı acır dokunamm üstüne bile yatamm biri çarptımı ağlıck gbioluyorum..ama dedm gbi maydonuzu çörekotu dereotu gbi yani süt yapan besinleri yeme..bak mesela kerviz çorbası diyosun..onn içine yeşil kısımlrını koyuyormusun??buda süt yapan besin cnmm
cnmm benm diyetisyenimm haftada 1 kezz bir ara öğünde tatlı yiyebilcemi söledi ama öle baklava fln değil..sütlü tatlılar..sütlaç dondurma pudink vsgbi..kısaca sütle yaptın işte..a kase yiyebilrsin dondurmada 3 top..regl döneminde akşam ara öğünnde bol tarçınlı sütlç yiynce tatlı krizini kesiyor vee öğeln ara öğünde hani türk kahvesi yaparız ya..su yerine süt koy şeker atmadan iç oda kesiyor tatlı krizini çok ta faydalı ..
canim o cubuk krakerlerde cok kalori yok mu onun yerine dilim ekmek inan daha iyi hemde tok tutardi seni gerci benden iyi bilenler vardir ben sadece fikrimi soyluyorum
10 adet çubuk kraker
3 adet tuzlu bisküvi
1 kalın galeta
1 su bardağı yağsız patlamış mısır
1avuç leblebi (sarı beyaz)
kepekli sade bisküvi 5 adet
25 adet badem kraker bunlrın hepsi 1 dilim ekmeğe bedell..yani 1 dilim ekmek yerine bunlrıda yiyebilirzzz

ohh maşşlhh cnm valla...bol bol yürü
hani bi insan düşün dümdüzzz ben oyum işte..kilo aldımı barmak ucundan saçına kadr ..hani belimde karnımda her yerimm..ama en çok abartılı olan yer alt karın bölgem..ben zayıfldım mı innrmısın yüzüğümü taktım prmğım bile zayıflıyorrr
kizlar bende aksam yemegimi yazayim

1 kase kereviz corbasi
salata

ara 3 hurma 3 kayisi kurusu 7-8 tane badem cay bardagi sut icerim
tatlım kerevize bayılrım ben kereviz çorbasını nasıl yapıyorsun tarif alimmm
cnmm o gelcek diye bir şey yok benm fikrim bu..bak sennde başka yerde konn vrmış benmde gebelkte konum vr..sende bende byk ihtiml biloz tablo işlerini..ama ben sizin kdr girmm o ayrı mesele..eşimn durumuna göre huysuzzz bir kocam vr..evde olunca sadece onla ilgilenbiliyorum...el işi bile yaptrmıyo anlıcnn..onn mesai durumuna göre giryorummmama yardımda edrim hani sen olursan istersen..ya da ben olurum ztn hafta da 1 tablo düznlencekk..yeni kişileride 2 hafta düzenli olurda girrlerse alırız listeye sen bilrsn cnm benm gördm kadryla sen çimn pomogranate genelde burdasınzz..siz bilrsinzz...ben yarın gelrmiyim bielmdm ama pazartes,i gelrim anca saat 3ten sonra
bence sen karatay di,yeti yap hazır baban kuruyemişçi
ayy ne güldüm bu mesaja yaaa sesli hemde...kuruyemiş dükknı yüznden karatay ay isimleri pek tuhafıma gido benm yok dukn karatay komk hgelo

evet kızlar bende bugn yaptıklrımı yazimmm..
sabah sirkeli suyumu içtim
kalvaltıda 1 domates 1 salatalık 1 kk peynir krışık çayımm
ara öğünde 1 elma
12.00 13:00 arası ilk yarım saati paltes diğer yarım saati kendi harektlerimm
öğende 1 kepçe çorba 4 yk taze fasulye 1 kk peynir
ara öğünde 1 elma yoğurt (kepekli bisküvi karışık)
akşam 1 kepçe çorba 2 yk taze fasulye 2 yemk bulgur pilavı 1 dilim ekmek bol acıı
ara öğünde 1 armudun yarısı 1 bayrm çikolatıusndan bitter olnndan
bugn çok su içtim başım ağrıyor diye 3.5 litreden fazla..bugn çok hareket yapmadım sporum hariç.yemkleirm vrdı ztn..evim tertmzdi..btn gn yattım sporum hariçç ztn cnm da çok yanıyordu..
beni bu diyette zorlıyan tek şey sanırım sigara..sigrayıı bırkmak istyorum ama olmuyor 2 gndür içmiyorum ama birine dalmamak için zor tutyom kendimi

[TABLE="class: grid, width: 400, align: left"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] isim [/TD]
[TD]doğum yılı [/TD]
[TD]başlangıç kilo [/TD]
[TD]boy [/TD]
[TD] hedef [/TD]
[TD]spor [/TD]
[TD]giden [/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]pomogranate[/TD]
[TD]1983[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]1.58[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]fadime02[/TD]
[TD]1976[/TD]
[TD]95.5[/TD]
[TD]1.58[/TD]
[TD]88[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sibel00033[/TD]
[TD]1992[/TD]
[TD]93.3[/TD]
[TD]1.70[/TD]
[TD]83[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]cesmi_naz[/TD]
[TD]1985[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]1.70[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mucizem77[/TD]
[TD]1988[/TD]
[TD]85.4[/TD]
[TD]1.60[/TD]
[TD]73[/TD]
[TD]420[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli78[/TD]
[TD]1974[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]1.68[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duyfer_2006[/TD]
[TD]1984[/TD]
[TD]68.3[/TD]
[TD]1.68[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]kahverengi[/TD]
[TD]1983[/TD]
[TD]70.5[/TD]
[TD]1.65[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]renesmee_[/TD]
[TD]1989[/TD]
[TD]62[/TD]
[TD]1.64[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]cimen87[/TD]
[TD]1987[/TD]
[TD]56.4[/TD]
[TD]1.60[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]feyakkoye[/TD]
[TD]1996[/TD]
[TD]57[/TD]
[TD]1.57[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
nese kızlr ben de gidim uyum artık dimi sabah erkn kalkıyorum sonra btn gn leyla gbi dolanıyom ortalıkta belki yarın gelemmm görüşürk.

kızlar 14 yasında bır takıpcımız vardı sımdı bır de 16 yasında bır kızımız geldı. yardımcı olalım dıyecegım ama gelısım cagındalar. ve tedırgın edıyor bu benı

diyetten kastım amacım sağlıklı beslenmek zaten biliyorum nasıl sağlıklı besleneceğimi asıl amacım motivasyon elde etmek hala tam anlamıyla yakalamış değilim irademe hakim olamıyorum eskiden çok zayıftım ergenliğe girerken abur cuburu çok tükettim birden kilo aldım ergenliğe gireli 4 sene oldu ideal kilom 50 ve benim 8 kilo fazlam var sporla ve birazcıkta yemekten kısarak sağlıklı zayıflayacağıma inanıyorum tedirgin olmanıza gerek yok

grup halinde kendimi mecbur hissedicem yasak şeyleri ağızıma atarken ihanet eder gibi olucam en iyi motivasyonun burada olucağına inanıyorum, umutluyum ... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…