- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
Dufyer_2006 eşin akademisyen heralde benim esimde akademisyen hangi universite?
eşim motorgücü daha yüksek birşey bakıyor benimgönlümde eliptikte tşk ederim cnm sen sahibinden.com'koysana ilanını[/QUO
anladım canım hayırlısı evet oyle yapayım artık. ya cok umutlanmıstım ısyerının naklıyesını yapan fırma ıle falan gorusecektım. kactan satayım, ılana ne yazayım kı sımdı onu da bılemedım
na akdar çabuk ilerliyorsunuz sona basıyorum sona gelemiyorum:) yadıkalrınız o akdar çabuk ilerlemiş ki takip edemedim.Bir de şu aralar kafam fazla şeyle meşgul algı kapasitemi kaybettim.Bende diyetteydim.Haziran 23 gibi başladım ramazan sonunda 6 kilo vermiştimki bayramdan bu yana 1,5 kilo aldığımı görünce bu sabah bir hızla buraya geldim.bende devam edeceğim diyete kurbanda bende zayıf oalcağıminş.
eşim motorgücü daha yüksek birşey bakıyor benimgönlümde eliptikte tşk ederim cnm sen sahibinden.com'koysana ilanını[/QUO
anladım canım hayırlısı evet oyle yapayım artık. ya cok umutlanmıstım ısyerının naklıyesını yapan fırma ıle falan gorusecektım. kactan satayım, ılana ne yazayım kı sımdı onu da bılemedım
cnm ya ümitlendirmek istemedim seni eşimiyi anladığı içinmarka istedimsenden kusura bakmaa,sen sahibinden.comgir örnek ilanlara bak napacağını nlarsın ben eliptiğimi koydum koyduğum gün satıldı
ooooo hızınıza yetişemyorum vallayeni gelenler hoşgelmiş ya kızlar benm sütüm azaldıekmek ,mkrna ,pilav, tatlı, kızartma, yemicem ama ymeklerimi fazla tutcam biraz bugün yediklerm
sabah:domat.biber 2 dilim çvdr ekmek peynir
ara:üzüm erik
öğlen:tarhana çorbası ,1 minik biber dolmsı,yogurt ,salata,1dlm ek.
ara:leblebi
akşam:2tabak yöresel(bulgurla yapılmış)sulu köfte,salata ,yoğurt
yatmadan :üzüm (malum süt)iyi geceler herkese.....
düşünme sen ozamn onu boşver...ama bak yoğurtla derotunu denemelisin müthiş tadı vr ve vucttki ödem atımına yardımcı oluyor..özelkkle regl dönmlerinde cnmbende iddiaya girdim inşallh kazanan biz oluruzz vermem gereken 8-9 kg var
domates onları söğüs doğra salatalıkta doğra üstüne peynir ufala ben çok yapardım bunuu
bravo çokgüzel menü bak sekizde yememeye dikkat etoldu yedin 3saat sonra yat
minikbir muza toz kakao ban ye canım muz kalorili o yüzden baş parmak kadar olsun gerçekten çok güzel oluyor
yaptım cnm sarımsakta ekledim düşündükçe fena oluyorummmm
gayet güzel en çok yAPTIĞIN aktiviteye hayran kaldım
cnm zyıfkız ben bilmiyom diyince ben yardımcı olmk amaçlı ona gösterdim gersisini getrsin diye ama işi vr herldeki girmmş....tablo cok guzel olmus. zayıfkız ısmımı ekleyebılır mısın lısteye ?
1,58 boy
110 kilo
1983
ilk hedef 100 kurban bayramı, ıkıncı hedef aralık sonu 80, son hedef seneye yaz 55
şekersiz çayın kalori bakımndan bir zararı yok en azından..ama benm diyetsyenim siyah çayın kollrda belirli ödem yapmalırına neden oldunu söledi..kolunu uzat yana doğru altan hafifi tut fileli bir şey vrsa az tüket..mutlaka açık çay iç limonunu yannda taşı derim cnm benhemenn bilgilerimi bende yazıyorum burayaa...
doğum yılı 1985
boy 170
kilo 82
hedef kilo : kurban bayramına kadar 75, ama genelde 65..
sabah kahvaltıda ekmek, domates ve bir parça tavuk nugget yedim..
ara öğünde yağsız süt, öğlen de kepekli sandviç yemeyi düşünüyorum..
haydi bakalım kızlar gazamız mubarek olaa
yalnız benim bir sorum olacak. şekersiz çay içmenin diyete bir sakıncası var mı ? ben çayı çok tüketiyorum da :44:
her şey kiloyla alaklıişte cnm..inşllh zyıflrız da sağlıklı bir halde evlat sahibi oluruz..merhaba. benım pco yok. enazından ıkı yıl once yoktu. evet kılolu oldugum ıcın sanırım yag, yumurtalıklarımı sarıyor ve calısmasını zayıflatıyor. benım durumumda olup saglıklı olanlar da var ama demekkı benım vucudum daha farklı etkılenıyor. 29 yasında bunu anlamıs ve kabullenmıs durumdayım artık ve oyuzden bu yola cıktım. evet bu sıte sayesınde ınanır oldum, kılo verıp adetı duzelen anne olan cok sayıda kısı oluyor. ınsaallah ben de oyle olabılecegım. yola cıktım, mucadele edıyorum, Allahın yardımı ıle olacak ınsaallah.
ben ıkı kez hapsız adet gordum bırı 30 gunde bırı 40 gunde. ama ucuncu gelmedı bır turlu ve en son 17 temmuzda adet oldum. hayıt tohumunu sureklı ıcıyorum, ıncır sureklı yıyorum taze. kuru ıncır kurunu adet olunca yapmam tavsıye edıldı ve bırkez yapıp ara verdım bu yuzden. sogan kuru 3 yıl once bır ay boyunca denemıstım ve faydasını gormemıstım. yenıden baslayacagım ama basına varamadım bır turlu. ev, ıs, dıyet hazırlıkları derken kafam da kendım de cok doldum hatta ıse odaklanamıyorum ne yapacam bılmıyorum sureklı sıtedeyım.
ılgın ıcın cok cok tskler tanıstıgımıza memnun oldum
tatlım çok büyük bir etkisi yok onn..evet cnm adet olmmama yakın göğünslerim taş gbi olur etrflrı acır dokunamm üstüne bile yatamm biri çarptımı ağlıck gbioluyorum..ama dedm gbi maydonuzu çörekotu dereotu gbi yani süt yapan besinleri yeme..bak mesela kerviz çorbası diyosun..onn içine yeşil kısımlrını koyuyormusun??buda süt yapan besin cnmmdoktor birsey yok demisti ama 3 yildir ayni simdi ben ne edecem o yuzden seneye turkiyeye gitmeyi dusunuyorum..birsey soracam peki senin adetine yakin gogus kenarin cok aciyor muboyle dokunamiyacak kadar..tesekkur ederim canim onerilerin icin
cnmm benm diyetisyenimm haftada 1 kezz bir ara öğünde tatlı yiyebilcemi söledi ama öle baklava fln değil..sütlü tatlılar..sütlaç dondurma pudink vsgbi..kısaca sütle yaptın işte..a kase yiyebilrsin dondurmada 3 top..regl döneminde akşam ara öğünnde bol tarçınlı sütlç yiynce tatlı krizini kesiyor vee öğeln ara öğünde hani türk kahvesi yaparız ya..su yerine süt koy şeker atmadan iç oda kesiyor tatlı krizini çok ta faydalı ..gunaydin kizlar..bisey diyecem kizmayin canim acayip puding istiyorrrr cikolata istiyor adet gunum gecti 2 gun karnim acayip sis ve agri yapiyor bugun :2: ve durmadan terliyorum ki hava bugun acayip soguk ve yagmurlupuding icin oneri bekliyorum ama az kalorili olanlardan yoksa yemesem mi dun valla o kadar canim istedi ki kalkip ne cikolata yedim ne de puding yaptim
sabah
bir yumurta
bir dilim ekmek
bir tutam maydanoz
4 biber
2 y zeytin
10 adet çubuk krakercanim o cubuk krakerlerde cok kalori yok mu onun yerine dilim ekmek inan daha iyi hemde tok tutardi seni gerci benden iyi bilenler vardir ben sadece fikrimi soyluyorum
ohh maşşlhh cnm valla...bol bol yürü1000adımımı attım çayımı içiyorum şimdi
kızlar sorum var kilonuz hangi bölgenizde toplandı hangi bölgenizden şikayetçisinizz ilkcevabı ben vereyim
benim kilom kol omuz sırt bölgemde zaten birbiriyle bağlantılı üstbedenim 40-42 alt bedenim 38-40
birde sezeryanlı olduğum için göbek ve simir bölgem aslında 53 kg daykendegöbeğim vardı şimdi daha iyi anlıyorum çekirdek çok yerdim kızarma cips çok yerdim kilo olmzdım ama hep göbekliydim bu yüzden demel
neyse bacaklarım ince basenim yok belim zayıf
tatlım kerevize bayılrım ben kereviz çorbasını nasıl yapıyorsun tarif alimmmkizlar bende aksam yemegimi yazayim
1 kase kereviz corbasi
salata
ara 3 hurma 3 kayisi kurusu 7-8 tane badem cay bardagi sut icerim
cnmm o gelcek diye bir şey yok benm fikrim bu..bak sennde başka yerde konn vrmış benmde gebelkte konum vr..sende bende byk ihtiml biloz tablo işlerini..ama ben sizin kdr girmm o ayrı mesele..eşimn durumuna göre huysuzzz bir kocam vr..evde olunca sadece onla ilgilenbiliyorum...el işi bile yaptrmıyo anlıcnn..onn mesai durumuna göre giryorummmama yardımda edrim hani sen olursan istersen..ya da ben olurum ztn hafta da 1 tablo düznlencekk..yeni kişileride 2 hafta düzenli olurda girrlerse alırız listeye sen bilrsn cnm benm gördm kadryla sen çimn pomogranate genelde burdasınzz..siz bilrsinzz...ben yarın gelrmiyim bielmdm ama pazartes,i gelrim anca saat 3ten sonrabenim şöyle birönerim varrr kızlar pazara kadar bekleyelim zayıfkızı belki işi çıkmıştır,pazar günü de sesçıkmazsa pazar günüyada p.tesi günü yenibaşlık açalım amakonu ismi yine kurban bayrMINA KADAR LA BAŞLASIN , DEVAMLI SİTEYE GİRCEK LİSTEDEN ANLAYAN YÖNETİCİLİK YAPACAK BİRİ OLSUNNN lütfen
ayy ne güldüm bu mesaja yaaa sesli hemde...kuruyemiş dükknı yüznden karataybence sen karatay di,yeti yap hazır baban kuruyemişçi
adama bak beacok sagol canım. ben su an patatesımı yıyorum esım de destek oluyor sagolsun onunkıne yag koyduk hatta mutfaktan kacan adam ben dıyete basladıgımdan berı daha ılgılı. yardım etmeye calısıyor. cok mutlu anlasılan dıyet yapıyor olmamdan. ben bu aksam musaıtım marka ıcın goruselımbenkii önmde kalıp kalıp çikolta çerez çekrdek kola yiyor valla ama sabrediyorummm dayanıyorumm
kızlar savas da anne olamıyor benım gıbı. rahatsızlıgımız farklı ama bugun tanıstık sayılır. kendısını alıp almamak sıze kalmıs.
rahatsızlık ne olursa olsun, kılonun ınfertılıte ıcın kotu bır etken oldugunu herkes soyluyor ve ben de kabullendım nekadar zayıf olursak organlar okadar daha ıyı calısıyor. kat kat gıyınıp kısın hareket edemeyen ınsan mısalı, bu yaglar da organları sarıyor ve rahat calısmasını engellıyor bence.
evet cnm kat kat giynmek gbii..aslında kafaya takmmk lazım ..sadece sağlığımız için zayıflamlıyızzz..en iisi bdur..
kızlar bu arada bana nazar değdi herlde bugn soprumu yaptım su fln içorum ay 10 dkka da tuvalte sinr oldum azcık uzanıyım dedim yok tuvalte..sonra çok tuvalte gtmktnmi ne halen sol tarfım ağrıyor..böbrek değil biraz üstü ..ne oldu bilmm sanrım suyu çok tükttm eee içtim çayda ödem söktürcü..ne oldu bilmm yada ters hareket yaptım ya da rüzgara kaldım neolbilr acepp sizcee???
kızlar 14 yasında bır takıpcımız vardı sımdı bır de 16 yasında bır kızımız geldı. yardımcı olalım dıyecegım ama gelısım cagındalar. ve tedırgın edıyor bu benı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?