grup halinde kendimi mecbur hissedicem yasak şeyleri ağızıma atarken ihanet eder gibi olucam en iyi motivasyonun burada olucağına inanıyorum, umutluyum ... :)
cnm ya ümitlendirmek istemedim seni eşimiyi anladığı içinmarka istedimsenden kusura bakmaa,sen sahibinden.comgir örnek ilanlara bak napacağını nlarsın ben eliptiğimi koydum koyduğum gün satıldı
canım yanlıs anlama sıtem etmedım olur mu oyle sey. haklısın tabıkı. lutfen canını sıkma bu konuda.
sen satarken naklıye ısını nasıl yaptın ? ızmır ıcıne mı sattın bısıkletı ?
ooooo hızınıza yetişemyorum vallayeni gelenler hoşgelmiş ya kızlar benm sütüm azaldıekmek ,mkrna ,pilav, tatlı, kızartma, yemicem ama ymeklerimi fazla tutcam biraz bugün yediklerm
sabah:domat.biber 2 dilim çvdr ekmek peynir
ara:üzüm erik
öğlen:tarhana çorbası ,1 minik biber dolmsı,yogurt ,salata,1dlm ek.
ara:leblebi
akşam:2tabak yöresel(bulgurla yapılmış)sulu köfte,salata ,yoğurt
yatmadan :üzüm (malum süt)iyi geceler herkese.....
anaaaammm kızlar naptınız siz ne kadar aktif çalışıyonuz yahu... hızınıza yetişemedim valla..
dün akşam ani bi şekilde eşimin köyüne gitmeye karar verdik bugün akşam geri döndük... maşallah ekstaradan 30 sayfa yazmışsınız valla.. oku oku bitmedi... bazı yerleri teğet geçtim desem yeridir. :)))))
ama gördüğüm kadar ile hala topiğimizde bi toparlanma sistemli bi ilerleme ve çizelgemiz, kurallarımız yok...etik olarak zayıfkız yönetici olmalı.. sizler de pazara kadar bekleyelim demişsiniz madem bekleyelim ama bizler için 2 gün bile çok öenmli...çünkü çok fazla giren, geri gelmeyen var...
dün ve bugün almam gereken kalori miktarını 100er kalori kadar aşmışım... yarın bunu telafi etmem gerek...ya bana hiç zayıflayamadım gibi geliyor.. çünkü spor sıfır...artık iyileşmek ve spor yapmak istiyorum yaa.......pazartesi bizim işler başlıyor..umarım okuldaki tempo diyet sürecime olumlu katkı sağlar...
[TABLE="class: grid, width: 400, align: left"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] isim [/TD]
[TD]doğum yılı [/TD]
[TD]başlangıç kilo [/TD]
[TD]boy [/TD]
[TD] hedef [/TD]
[TD]spor [/TD]
[TD]giden [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pomogranate[/TD]
[TD]1983[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]1.58[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fadime02[/TD]
[TD]1976[/TD]
[TD]95.5[/TD]
[TD]1.58[/TD]
[TD]88[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sibel00033[/TD]
[TD]1992[/TD]
[TD]93.3[/TD]
[TD]1.70[/TD]
[TD]83[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cesmi_naz[/TD]
[TD]1985[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]1.70[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mucizem77[/TD]
[TD]1988[/TD]
[TD]85.4[/TD]
[TD]1.60[/TD]
[TD]73[/TD]
[TD]420[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli78[/TD]
[TD]1974[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]1.68[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duyfer_2006[/TD]
[TD]1984[/TD]
[TD]68.3[/TD]
[TD]1.68[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kahverengi[/TD]
[TD]1983[/TD]
[TD]70.5[/TD]
[TD]1.65[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]renesmee_[/TD]
[TD]1989[/TD]
[TD]62[/TD]
[TD]1.64[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cimen87[/TD]
[TD]1987[/TD]
[TD]56.4[/TD]
[TD]1.60[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]feyakkoye[/TD]
[TD]1996[/TD]
[TD]57[/TD]
[TD]1.57[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TABLE]
diyetten kastım amacım sağlıklı beslenmek zaten biliyorum nasıl sağlıklı besleneceğimi asıl amacım motivasyon elde etmek hala tam anlamıyla yakalamış değilim irademe hakim olamıyorum eskiden çok zayıftım ergenliğe girerken abur cuburu çok tükettim birden kilo aldım ergenliğe gireli 4 sene oldu ideal kilom 50 ve benim 8 kilo fazlam var sporla ve birazcıkta yemekten kısarak sağlıklı zayıflayacağıma inanıyorum tedirgin olmanıza gerek yok
Günaydın kızlar, yazılanları okudukça ekibe dahil olmak daha bir motive ediyor. Yediklerinize bakınca kendi porsiyonlarımın ve yediklerimin fazla olduğuna karar verdim. Zaten birkaç arkadaş ta uyarmıştı sağolsunlar. Kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta, 1 tatlı kaşığı kadar çemen (salça), 4 adet zeytin, 1 kibrit kutusu pınar beyaz peynir ve 1 dilim tam tahıllı ekmek. Kalktığımdan beri 2 bardak su içtim. Kahvaltımın fazla olduğunu düşünüyorsanız yazın lütfen, gittikçe kontrolü artırıyorum.
Bu arada tablo çok güzel olmuş ama ben 1978 doğumluyum, 1974 değil:)
Dukan tarifi olan poğaçanın biraz değiştirilmiş versiyonunu yaptım günlük.
Malzemeler;
4 yumurta-300 kalori (24 gr protein)
150 gr yulaf kepeği-450 kalori (18 gr protein)
150 gr un-525 kalori (17,4 gr protein)
150 gr lor-300 kalori (21,3 gr protein)
100 gr yoğurt-75 kalori (4,6 gr protein)
Bir kabartma tozu ekleyerek yoğuruyoruz. 11 adet çıkıyor. 1 tanesi 150 kalori oluyor ve 7,5 gr protein içeriyor. Ara öğün için çok sağlıklı bir seçenek bence.
clutch dıye bırı yazmıs clutchun yolculugu dıye konusu var. fıkrnız nedır bu konuda kızlar ?
Birazdan çıkıp alışveriş yapacağım, kendime atıştırmalık kuru meyve falan da alacağım. Bu poğaça tarifi de güzel görünüyor, bunda loru doğrudan hamura mı karıştırıyoruz, yoksa normal poğaça gibi elimizde açıp içine mi koyuyoruz? Benim de sağlıklı bir kurabiye tarifim vardı ama bulursam paylaşayım sizinle, epeydir yapmadım.
o clutch benim :)
canım evde dukan diyeti için kullanılan yulaf kepeği vardı. kendisi suyla birleşince şişiyor ve tokluk sağlıyor. ayrıca protein artıklarının bağırsaklardan zarar vermeden çıkmasını sağlıyor vs. ben bu tarifi kullanıyorum hala. eğer evde değilsem, dışarda hazırlanan tost türü şeylere güvenemediğimden akşam üzeri 1 tanesi çok güzel ara öğün oluyor.
alkali su ve diyete gelince ben de dün haberdar oldum bundan aşağıdaki başlık sayesinde. çok mantıklı geldi ve suyuma limon sıkmaya karar verdim. zararı olacağını sanmıyorum ama faydası olursa çok güzel olacaktır.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/548706-alkali-diyeti.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?