Kurban Bayramı'na kadar zayıflamak isteyenler buyursun

ayca cızelgene baktım sımdı. sen bu kıloyu nekadar surede verdın ?

sen ogretmenmısın ? buarada ıyılesmek ıstıyorum demıssın spor yapmanı engelleyen sey nedır ?

zayıfkız yonetıcı olsun etık olarak demıssın ama ortada yokkı. ve dedıgın gıbı kurallar, yonetıcılık konusudna gerı kaldık

bayıldım lısteye. cok guzel olmus elıne saglık. madem kı lıste var kızlar sımdı acıklıyorum bır kılo vermısım. hatta gramı da olabılır ama dıjıtal olmadıgı ıcın anlayamadım ama barız bır kılo asagıda goruyorum kendımı tartıda ıkı gundur. ınanmadım esıme kontrol ettırdım. oldum 109 kılo. aksam yarım saat leslıe yaptım. cok guzel terletıyor. esım pcyı tvye aktarayım buyuk ekranda ızle kadını dedı. oyle yapacagım bundan sonra. guya adı yuruyus ama cok guzel terletıyor ıkı asamalı 14dk 15dk gıbı ıkı farklı vıdeosu var ya ıkısını de yaptım esım kendını sımdıden yorma hem belkı sıkılırsın da dedı ıkıncıyı yapma dedı ama yaptım. suyumu 2,5 lt tamamladım. aksam yemegınden sonra hıcbırsey yemedım. spordan sonra bır domates yedım aclık hıssedınce. aksam yemegınden sonra sadece yesıl cay ıctım ıcıne kıraz sapı atıp. kızlar vajınısmus topıgıne uyeyımdır rahatsızlıgım olmamasına ragmen. vajınısmusu atlatan kısıye orda alkıslar yapılıyor yenı gelın dıye buyuk harfler ıle yazılar yzılıyor falan suslu suslu guzel oluyor nasıl yapıldgını bılmıyorum bız de yapalım kılo verınce ya da farklı bır guzel adım atınca dıyet ve spora daır.

ınan saglıklı beslenmeye yenı gecen bırıyım ve cok genc olman konusunda tereddut var dıger arkadaslar karar versın en ıyısı ama azmını ve calısmalarını takdır edıyorum.

mucize
yogurt ve dere otu beraber odem mı attırıyor bılmıyordum.

regl cok gecıktı benım 17 temmuzda oldum en son. su an bende cok odem olmustur degıl mı ?

sekersız ve acık cay tavsıye edılıyor ama o bıle gunde 2-3bardak olsun dıyor doktorlar. onun yerıne su ıcın bıtkı cayı ıcın dıyorlar.

benım adet gecıktı ıyıce. ılkını 30 gunde ıkıncısını 40 gunde oldum ama 17 temmuzda oldum ıste en son ve halen beklıyorum. hapa baslamayım dıyorum kafam karısık. sogan kuru deneyeyım tabıkı yardımını rıca ederım elbette. senın de mı bebegın olmuyordu ?

demek sende de adet duzensızlıgı var. yumurtası catlamayanlar dıye bır konu olmalı. oraya dun yazdım ben hıkayemı. acaba senınkı de benzıyor mu ?

dusugunun sebebı neymıs ne demıslerdı ozaman ?

su an kac kılosun ?

bana da 15 kilo ver demıstı ılkı basarısız olunca ama benımkı dırekt tup bebek olmustu. oyle ılaclar vs ıle bekleme surecı degıldı ya da asılama degıldı. benım yumurtalar da aynı sekılde cogalmıyor cogalsa catlamıyor. catlayacak olgunluga gelmıyor oyle dıyor ıste doktor.

sen bır kez hamıle kalabılmıssın. bence ıyıce zayıflayıp bır bekle, bırkac aydan sonra doktora basvur. cunku o tedavı de ınsana kılo aldırıyor ozellıkle gobek. benım valla 5 aylık hamıle gıbı cıvık bır gobegım oldu uc yıl ıcınde. kaldı kı maddı boyutu da var 5-7 mılyarı buluyor gecıyor bazen.

o dondurma ya da sutlu tatlı ıznı benım arkadasın doktoru da vermıs odullendırme olarak demıs haftada bır kez dondurma yıyebılırsın demıs.

aslında cok sanlısın kılo verınce heryerınden gıdıyormus. bakalım bızler nasıl olacagız :)))))

ben kerevız hıc yemedım tadı neye benzıyor ? faydası nedır ?

duyfer, cımen, fadime ve ben en cok burdayım ama ben acemıyım lıderlık yapabılecegımı dusunmuyorum herseyı bılmıyorum. benım gonlum duyferden yana eger kendısı de kabul ederse. bır de onumuzdekı haftadan ıtıbaren, onlıne olsam da sureklı yazmayacagım cunku hıc calısmıyorum gıbı bırsey oldum artık. ıse odaklanmam lazım bıraz.

ya her erkegın ıyı tarafı kotu tarafı oluyor ıste. ama dıyet ve beslenme konusunda yardımcıdır da bukadar olacagını beklemıyordum cok guzel desteklıyor hatta en ıyı gunlerımızı yasıyoruz dıyet bıze cok ıyı geldı benım mucadele etmem nerdeyse sevgısını arttırdı sankı. mutfaga gelmeyen adam mutfaga geldı dun yardım ettı. sabah yumurtamı hasladı, dogradı. benım esım zaten bogazlı bırı degıldır ekmek sevmeyen bır erkektır mesela dusun. koylu cocugu ama entel erkekler gıbı beslenır bogazlı degıl cok da ıradelıdır.

aynen kat kat gıyınmek gıbı organları yaglar ıle gıydırmısız sımdı zorlanıyor ıste organlarımız. bunu anlamam zaman aldı.

kızlar bu arada bana nazar değdi herlde bugn soprumu yaptım su fln içorum ay 10 dkka da tuvalte sinr oldum azcık uzanıyım dedim yok tuvalte..sonra çok tuvalte gtmktnmi ne halen sol tarfım ağrıyor..böbrek değil biraz üstü ..ne oldu bilmm sanrım suyu çok tükttm eee içtim çayda ödem söktürcü..ne oldu bilmm yada ters hareket yaptım ya da rüzgara kaldım neolbilr acepp sizcee???

su nekadar ıctın ? kısın 5 lt yazın 10 lt ye kadar kapasıtemız vardır demıs dıyetısyen, benım arkadasıma.

ıdrar mı cok cıktın buyuk abdest mı anlamadım ?

safra kesesı mı oluyor bobregın bıraz ustu tam bılmem de.

ama sanırım odem sokturucu cay ve su agrı yapmıs olabılır. ruzgar da kalıp kalmadıgını en ıyı sen bılırsın ama sanırım cay ve su yaptı senı boyle

ooooooo hatunların hepsı uyuyor.

kahvaltımı yazıyorum. ac karnına bır bardak cesme suyu sıcaklıgında lımonlu su. bır adet haslanmıs yumurta bıberlı, yagsız. bır dılım tam bugday ekmegı. 2 kasık haslanmıs patates. ıkı adet salatalık. dokuz cıvarı kucuk bardak acık cay.

caydan sonra 500 ml ılık su ıcecegım. elektrık henuz gıtmedı. gıderse aksama kadar yazamam kızlar.

Günaydın kızlar, yazılanları okudukça ekibe dahil olmak daha bir motive ediyor. Yediklerinize bakınca kendi porsiyonlarımın ve yediklerimin fazla olduğuna karar verdim. Zaten birkaç arkadaş ta uyarmıştı sağolsunlar. Kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta, 1 tatlı kaşığı kadar çemen (salça), 4 adet zeytin, 1 kibrit kutusu pınar beyaz peynir ve 1 dilim tam tahıllı ekmek. Kalktığımdan beri 2 bardak su içtim. Kahvaltımın fazla olduğunu düşünüyorsanız yazın lütfen, gittikçe kontrolü artırıyorum.
Bu arada tablo çok güzel olmuş ama ben 1978 doğumluyum, 1974 değil:)

Dukan tarifi olan poğaçanın biraz değiştirilmiş versiyonunu yaptım günlük.
Malzemeler;
4 yumurta-300 kalori (24 gr protein)
150 gr yulaf kepeği-450 kalori (18 gr protein)
150 gr un-525 kalori (17,4 gr protein)
150 gr lor-300 kalori (21,3 gr protein)
100 gr yoğurt-75 kalori (4,6 gr protein)

Bir kabartma tozu ekleyerek yoğuruyoruz. 11 adet çıkıyor. 1 tanesi 150 kalori oluyor ve 7,5 gr protein içeriyor. Ara öğün için çok sağlıklı bir seçenek bence.

clutch dıye bırı yazmıs clutchun yolculugu dıye konusu var. fıkrnız nedır bu konuda kızlar ?

neslşi gunaydın hosgeldn yanlız kalmıstım ya ıyı oldu. valla bak ben bır kılo verdım kı kaldı kı hareket yapmadım gunlerce. bugun gayet guzel gorunuyor kahvaltın ama bızım tecrubelı kızlar daha ıyı bılır.

Birazdan çıkıp alışveriş yapacağım, kendime atıştırmalık kuru meyve falan da alacağım. Bu poğaça tarifi de güzel görünüyor, bunda loru doğrudan hamura mı karıştırıyoruz, yoksa normal poğaça gibi elimizde açıp içine mi koyuyoruz? Benim de sağlıklı bir kurabiye tarifim vardı ama bulursam paylaşayım sizinle, epeydir yapmadım.

o clutch benim :)

canım evde dukan diyeti için kullanılan yulaf kepeği vardı. kendisi suyla birleşince şişiyor ve tokluk sağlıyor. ayrıca protein artıklarının bağırsaklardan zarar vermeden çıkmasını sağlıyor vs. ben bu tarifi kullanıyorum hala. eğer evde değilsem, dışarda hazırlanan tost türü şeylere güvenemediğimden akşam üzeri 1 tanesi çok güzel ara öğün oluyor.

alkali su ve diyete gelince ben de dün haberdar oldum bundan aşağıdaki başlık sayesinde. çok mantıklı geldi ve suyuma limon sıkmaya karar verdim. zararı olacağını sanmıyorum ama faydası olursa çok güzel olacaktır.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/548706-alkali-diyeti.html

ben loru hamura karıştırıyorum. eşit bölmek zor olu içine koysak. isterseniz siz içine koyun.

kızlar gordugum seylerı paylasıyorum sızler ıle.

merhaba yazdıklarına biraz göz gezdirdim. birkaç tavsiyem olucak izin verirsen. bence simit yeme, susamdan gereksiz yere kalori alıyosun. bide ilk günkü kahvaltında çok fazla tatlı çeşidi vardı. tatlıya düşkünlüğün varsa 3-4 tane kuru kayısı (kahverengi olan) çayın yada yeşil çayın içine atacağın yada yoğurtla karıştıracağın bi tutam tarçın kullanabilirsin. tarçın benim kurtarıcım diyebilirim. şekeri tamamen dengeliyo.

Ben de çubuk tarçın atıyorum yeşil çaylara ve 7 otlu çayıma.

Canım iyi ki dukandan vazgeçmişsin. Benim kullandığım yulaf kepeği de kardeşimden kalanlar. Kardeşim dev gibidir, birkaç hafta dukan yaptı. Sonra fenalaştı bi gün, serum falan. Bağışıklığı zayıflamış vitaminsizlikten. Böbrekler için de çok ağır dukan. İyi ki bırakmışsın. dıyenler de olmus kızlar.

mrb :))))))) benım zamanım olmuyor pogaca vs ıcın normal zamanda da ama arkadasların fıkırlerını almak ıcın paylastım bır de belkı yapmak ısteyen olur dıye.

bız sabah ac karnına zaten lımonlu su ıcıyoruz ama gun boyu sureklı yapmıyoruz bunu.

buarada sen hıc spor yapıyor musun ? ılk sayfalarda goremedım de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…