mrb :))))))) benım zamanım olmuyor pogaca vs ıcın normal zamanda da ama arkadasların fıkırlerını almak ıcın paylastım bır de belkı yapmak ısteyen olur dıye.
bız sabah ac karnına zaten lımonlu su ıcıyoruz ama gun boyu sureklı yapmıyoruz bunu.
buarada sen hıc spor yapıyor musun ? ılk sayfalarda goremedım de
selamlar :)
ya o poğaça o kadar kolay ki, zamanın olmasada yapabilirsin. zaten cıvık bir kıvamı oluyor, şekil vermeye uğaşmadan kaşıkla koyuyorum fırın kağıdına.
limonlu su çok faydalıymış. sabah yemek yemeden önce iki bardak. akşam da yatmadan önce bir bardak içmekten bahsediyor alkali diyette.
ben ilk hafta spor yapmadım. sonra gaza gelip leslie yaptım 1 ay kadar, haftada 3-4 gün. benim kilo vermemi hızlandıran oydu. sonra ara verdim temmuz başından ağustos sonuna kadar spora. yediklerime dikkat ettim ama. inşallah eylülde yine başlıcam spora.
23 mayısta 98.4 kgdım, 6 temmuzda 92.5 kgdım. bu arada spor yaptım ama yediklerimi çok kısmadım. temmuz ortası ev taşıdım ve ramazan falan derken yavaşladı spor olmadığı için hayatımda kilo vermem. bugün 88.5 kg ile yeniden başlıyorum. spor yapmanı tavsiye ederim, kesin faydasını görürsün çok.
pohacayı dusunurum. hamur ısı bırsey oldu mu cok yerım korkusu var. oyuzden ben boyle ıyı gıbıyım yerı geldı ıkı gun hıc ekmek yemedım ya da sadece sabah bır dılım tam bugday ekmegı yedım ama gayet ıyıyım. mıdeyı kucultebılmek cok onemlı ben dıyet yaparken ılk amacım bu oldu cunku.
lımonlu su duydum evet. hatta bal sırke ve lımıon karıstırmak cok daha ıyıymıs henuz denemedım evde bal yok. bır de zaten bal sevmem sırke de sevmem.
ben de spor yapamıyorum herkes kadar. calısıyorum masa bası. bır de grıp oldum. ılk basladıgım gunler hem sehır dısına cıkmıstım hem donerken mısafır ıle dondum. bır de grıp oldum uc dort gundur ama yıne de bol bol yurumeye calıstım fırsatım neye elverdıyse ve dun aksam ılk kez leslıe yaptım super terledım cok da zevk aldım yaparken.
çok sevindim canım leslie yaparken eğlenmene. çünkü leslie için dışarı çıkmana gerek yok. evde yarım saatin varsa hemen yaparsın. ben ilk başladığımda kalçam 141di, şuan 130 olması lazım. 3 ayda kalçadan 11 cm inceldim. kesinlikle leslie sayesinde oldu bu. belden 7 cm, göğüsten de 6 cm gitti başladığımdan beri. spor yapmayınca sarkma olabiliyor. leslieye devam et. hiç üzülme vaktim olmuyor diye. oldukça yapsan yine yeter.
[TABLE="class: grid, width: 400, align: left"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] isim [/TD]
[TD]doğum yılı [/TD]
[TD]başlangıç kilo [/TD]
[TD]boy [/TD]
[TD] hedef [/TD]
[TD]spor [/TD]
[TD]giden [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pomogranate[/TD]
[TD]1983[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]1.58[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fadime02[/TD]
[TD]1976[/TD]
[TD]95.5[/TD]
[TD]1.58[/TD]
[TD]88[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sibel00033[/TD]
[TD]1992[/TD]
[TD]93.3[/TD]
[TD]1.70[/TD]
[TD]83[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cesmi_naz[/TD]
[TD]1985[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]1.70[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mucizem77[/TD]
[TD]1988[/TD]
[TD]85.4[/TD]
[TD]1.60[/TD]
[TD]73[/TD]
[TD]420[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli78[/TD]
[TD]1974[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]1.68[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duyfer_2006[/TD]
[TD]1984[/TD]
[TD]68.3[/TD]
[TD]1.68[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kahverengi[/TD]
[TD]1983[/TD]
[TD]70.5[/TD]
[TD]1.65[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]renesmee_[/TD]
[TD]1989[/TD]
[TD]62[/TD]
[TD]1.64[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cimen87[/TD]
[TD]1987[/TD]
[TD]56.4[/TD]
[TD]1.60[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]feyakkoye[/TD]
[TD]1996[/TD]
[TD]57[/TD]
[TD]1.57[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TABLE]
evet öğretmen syılırım... okul psikolojik danışmanıyım....giren çıkan belli değil... kabul ederseniz tartılma günü salı olsun... duyferin dediği gibi cuma olmasın... hafta sonu kendimizi salarız yoksasen ogretmenmısın ? buarada ıyılesmek ıstıyorum demıssın spor yapmanı engelleyen sey nedır ?
zayıfkız yonetıcı olsun etık olarak demıssın ama ortada yokkı. ve dedıgın gıbı kurallar, yonetıcılık konusudna gerı kaldık
Dukan tarifi olan poğaçanın biraz değiştirilmiş versiyonunu yaptım günlük.
Malzemeler;
4 yumurta-300 kalori (24 gr protein)
150 gr yulaf kepeği-450 kalori (18 gr protein)
150 gr un-525 kalori (17,4 gr protein)
150 gr lor-300 kalori (21,3 gr protein)
100 gr yoğurt-75 kalori (4,6 gr protein)
Bir kabartma tozu ekleyerek yoğuruyoruz. 11 adet çıkıyor. 1 tanesi 150 kalori oluyor ve 7,5 gr protein içeriyor. Ara öğün için çok sağlıklı bir seçenek bence.
clutch dıye bırı yazmıs clutchun yolculugu dıye konusu var. fıkrnız nedır bu konuda kızlar ?
gunaydın fdm, sukur eskılerden bırılerı geldı sıkıldım ya :)))))))))
evet öğretmen syılırım... okul psikolojik danışmanıyım....giren çıkan belli değil... kabul ederseniz tartılma günü salı olsun... duyferin dediği gibi cuma olmasın... hafta sonu kendimizi salarız yoksa
ara öğünlerde tüketilmek için güzel bi seçenek ama ara öğünlerde ben meyve yemeyi tercih ederim... zor durumlar için güzel bi tarif ama
hiç duymadım ben... ama zayıflamaya başladıkça ilk küçülen yer göbeğin olacak... sonra sıklaştırma hareketleriyle onu toparlayabilirsinsu an arıyorum ama bulamadım notlarımda. marankının tavsıye ettıgı bazı yaglar vardı sıkılasmak ıcın. kızlar onları ya da benzer kımyasal urunlerı kullananız var mı ? benım gobek cok cok fena. goguslerım de oyle. ben kullanmak ıstıyorum spora ek olarak. tavsıyelerınız var mı ?
hımmmmm anladım. salı yerıne daha cok pazartesı yapıyor herkes haftasonu salmasın kımse dıye. benım kendı fıkrım de pazartesı sabahından yana.
ben oturup bununla ugrasamam bıle :)) ama fıkrınızı almak ıstedım. meyvelerımle mutluyum ben :)))
günaydın canım... valla 2 gündür girememiştim ortalık harman yeri gibi olmuş... cidden motivasyon sağlamakta zorlanıyorum... olmazsa duyfer gelsin ve yönetimi devralsın...tecrübeli ve ilgili....
hiç duymadım ben... ama zayıflamaya başladıkça ilk küçülen yer göbeğin olacak... sonra sıklaştırma hareketleriyle onu toparlayabilirsin
ben de hani cuma olmasın da hafta başı olsun gibisinden salıyı desteklemiştim... pazartesi salı hiç farketmez benim için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?