Kurban Bayramı'na kadar zayıflamak isteyenler buyursun

selamlar :)

ya o poğaça o kadar kolay ki, zamanın olmasada yapabilirsin. zaten cıvık bir kıvamı oluyor, şekil vermeye uğaşmadan kaşıkla koyuyorum fırın kağıdına.

limonlu su çok faydalıymış. sabah yemek yemeden önce iki bardak. akşam da yatmadan önce bir bardak içmekten bahsediyor alkali diyette.

ben ilk hafta spor yapmadım. sonra gaza gelip leslie yaptım 1 ay kadar, haftada 3-4 gün. benim kilo vermemi hızlandıran oydu. sonra ara verdim temmuz başından ağustos sonuna kadar spora. yediklerime dikkat ettim ama. inşallah eylülde yine başlıcam spora.

23 mayısta 98.4 kgdım, 6 temmuzda 92.5 kgdım. bu arada spor yaptım ama yediklerimi çok kısmadım. temmuz ortası ev taşıdım ve ramazan falan derken yavaşladı spor olmadığı için hayatımda kilo vermem. bugün 88.5 kg ile yeniden başlıyorum. spor yapmanı tavsiye ederim, kesin faydasını görürsün çok.

Son düzenleme:
kızlar kabızlık ıcın, her öğüne salatalık ekliyormuş clutch. yulaf da kabızlıgı onluyormus. bır de kavun ve hurma tavsıye edılıyor ne dersınız bu konu hakkında yorumlarınız ???

yine baska tavsıye kabızlık ıcın ;

Kizlar size bir tavsiyem varrr, ac karnina sabah iki tane kiwi yiyin, üzerinede bolca su icinn.. süper ise yariyorr. ben kayisi felan yedim arkadaslarin tavsiyesiylee ama sadece karnimda gaz yapti, fazlasiyla yiyip suda ictim üstüne ama bana cok etki etmedi,, kiwii bana cok iyi geliyorr, üzerine mümkün olursa eger sicak su icinn, etki edecektir !!!!

kabızlık ıcın doktor tavsıyesıymıs ;

hergün bir fincan kahve icmemi söyledi ama yemeklerden hemen sonra degil, iki saat felan gececek en azindan kahve icmek icin, vitamini öldürüyor cünkü.. birde ayran ic dedi, muz ve cikolata yenmeyecek dedii.. birde kiwii yi söylemistiii..

pohacayı dusunurum. hamur ısı bırsey oldu mu cok yerım korkusu var. oyuzden ben boyle ıyı gıbıyım yerı geldı ıkı gun hıc ekmek yemedım ya da sadece sabah bır dılım tam bugday ekmegı yedım ama gayet ıyıyım. mıdeyı kucultebılmek cok onemlı ben dıyet yaparken ılk amacım bu oldu cunku.

lımonlu su duydum evet. hatta bal sırke ve lımıon karıstırmak cok daha ıyıymıs henuz denemedım evde bal yok. bır de zaten bal sevmem sırke de sevmem.

ben de spor yapamıyorum herkes kadar. calısıyorum masa bası. bır de grıp oldum. ılk basladıgım gunler hem sehır dısına cıkmıstım hem donerken mısafır ıle dondum. bır de grıp oldum uc dort gundur ama yıne de bol bol yurumeye calıstım fırsatım neye elverdıyse ve dun aksam ılk kez leslıe yaptım super terledım cok da zevk aldım yaparken.

çok sevindim canım leslie yaparken eğlenmene. çünkü leslie için dışarı çıkmana gerek yok. evde yarım saatin varsa hemen yaparsın. ben ilk başladığımda kalçam 141di, şuan 130 olması lazım. 3 ayda kalçadan 11 cm inceldim. kesinlikle leslie sayesinde oldu bu. belden 7 cm, göğüsten de 6 cm gitti başladığımdan beri. spor yapmayınca sarkma olabiliyor. leslieye devam et. hiç üzülme vaktim olmuyor diye. oldukça yapsan yine yeter.

Alkali Ol Zayıfla
Özet olarak;basit formülümüz,asit yapan yiyecekleri azaltıp alkali yapan yiyecekleri arttırmaktır.Tabağımızda %80 alkali,%20 asit yiyecekler olmalıdır.
Diyelimki 100 gram et yedik,etin yanında 400gram yeşil salata,etin günahlarını silecektir.

Alkali Su
Alkali su,20 kilo başına 1.lt olmak üzere tüketilmelidir.Günlük ihtiyaç 2.5 ile 4 litre arasındadır.Ancak basitçe mutfakta bulunan karbonatla suyu alkali yapabiliriz.1 litre suya yarım çay kaşığı kadar karbonat eklersek suyun PH’ını 8 ve daha yukarı alkali değerlere çıkarabiliriz.Karbonat,elma sirkesi veya limon ekleyerek alkali özelliği arttırılan su içmek yağ yakımını arttırır.Günde 3 litre alkali su,9 litre normal sudan daha iyidir.Alkali su içmeye başladığınızda,bunca su içme eziyetinin nihayet işe yaradığını göreceksiniz.

Alkali Su İçmek
1-Suyun yemeklerle içilmemesi gerekir.
Suyun alkali yapısı midenin asidini azaltır.yemek sırasında mide asidi azalırsa yiyecekler,özellikle proteinler iyi sindirilemezler.İyi sindirilemeyen proteinler bağırsaktaki asit yükünü arttırlar.
2-Her 20 kiloya 1 litre alkali su içmek gerekir.
3-Sabah kalkınca ilk iş,akşam yatmadan önceki son iş olarak birer bardak alkali su içmek önerilir.
4-Suyu 2 saatte bir içmek tavsiye edilir.(Çünkü böbrek vücuttan asitleri temizlerken mesaneyi yavaş yavaş doldurur.)
5-Suyun öğün aralarında içilmesi gerekir.
6-Yemeklerden yarım saat önce ve yemekten 2 saat sonra su içilmelidir.
7-Özellikle yemekten yarım saat önce içilen 1 bardak alkali su acıkmayı azaltır.(Sudaki alkali özellik midenin asidini azalttığı için açlığa bağlı mide kazınması azalır.)
8-Pratik olmak için yanımızda karbonat taşıyıp suya ekleyebiliriz.1 litre suya yarım çay kaşığı oranında kullanmak yeterlidir.
9-Limonlu veya elma sirkeli suyu açken içmek mideyi daha çok kazındırır.Bunları yemek sonrası tüketmek daha uygundur.
10-Suyu soğuk içmek yerine oda sıcaklığında içmek daha uygundur.

0 ADIMDA ALKALİ BESLENMEYE GEÇİŞ
1-İdrarınızı Takip Edin.
İdrarınızın koyu olmasına izin vermeyin.
koku ve renk takibi yapın.
diyet yaparken idrarınızın koyu olmasının 2 sonucu olabilir.Asitlenmeniz sebebiyle ya yağdan kilo veremediğiniz yada kiloyu kaslarınızdan verdiğiniz anlamına gelir.
2-Su İçin
Suyu alkali için.
Limon,misket limonu,elma sirkesi suyla tüketilince vücudu alkali yapar.
Karbonat katarsanız suyun PH’ı alkaliye yükselir.
Eczanelerden hazır PH damlacıklarına ulaşabilirsiniz.
Günlük olarak en az 3 litre su için.
İdeal suyu 20 kilo başına 1lt içmektir.
Asitli kaçamaklar yaptığınızda içtiğiniz suyun miktarını arttırın.
Yemeklerden 20 dakika önce yemeklerden 2 saat sonra su içilmesi kuralına uyun.
Sabah ilk iş,gece son iş olarak alkali su için.
Suyu bardak bardak için.Bir seferde çok miktarda su içmek işe yaramaz.
İçtiğiniz suyun klorür florür içermemesine özen gösterin.
Sebze sularıda su içmekle aynı etkiyi yapar.
Kahve,kola,siyah çay içmeniz su içtiğimiz anlamına gelmez.Aksine bunlar mevcut suyumuzu azaltır.Bunlardan vazgeçemiyorsanız üzerine 2 bardak alkali su için.
3-Tuzunuzu Değiştirin
Sofra tuzunu bırakın.
Deniz ve Himalaya tuzu kullanın.Hem ödemlerinizi çözersiniz hemde daha hızlı kilo verirsiniz.
Tuzunuzu yanınızda taşıyın.
4-Sebze suyu içmeye çalışın
Sebze suyu meyve suyu değildir.Meyve suyu taze sıkılmış olsada zararlıdır.
Bunu alışkanlık haline getirirseniz asitlenmeyi çok kolay çözersiniz.
Sebzelerin içindeki alkali elementlerinin oranı kana benzer.
Alkali su ve sebze suyu ile çok hızlı kilo verebilirsiniz.
Katı sebze sıkacağı vücudunuzu temizlemeye yardım ettiği gibi vicdanınızıda temizler.Daha çok kaçamak asitlendirici yiyecekler yeme hakkını size verir.
5-Kaçamaklarınızı Alkaliyle Dengeleyin
Kaçamak yapıp sevdiğiniz asitli besinlerden yediğinizde günahınızı silmek için bunları çiğ sebzelerle beraber tüketin.
Uzun uzun salata hazırlamam derseniz,sularını için.
Tatlı konusunda ideal olan hiç tatlı yememektir.Kuru ve yaş meyvelerin az şekerli olanlarını az miktarda tüketebilirsiniz.
Meyve şekerinin cildimizi en çok yaşlandıran besin maddesi olduğunu unutmamalısınız.
6-Balık ve İyi Yağlar Tüketimini Arttırın.
Somon,hamsi,sardalye,uskumru vb tüm balıkları bolca tükerin.Kabuklular hariç tüm deniz ürünleri iyidir.
Yaşınız,kilonuz,cinsiyetiniz ne olursa olsun günde en az 1 tane, 1000 mg Omega3 tableti almaya başlayın.
yemek pişirmede zeytinyağını tercih edin.
Avakado ve hindistancevizi yağını çok faydalı oldukları için tüketin.Bu iki gıdayı hafife almayın.
7-Doğru Kalsiyum Kaynakları Öğrenin
8-Alkali Yapan Besinleri Öğrenin
9-Akşam Yemeğinizi Doğru Seçin
Amacımız akşam yemeğinde karbonhidrat miktarını azaltarak kilo vermektir.
Akşam yemeğinde kilo almanıza neden olacak besinler :
Tüm şeker içeren besinler,Tüm şekerli içecekler,Kolalı içecekler,Baklagiller,Süt,peynir,yoğurt,her tür süt ürünü,Tohumlar,Kuruyemişler,Meyveler,Kuru meyveler,Alkol,Un içeren her şey,ekmek,kek,makarna vb…(Çorbadaki unda buna dahildir),Pilav,Patates,Mayonez,ketçap,nar ekşisi,hardal gibi tüm soslar,Kırmızı,sarı,turuncu sebzeler.
10-Oranlamayı Öğrenin

evet gercekten cok begendım ve ısyerımdekı arkadaslarıma da tavsıye ettım. evet dısarıya cıkmaya gerek yok. kosu bandında yarım saat yurumek demek, keyıfsız ve zorunlu bır spor demektı benım ıcın. ama leslıe sureklı yapabılırım keyıf aldm cunku. ıncelmeyı bılmıyordum bu da guzelmıs ayrıca leslıe tercıh etmemdekı sebep ayak amelıyatımdan sonra fızık tedavı uzmanımın bana tavsıye ettıgı, ayak ve bacak kaslarını gelıstırıcı hareketlerın aynısın burda da oldugunu gormus olmamdır.

beni de listeye ekler misin????? başlangıç: 72 hedef:65 boy:1.64

evet öğretmen syılırım... okul psikolojik danışmanıyım....giren çıkan belli değil... kabul ederseniz tartılma günü salı olsun... duyferin dediği gibi cuma olmasın... hafta sonu kendimizi salarız yoksa

ara öğünlerde tüketilmek için güzel bi seçenek ama ara öğünlerde ben meyve yemeyi tercih ederim... zor durumlar için güzel bi tarif ama

su an arıyorum ama bulamadım notlarımda. marankının tavsıye ettıgı bazı yaglar vardı sıkılasmak ıcın. kızlar onları ya da benzer kımyasal urunlerı kullananız var mı ? benım gobek cok cok fena. goguslerım de oyle. ben kullanmak ıstıyorum spora ek olarak. tavsıyelerınız var mı ?

gunaydın fdm, sukur eskılerden bırılerı geldı sıkıldım ya :)))))))))

günaydın canım... valla 2 gündür girememiştim ortalık harman yeri gibi olmuş... cidden motivasyon sağlamakta zorlanıyorum... olmazsa duyfer gelsin ve yönetimi devralsın...tecrübeli ve ilgili....

hımmmmm anladım. salı yerıne daha cok pazartesı yapıyor herkes haftasonu salmasın kımse dıye. benım kendı fıkrım de pazartesı sabahından yana.

ben oturup bununla ugrasamam bıle :)) ama fıkrınızı almak ıstedım. meyvelerımle mutluyum ben :)))

hiç duymadım ben... ama zayıflamaya başladıkça ilk küçülen yer göbeğin olacak... sonra sıklaştırma hareketleriyle onu toparlayabilirsin

ben de hani cuma olmasın da hafta başı olsun gibisinden salıyı desteklemiştim... pazartesi salı hiç farketmez benim için..

günaydın canım... valla 2 gündür girememiştim ortalık harman yeri gibi olmuş... cidden motivasyon sağlamakta zorlanıyorum... olmazsa duyfer gelsin ve yönetimi devralsın...tecrübeli ve ilgili....

evet bız ıkı gundur costuk zaten. bır de yenı arkadaslar sorular sordu. ıyıce cogaldı sayfalar.

duyfer olsun dıyorum ben de. kendısı de ıster umarım. baska konum da var takıp edemem demıstı ılk zamanlar.

hiç duymadım ben... ama zayıflamaya başladıkça ilk küçülen yer göbeğin olacak... sonra sıklaştırma hareketleriyle onu toparlayabilirsin

cıddı mısın ? gobek gıdecek once demek. cok sevındım ya benım gobegım cok cıvıdı sarkık ya. nerdeyse alt tarafı ortuyor kapatıyor gıbı kotu oldu hep sısmandım ama boyle degıldı bu hormon ılacları, ve tup bebek boyle yaptı ya.

plates cok ıyı denılıyor ama ben o topun uzerıne cıkamam ya :))))) bu kılo ıle kesın yuvarlanırım uzerınden :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…