Kurban Bayramı'na kadar zayıflamak isteyenler buyursun

konumuzu okuyan arkadaslar sızler de tecrubelerınızı paylasın dıyet yaptıysanız ya da yapıyorsanız

bu sabah bir tartıldım dünden bugüne 400 gr gitmişşş

sabah kahvaltımı da 2 dilim çavdar ekmegi ve domates salatalıkla yaptım.. sudan yana problemim yok zaten günde 3lt yi çok rahat içiyorum. bir de böbreklerim rahatsız oldugundan çok içmem gerekiyor o yuzden hepten suya dayanıyorum

öğlen kepekli sandviçimi de yerim, işten çıktıktan sonra da teyzemlere giderken 2 km ye yakın yol var orayı da yürüyecem de işte akşam teyzem yemege ne yapar onu bilemiyorum. o biraz sıkıntı olacak sanırım

suyu bir litre yaptım, ıkı dılım ananas ve bır ıncır yedım. sımdı de mate cayı ıcecem.

tebrıkler. kavhavltın ve ara ogunun guzel aksam proteın al ıstersen. alabılıyorsan teyzen alsın ya da sen al. tavuk ya da kırmızı et ye. ben gecen kızların tarıfı ıle bır et yemegı yaptım cok guzel oldu. yagsız ve cok da lezzetlı oldu. ya da baktın teyzen agır bır yemek yapmıs kendıne patates haslayıp sarımsaklı yogurt ıle yıyebılırsın.

su gayet guzel ben hıc uc lt ıcemedım. senın ıcın zaten gereklıymıs ıhmal etme. yaz gunu 10 lt, kıs gunu 5 lt bıle ıcebılırmıs saglıklı her ınsan. doktor demıs arkadasıma.

cimen de gelmıs. gunaydın uykuculardansın demekkı :))))) uykuyu ben de severım ama evlendıgımden berı en fazla 10 a kadar uyudum. esım uykuyu sevmez. kaldı kı erken uyur erken kalkar. aılemın yanına gıdıyorum bazen tek ya da esımle ama ozamanda oyle onıkılere kadar uyuyamıyorum. alısmısım demekkı.

yasasın oldu benım de cızelgem ama 109 oldum bır kılo vermısım. nasıl kılo degısıklıgı yapıyoruz ?

Pomogranate boyunu sorabilir miyim acaba?

Bir buraya bir topiğime bir de takımıma yetişmek çok zor oluyor. Hepsini okuyamıyorum :)

oku oku bitmiyor ki evet bugun gec uyandim az once kahvaltimi yaptim ya ben sabah tartildim 200 gram almisim odemdir diye dusunuyorum yoksa gece yedigim bademlerde olabilir mi hahahha neyse bugun telafi ederim ama hala adet olmadim ya siskinlik var..bence duyfer olsun hatta bana kalsa acalim yeni bi topik zayifkiz arkadasimiz gelirse o da bize katilir sonucta amac bir degil mi??? su alkali su olayini bende okumustum sabahlari zaten limon sikip iciyorum ama gun icinde yapmamistim denemekte fayda var derim.

arkadaşlar listeye benide ekler misiniz?1982 doğumluyum boyum 1.64 kilo 66((

kahvaltim
kalktigim gibi bir koca bardak limonlu su

1 cay k recel
bir kk peynir
bir dilim ekmek
4 biber
bir tutam maydanoz

ben 1 kilo verince odul verecem kendime dedigin seyi yapacam bir kase pudinggggg yiyecem ama simdi yiyemem

bu başığa yazıp yazmama konusunda hala kararsızım :) aslında doğum yapalı 7 ay olacak neredeyse ve ben eski kiloma dönemedim .. 2 ay önce diyetisyene gittim ve kan tahlili yaptırdığımda doğum sonrası ödemlerimi henüz atamadığım için kilo veremediğini öğrendim bebeğimi emzirdiğim için de ödem söktürücü ilaçda kullanamıyorum.. diyetisyen liste verdi ve 1 ayda 4 kg verebileceğimi söyledi fakat düzenli uymama rağmen kilo veremiyorum.. hamilelik öncesi hiç böyle problemlerim yoktu şaştım kaldım açıkçası..

canim bence sen tekrar git doktoruna kan degerlerine tekrar baktir cok dikkat etmene ragmen veremiyorsan kan degerlerine baktirmakta fayda vardir

pomogranete su dedigin kivi olayinida duydum kabizlik icin bende deniyecem arada oluyor cunku, bende durmadan kuru kayisi yiyorum faydasi olmadi bende:26:

bugun costuk bırazcık da benden oldu cok sey ekledım cok da cenem dustu. sımardım sanırım kılo verdım ya sevıncten ne yapacagımı sasırdım :)))))

odem olabılır evet. ama badem ne zaman yedın ve nekadar yedın ?

ya yenı bır topıc acmayalım tum bılgıler burda mevcut. yerı geldıgınde gecmıse bakıyoruz.

alkalı su arkadasımdan duydum ama o karbonatlı su dedı ben de sallamadım cok ozaman. dun karbonat almıstım ama dıslerım ıcın :))) lımon suyu ve karbonat ıle haftada bır ya da ıkı haftada bır fırcalıyormusuz ve beyazlatıyormus cok guzel.

ben de sabah lımonlu su ıcıyorum.

arkadaşlar listeye benide ekler misiniz?1982 doğumluyum boyum 1.64 kilo 66((

savas nasılsın ? bugun daha ıyı odaklanabılıyor musun dıyet konusuna ? kılon guzel kılo aslında ve hamılelıgı engelleyecek bır kılo degıl ben de senı benım gıbı sanıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…