- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
bu sabah bir tartıldım dünden bugüne 400 gr gitmişşş
sabah kahvaltımı da 2 dilim çavdar ekmegi ve domates salatalıkla yaptım.. sudan yana problemim yok zaten günde 3lt yi çok rahat içiyorum. bir de böbreklerim rahatsız oldugundan çok içmem gerekiyor o yuzden hepten suya dayanıyorum
öğlen kepekli sandviçimi de yerim, işten çıktıktan sonra da teyzemlere giderken 2 km ye yakın yol var orayı da yürüyecem de işte akşam teyzem yemege ne yapar onu bilemiyorum. o biraz sıkıntı olacak sanırım
yasasın oldu benım de cızelgem ama 109 oldum bır kılo vermısım. nasıl kılo degısıklıgı yapıyoruz ?
Pomogranate boyunu sorabilir miyim acaba?
Bir buraya bir topiğime bir de takımıma yetişmek çok zor oluyor. Hepsini okuyamıyorum :)
cimen de gelmıs. gunaydın uykuculardansın demekkı :))))) uykuyu ben de severım ama evlendıgımden berı en fazla 10 a kadar uyudum. esım uykuyu sevmez. kaldı kı erken uyur erken kalkar. aılemın yanına gıdıyorum bazen tek ya da esımle ama ozamanda oyle onıkılere kadar uyuyamıyorum. alısmısım demekkı.
bayıldım lısteye. cok guzel olmus elıne saglık. madem kı lıste var kızlar sımdı acıklıyorum bır kılo vermısım. hatta gramı da olabılır ama dıjıtal olmadıgı ıcın anlayamadım ama barız bır kılo asagıda goruyorum kendımı tartıda ıkı gundur. ınanmadım esıme kontrol ettırdım. oldum 109 kılo. aksam yarım saat leslıe yaptım. cok guzel terletıyor. esım pcyı tvye aktarayım buyuk ekranda ızle kadını dedı. oyle yapacagım bundan sonra. guya adı yuruyus ama cok guzel terletıyor ıkı asamalı 14dk 15dk gıbı ıkı farklı vıdeosu var ya ıkısını de yaptım esım kendını sımdıden yorma hem belkı sıkılırsın da dedı ıkıncıyı yapma dedı ama yaptım. suyumu 2,5 lt tamamladım. aksam yemegınden sonra hıcbırsey yemedım. spordan sonra bır domates yedım aclık hıssedınce. aksam yemegınden sonra sadece yesıl cay ıctım ıcıne kıraz sapı atıp. kızlar vajınısmus topıgıne uyeyımdır rahatsızlıgım olmamasına ragmen. vajınısmusu atlatan kısıye orda alkıslar yapılıyor yenı gelın dıye buyuk harfler ıle yazılar yzılıyor falan suslu suslu guzel oluyor nasıl yapıldgını bılmıyorum bız de yapalım kılo verınce ya da farklı bır guzel adım atınca dıyet ve spora daır.
bu başığa yazıp yazmama konusunda hala kararsızım :) aslında doğum yapalı 7 ay olacak neredeyse ve ben eski kiloma dönemedim .. 2 ay önce diyetisyene gittim ve kan tahlili yaptırdığımda doğum sonrası ödemlerimi henüz atamadığım için kilo veremediğini öğrendim bebeğimi emzirdiğim için de ödem söktürücü ilaçda kullanamıyorum.. diyetisyen liste verdi ve 1 ayda 4 kg verebileceğimi söyledi fakat düzenli uymama rağmen kilo veremiyorum.. hamilelik öncesi hiç böyle problemlerim yoktu şaştım kaldım açıkçası..
canim bence sen tekrar git doktoruna kan degerlerine tekrar baktir cok dikkat etmene ragmen veremiyorsan kan degerlerine baktirmakta fayda vardir
oku oku bitmiyor kievet bugun gec uyandim az once kahvaltimi yaptim ya ben sabah tartildim 200 gram almisim odemdir diye dusunuyorum yoksa gece yedigim bademlerde olabilir mi hahahha neyse bugun telafi ederim ama hala adet olmadim ya siskinlik var..bence duyfer olsun hatta bana kalsa acalim yeni bi topik zayifkiz arkadasimiz gelirse o da bize katilir sonucta amac bir degil mi??? su alkali su olayini bende okumustum sabahlari zaten limon sikip iciyorum ama gun icinde yapmamistim denemekte fayda var derim.
olabilir belkide.. sizleri takip edicem belki listemi değiştirmem gerekebilir bi kaç tiyo alabilirim
arkadaşlar listeye benide ekler misiniz?1982 doğumluyum boyum 1.64 kilo 66((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?