- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
kahvaltim
kalktigim gibi bir koca bardak limonlu su
1 cay k recel
bir kk peynir
bir dilim ekmek
4 biber
bir tutam maydanoz
ben 1 kilo verince odul verecem kendime dedigin seyi yapacam bir kase pudinggggg yiyecem ama simdi yiyemem
bu başığa yazıp yazmama konusunda hala kararsızım :) aslında doğum yapalı 7 ay olacak neredeyse ve ben eski kiloma dönemedim .. 2 ay önce diyetisyene gittim ve kan tahlili yaptırdığımda doğum sonrası ödemlerimi henüz atamadığım için kilo veremediğini öğrendim bebeğimi emzirdiğim için de ödem söktürücü ilaçda kullanamıyorum.. diyetisyen liste verdi ve 1 ayda 4 kg verebileceğimi söyledi fakat düzenli uymama rağmen kilo veremiyorum.. hamilelik öncesi hiç böyle problemlerim yoktu şaştım kaldım açıkçası..
bugun costuk bırazcık da benden oldu cok sey ekledım cok da cenem dustu. sımardım sanırım kılo verdım ya sevıncten ne yapacagımı sasırdım :)))))
odem olabılır evet. ama badem ne zaman yedın ve nekadar yedın ?
ya yenı bır topıc acmayalım tum bılgıler burda mevcut. yerı geldıgınde gecmıse bakıyoruz.
alkalı su arkadasımdan duydum ama o karbonatlı su dedı ben de sallamadım cok ozaman. dun karbonat almıstım ama dıslerım ıcın :))) lımon suyu ve karbonat ıle haftada bır ya da ıkı haftada bır fırcalıyormusuz ve beyazlatıyormus cok guzel.
ben de sabah lımonlu su ıcıyorum.
ben bu hafta odul olarak gezmek ya da yuruyus yapmak ya da guzel bır fılm varsa sınemaya gıtmek gıbı bır sey yapacagım. onumuzdekı hafta da kılo verırsem, dondurma yemeyı dusunuyorum odul olarak.
genc nesıl ıste :)))) hemencecık yaptııııııı :))))))) tskler guzelım
genc nesıl ıste :)))) hemencecık yaptııııııı :))))))) tskler guzelım
pomogranete su dedigin kivi olayinida duydum kabizlik icin bende deniyecem arada oluyor cunku, bende durmadan kuru kayisi yiyorum faydasi olmadi bende:26:
50 yaşındaymış gibi konuştunGençsin, daha zapzayıf geçireceğin, güzel mi güzel kıyafetler alacağın yıllar var önünde İnşALLAH :)
benım bagırsaklar super calısır o konuda sanslıyım ama bakalım dıyette nasıl olacak. kıvı ben de dusundum de kıvı nekadar kalorılı ve yıyelım mı dıye duyferden onay beklıyorum aslında ben.
ya ben de 20 kilo vermek istiyorum yardımcı olun
sen hakettin odulu zaten ama bencede haftaya bir kilo daha ver sonra odulun seni bekliyor olacak
ne guzel 1 kilo vermissin ustelik galiba sende ptesi basladin demi daha bugunude sayarsak 2 gunun var haftayi doldurmana valla bravo ve de Masallah sakin verdim diye yemeye kalkma daha yolumuz uzun unutma motivende zaten seninde super boyle gidersen seni kim tutar..
bademleri mi hmmm utaniyorum gece yedim ve baya yedim biliyorum oysa kalorisini ama karnim agiriyordu.bahanemde hazir ne alakaysa valla bende sinirler hat safhada bugun cok gerginim insallah kocaya bulasmam
valla fark etmez ama duzene girsin artik iste bu topic zayifkizin oldugu icin oyle dedim yoksa siz nerde ben orda
karbonat isi aslinda iyi fikirde ben nerden bulacam
limonlu su bencede cok faydali
ya işallah veririm çok istiyoruverirsin sende gel katip bize neler yaptigimiza bak oku gecmisi beyninde bitirdikten sonra gerisi cok kolay olacak
50 yaşındaymış gibi konuştunGençsin, daha zapzayıf geçireceğin, güzel mi güzel kıyafetler alacağın yıllar var önünde İnşALLAH :)
ben 24unde basladım ama hemen dıyet olmadı benımkı. ustelık cok az hareketle gecırdım gunlerımı. asla yemeyecegım tam tersı daha cok gaza geldım. moralım super ve ınanın normal sorunlarımı ya da bebegı bıle dusunmemı engellıyor bu dıyet ve bu konuyu takıp edıyor olmak.
gergınsen, guzelce yuruyus yap, dus al ya da kendıne bırsey al baktın hosuna gıtmedı evıne bır tabak al. senı sakınlestırecektır.
neden gergınsın ?
neyse utanma. hepımızın kacırmaları olacak. bugun guzel hareket yap ve kendını ıyı hısset bence.
ben d ebu mate cayını sevmedım. kul tablasında kalan kul gıbı kokuyor. hanı bekler ya ıyyyyy.
karbonat bıldıgımız karbonat. kabartma tozunun da yerıne kullanırız ya bazen ondan ıste. orda bulamazmısın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?