Kurban Bayramı'na kadar zayıflamak isteyenler buyursun

tadı nasıl ? ben cesaret edemıyorum.

hımmm anladım regl donemınden dolayı. evet cogumuzda oluyor bu.

pko degılım ama ben de anne olamıyorum ve kılo vermem lazım. oyuzden takıp etmenı ve umut dolu olmanı rıca ederım. bak ben bır hafta olmadan bır kılo verdım. sen de yapabılırsın ve bebıslerımız olur ınsaallah bu sayede.

Pomogranate tadi fena degil birkac gun zorlanirsin ama alisirsin canim zor gelirse icine bir kasik bal koy o zaman guzel oluyor bizde kalmamisti ben koyanadin o yuzden. senide gercekten cok takdir ediyorum isteklerine bir an once ulasirsin canim insallah.

yaw nerde herkes ?

ogle yemegınden sonra ara ogune kadar ne ıcmelı ne yemelı ? yakmak ıcın soracaktım

duyfer okudum canım cok guzel bır sabah gecırmıssın senın adına cok sevındım ayyyy denız ozledım sımdı sen ızmır dıyınce, sahıl mahil. ıstanbulu ozledım ben de. bayramda geldımmmm

evet kızlarr yaramazkızyarın akşama kadar bizi topalamazsa p.tesi sabahı benim yenitopiğimle güne merhaba diyeceksiniz ama bazı kurallarımvar
öncelikle benim başka toipiğim var ve 10 eylülde açılışı olcak tatilde kimisi kimi hamile kimin bebeği emekliyor vs... ama benle 10 eylülde devam edecekde var neyse orası işk uğrak yerim yeni açaağım topiklede ilgilenip sorumuluğumu 2 ye katlıyorum o yüzden sorunsuz kişileristiyorum gelelim kurallara
1-gerçektenb istekli kararlı kişileristiyorum
2-en fazla 10 kişi istiyorum,ve 10 kişimi benimle son güne kadar yanlız bırakmamalı yani varım diyip yok olmamalı
3-hergün 5 dk 2da olsa topiğe girip günlükne yedi neiçti naptı yazsın istiyorum,ve mutlakaen az 2 kişinin menüsünede yorum yazacak kişiyi olmalı
4-yardımcı yöneti olsun istiyorum
5-en az 10da bile olsaaktivite istiyorum hopla zıpla atla,koş,mekik çek ama mutlakayap,spor yapan kişiler benim gönlümü fet eden kişiler olur
6-eleştireye cezalara açık kişiler olsun istiyorum
7-topiğimiz 2 ay aktif olcak sonrasında talebe göre aynı başlıkta yadabaşka bir başlıkda devam edebiliriz
8-hastalık gezi,yıldönümü,o bu şu,nedenle giremeyeceğini mutlaka ister özelden ister toipikden bildirmesini istiyorum,2 kere kural ihlali yapan kişi listeden çıkarılcak ve toipife hiç birşekilde girmesini istemiyorum
9-her p.tesi mutlakaaaaaaaaaaaaaa kg bildirimiistiyorum akşama kadar bu işler bitmeliki güncelleme yapayım isteyenhergünde yapabilir ama p.tesi liste güncelleme günü
10-topiikte gruplaşma istemiyorum,kavga çatışma kesinlikle istemiyorummmmmmmmmmmmmmmm küstahlık istemiyorum

şimdilik aklıma gelenler bunlar fikirlere AÇIĞIM dediğim gibiyarın zayıfkızdan sesçıkmazsa p.tesi bir sorumululk daha alıcam kurallarmıa kaBUL eden ilk 10 kişiyi alcam şimdiden söyleyim sabah açıcam ve ilk 10kişi alcam sonradan gelen arkadaşlar kusura bakmasın aynı başlıkdan açsın bağlantılı grupumuz olur hatta 2 topik yarışırızzz şimdilik bukadarr

10-

Son düzenleme:

ben hakettım mı dersın yenı topıkte olmayı ????

tum kurallarını kabul edıyorum zaten. ve senı yonetıcı olarak gormek ıstedım daıma. yardımcı yonetıcıyı ya sen kendın sec ya da sor burda kısılere. nasıl ıstersen yanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…