- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
kivi cok mahsum bir meyvedir bence faydasida cok bir kivide sadece 46 kalori var yani sabahta yiyebilirsin.
Herkese merhabalar
Bugun bayagi bir gazla basladim diyetime. Herkese basarilar bu arada benide eklerseniz cok sevinirim listeye.
Boy:165
Kilo:66
Hedef:56
D.tarihi:1982
Sabah ilik sirkeli suyumu ictim ve gercekten cok tok tuttu hala bisey yemedim. Bu arada birde 500 ml su ictim.
simdi gidip dus alacam sonra disariya cikacam hava soguk ama gunes var..benim adet donemlerim hap boyle geciyor yani oluncaya kadar boyleyim yani gerginim hep neyse dedigin seyleri yapayim
gercekten de iyyyyyyyyyyyy
karbonati biliyorum ama burada hic rastlamadim sormak lazim
simdi cikayim bir dus alip yuruyuse esimde uyuyorken hahaha
arkaşlar ben bu siteye yeni öye oldum lütfen yardımcı olun tş
herkese merhaba kurban bayramına kadar yazısını görünce hemen okumaya başladım ben pko hastasıyım bundan dolayı da kilolu ve kilosunu çok zor veren kişilerdenim bebek tedavsi görüyorum doktorum zayıfalrsan belki kendiliğinden olur dedi olmazsa kasım gibi tüp bebek yaptırıcam o yüzden benim de ekimin sonuna kadar en kötü 10 kg vermem lazımb enim gibi arkadaşlar var galiba bebek için zayıflamaya çalışanlar allah yardımcımız olsun bir an önce bebeklerimiz olsun inşallah artık ben de buradayım a bu arada 80 kg um ben
Bana herkes yoğurt ye diyor.
canım yanlıs anlama sıtem etmedım olur mu oyle sey. haklısın tabıkı. lutfen canını sıkma bu konuda.
sen satarken naklıye ısını nasıl yaptın ? ızmır ıcıne mı sattın bısıkletı ?
evet cnm genelde kimse kargo parası vermemk için kendibölgesine yakın yerden satın alıyor ben koydum 2 saate aradılar akşam evegelip bakıp aldılar gittilerr
evet cnm genelde kimse kargo parası vermemk için kendibölgesine yakın yerden satın alıyor ben koydum 2 saate aradılar akşam evegelip bakıp aldılar gittilerr
evet ılanı koyacagız bız de aksam ama bızım sehırden umudum yok bakalım nasıl olur.
yasasın oldu benım de cızelgem ama 109 oldum bır kılo vermısım. nasıl kılo degısıklıgı yapıyoruz ?
bu çizelgeyi nasıl yapıyoruz?
evet kızlarr yaramazkızyarın akşama kadar bizi topalamazsa p.tesi sabahı benim yenitopiğimle güne merhaba diyeceksiniz ama bazı kurallarımvar
öncelikle benim başka toipiğim var ve 10 eylülde açılışı olcak tatilde kimisi kimi hamile kimin bebeği emekliyor vs... ama benle 10 eylülde devam edecekde var neyse orası işk uğrak yerim yeni açaağım topiklede ilgilenip sorumuluğumu 2 ye katlıyorum o yüzden sorunsuz kişileristiyorum gelelim kurallara
1-gerçektenb istekli kararlı kişileristiyorum
2-en fazla 10 kişi istiyorum,ve 10 kişimi benimle son güne kadar yanlız bırakmamalı yani varım diyip yok olmamalı
3-hergün 5 dk 2da olsa topiğe girip günlükne yedi neiçti naptı yazsın istiyorum,ve mutlakaen az 2 kişinin menüsünede yorum yazacak kişiyi olmalı
4-yardımcı yöneti olsun istiyorum
5-en az 10da bile olsaaktivite istiyorum hopla zıpla atla,koş,mekik çek ama mutlakayap,spor yapan kişiler benim gönlümü fet eden kişiler olur
6-eleştireye cezalara açık kişiler olsun istiyorum
7-topiğimiz 2 ay aktif olcak sonrasında talebe göre aynı başlıkta yadabaşka bir başlıkda devam edebiliriz
8-hastalık gezi,yıldönümü,o bu şu,nedenle giremeyeceğini mutlaka ister özelden ister toipikden bildirmesini istiyorum,2 kere kural ihlali yapan kişi listeden çıkarılcak ve toipife hiç birşekilde girmesini istemiyorum
9-her p.tesi mutlakaaaaaaaaaaaaaa kg bildirimiistiyorum akşama kadar bu işler bitmeliki güncelleme yapayım isteyenhergünde yapabilir ama p.tesi liste güncelleme günü
10-topiikte gruplaşma istemiyorum,kavga çatışma kesinlikle istemiyorummmmmmmmmmmmmmmm küstahlık istemiyorum
şimdilik aklıma gelenler bunlar fikirlere AÇIĞIM dediğim gibiyarın zayıfkızdan sesçıkmazsa p.tesi bir sorumululk daha alıcam kurallarmıa kaBUL eden ilk 10 kişiyi alcam şimdiden söyleyim sabah açıcam ve ilk 10kişi alcam sonradan gelen arkadaşlar kusura bakmasın aynı başlıkdan açsın bağlantılı grupumuz olur hatta 2 topik yarışırızzz şimdilik bukadarr
10-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?