- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
evet kızlarr yaramazkızyarın akşama kadar bizi topalamazsa p.tesi sabahı benim yenitopiğimle güne merhaba diyeceksiniz ama bazı kurallarımvar
öncelikle benim başka toipiğim var ve 10 eylülde açılışı olcak tatilde kimisi kimi hamile kimin bebeği emekliyor vs... ama benle 10 eylülde devam edecekde var neyse orası işk uğrak yerim yeni açaağım topiklede ilgilenip sorumuluğumu 2 ye katlıyorum o yüzden sorunsuz kişileristiyorum gelelim kurallara
1-gerçektenb istekli kararlı kişileristiyorum
2-en fazla 10 kişi istiyorum,ve 10 kişimi benimle son güne kadar yanlız bırakmamalı yani varım diyip yok olmamalı
3-hergün 5 dk 2da olsa topiğe girip günlükne yedi neiçti naptı yazsın istiyorum,ve mutlakaen az 2 kişinin menüsünede yorum yazacak kişiyi olmalı
4-yardımcı yöneti olsun istiyorum
5-en az 10da bile olsaaktivite istiyorum hopla zıpla atla,koş,mekik çek ama mutlakayap,spor yapan kişiler benim gönlümü fet eden kişiler olur
6-eleştireye cezalara açık kişiler olsun istiyorum
7-topiğimiz 2 ay aktif olcak sonrasında talebe göre aynı başlıkta yadabaşka bir başlıkda devam edebiliriz
8-hastalık gezi,yıldönümü,o bu şu,nedenle giremeyeceğini mutlaka ister özelden ister toipikden bildirmesini istiyorum,2 kere kural ihlali yapan kişi listeden çıkarılcak ve toipife hiç birşekilde girmesini istemiyorum
9-her p.tesi mutlakaaaaaaaaaaaaaa kg bildirimiistiyorum akşama kadar bu işler bitmeliki güncelleme yapayım isteyenhergünde yapabilir ama p.tesi liste güncelleme günü
10-topiikte gruplaşma istemiyorum,kavga çatışma kesinlikle istemiyorummmmmmmmmmmmmmmm küstahlık istemiyorum
şimdilik aklıma gelenler bunlar fikirlere AÇIĞIM dediğim gibiyarın zayıfkızdan sesçıkmazsa p.tesi bir sorumululk daha alıcam kurallarmıa kaBUL eden ilk 10 kişiyi alcam şimdiden söyleyim sabah açıcam ve ilk 10kişi alcam sonradan gelen arkadaşlar kusura bakmasın aynı başlıkdan açsın bağlantılı grupumuz olur hatta 2 topik yarışırızzz şimdilik bukadarr
10-
duyfer baska bırsey daha aklıma geldı ıster ben ıster baskası, aklına yatmıyorsa lısteye alma, küsme kırılma olmasın. sen karar ver kısılere
ama şunuda söylüyorumvarsa yöneticilik yapmak isteyen seve seve devrederimmm hatta sevinirimde aslında yeni sorumuluk beni korkutmuyor desem yalan olur ama 2 ay hedefim için katlanayım diyorum dediğim gibi varsa başka aday lütfen ortayaçıksın ben her konuda yardımada hazırım
savas nasılsın ? bugun daha ıyı odaklanabılıyor musun dıyet konusuna ? kılon guzel kılo aslında ve hamılelıgı engelleyecek bır kılo degıl ben de senı benım gıbı sanıyordum.
evitttttttttttt bugün şimarma günüm tümhafta dikkatettim bugünkeyifgünümkendime tşk etmegünüm yolumun bitmesine az kaldığı için kendime ödül verdim tercihimi kahvaltıdan yana yaptımmmm eşim ve prensimle olağanüstü biryerde kahvaltıya gitti gizlibahçem mekan adı tüm izmirlilere öneririm klasik kahvaltım dışında lorlu ahududu,ve ballı kaymak yedim hiçççççççççççç pişman 'da değilim çünki bugün oda açıkırsam sadece yoğurt yada y.elma yicem oğlan doğdu doğalı ilkkez dışarda rahat kahvaltı yaptım gittiğim mekanda akülü araba oyuncak,minikler için oyunparkıvardı güvercinler kediler,tavuklar vardı sadece izledim onu oturduğum yerden trafiksiz ormanlık içi biryerdiiiii neymeyin keyfimeeee evetbugün ağzım mühürlü birtek yoğurta ve elmaya açık bugünlük bu kadarrrrr
duyfer okudum canım cok guzel bır sabah gecırmıssın senın adına cok sevındım ayyyy denız ozledım sımdı sen ızmır dıyınce, sahıl mahil. ıstanbulu ozledım ben de. bayramda geldımmmm
ya canım cok bılgılı olmasam da senden yardım alarak yapayım derdım severım de aslına lıderlık yonum vardır ama mesela salı carsamba ve belkı persembe olmayacagım sehır dısına cıkacagım ayrıca ısı cok bosladım ıse odaklanayım dıyorum haftaya. arada sırada bakacagım yazacagım. fdm, fadime, cimen ne bılıyım baska bırı olsun sen olmazsan eger.
ama şunuda söylüyorumvarsa yöneticilik yapmak isteyen seve seve devrederimmm hatta sevinirimde aslında yeni sorumuluk beni korkutmuyor desem yalan olur ama 2 ay hedefim için katlanayım diyorum dediğim gibi varsa başka aday lütfen ortayaçıksın ben her konuda yardımada hazırım
seçmecemi yapayım yanii
çok güzel olmuş duygucumm ve eminim 2 ayda çokk güzel kilolar verilirr
böyle sıkıı olunca insan daha isteklii olur insan yoksa benimkii salar gidersiniz
ama artıkk öyle değilimm biliyorsunn benii canımm
seni seviyorum öptüm
aynen ızlemlerıne dayanarak sen sec.
bende seni çok seviyorum galiba sorumuluğum ikiye katlanıyor karabiberim ama burdada kızları bizayıflatayım kendi kalan 8 kg davereyimde artık şu zayıflama yüküm ortadan kalksınnn fazla uzadı bu iş
EVET KIZLARALDIMGİTTİ KARGODA BEDAVA 24 SAATTE TESLİM BİRDE KARTIMDA PUAN VARDI ONUDAKULLANDIM NERDİYSE BEDAVAYA GELDİ
Acura AC-1301 Adımsayar Pedometre - Spor / Fitness - Hepsiburada.com
ay bende istiyorumm ya duygu akşam kocaya göstereyimm alsın bana
kızlar 14 yasında bır takıpcımız vardı sımdı bır de 16 yasında bır kızımız geldı. yardımcı olalım dıyecegım ama gelısım cagındalar. ve tedırgın edıyor bu benı
Canım 14 yaşındaki kardeşimizinn gerçekten kilo vermeye ihtiyacı var günlüğünde okadar güzel anlatmışki kendinii çok duygulandım,
sizlerle vereceğinden eminim ve bu yoldan vazgeçmeyinn benn sate duyferi diğer sayfasında yazıyorumm
diğer arkadaş 16 yaşında ve kilosuda çok değill 57 kiloymuşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?