Kurban Bayramı'na kadar zayıflamak isteyenler buyursun

evitttttttttttt bugün şimarma günüm tümhafta dikkatettim bugünkeyifgünümkendime tşk etmegünüm yolumun bitmesine az kaldığı için kendime ödül verdim tercihimi kahvaltıdan yana yaptımmmm eşim ve prensimle olağanüstü biryerde kahvaltıya gitti gizlibahçem mekan adı tüm izmirlilere öneririm klasik kahvaltım dışında lorlu ahududu,ve ballı kaymak yedim hiçççççççççççç pişman 'da değilim çünki bugün oda açıkırsam sadece yoğurt yada y.elma yicem oğlan doğdu doğalı ilkkez dışarda rahat kahvaltı yaptım gittiğim mekanda akülü araba oyuncak,minikler için oyunparkıvardı güvercinler kediler,tavuklar vardı sadece izledim onu oturduğum yerden trafiksiz ormanlık içi biryerdiiiii neymeyin keyfimeeee evetbugün ağzım mühürlü birtek yoğurta ve elmaya açık bugünlük bu kadarrrrr

duyfer baska bırsey daha aklıma geldı ıster ben ıster baskası, aklına yatmıyorsa lısteye alma, küsme kırılma olmasın. sen karar ver kısılere

ama şunuda söylüyorumvarsa yöneticilik yapmak isteyen seve seve devrederimmm hatta sevinirimde aslında yeni sorumuluk beni korkutmuyor desem yalan olur ama 2 ay hedefim için katlanayım diyorum dediğim gibi varsa başka aday lütfen ortayaçıksın ben her konuda yardımada hazırım

ya canım cok bılgılı olmasam da senden yardım alarak yapayım derdım severım de aslına lıderlık yonum vardır ama mesela salı carsamba ve belkı persembe olmayacagım sehır dısına cıkacagım ayrıca ısı cok bosladım ıse odaklanayım dıyorum haftaya. arada sırada bakacagım yazacagım. fdm, fadime, cimen ne bılıyım baska bırı olsun sen olmazsan eger.

savas nasılsın ? bugun daha ıyı odaklanabılıyor musun dıyet konusuna ? kılon guzel kılo aslında ve hamılelıgı engelleyecek bır kılo degıl ben de senı benım gıbı sanıyordum.

iyiyim saol sen nasılsınevet kilom çok değil kimine göre ama bir anda aldım 56 kilo ile evlendim 70 i gördüm.işte bir ara 64 e kadar düştüm ama bayramdan bu yana 2 kilo daha almışım bu sabah tartıldımda66 kiloyum şuan kurbaan kadar en azından 60 kiloya düşmek istiyorum bende

evet evet okudum konundan gununu. cok cok sevındım guzel bır gun gecırmene

duyfer okudum canım cok guzel bır sabah gecırmıssın senın adına cok sevındım ayyyy denız ozledım sımdı sen ızmır dıyınce, sahıl mahil. ıstanbulu ozledım ben de. bayramda geldımmmm

izmir başka bir diyar alayına değişmem güzel izmirimi,neysee böylebir güne çok ihtiyacım vardı aslında dışarı çok çıkarız ama restranlardaçocuklar için bir bölüm olmutyor oğlankucağımda onuyedir o yer sonra aşayainmek ister peşinden koş sonuçyemek soğur ben aç kalırım bugün ilkkez rahat ettim oyüzden pek mutluyum

evet fdm,çimen,fadime alırmısınız böyle bir sorumluluk

çok güzel olmuş duygucumm ve eminim 2 ayda çokk güzel kilolar verilirr
böyle sıkıı olunca insan daha isteklii olur insan yoksa benimkii salar gidersiniz
ama artıkk öyle değilimm biliyorsunn benii canımm
seni seviyorum öptüm

bende seni çok seviyorum galiba sorumuluğum ikiye katlanıyor karabiberim ama burdada kızları bizayıflatayım kendi kalan 8 kg davereyimde artık şu zayıflama yüküm ortadan kalksınnn fazla uzadı bu iş

bende seni çok seviyorum galiba sorumuluğum ikiye katlanıyor karabiberim ama burdada kızları bizayıflatayım kendi kalan 8 kg davereyimde artık şu zayıflama yüküm ortadan kalksınnn fazla uzadı bu iş

karabıber kım ? karabıberı mı dusunuyorsun yonetıcı olarak ?

kızlar 14 yasında bır takıpcımız vardı sımdı bır de 16 yasında bır kızımız geldı. yardımcı olalım dıyecegım ama gelısım cagındalar. ve tedırgın edıyor bu benı

Canım 14 yaşındaki kardeşimizinn gerçekten kilo vermeye ihtiyacı var günlüğünde okadar güzel anlatmışki kendinii çok duygulandım,
sizlerle vereceğinden eminim ve bu yoldan vazgeçmeyinn benn sate duyferi diğer sayfasında yazıyorumm
diğer arkadaş 16 yaşında ve kilosuda çok değill 57 kiloymuşşşş

ya ben korktum sadece. gelısım cagındalar dıye zararı olur mu dıye. yoksa ozellıkle 14 yasındakı arkadasımızı cok ıyı anlıyorum ergenlık cagım hep kılolu gectı ne buyuk sıkıntıdır en ıyı ben bılırım. sızler de onay verıyorsanız alalım tabıkı onları.

sevgili öğretmenim duyfer, sen yokken sayfaları çok çoğalttık bılıyorum okuyorsun ama tebrıgımı ıstıyorum ogretmenım. ben bır kılo vermısım bu sabah ıyıce emın oldum hatta esıme kontrol ettırdım ınanmayıp. ogrencın aksam yarım saat leslıe yaptı cok guzel terledı ayrıca.

01 gorunce dırekt dıkkatımı cekıyor. adana lımısın karabıber ? ben adana da 12 yıl yasadım adana da buyudum ben. cok sevıyorum hem adanayı hem ınsanlarını. ayyyy bak senı de sevdın sımdıden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…