- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
karabiber benim diğer sayfadan yol arkadaşım çoksevdiğim bir arkadaşımmmm,ayrıca karabbieryöneticilikyaparsa çok evinrimne dersin karabiberim bende varım ekiptekarabıber kım ? karabıberı mı dusunuyorsun yonetıcı olarak ?
alvalla kargo bedavaa hem şuan yolda p.tesiye elime geçer en azından takarsın evde ne iş yapıyorsan yap bi bakmışınoyaptığın iş sana kaçkalori attırmış sen bile şaşırırsın az bulduysan hırs yaparsın daha fazla adım atarsınnnay bende istiyorumm ya duygu akşam kocaya göstereyimm alsın bana
evet benimkide yolda baktım p.tesi elimizegeçerben sıparısı verdım kargo edılmıs pazartesı ya da salı gelır sanırım.
oooooooo harika dur bak verdikçe nasıl değişcenseninyerinde olsan kendine özel olacak resimlerçekerdimmesela 15günde yada her ay aynı pozu aynakarşısındaverbilgisayarına yükle aradaki farkıgördükçe bayılcaksınnnsevgili öğretmenim duyfer, sen yokken sayfaları çok çoğalttık bılıyorum okuyorsun ama tebrıgımı ıstıyorum ogretmenım. ben bır kılo vermısım bu sabah ıyıce emın oldum hatta esıme kontrol ettırdım ınanmayıp. ogrencın aksam yarım saat leslıe yaptı cok guzel terledı ayrıca.
öyledir benim karabiberim,çokda güzeldirrr kendisi01 gorunce dırekt dıkkatımı cekıyor. adana lımısın karabıber ? ben adana da 12 yıl yasadım adana da buyudum ben. cok sevıyorum hem adanayı hem ınsanlarını. ayyyy bak senı de sevdın sımdıden.
ya ben aslında isveç diyetii düşünüodum ama vazgeçtimm...mesela ben sbah kahvaltısını çok iyi yapcam..çünkü denedim sabah kahvaltıyı güzel yapmazsan sonra ne yersen ye bi açlık oluyo..sonra öğle yemeğinde ya ızgara türü ya haşlama türü sebze ya da çorba gibi beslencemm..akşam ise ya nesfit yiycem ya meyve ya salata...6 dan sonra yeşilçay ve form çay dışında bişey yasak...ekmeği tamamen çıkardım..tabi şekerii tuzu daa..en büyük korkum kuruyemiş...babam kuruyemişçi olduğu için öldürüo beni yağlı yağlı
karabiber benim diğer sayfadan yol arkadaşım çoksevdiğim bir arkadaşımmmm,ayrıca karabbieryöneticilikyaparsa çok evinrimne dersin karabiberim bende varım ekipte
tamam ozaman karabıber yonetıcı olsun sen de yardımcı yonetıcı bızler de cıtır ogrencılerınız :)))))))
alvalla kargo bedavaa hem şuan yolda p.tesiye elime geçer en azından takarsın evde ne iş yapıyorsan yap bi bakmışınoyaptığın iş sana kaçkalori attırmış sen bile şaşırırsın az bulduysan hırs yaparsın daha fazla adım atarsınnn
evet ya bu yonunu cok sevdım cunku anlayamıyoruz gunluk hareketlerımız kac kalorı edıyor dıye.
evet benimkide yolda baktım p.tesi elimizegeçer
ay valla ne biliyim böyle karatay dukan falan bana çok itici gelio.sanki hiç kilo veremezmişim gibi gelio o diyetlerle:)
oooooooo harika dur bak verdikçe nasıl değişcenseninyerinde olsan kendine özel olacak resimlerçekerdimmesela 15günde yada her ay aynı pozu aynakarşısındaverbilgisayarına yükle aradaki farkıgördükçe bayılcaksınnn
evet canım ya. dunya umrumda degıl. sorunlar, maddıyat. vs. bebısı bıle unuttum.
öyledir benim karabiberim,çokda güzeldirrr kendisi
sen boşver karatay maratay falann
sağlıklı ve az beslen yeter birde sık sık
adanalı olup da guzel olmamak mumkun mu ! Kara kaslı kara gozlu guzel esmer bır kızcagızdır kesın
sakın sakınnnnn yapmaa benn çok yaptımm verdimm amaa geri aldim bile duyfer çok iyii bilirr isveçtenn başka bir diyet yapamazdımm ama şimdi sağlıklıı besleniyorumm,kafama haftada 1 kilo vermeyii koydumm
100gr,200 grda versem hiç üzülmüyorumm çünküü birleşecekk ve hepsii 1 kilo olacak canımmm
sabah kahvaltı çok güzel yapacam derken nasıl yani balireçel zeytin salam sosis gibii değil değilmiii
sabah menün 1 dilim ekmek ,domates salatalık maydanoz ve peynir olmalı birde yumurta
benkendisini görmiş biri olarak güzel bir kız diyorum başkada birşey demiyorum
bende dukan yapmıştım birzamanlar 6 verdim hemen 3 kilosunu geri aldımCanım iyi ki dukandan vazgeçmişsin. Benim kullandığım yulaf kepeği de kardeşimden kalanlar. Kardeşim dev gibidir, birkaç hafta dukan yaptı. Sonra fenalaştı bi gün, serum falan. Bağışıklığı zayıflamış vitaminsizlikten. Böbrekler için de çok ağır dukan. İyi ki bırakmışsın. dıyenler de olmus kızlar.
tamamdır bana uyar yeterki kilo verelimevet kızlarr yaramazkızyarın akşama kadar bizi topalamazsa p.tesi sabahı benim yenitopiğimle güne merhaba diyeceksiniz ama bazı kurallarımvar
öncelikle benim başka toipiğim var ve 10 eylülde açılışı olcak tatilde kimisi kimi hamile kimin bebeği emekliyor vs... ama benle 10 eylülde devam edecekde var neyse orası işk uğrak yerim yeni açaağım topiklede ilgilenip sorumuluğumu 2 ye katlıyorum o yüzden sorunsuz kişileristiyorum gelelim kurallara
1-gerçektenb istekli kararlı kişileristiyorum
2-en fazla 10 kişi istiyorum,ve 10 kişimi benimle son güne kadar yanlız bırakmamalı yani varım diyip yok olmamalı
3-hergün 5 dk 2da olsa topiğe girip günlükne yedi neiçti naptı yazsın istiyorum,ve mutlakaen az 2 kişinin menüsünede yorum yazacak kişiyi olmalı
4-yardımcı yöneti olsun istiyorum
5-en az 10da bile olsaaktivite istiyorum hopla zıpla atla,koş,mekik çek ama mutlakayap,spor yapan kişiler benim gönlümü fet eden kişiler olur
6-eleştireye cezalara açık kişiler olsun istiyorum
7-topiğimiz 2 ay aktif olcak sonrasında talebe göre aynı başlıkta yadabaşka bir başlıkda devam edebiliriz
8-hastalık gezi,yıldönümü,o bu şu,nedenle giremeyeceğini mutlaka ister özelden ister toipikden bildirmesini istiyorum,2 kere kural ihlali yapan kişi listeden çıkarılcak ve toipife hiç birşekilde girmesini istemiyorum
9-her p.tesi mutlakaaaaaaaaaaaaaa kg bildirimiistiyorum akşama kadar bu işler bitmeliki güncelleme yapayım isteyenhergünde yapabilir ama p.tesi liste güncelleme günü
10-topiikte gruplaşma istemiyorum,kavga çatışma kesinlikle istemiyorummmmmmmmmmmmmmmm küstahlık istemiyorum
şimdilik aklıma gelenler bunlar fikirlere AÇIĞIM dediğim gibiyarın zayıfkızdan sesçıkmazsa p.tesi bir sorumululk daha alıcam kurallarmıa kaBUL eden ilk 10 kişiyi alcam şimdiden söyleyim sabah açıcam ve ilk 10kişi alcam sonradan gelen arkadaşlar kusura bakmasın aynı başlıkdan açsın bağlantılı grupumuz olur hatta 2 topik yarışırızzz şimdilik bukadarr
10-
sibel arkadaşa yaptıgım gibi istersen yardım ederim ama şifren gerekiyorya canım ınan ben ugrastım yapamadım kızlar yaptı bana. sımdı 109 gostermek ıstedık onu da yapamadık. fadime ya da fdm ile denerım yenıden. onlar yapabılır
tekrardan selam gene oku oku bitiremedim az yavas gidin yahuduyfercim ben istemiyorum yoneticilik falan yani ben yapamam biliyorum sana cok yuklenecez ama iki aycik bizide idare et yazdiklarini cok begendim bende aynen katiliyorum pomogranatede hakli bizi bile secmeyebilirsin topige hak etmiyorsak yani ama secilirsemde her dedigine varim bagir cagir ben hic alinmam
tekrardan selam gene oku oku bitiremedim az yavas gidin yahuDuyfercim ben istemiyorum yoneticilik falan yani ben yapamam biliyorum sana cok yuklenecez ama iki aycik bizide idare et Yazdiklarini cok begendim bende aynen katiliyorum pomogranatede hakli bizi bile secmeyebilirsin topige hak etmiyorsak yani ama secilirsemde her dedigine varim bagir cagir ben hic alinmam
resımlerımı cekecegım ama her ay dusunuyorum 110 kılo olan bırı ıcın her 1 kıloda resım ceksem, 7 farkı bulun gıbı bırsey cıkmaz ortaya :))))) resım ıcın en az bır ay ya da ıkıser aylık donem dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?