Kurban Bayramı'na kadar zayıflamak isteyenler buyursun

karabıber kım ? karabıberı mı dusunuyorsun yonetıcı olarak ?
karabiber benim diğer sayfadan yol arkadaşım çoksevdiğim bir arkadaşımmmm,ayrıca karabbieryöneticilikyaparsa çok evinrimne dersin karabiberim bende varım ekipte

ay bende istiyorumm ya duygu akşam kocaya göstereyimm alsın bana
alvalla kargo bedavaa hem şuan yolda p.tesiye elime geçer en azından takarsın evde ne iş yapıyorsan yap bi bakmışınoyaptığın iş sana kaçkalori attırmış sen bile şaşırırsın az bulduysan hırs yaparsın daha fazla adım atarsınnn
ben sıparısı verdım kargo edılmıs pazartesı ya da salı gelır sanırım.
evet benimkide yolda baktım p.tesi elimizegeçer

oooooooo harika dur bak verdikçe nasıl değişcenseninyerinde olsan kendine özel olacak resimlerçekerdimmesela 15günde yada her ay aynı pozu aynakarşısındaverbilgisayarına yükle aradaki farkıgördükçe bayılcaksınnn

01 gorunce dırekt dıkkatımı cekıyor. adana lımısın karabıber ? ben adana da 12 yıl yasadım adana da buyudum ben. cok sevıyorum hem adanayı hem ınsanlarını. ayyyy bak senı de sevdın sımdıden.
öyledir benim karabiberim,çokda güzeldirrr kendisi

sakın sakınnnnn yapmaa benn çok yaptımm verdimm amaa geri aldim bile duyfer çok iyii bilirr isveçtenn başka bir diyet yapamazdımm ama şimdi sağlıklıı besleniyorumm,kafama haftada 1 kilo vermeyii koydumm
100gr,200 grda versem hiç üzülmüyorumm çünküü birleşecekk ve hepsii 1 kilo olacak canımmm
sabah kahvaltı çok güzel yapacam derken nasıl yani balireçel zeytin salam sosis gibii değil değilmiii
sabah menün 1 dilim ekmek ,domates salatalık maydanoz ve peynir olmalı birde yumurta

aynen ben de sabırsızlıkla beklıyorum

adanalı olup da guzel olmamak mumkun mu ! kara kaslı kara gozlu guzel esmer bır kızcagızdır kesın

nıye gerı aldın kılo ?

Ben hepdiyorum demeyede devam edicemyok dukan yokkokan onun diyeti bunun diyeti sevmiyorum ret ediyorum kişi bedenini biliyor ne şişiriyorne yakıyor bir kere resmi birşey var un-şeker-tuz-yağ bunlara dikkat eden porsyonunu yarıyarıyadüşüren ara öğün koyansuve bitki çayıtüket bunu sporla pekiştiren herkezzzzzzzzzzz kg verir yoksa yok kibrikkutusu yok dukan böreği boşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

tekrardan selam gene oku oku bitiremedim az yavas gidin yahu duyfercim ben istemiyorum yoneticilik falan yani ben yapamam biliyorum sana cok yuklenecez ama iki aycik bizide idare et yazdiklarini cok begendim bende aynen katiliyorum pomogranatede hakli bizi bile secmeyebilirsin topige hak etmiyorsak yani ama secilirsemde her dedigine varim bagir cagir ben hic alinmam

bende dukan yapmıştım birzamanlar 6 verdim hemen 3 kilosunu geri aldım
tamamdır bana uyar yeterki kilo verelim

ya canım ınan ben ugrastım yapamadım kızlar yaptı bana. sımdı 109 gostermek ıstedık onu da yapamadık. fadime ya da fdm ile denerım yenıden. onlar yapabılır
sibel arkadaşa yaptıgım gibi istersen yardım ederim ama şifren gerekiyor

ya ne ıkı ayı. ben bır yıl burdayımmmmmm yaaaaaaa

resımlerımı cekecegım ama her ay dusunuyorum 110 kılo olan bırı ıcın her 1 kıloda resım ceksem, 7 farkı bulun gıbı bırsey cıkmaz ortaya :))))) resım ıcın en az bır ay ya da ıkıser aylık donem dusunuyorum

ogle ve arada yediklerim

ara
1 ceviz 3 badem yarim cay bardagi sut

ogle
valla havuca dadandim 3 tane yedim cok mu oldu ki kalorisi nedir ki yemesem mi daha fazla

sabah pc basindan kalktiktan sonra camlarimi sildim banyomu yaptim gittim yarim saat yurudum az sonra gene cikacam esimle alisverise yani su an cok iyiyim

bu sabah 1 saat yürüdüm hemen arkasından 1.5 saat fitness yaptım toplam 2.5 saat spor bakalım diyetle beraber gidermi kilolar

hak etmeolayı değil güzelim hepimiz hak ediyoruz p.tesi ilk gelen 10 kişiyi alayımdiyorum çünkü p.tesi artık sayfagüncellicem çok iş var temizlikte yapcam Sabah gelen 10 kişiyle hemen başlar menüleri yazaryorumlaşırız 11 gibi sitedençıksam 3 saatte temizlikyapsam bir ara topiğikontroletsem onra yemeğegirişsemakşam 5 de işimbiter

eşimevdeyken pc yi açamıyorum çok yazmayın okuyamıyorum şimdi ikizlerle yazıcıyı tamire götürdüler heran kapatabilirim

HER Ay çek ozaman hattaespiri olur bunları tav ettir albümhazırla ilerde çocuğun büyüdüğünde onun için yaptığın fedakarlığı gösterirsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…