Kurban Bayramı'na kadar zayıflamak isteyenler buyursun

plan program simdiden hazir valla supersin ama ben ptesi sabahi giremem ki yani erken derken kacta :26:

incir taze 1 adet 0,78kalori

incir kuru 1 adet 51 kalori

havuc bir adet 26 kalori

pomogranate incirin kalorisini sormustun kurusu ne o oyle yemem bir daha

aşadaki kızlar yenisayfanmızda yönetici aranıyor kimsebulunamazsa aday ben gibi gözüküyorum ama zaten başka birsayfada sorumluluğum var oyüzden ilgili bir yönetici aranıyor

Son düzenleme:
55 mezunıyetım. benı bır yıl takıp edecek mısın kuzum ya

55 olmasa senden emin olsaya kadar bıraakmam yani eminimş şuandada en azından 2 hedefin osununa kadar sürekli takipteyim sonra aradayok olabilirimama80 kadar 7/24 ensendeyim

incir taze 1 adet 0,78kalori

incir kuru 1 adet 51 kalori

havuc bir adet 26 kalori

pomogranate incirin kalorisini sormustun kurusu ne o oyle yemem bir daha

yas ıncır lazım bana canım ya. kuru sevmem ben. bır de yas ıncırı bebek ıcın cok yıyorlar hem kuru ıncırden kür yapıyorlar hem yas ıncır yıyorlar

demekki erkek olcakkkk

ya bukadar olur. aynı sey aklımdan gectı. kaldı kı ben kız cocuk hastasıyım. ama nedense esım evın tek erkek cocugu dıye bazen derım ya bır erkek olsun bır de kız. acaba ılkı erkek olsa falan derım.

bırını yaptım da ıkıncısı kaldı yaw :)))))

inşallah ikizlerin olur bir kız bir erkek

Hızınıza yetişemiyorum kızlar ama okudum yeni sayfaları. Duyfer, yeni bir topic düşünüyorsunuz anladığım kadarıyla, ben de olmak istiyorum. Hazır motive olmuşken ve böyle bir grup yakalamışken devam etmem lazım. Kuralları kabul ediyorum, pazartesi sabah da girmeye çalışacağım zaten. Bu arada alışverişe gittim ve kuru kayısı ve kuru incir aldım.
Ara öğün yapamadım, fena acıkmış bir şekilde öğlen yemeği yedim. Dünden aklıma girmiş olan patates haşlama üzerine sarımsaklı yoğurt yedim. Çok lezzetliydi ve ben yine porsiyonu fazla kaçırdım galiba. Yoğurt yarım yağlıydı en azından:) Ama üzerine uyku bastırdı. Şimdi bir kahve içeceğim, bu arada leslie'yi indireceğim.
Bir de alkali su olayı benim de aklıma yattı, karbonat aldım ve deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…