- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
ya ne ıkı ayı. ben bır yıl burdayımmmmmm yaaaaaaa
hak etmeolayı değil güzelim hepimiz hak ediyoruz p.tesi ilk gelen 10 kişiyi alayımdiyorum çünkü p.tesi artık sayfagüncellicem çok iş var temizlikte yapcamSabah gelen 10 kişiyle hemen başlar menüleri yazaryorumlaşırız 11 gibi sitedençıksam 3 saatte temizlikyapsam bir ara topiğikontroletsem onra yemeğegirişsemakşam 5 de işimbiter
plan program simdiden hazir valla supersinama ben ptesi sabahi giremem ki yani erken derken kacta :26:
saat 9 gibi girerimm ben
insallah gec kalmamcunku burasi saat oluyor ve bence cok yogun olacagi icin bize sirada kalmaz
HER Ay çek ozaman hattaespiri olur bunları tav ettir albümhazırla ilerde çocuğun büyüdüğünde onun için yaptığın fedakarlığı gösterirsi
lan sıpa ben senın ıcın neler yaptım derım degıl mı :))))))
bu sabah 1 saat yürüdüm hemen arkasından 1.5 saat fitness yaptım toplam 2.5 saat spor bakalım diyetle beraber gidermi kilolar
ya ilk hedef 2 aymerak etme seni mezun etmeden ortadan kaybolmam heran ensendeyimmm
ya öluyorum resmen bu sporları gorunce. Offffffff offfffffff ben de masa da oturuyorum sabahtan berı((((
55 mezunıyetım. benı bır yıl takıp edecek mısın kuzum ya
incir taze 1 adet 0,78kalori
incir kuru 1 adet 51 kalori
havuc bir adet 26 kalori
pomogranate incirin kalorisini sormustun kurusu ne o oyle yemem bir daha
demekki erkek olcakkkk
yas ıncır lazım bana canım ya. kuru sevmem ben. bır de yas ıncırı bebek ıcın cok yıyorlar hem kuru ıncırden kür yapıyorlar hem yas ıncır yıyorlar
ya bukadar olur. Aynı sey aklımdan gectı. Kaldı kı ben kız cocuk hastasıyım. Ama nedense esım evın tek erkek cocugu dıye bazen derım ya bır erkek olsun bır de kız. Acaba ılkı erkek olsa falan derım.
Bırını yaptım da ıkıncısı kaldı yaw :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?