Kurban Bayramı'na kadar zayıflamak isteyenler buyursun

bende seni çok seviyorum galiba sorumuluğum ikiye katlanıyor karabiberim ama burdada kızları bizayıflatayım kendi kalan 8 kg davereyimde artık şu zayıflama yüküm ortadan kalksınnn fazla uzadı bu iş

Arkadaşımmburdakii arkadaşlar daha isteklii gördümm inanıyorummm hep birliktede vereceksinizz
Ben saten senin diğer sayfandayımmm
Bende bayrama kadar 8 kilo koydumm kendimee uzaktan takip ederek bende olacağımm inşallahh
Kurallar olsunn kimse kuraldan korkmasınn kızlarrr
Sen bu işii kesin başaracaksınn artıkk canımmm
10 kişii diye sınır koymayında 2 hafta yazmayanıı çıkarınn
çünküü benn gelene yokk diyememm ya

karabıber kım ? karabıberı mı dusunuyorsun yonetıcı olarak ?

Yokk canımmm benn anlamamm öyle şeylerden
Benn duygunuun diğer sayfasında yazışıyordumm amaa şok diyetler yapmaya çalışırdımm veremedimmm
Bu sayfanınn başlığıı dikkatimii çektiğii içinn okuyorumm ve daha çok hırslanıyorumm

sen tam teskilat hazirsin kuzum bravooo boyle devam hepimiz superiz valla boyle okuyunca bende acayip motive oluyorum

sen yap yönetiilikistediğin kişiyle sınırla fark etmez

01 gorunce dırekt dıkkatımı cekıyor. adana lımısın karabıber ? ben adana da 12 yıl yasadım adana da buyudum ben. cok sevıyorum hem adanayı hem ınsanlarını. ayyyy bak senı de sevdın sımdıden.

Evet canımm adanalıyım ve adanada yaşıyorumm
adanada nerde çalıştınn canımm
Bak satenn senin günlüğüne sonra 14 yaşındakii kızın günlüğünüü okudumm sonra burayı okudumm derkennn bende sizlerii sevdimm

duyfer bu sana patlayacak gıbı gelıyor bana :))))))

bir oneride bulunmak istiyorum mesala gelene yok diyemezsin belki soyle grup grup yaparsin listeyi mesala toplamda kac kisi olduk diyelim ki toplam 15 kisiyiz 5 erli gruplar halinda kilolari birbirine en yakin olanini gruplara ayirirsin hem cekisme olur hemde yarisma gibi iste yani bilmiyorum aklima boyle birseyde geldi

yok canımmm be yöneticilikk alama birde anlamamm hiçç birde benn başka sayfalardada yazıyorum

ama şimdi koca göbekli şişkooo

ben yasadım canım. ozelden yazarım. 92 de geldım 2005 e kadar yasadım. sadece 2001-2005 unıversıte ıcın aılemden ayrıydım ama aılem ordaydı hep.

hımmm demek bız vesıle olduk ne guzel

benkendisini görmiş biri olarak güzel bir kız diyorum başkada birşey demiyorum

Duyguu okadar güzel değilimm canımm yaaa ama güzel sözlerin içinn çokk teşekkür ederimm
soyanın sayfasında şişko ve zayıf halimi paylaştım buraya linki vereyimmm bakın kızlarr şişkoyklen nasıl zayıflamışımm

ama yorumları buraya istiyorumm oraya yapmayınn lütfennn

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...im-zayiflayacagim-hedef-yeniden-60-a-692.html
692nci sayfada

aman Masallah cok guzel zayiflamissin helal valla azmine tebrik ediyorummmm

nıye gerı aldın kılo ?
Doğum yaptım 3 çocuğum var canım,hamileyken 25 kilo aldımm
hımmm anacıgım, sız tam kankıymıssınız :)))))
evet canımm öyle
HER Ay çek ozaman hattaespiri olur bunları tav ettir albümhazırla ilerde çocuğun büyüdüğünde onun için yaptığın fedakarlığı gösterirsi
çok güzel fikirrrr
aşadaki kızlar yenisayfanmızda yönetici aranıyor kimsebulunamazsa aday ben gibi gözüküyorum ama zaten başka birsayfada sorumluluğum var oyüzden ilgili bir yönetici aranıyor
bizimm sayfa burası gibii hareketi kalmadıı bence sen olmalısınn canımmm sen daha bilgilisin hemm
yokk canımmm benn hiç anlamamm ve takip edememm belkii başka yerdede yazıyorummm

ya supersınnnnnnnnn 15 yas genc gostermıs. ben nasıl gaza geldım ya sımdı sorma.......

ay hangi topiğe yazsam kural koyuyorlar ya buraya da mı giremiycez 10 kişi dneilince birbirini tanıyan10 kişi olur herhade benim de şansım olmaz....

arkadaşlar ben de zayıflamak istiyorum ama çok çabuk vazgeçiyorum daha önce 12 kg vermiştim ama tekrar fazlası ile geri aldım ama geçen haftasonu kızkardeşimin düğünündeki fotolardan sonra zayıflamam gerektiğini çoook iyi anladım moralim çok bozuldu ( bu arada karabiber arkadaşın fotoları arasındaki fark muhteşemmmm ) ben de aranıza katılmak ve zayıflamak istiyorum

gruplara gore ayırma ve yarıs ısı hıc mantıklı gelmedı. dıyetı severek yapmamız lazım. rekabet bana ıyı gelmez. ama bırbırımızı motıve etmemız mesela bır haftadır daha ıyı oldu. yonetıcı yonetıcı yardımcısı ve kısıler olmalıyız bence

ay hangi topiğe yazsam kural koyuyorlar ya buraya da mı giremiycez 10 kişi dneilince birbirini tanıyan10 kişi olur herhade benim de şansım olmaz....

sen anne olmaya calısıyordun sana kıyamadım oyuzden ben. kendı adıma senın burda olman ıcın kızlara rıca edecegım. ben de kesın alınacagım dıye kayde yok ama senı tek bırakmak ıstemedım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…