bende seni çok seviyorum galiba sorumuluğum ikiye katlanıyor karabiberim ama burdada kızları bizayıflatayım kendi kalan 8 kg davereyimde artık şu zayıflama yüküm ortadan kalksınnn fazla uzadı bu iş
karabıber kım ? karabıberı mı dusunuyorsun yonetıcı olarak ?
Hızınıza yetişemiyorum kızlar ama okudum yeni sayfaları. Duyfer, yeni bir topic düşünüyorsunuz anladığım kadarıyla, ben de olmak istiyorum. Hazır motive olmuşken ve böyle bir grup yakalamışken devam etmem lazım. Kuralları kabul ediyorum, pazartesi sabah da girmeye çalışacağım zaten. Bu arada alışverişe gittim ve kuru kayısı ve kuru incir aldım.
Ara öğün yapamadım, fena acıkmış bir şekilde öğlen yemeği yedim. Dünden aklıma girmiş olan patates haşlama üzerine sarımsaklı yoğurt yedim. Çok lezzetliydi ve ben yine porsiyonu fazla kaçırdım galiba. Yoğurt yarım yağlıydı en azından:) Ama üzerine uyku bastırdı. Şimdi bir kahve içeceğim, bu arada leslie'yi indireceğim.
Bir de alkali su olayı benim de aklıma yattı, karbonat aldım ve deneyeceğim.
nesli78 sen yapabilirmisin yöneticilik 2 ay
Arkadaşımmburdakii arkadaşlar daha isteklii gördümm inanıyorummm hep birliktede vereceksinizz
Ben saten senin diğer sayfandayımmm
Bende bayrama kadar 8 kilo koydumm kendimee uzaktan takip ederek bende olacağımm inşallahh
Kurallar olsunn kimse kuraldan korkmasınn kızlarrr
Sen bu işii kesin başaracaksınn artıkk canımmm
10 kişii diye sınır koymayında 2 hafta yazmayanıı çıkarınn
çünküü benn gelene yokk diyememm ya
01 gorunce dırekt dıkkatımı cekıyor. adana lımısın karabıber ? ben adana da 12 yıl yasadım adana da buyudum ben. cok sevıyorum hem adanayı hem ınsanlarını. ayyyy bak senı de sevdın sımdıden.
Yokk canımmm benn anlamamm öyle şeylerden
Benn duygunuun diğer sayfasında yazışıyordumm amaa şok diyetler yapmaya çalışırdımm veremedimmm
Bu sayfanınn başlığıı dikkatimii çektiğii içinn okuyorumm ve daha çok hırslanıyorumm
sen yap yönetiilikistediğin kişiyle sınırla fark etmez
karabiber benim diğer sayfadan yol arkadaşım çoksevdiğim bir arkadaşımmmm,ayrıca karabbieryöneticilikyaparsa çok evinrimne dersin karabiberim bende varım ekipte
alvalla kargo bedavaa hem şuan yolda p.tesiye elime geçer en azından takarsın evde ne iş yapıyorsan yap bi bakmışınoyaptığın iş sana kaçkalori attırmış sen bile şaşırırsın az bulduysan hırs yaparsın daha fazla adım atarsınnn
evet benimkide yolda baktım p.tesi elimizegeçer
oooooooo harika dur bak verdikçe nasıl değişcenseninyerinde olsan kendine özel olacak resimlerçekerdimmesela 15günde yada her ay aynı pozu aynakarşısındaverbilgisayarına yükle aradaki farkıgördükçe bayılcaksınnn
öyledir benim karabiberim,çokda güzeldirrr kendisi
Evet canımm adanalıyım ve adanada yaşıyorumm
adanada nerde çalıştınn canımm
Bak satenn senin günlüğüne sonra 14 yaşındakii kızın günlüğünüü okudumm sonra burayı okudumm derkennn bende sizlerii sevdimm
benkendisini görmiş biri olarak güzel bir kız diyorum başkada birşey demiyorum
Duyguu okadar güzel değilimm canımm yaaa ama güzel sözlerin içinn çokk teşekkür ederimm
soyanın sayfasında şişko ve zayıf halimi paylaştım buraya linki vereyimmm bakın kızlarr şişkoyklen nasıl zayıflamışımm
ama yorumları buraya istiyorumm oraya yapmayınn lütfennn
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...im-zayiflayacagim-hedef-yeniden-60-a-692.html
692nci sayfada
Doğum yaptım 3 çocuğum var canım,hamileyken 25 kilo aldımmnıye gerı aldın kılo ?
evet canımm öylehımmm anacıgım, sız tam kankıymıssınız :)))))
çok güzel fikirrrrHER Ay çek ozaman hattaespiri olur bunları tav ettir albümhazırla ilerde çocuğun büyüdüğünde onun için yaptığın fedakarlığı gösterirsi
bizimm sayfa burası gibii hareketi kalmadıı bence sen olmalısınn canımmm sen daha bilgilisin hemmaşadaki kızlar yenisayfanmızda yönetici aranıyor kimsebulunamazsa aday ben gibi gözüküyorum ama zaten başka birsayfada sorumluluğum var oyüzden ilgili bir yönetici aranıyor
yokk canımmm benn hiç anlamamm ve takip edememm belkii başka yerdede yazıyorummmsen yap yönetiilikistediğin kişiyle sınırla fark etmez
Duyguu okadar güzel değilimm canımm yaaa ama güzel sözlerin içinn çokk teşekkür ederimm
soyanın sayfasında şişko ve zayıf halimi paylaştım buraya linki vereyimmm bakın kızlarr şişkoyklen nasıl zayıflamışımm
ama yorumları buraya istiyorumm oraya yapmayınn lütfennn
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...im-zayiflayacagim-hedef-yeniden-60-a-692.html
692nci sayfada
Doğum yaptım 3 çocuğum var canım,hamileyken 25 kilo aldımm
ooooooo kac yasındasın 3 cocuk var ? sen dogum ıle almıssın ya bız ne yapalım. ama bırkez yapmıssın yıne olur ya.
bir oneride bulunmak istiyorum mesala gelene yok diyemezsin belki soyle grup grup yaparsin listeyi mesala toplamda kac kisi olduk diyelim ki toplam 15 kisiyiz 5 erli gruplar halinda kilolari birbirine en yakin olanini gruplara ayirirsin hem cekisme olur hemde yarisma gibi iste yani bilmiyorum aklima boyle birseyde geldi
ay hangi topiğe yazsam kural koyuyorlar ya buraya da mı giremiycez 10 kişi dneilince birbirini tanıyan10 kişi olur herhade benim de şansım olmaz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?