Kurban Bayramı'na kadar zayıflamak isteyenler buyursun

sen anne olmaya calısıyordun sana kıyamadım oyuzden ben. kendı adıma senın burda olman ıcın kızlara rıca edecegım. ben de kesın alınacagım dıye kayde yok ama senı tek bırakmak ıstemedım.

canım anlayışın için teşekkür ederim... olmazsa bile ben burdan seni takip ederim merak etme

fark etmez canim neyse bi yonetici ve topik bulalimda duyfer herseyi haleder herhalde

aksam disariya cikacaz ve yemekli eglenceli bir yere gidiyoruz ne yapsam ya bide gec saatte orda olacaz bugun gidecek kizlar gercekten gitmeyi istemiyorum ki, ama arkadaslar israr edince esimde zaten dunden hazir

duyfer bu sana patlayacak gıbı gelıyor bana :))))))
oyyy napsam diye düşünüyorummmm

cnm güzel fikir ama eğer yönetici ben olcaksam 15kişinin sorumululğu ağır gelir
bir aday bulsak belki oöyle yaparrr

alkol almazsın, vısnelı soda ıc ben alkol sevmezdım ıcemezdım hanı cabuk sarhos olanlardandım. neyse vısnelı soda ıcerdım hep. yadırganmazsın merak etme.

yemek ıcın ıse ızgara yersın tavuk. ya da sıs

yok bizim arkadas grubu hic birimiz alkol almiyoruz.. orada soda yok yani kola icki gibi seyler var..bizimkilerin hepsi kola fanta gibi seylere dadanir..bende aksam yemegini yemiyecem orada yerim mecbur dedigin gibi etle falan gecistireyim..onerilerin iyi oldu canim

canım anlayışın için teşekkür ederim... olmazsa bile ben burdan seni takip ederim merak etme

bebek olunca akan kanlar duruyor ne yapayım.

aynen benı takıp et ozelden gorusuruz bıle. destek olalım moral olalım bırbırımıze ve ardında da anne olalım :)))))

oyyy napsam diye düşünüyorummmm

cnm güzel fikir ama eğer yönetici ben olcaksam 15kişinin sorumululğu ağır gelir
bir aday bulsak belki oöyle yaparrr

valla ne yapsak kı ben de bılemedım. sureklı onlıne olacak yardımcı bulalım sana. ben calısmasam kesın adaydım ama korkuyorum mudur ve patron kızacak dıye

aksam evden cıkmadan badem, meyve, yogurt ye. gece oraya ac gıtme. ve ızgara ye. ama saat cok gecse ıstersen evde karnını doyur orda ıcecek ıc ve salatasından falan ye sadece. duyfer ne dersın ne yapsın ?

aday yok ki canim yani bi sen varsin valla sende bizi birakma
ya ben yönetici olmasamda hepsiznleyimde27 aylık paşam varonun sorumululuğu ve diğer topiğim gözümü bu korkutuyorrrr cnm yoka teredütsüzolurdumseverim de yöneticilikvasfını

valla ne yapsak kı ben de bılemedım. Sureklı onlıne olacak yardımcı bulalım sana. Ben calısmasam kesın adaydım ama korkuyorum mudur ve patron kızacak dıye

aslında yardımcı olurumda yöneticilik için fazla vaktimyokgibi du bakalım

Bence de çalışmayan ve sık online olabilecek birisi yardımcı olursa Duyfer'e iyi olur. Ben de çalışıyorum, o yüzden çok sık girmem zor.

bu p.tesi günü açacağınız yeni topiği karaborsaya düşecek bilet gidi hissettim.aranıza girebilmek adına çabalayacağım ama birde yeni topiğin adını söyleseniz bari ben daha tam bilmiyorum kk yıda en azından belki daha çabuk bulurum şansım artar:))

Sabah gittiğimbüyülün ortamın ve aldığım oksijenin etkisyle bayabi gazagelip kurallar koydum ama düşündükçe korkmaya başladım çocuk var ev var diğer topikvar bilmiyorum kızlar yardımcılığı teredütsüz kabul ediyorum ama konu açmaktan korkuyorum zayıfkıza msj yolladım belki cvplar yada çıkar biri benyaparım der inşallah derde ben hep varımda yöneticilikbir sorumululk daha korkutuyor sabah sanki biri yazmıştı biri bende yaparım diyedurbulayım o msj

bugun eve gıdesım yok acık havada olmak ıstıyorum ıs cıkısı. ama uc gun once dısarda yedık. benım kocanın gonlu olmaz bugun yıyelım desem. offfffff ya

çok tatlısın güldürdün beni burdaki herkez kurbana kadar hedefr koyduyine kurban bayramlı birbaşlıkolur herhalde

Bu arada Leslie Part-1 ve Part-2'yi yaptım, toplam 30 dk, resmen bayıldım. Ben eskiden step yapardım, sonra kolumu kırdım ve bıraktım. Bu hareketler hem step adımlarını içeriyor, hem yürüyüş yapmış gibi oluyorsun, hem de evden dışarı adım atmadan. Kızlar, ben hergün yapacağım, hepinize tavsiye ediyorum.
Akşam yemeği için tavuk sote yapmayı düşünüyorum, yanında da nohutlu pirinç pilavı vardı ondan ısıtıcam biraz. Fazla olmaz değil mi?

mucizem77 olur gibi olmuş ama yine bana paslamışş oyyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…