sen anne olmaya calısıyordun sana kıyamadım oyuzden ben. kendı adıma senın burda olman ıcın kızlara rıca edecegım. ben de kesın alınacagım dıye kayde yok ama senı tek bırakmak ıstemedım.
gruplara gore ayırma ve yarıs ısı hıc mantıklı gelmedı. dıyetı severek yapmamız lazım. rekabet bana ıyı gelmez. ama bırbırımızı motıve etmemız mesela bır haftadır daha ıyı oldu. yonetıcı yonetıcı yardımcısı ve kısıler olmalıyız bence
oyyy napsam diye düşünüyorummmmduyfer bu sana patlayacak gıbı gelıyor bana :))))))
bir oneride bulunmak istiyorum mesala gelene yok diyemezsin belki soyle grup grup yaparsin listeyi mesala toplamda kac kisi olduk diyelim ki toplam 15 kisiyiz 5 erli gruplar halinda kilolari birbirine en yakin olanini gruplara ayirirsin hem cekisme olur hemde yarisma gibi iste yani bilmiyorum aklima boyle birseyde geldi
fark etmez canim neyse bi yonetici ve topik bulalimda duyfer herseyi haleder herhalde
aksam disariya cikacaz ve yemekli eglenceli bir yere gidiyoruz ne yapsam ya bide gec saatte orda olacaz bugun gidecek kizlar gercekten gitmeyi istemiyorum ki, ama arkadaslar israr edince esimde zaten dunden hazir
alkol almazsın, vısnelı soda ıc ben alkol sevmezdım ıcemezdım hanı cabuk sarhos olanlardandım. neyse vısnelı soda ıcerdım hep. yadırganmazsın merak etme.
yemek ıcın ıse ızgara yersın tavuk. ya da sıs
oyyy napsam diye düşünüyorummmm
cnm güzel fikir ama eğer yönetici ben olcaksam 15kişinin sorumululğu ağır gelir
bir aday bulsak belki oöyle yaparrr
canım anlayışın için teşekkür ederim... olmazsa bile ben burdan seni takip ederim merak etme
oyyy napsam diye düşünüyorummmm
cnm güzel fikir ama eğer yönetici ben olcaksam 15kişinin sorumululğu ağır gelir
bir aday bulsak belki oöyle yaparrr
aday yok ki canim yani bi sen varsin valla sende bizi birakma
yok bizim arkadas grubu hic birimiz alkol almiyoruz.. orada soda yok yani kola icki gibi seyler var..bizimkilerin hepsi kola fanta gibi seylere dadanir..bende aksam yemegini yemiyecem orada yerim mecbur dedigin gibi etle falan gecistireyim..onerilerin iyi oldu canim
ya ben yönetici olmasamda hepsiznleyimde27 aylık paşam varonun sorumululuğu ve diğer topiğim gözümü bu korkutuyorrrr cnm yoka teredütsüzolurdumseverim de yöneticilikvasfınıaday yok ki canim yani bi sen varsin valla sende bizi birakma
valla ne yapsak kı ben de bılemedım. Sureklı onlıne olacak yardımcı bulalım sana. Ben calısmasam kesın adaydım ama korkuyorum mudur ve patron kızacak dıye
bu p.tesi günü açacağınız yeni topiği karaborsaya düşecek bilet gidi hissettim.aranıza girebilmek adına çabalayacağım ama birde yeni topiğin adını söyleseniz bari ben daha tam bilmiyorum kk yıda en azından belki daha çabuk bulurum şansım artar:))
çok tatlısın güldürdün beni burdaki herkez kurbana kadar hedefr koyduyine kurban bayramlı birbaşlıkolur herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?