Kurban Bayramı'na kadar zayıflamak isteyenler buyursun

aynen ayagıma bıle cok ıyı geldı fızık tedavı hareketlerımde vardı azıcık bunlar. hem step hem yuruyus sankı ama daha zevklı ve daha terletıyor. ben de her gun yapacagım.

boyum 1,58 benim. buarada fdm benım cızelgeyı hedef olarak da duzenlesek yenıden cunku hedefım 55 seneye yaza. 100 kılo hedefım bayrama kadar.

CANIM YENİ LİBKİN BU... ÇİZELGE BÖLÜMÜNE GİT PROFİLDEN VE BUNU YAPIişTIR....

cnm o zaman sen tek başına yapma bu işi....eğer herkes kabul ederse şöyle yapalım...her hafta biri yönetici olsun... çizelgeyi o hazırlasın...ben bunun takibini yapabilirim...ya da sen baş sorumlu o... ben de sana destek veririm yardım ederim...

evget arkadaşlar artık adım atmanın zamanı geldi..yazdıklarımı despotluk olarak algılamayın ama bi adım ilerlediğimiz yok... biraz sert çıkmak şart oldu galiba :)))))).lütfen herkes topiğin kim tarafından ve nasıl yönetileceğiyle ilgili fikirlerini benim özelime mesaj atsın... sadece özelime gelenleri dikkate alacağım...bunun sonucuna göre akşam bi kurallar ve yönetim listesi belirlemiş olarak sizlere de aktaracağım... lütfen herkes özelime mesaj yazsın görüşlerini.......

Son düzenleme:
bence sen ol cnm çok rica ediyorummm ben sana hertürlü yardımda bulunurum yardımcındaolurumm

ya şu kızı çok sevdim

hmm..ben daha dün katıldğım için topiğe isim vermem işe yaramaz çünkü kimsenin ismini bilmiorum :):)o yüzden yöneticiye siz karar verin daha doğru olur..

maşallah okadar çok geçmiş olmuşki okuyamadım valla hepsini..

dün çarşıya çıktım mağazaları gezdim gezdim anca gezdim sadece 1 yerde kıçıma üstüme uygun beğenebileceğim bişi buldum çok hoşuma gitmesede aldım.

oluru yok bu kilolalar gidecek sinir oldum ya malum sezon sonu olduğu için bedenlerde kalmamış. çıldırdımmmmmmm. tatil dönüşünde 2 kilo vermöiş olmam lazım iyice ölüm kalım meselesi oldu benm için bu kilo bayramda 60 olacak okadar

sabah(derken öğle ile beraber :))

1/4 bazlama yedim
peynir
domates salatalık
çay içtim

arada 2 tane yulaflı bisküvi aldım

az öncede yeşil salata, yoğurt, 2 dilim ekmek birazda kabak yedim

çay içerkende topiğe gözatıyorum şuan :)) sürekli girebilsem daha iyi motive olcam ama malum yoğunluk. 2 litre suyumuda içtim yatana kadarda daha içerim. 250 de ip atladım. yarın sabah tartılcam inşallah bakalım eksilme varmı

SABAH BAZLAMA ASLINDA CIS TABİ BUGÜN BENİM YEDİKLERMİN YANINDA MASUM KaLIR AMA SABAH TERCİH ETMEN İYİ OLMUŞ AMA AZÖNCEKİ 2 DİLİMİN 1 DİLİMİ CIS OLMUŞ CNM EKMEK MÜMKÜN OLDUĞUNCA MİNİMUM OLMALI HİÇ YEMEYENLEREDE KARIŞIYIM EKMEK ŞART TABİ RENGİ BEYAZOLMAMAK KAYDIYLAAA

Son düzenleme:
kepeğe alerjim var canım yediğim zaman 1 hafta şişlik problemi yapıyor mecburen normal ekmek yiyorum. 1400 kalorilik diyetim var orada günde 8 dilim ekmeğim var aslında ama bazlama, bisküvi ve 2 dilimi eklersek 4 dilime denk geliyor. gece yatarkende salatalık ve yoğurt yeyip yatıcam. yarın sünnet düğünü var çok yakınımızın bizim buralarda tavuk döner verilir düğünlerde bende döneri sevmediğim için akşama kadar muhtemelen midemi susturarak gezicem :)) depodan yaksın körmü napim yarın benden bu vücuda fayda yok su haricinde

organ bağışı gibi yağ bağışıda olsada kilo alamayanlara bağışlasak ne güzel olurdu

ben kepek taraftarı değilim kansızlıkyapıyor çavdar tam buğday dönüşümlü kyullanıyorum,illde beyaz ekmek yiceksen kızar daha masumlaşıyor

1 dilimbeyaz ekmek90 cal
1 dilim tahıl ekmeği(kepek-çavdar-tambuğday)60
1 dilim kızarmış ekmek 30 kalori

organ bağışı gibi yağ bağışıda olsada kilo alamayanlara bağışlasak ne güzel olurdu

EVETYAA ZAYIFLama topikleri gibi kg alma topiğide var biz ara öğünde elmayoğurt onlar pastayiyor cicibebebiskivili süt içiyorr

Son düzenleme:

evet kızarmış ekmek hiç aklıma gelmemişti severim aslında. yulaf, çavdar, mısır arpa vs karışımına çok yoğun alerjim çıktı.karışım olunca hangidsi alerji yapıyor test ederek anlamaya çalışıyorum. mısırla yulaf etki etmiyor alerjim yok yani. çavdarı hiç denemedim. zaten alerjim varsa bağırsaklarım kafayi yiyor. bide çavdar ekmeğini deneyeyim sorun çıkmazsa ondanda yerim hem değişimli daha iyi olur

Son düzenleme:

supersın valla.

kızlar ben geldım, servıs gelmıstı acıl cıktım. evdeyım sımdı. ne yapsam dıye dusunuyordum salata yapmak aklıma geldı. etler buzlukteaydı, sebze de yapmak ıstemedım, bır de oglen gecen aksamdan kalan et yemegımı yemıstım. sımdı yagsız guzel bır salata yıyorum ustune yoresel bır peynırımız var yagsız ondan ekledım super oldu. esım ımrenıyor benım yemegımden guzel dıyor.

ne yapsam ya falan derken sen benı dusunme kendıne yap dedı, ben menemen yıyeyım bugun dedı ve hatta kendıne yaptı ne oluyor yaw bu adama :))))))))

ekmek duskunuyumdur dıyetımden once belkı gunde bır ekmek yıyordum ama gunlerdır yedıgım 6 dılım ancak oldu sanırım. sadece bugun oglen canım normal ekmek cektı esımı yerken gorunce. ekmekten dıkkatımı cektım. yarın pazar kahvaltısı ozenırız tek rahat vaktımız pazar oluyor dıye belkı ıkı dılım ıle ıdare ederım. bazen ıkı dılım bazen bır dılım bugday ekmegı yıyorum. kızlar ben omlet tarzı cok severım yumurtayı yarın ıkı adet yumurta ıle omlet yesem olur mu sabah ?

çabanı görünce canın çeker diye kendi yapmıştır belki :)) yada senle zayıflayacağına korktuğu için kendi yapmada bulmuştur çareyi

eşim isyan ediyo ne zamandır hamurişi yapmıyorum. sen yemeyeceksen bizim suçumuz ne falan diyo. beni ilgilendirmez diyorum. olunca dayanamıyorum napim :) benle birlikte oda diyette hamurişi konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…