- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
Bu arada Leslie Part-1 ve Part-2'yi yaptım, toplam 30 dk, resmen bayıldım. Ben eskiden step yapardım, sonra kolumu kırdım ve bıraktım. Bu hareketler hem step adımlarını içeriyor, hem yürüyüş yapmış gibi oluyorsun, hem de evden dışarı adım atmadan. Kızlar, ben hergün yapacağım, hepinize tavsiye ediyorum.
Akşam yemeği için tavuk sote yapmayı düşünüyorum, yanında da nohutlu pirinç pilavı vardı ondan ısıtıcam biraz. Fazla olmaz değil mi?
boyum 1,58 benim. buarada fdm benım cızelgeyı hedef olarak da duzenlesek yenıden cunku hedefım 55 seneye yaza. 100 kılo hedefım bayrama kadar.
Sabah gittiğimbüyülün ortamın ve aldığım oksijenin etkisyle bayabi gazagelip kurallar koydum ama düşündükçe korkmaya başladım çocuk var ev var diğer topikvar bilmiyorum kızlar yardımcılığı teredütsüz kabul ediyorum ama konu açmaktan korkuyorum zayıfkıza msj yolladım belki cvplar yada çıkar biri benyaparım der inşallah derde ben hep varımda yöneticilikbir sorumululk daha korkutuyor sabah sanki biri yazmıştı biri bende yaparım diyedurbulayım o msj
bence sen ol cnm çok rica ediyorummm ben sana hertürlü yardımda bulunurum yardımcındaolurummCANIM YENİ LİBKİN BU... ÇİZELGE BÖLÜMÜNE GİT PROFİLDEN VE BUNU YAPIişTIR....
cnm o zaman sen tek başına yapma bu işi....eğer herkes kabul ederse şöyle yapalım...her hafta biri yönetici olsun... çizelgeyi o hazırlasın...ben bunun takibini yapabilirim...ya da sen baş sorumlu o... ben de sana destek veririm yardım ederim...
evget arkadaşlar artık adım atmanın zamanı geldi..yazdıklarımı despotluk olarak algılamayın ama bi adım ilerlediğimiz yok... biraz sert çıkmak şart oldu galiba :)))))).lütfen herkes topiğin kim tarafından ve nasıl yönetileceğiyle ilgili fikirlerini benim özelime mesaj atsın... sadece özelime gelenleri dikkate alacağım...bunun sonucuna göre akşam bi kurallar ve yönetim listesi belirlemiş olarak sizlere de aktaracağım... lütfen herkes özelime mesaj yazsın görüşlerini.......
kızlar sabah giremedim daha yeni giriyorum ne yaptınızz yönetici işini???
bu p.tesi günü açacağınız yeni topiği karaborsaya düşecek bilet gidi hissettim.aranıza girebilmek adına çabalayacağım ama birde yeni topiğin adını söyleseniz bari ben daha tam bilmiyorum kk yıda en azından belki daha çabuk bulurum şansım artar:))
hmm..ben daha dün katıldğım için topiğe isim vermem işe yaramaz çünkü kimsenin ismini bilmiorum :):)o yüzden yöneticiye siz karar verin daha doğru olur..
maşallah okadar çok geçmiş olmuşki okuyamadım valla hepsini..
dün çarşıya çıktım mağazaları gezdim gezdim anca gezdim sadece 1 yerde kıçıma üstüme uygun beğenebileceğim bişi buldum çok hoşuma gitmesede aldım.
oluru yok bu kilolalar gidecek sinir oldum ya malum sezon sonu olduğu için bedenlerde kalmamış. çıldırdımmmmmmm. tatil dönüşünde 2 kilo vermöiş olmam lazım iyice ölüm kalım meselesi oldu benm içinbu kilo bayramda 60 olacak okadar
sabah(derken öğle ile beraber :))
1/4 bazlama yedim
peynir
domates salatalık
çay içtim
arada 2 tane yulaflı bisküvi aldım
az öncede yeşil salata, yoğurt, 2 dilim ekmek birazda kabak yedim
çay içerkende topiğe gözatıyorum şuan :)) sürekli girebilsem daha iyi motive olcam ama malum yoğunluk. 2 litre suyumuda içtim yatana kadarda daha içerim. 250 de ip atladım. yarın sabah tartılcam inşallah bakalım eksilme varmı
kepeğe alerjim var canım yediğim zaman 1 hafta şişlik problemi yapıyor mecburen normal ekmek yiyorum. 1400 kalorilik diyetim var orada günde 8 dilim ekmeğim var aslında ama bazlama, bisküvi ve 2 dilimi eklersek 4 dilime denk geliyor. Gece yatarkende salatalık ve yoğurt yeyip yatıcam. Yarın sünnet düğünü var çok yakınımızın bizim buralarda tavuk döner verilir düğünlerde bende döneri sevmediğim için akşama kadar muhtemelen midemi susturarak gezicem :)) depodan yaksın körmü napimYarın benden bu vücuda fayda yok su haricinde
organ bağışı gibi yağ bağışıda olsada kilo alamayanlara bağışlasak ne güzel olurdu
ben kepek taraftarı değilim kansızlıkyapıyor çavdar tam buğday dönüşümlü kyullanıyorum,illde beyaz ekmek yiceksen kızar daha masumlaşıyor
1 dilimbeyaz ekmek90 cal
1 dilim tahıl ekmeği(kepek-çavdar-tambuğday)60
1 dilim kızarmış ekmek 30 kalori
CANIM YENİ LİBKİN BU... ÇİZELGE BÖLÜMÜNE GİT PROFİLDEN VE BUNU YAPIişTIR....
fdm canım lınkı goremedım.
cnm o zaman sen tek başına yapma bu işi....eğer herkes kabul ederse şöyle yapalım...her hafta biri yönetici olsun... çizelgeyi o hazırlasın...ben bunun takibini yapabilirim...ya da sen baş sorumlu o... ben de sana destek veririm yardım ederim...
evget arkadaşlar artık adım atmanın zamanı geldi..yazdıklarımı despotluk olarak algılamayın ama bi adım ilerlediğimiz yok... biraz sert çıkmak şart oldu galiba :)))))).lütfen herkes topiğin kim tarafından ve nasıl yönetileceğiyle ilgili fikirlerini benim özelime mesaj atsın... sadece özelime gelenleri dikkate alacağım...bunun sonucuna göre akşam bi kurallar ve yönetim listesi belirlemiş olarak sizlere de aktaracağım... lütfen herkes özelime mesaj yazsın görüşlerini.......
ben kepek taraftarı değilim kansızlıkyapıyor çavdar tam buğday dönüşümlü kyullanıyorum,illde beyaz ekmek yiceksen kızar daha masumlaşıyor
1 dilimbeyaz ekmek90 cal
1 dilim tahıl ekmeği(kepek-çavdar-tambuğday)60
1 dilim kızarmış ekmek 30 kalori
supersın valla.
kızlar ben geldım, servıs gelmıstı acıl cıktım. evdeyım sımdı. ne yapsam dıye dusunuyordum salata yapmak aklıma geldı. etler buzlukteaydı, sebze de yapmak ıstemedım, bır de oglen gecen aksamdan kalan et yemegımı yemıstım. sımdı yagsız guzel bır salata yıyorum ustune yoresel bır peynırımız var yagsız ondan ekledım super oldu. esım ımrenıyor benım yemegımden guzel dıyor.
ne yapsam ya falan derken sen benı dusunme kendıne yap dedı, ben menemen yıyeyım bugun dedı ve hatta kendıne yaptı ne oluyor yaw bu adama :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?