Kurban Bayramı'na kadar zayıflamak isteyenler buyursun

bızım evde zaten yapılmaz hem zamanım olmuyor hem de kendımı dıyetten once de tutmaya calısırdım kaldı kı esım oyle pek sevmez. mesela ekmek, pılay sevmeyen bır adımdır. yesıllık salata ver yeter ona ya da yesıl bır sebze yemegı. et cok sevmez mesela. oyuzden geldı salatamdan yedı bıle. bızımkı tamamen farklı durumdan yanı :)))))

çavdaren iyisi mısır ekmeği kg aldırır benimbiçldiğimyulafı bilmiyorumm

negüzellll demekki eşiniçten içe bugünlei bekliyormuşşş seni üzmemek için demiyormuş
azyağda yap hatta seversenmaydanozlu yap

boşver yemesinlerrrbir süre bende yapmıyorum

fdm onlıne oldugunu gordum ya bır el at da su rakamı 109 olarak goreyım guya kılo verdım ama goremıyorum cızelgemde.

Son düzenleme:

oyyyyyyyy oyyyyyyy anım sıkıldııı bikonuaçayım bari ben muhasebeciyim oğluş için ara verdim malum bakıcı olayı baya sorunlu oluyor annem çalışıyor kayin validem biraz yaşlandı oyüzden tam olarakkonuşasaya kadar bakcam bu arada bir yeteneğimi keşfetttim ama kg sorunum yüzünden henüz eğitime başlayamadım butikpstacılık kıa bir sürede eğitim alıp evde antreman yapıp bu iş ile ilgili küçük böyle yenilesi birdükkan açmak istiyorum ismi iblehazır aBUR-cUBUR BÖYLE yenidoğan bebek hoşgeldin şekerleri muffinleri kekleri yapmakistiyorumisme özel renge özel,sonra doğum günü pastası ,nişan düğün sadece pasta değilkurabiye muffin vs ama öyle sırdan değil rengarek bir dükkan olcak rengarek bir kaç masa sandalye perdeler dediğim gibi yenilesi bir dükkan çok istiyorum buhayalim gerçekleşsin

buarada pomogranete eğer buişi açarsam seninde bebiş gelirse bebeğineözel müsafir için dağıtmalık kurabiyer yollucam erkeksemavi kızsa pembe isminide yazcam ve hediye etcem sana

Son düzenleme:
kızlar kusura bakmayın benimyaramazoğlan notbookun bazı tuşlarını kırdı nasıl becerdi anlamıyorum oyüzden bazı harfleri bastırıyorum hızlıyazarkende çıkmıyor sizanlayın işte ara çubuğunuda kırdı bazen birleşik oluyorrr

Sabahtan beri ne kadar yazi yazimis oyle. Hepsini okudum. Ben anca girebildim internete. Malum cumartesi is veris yemek felan anca vakit buldum. Hala yonetici bulunmadi heralde ama ben dufyer_2006 nin olmasi taraftariyim eger fikirlerim sizin icin onemliyse soylemek istedim ama kim olursa bende tum kurallari kabul ederek katilmak istiyorum. Ben bugun
Sabah: ilik sirkeli su, 1/4 simi
Ogle: 1 paket eti form
Aksam: saat19:00 da tavuklu yesil salata yedim
Bugun gun boyu disarida oldugum icin pek duzenli beslenemedim ama yarin daha duzenli olurum geralde

cnm ne yedin şimdi sen çok az nerde ara öğün nerde calsiyum peynirnerde hadi akşam protein almışsın biraz öğlende bi sebze yemeğiböyleyaparsan hızlıkg verip hızlı gerialırsın bi meyva ye bari bi yoğurt ye k.bakmaa ben bu tarz menülerekarışıyım

tez canlıyım k.bakma son satırıokuyamadım tam istemdışı gelişmiş yarın güzel menü yaparsın

ya canım super fıkır ya. kesınlıkle yapmalısın. ıstanbulda bebek nısantasında cok populer boyle seyler. hele bu hosgeldık bebek partılerı organızasyonları oluyor hastane ve ev kutlamaları ıcın o nasıl tutuluyormus bılıyor musun aklın sasar. ben dogumu ıstanbulda yaparım sanırım. annemler orda. ama tam da sana dıyecektım kı bana ozel hazırlarsın degıl mı bebısım olunca dıye bır baktım sen yazmıssın aynısını. ben hedıye dusunmemıstım ama oglumun adına ozel. ya tovbe tovbe ne oluyor bana bugun erkekten gıdıyorum dılımden cıkıyor lan sıpa, oglum falan hayırdır ınsaallah :))))))

ha tam sana dıyecektım bıze ozel ısım yazıp yaparsın ben oderım dıeycektım sen dusunmussun bıle canım. lan sıpa olayında da aynısı oldu oglan mı olacak ne dedın bunda da boyle oldu. aynı seyı farkında olmadan dusunuyor oluyoruz benım bebıs konusunda. bu gıdısle hamıle olacagımı ya sen ya ben ılk hıssedıp bırbırımıze soyleyecegız sanırsam ılerde :)))))

cok guldum ya esekkkkk yaramaz demekkı. benım bır arkadasın basına da geldı aynısı...

meyven ve ara ogunun olmamıs bugun. az olmus bence. kaldı kı oglen cok az olmus bıskuvı.dıkkat et lutfen

Sormayin vallaha. Tum gun disaridaydim ve disarida kacirmak istemedim bu nedenle boyle oldu . Ama yatana kadar bir meyve ve bir kase yogurt eklersen biraz daha toparlarim heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…