- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
çabanı görünce canın çeker diye kendi yapmıştır belki :)) yada senle zayıflayacağına korktuğu için kendi yapmada bulmuştur çareyi
eşim isyan ediyo ne zamandır hamurişi yapmıyorum. sen yemeyeceksen bizim suçumuz ne falan diyo. beni ilgilendirmez diyorum. olunca dayanamıyorum napim :) benle birlikte oda diyette hamurişi konusunda
çavdaren iyisi mısır ekmeği kg aldırır benimbiçldiğimyulafı bilmiyorummevet kızarmış ekmek hiç aklıma gelmemişti severim aslında. yulaf, çavdar, mısır arpa vs karışımına çok yoğun alerjim çıktı.karışım olunca hangidsi alerji yapıyor test ederek anlamaya çalışıyorum. mısırla yulaf etki etmiyor alerjim yok yani. çavdarı hiç denemedim. zaten alerjim varsa bağırsaklarım kafayi yiyor. bide çavdar ekmeğini deneyeyim sorun çıkmazsa ondanda yerim hem değişimli daha iyi olur
negüzellll demekki eşiniçten içe bugünlei bekliyormuşşş seni üzmemek için demiyormuşsupersın valla.
kızlar ben geldım, servıs gelmıstı acıl cıktım. evdeyım sımdı. ne yapsam dıye dusunuyordum salata yapmak aklıma geldı. etler buzlukteaydı, sebze de yapmak ıstemedım, bır de oglen gecen aksamdan kalan et yemegımı yemıstım. sımdı yagsız guzel bır salata yıyorum ustune yoresel bır peynırımız var yagsız ondan ekledım super oldu. esım ımrenıyor benım yemegımden guzel dıyor.
ne yapsam ya falan derken sen benı dusunme kendıne yap dedı, ben menemen yıyeyım bugun dedı ve hatta kendıne yaptı ne oluyor yaw bu adama :))))))))
azyağda yap hatta seversenmaydanozlu yapekmek duskunuyumdur dıyetımden once belkı gunde bır ekmek yıyordum ama gunlerdır yedıgım 6 dılım ancak oldu sanırım. sadece bugun oglen canım normal ekmek cektı esımı yerken gorunce. ekmekten dıkkatımı cektım. yarın pazar kahvaltısı ozenırız tek rahat vaktımız pazar oluyor dıye belkı ıkı dılım ıle ıdare ederım. bazen ıkı dılım bazen bır dılım bugday ekmegı yıyorum. kızlar ben omlet tarzı cok severım yumurtayı yarın ıkı adet yumurta ıle omlet yesem olur mu sabah ?
çabanı görünce canın çeker diye kendi yapmıştır belki :)) yada senle zayıflayacağına korktuğu için kendi yapmada bulmuştur çareyi
eşim isyan ediyo ne zamandır hamurişi yapmıyorum. sen yemeyeceksen bizim suçumuz ne falan diyo. beni ilgilendirmez diyorum. olunca dayanamıyorum napim :) benle birlikte oda diyette hamurişi konusunda
negüzellll demekki eşiniçten içe bugünlei bekliyormuşşş seni üzmemek için demiyormuş
yemek konusunda uyumlu bır adamdır da mesela herzaman yardım etmezdı ya da boyle heveslı yardım etmezdı kendılıgınden yardım edıyor ıkı gundur, ben demeden. ve haklısın da adam bugunu beklıyormus aslında.
az sıvı yag koyup yıyebılırım yanı, ok anladım maydonoz severım maydonuzlu yapayım hem de dolu dolu durur bu sayede. tek yumurta yeter.
negüzellll demekki eşiniçten içe bugünlei bekliyormuşşş seni üzmemek için demiyormuş
yemek konusunda uyumlu bır adamdır da mesela herzaman yardım etmezdı ya da boyle heveslı yardım etmezdı kendılıgınden yardım edıyor ıkı gundur, ben demeden. ve haklısın da adam bugunu beklıyormus aslında.
az sıvı yag koyup yıyebılırım yanı, ok anladım maydonoz severım maydonuzlu yapayım hem de dolu dolu durur bu sayede. tek yumurta yeter.
maydanoz regl olmana yardımcı olur aslında onu iyice yıkayıp saplarıyla yanına koyup cerezgibi tükeymeklazımhem yüksek c vitamini hemde reglolmayı kolaylaştırıyor,ödem attırıyor,yağ yakımında yardımcı ama hamileelerdeönerilmiyor düşük tehlikesini tetikliyor
masallah gene yetisemedim neyse vaktim yok yarin hepsini okuyacam..simdilik hoscakalin canlarrr
maydanoz regl olmana yardımcı olur aslında onu iyice yıkayıp saplarıyla yanına koyup cerezgibi tükeymeklazımhem yüksek c vitamini hemde reglolmayı kolaylaştırıyor,ödem attırıyor,yağ yakımında yardımcı ama hamileelerdeönerilmiyor düşük tehlikesini tetikliyor
tamam canım oyle yapayım bundan sonra ınsaallah artık daha erken kalkmaya basladık sabah ıse gıderken kahvaltıda esem bıle kar sayılır.
cnm ne yedin şimdi sen çok az nerde ara öğün nerde calsiyum peynirnerde hadi akşam protein almışsın biraz öğlende bi sebze yemeğiböyleyaparsan hızlıkg verip hızlı gerialırsın bi meyva ye bari bi yoğurt ye k.bakmaa ben bu tarz menülerekarışıyımSabahtan beri ne kadar yazi yazimis oyle. Hepsini okudum. Ben anca girebildim internete. Malum cumartesi is veris yemek felan anca vakit buldum. Hala yonetici bulunmadi heralde ama ben dufyer_2006 nin olmasi taraftariyim eger fikirlerim sizin icin onemliyse soylemek istedim ama kim olursa bende tum kurallari kabul ederek katilmak istiyorum. Ben bugun
Sabah: ilik sirkeli su, 1/4 simi
Ogle: 1 paket eti form
Aksam: saat19:00 da tavuklu yesil salata yedim
Bugun gun boyu disarida oldugum icin pek duzenli beslenemedim ama yarin daha duzenli olurum geralde
Sabahtan beri ne kadar yazi yazimis oyle. Hepsini okudum. Ben anca girebildim internete. Malum cumartesi is veris yemek felan anca vakit buldum. Hala yonetici bulunmadi heralde ama ben dufyer_2006 nin olmasi taraftariyim eger fikirlerim sizin icin onemliyse soylemek istedim ama kim olursa bende tum kurallari kabul ederek katilmak istiyorum. Ben bugun
Bugun gun boyu disarida oldugum icin pek duzenli beslenemedim ama yarin daha duzenli olurum geralde
oyyyyyyyy oyyyyyyy anım sıkıldııı bikonuaçayım bari ben muhasebeciyim oğluş için ara verdim malum bakıcı olayı baya sorunlu oluyor annem çalışıyor kayin validem biraz yaşlandı oyüzden tam olarakkonuşasaya kadar bakcam bu arada bir yeteneğimi keşfetttim ama kg sorunum yüzünden henüz eğitime başlayamadım butikpstacılık kıa bir sürede eğitim alıp evde antreman yapıp bu iş ile ilgili küçük böyle yenilesi birdükkan açmak istiyorum ismi iblehazır aBUR-cUBUR BÖYLE yenidoğan bebek hoşgeldin şekerleri muffinleri kekleri yapmakistiyorumisme özel renge özel,sonra doğum günü pastası ,nişan düğün sadece pasta değilkurabiye muffin vs ama öyle sırdan değil rengarek bir dükkan olcak rengarek bir kaç masa sandalye perdeler dediğim gibi yenilesi bir dükkan çok istiyorum buhayalim gerçekleşsin
buarada pomogranete eğer buişi açarsam seninde bebiş gelirse bebeğineözel müsafir için dağıtmalık kurabiyer yollucam erkeksemavi kızsa pembe isminide yazcam ve hediye etcem sana
kızlar kusura bakmayın benimyaramazoğlan notbookun bazı tuşlarını kırdı nasıl becerdi anlamıyorum oyüzden bazı harfleri bastırıyorum hızlıyazarkende çıkmıyor sizanlayın işte ara çubuğunuda kırdı bazen birleşik oluyorrr
Sabahtan beri ne kadar yazi yazimis oyle. Hepsini okudum. Ben anca girebildim internete. Malum cumartesi is veris yemek felan anca vakit buldum. Hala yonetici bulunmadi heralde ama ben dufyer_2006 nin olmasi taraftariyim eger fikirlerim sizin icin onemliyse soylemek istedim ama kim olursa bende tum kurallari kabul ederek katilmak istiyorum. Ben bugun
ya şu kızı çok sevdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?