ayy cnm bende de sabır yok 3 4 kilo verom hoppp salomm olmuyorr..benim vermem gereken 7 kilom vardi bu hafta sozde 1,5 gitmisti kesin geri almisimdir..saglik olsun ama verecem artik inat ettim valla yeter kac aydir ugrasiyorum hep inanir misin 1 verdiysem 2 aldim hep bu sekilde devam etti hala yerimde sayiyorum..bende yesil cay+su+spor ve dedigin gibi sabir isine katiliyorum bende ucu varda sabir isi yok iste ama sabrederek olacak galiba
evet cnm kilolu olmanın birsürü kötyü yanı var..inşallah cnm,tavuk uzun süre tok tutan ve yağ yakmayı kolylaştıran bir besin o yüzden tercih ediyorum yapmausulumude yazdım gayet keyifli yemesidee
ne güzel demek öğrencisin işin hem kolay hem zor yani yemeklere mudahale edemiyorsundur annen hazırlıyordur okulda kantin olayı ama bir taraftan koşuşturmadanda yakıyorsundurr ALLAH zihin açıklığı versinn
işte bir kilo nelere mal oluyor dimi bende o bedenleri gördümm çok yıpranıyor insan çünkü o bedene düzgün bir şeyde bulunamıyor ,bebek işide zora giriyor şuankalsan bile üstüne kilo alcan kg vermöeyi düşünmekle çok iyi yaptın çokgüzel bir amacın var çünki ben bebeğimin en güzel günlerinde resim doğru düzgünçekilemedim çekilsemde beğenmedim kendimi çok kötü bir durum her kaçamakyapma istediğinde doğcak evldını düşün tut kendini ALLAH yardımcın olsun inşallah önce güzel kilo verip hemen hamile kalırsın sağlklı evladınolur
alırız tabi, hoşgeldin canım.
canım hoşgeldin. hiç pes etmeden aynen devam. o kaçamak dündü ve bitti. bugün hiçbir şey olmamış gibi yola devam :)
Allah yardımcın olsun canım, inşallah hayırlı, sağlıklı bir bebek almayı nasip eder kucağına Allah'ım. bu sefer pes etmek yok.
evettt msjdan sonra bende yedklerimi içtiklerimi yazımm..sanki çok yemiş gbiyimmmbi bakın bakemm
sabah sirkeli ballı suyumu içtim yarım saat sonra 500 ml su içtim ve kalvaltıda
1 domates 3 dilim salatalık kk peynir 2 zeytin 1 kepek ekmeği ve kerışım çayımdan içtim
arda üzüm ve soda içtim
saat 12:08-12:38 arası belirli harktleirm, yaptım
öğlen 1 kepçe çorba 2 yemk kaşığı etli patates 2 yk bulgur yedim
arada miğdem çok bulndı 1 bardak yoğurda 4 kepek bisküvi doğradım yedim bir iki dilimde kavun
akşm 3 ym patats yemeği 2 yk bulgur
arda yine yoğurt kepk bisküvi yedim ve bir soda içtim miğdeyi yiceğe kapdım sadece suya açtım...ve 3 lt belki daha fazla su içtim...
patates olmaz derseniz benm evde 3 ayda 1 sefr pişer bende kenime özl yapmdım evde ne vrsa az olark ondan yedim
nsllll:44::44:
canım miktar açısından yediklerin gayet yerinde ama bence proteinlere daha fazla ağırlık vermelisin...mesela sabah yumurtayı ben hiç eksik etmiyorum ve çok zor acıkıyorum..akşam karbonhidrat ve nişasta yüklemesi yapmışsın vücuduna bunlardan birini sebze ile değiştirsen daha iyi olurdu...
arkadaslar ben simdi gordum o zaman yarindan itibaren cizelge yapicam ama aksama dogru yapabilirim ancak o saatte eve geliyorum,o zaman yarın herkes kilolarını ve hedeflerini yazabilirse kurbana kadar,guzel bir cizerge yaparim ve de yarin bizim gunumuz olsun baslayamayanlar baslayıp da tam yapamayanlar yarından itibaren sıkı denetim ilan ediyoruum,her hafta salı tartılalım ve cizelgemizi salı gunlerı guncelleyelim diyorum ne diyorsunuz
bende sizlerle bu surece baslamak ısterım... arkadas ortamlarımda çok kasıyorum kendımı gobegımden fazla kılolarımdan bıktım.
eşimdende çekiniyorum kılolarımdan sebep benı her anlamda bıtırdı bu fazlalıklar yarın ıtıbarıyle saglıklı bı kahvaltı ile
başlamak istiyorum. boyum 170 kilom ise 67hedefte ise 8-10 kılo var ... inşallah verebilirim ....
inşallah verebilirsiniz...
evet bugn öle oldu cnm bak ben 24 ağustosta başldım btn zamnı yazım sen bana ona göre yorum yapp
24 ağustos
sirkeli su ..1 yumurta 1 domates 4 zeytin karşım çayı
1 bardak ayran
1 saat yrüyüş
4yk taze fasulye .avuç içi kadr tavuk haşlama tuzsuz
yeşil çay üzüm
çorba 4 yk taze fasulye
soda 3 lt su
25 ağustos denize gtiiğim gün
sabah 1 pohaça 2 saat sonra anca kalvaltı yaptım
1 dilim ekmek domates biber çay peynir
4 adet kepekli bisküvi meyve suyu
avuç içi kadar balık ızgara salata
2 adet soda 2 lt su..ve bol bol yüzmek
26 ağustos
sirkeli su
1 yumurta domates
üzüm soda
3 köfte 1 kase yoğurt domates yarım kepek ekmeği
1 bardak ayran
yarım saat spor hareketleri
çorba salata 2 yk patates yemeği
soda..
ben bunlrı yedim diyete başldım gnden beri...ekmeğimde unoekmeği
nasıl???
arkadaslar ben simdi gordum o zaman yarindan itibaren cizelge yapicam ama aksama dogru yapabilirim ancak o saatte eve geliyorum,o zaman yarın herkes kilolarını ve hedeflerini yazabilirse kurbana kadar,guzel bir cizerge yaparim ve de yarin bizim gunumuz olsun baslayamayanlar baslayıp da tam yapamayanlar yarından itibaren sıkı denetim ilan ediyoruum,her hafta salı tartılalım ve cizelgemizi salı gunlerı guncelleyelim diyorum ne diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?