Kurban Bayramı'na kadar zayıflamak isteyenler buyursun

ayy cnm bende de sabır yok 3 4 kilo verom hoppp salomm olmuyorr..
ama dedm gbi çocuk her şey bahane o kıyaftlere girmedim en çok o zoruma gttii...
bende sıkı başladım ama öle kasmıyorum kendimi..ay diyet yaporum diye değilde yedklrime dkkt ediyorum..
az yiyorum abur cuburu kestim asitli içeçkleri kestim..çikolatayı kestim..elbet bana dönüşü olacktır
cnm abur cubur istyince kepek biskivi yiyorum 1 tane..kola yerine soda içorum..bi şeklde isdare etmeye çalışıyorum cnm bende
çay olarakta (2 tatlı kaşığı yeşil çay,2 tutam biberiye,2 tutam kiraz sapı,1 tutam mısır püskülü,1 tutam kekik,5 top karabiber.1 çucbuk tarçın,1 tutam sinameki yaprağı,)bunları demlikte demliyorum.2 3 fincan çıkıyor..bende onları içorumm
evet cnm kilolu olmanın birsürü kötyü yanı var..
istedn kıyafet sağlık sorunarını saymıcam bile..
düşünsene şuan hamile kaldım 85 kilo ee en az 15 aldım 100
rakamı bile kötü..tosun gbiyim ztn..boy ztn yok mafollukk
bende kendimi deytte diynce olmuyo yapamıyorum..bu sefer sağlıklı beslencem diyorum

aminn cnmm aminnn

evettt msjdan sonra bende yedklerimi içtiklerimi yazımm..sanki çok yemiş gbiyimmmbi bakın bakemm

sabah sirkeli ballı suyumu içtim yarım saat sonra 500 ml su içtim ve kalvaltıda
1 domates 3 dilim salatalık kk peynir 2 zeytin 1 kepek ekmeği ve kerışım çayımdan içtim
arda üzüm ve soda içtim
saat 12:08-12:38 arası belirli harktleirm, yaptım
öğlen 1 kepçe çorba 2 yemk kaşığı etli patates 2 yk bulgur yedim
arada miğdem çok bulndı 1 bardak yoğurda 4 kepek bisküvi doğradım yedim bir iki dilimde kavun
akşm 3 ym patats yemeği 2 yk bulgur
arda yine yoğurt kepk bisküvi yedim ve bir soda içtim miğdeyi yiceğe kapdım sadece suya açtım...ve 3 lt belki daha fazla su içtim...

patates olmaz derseniz benm evde 3 ayda 1 sefr pişer bende kenime özl yapmdım evde ne vrsa az olark ondan yedim
nsllll:44::44:

aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler sefa gelmişler.....

yaklaşık 2 saat önce 2 dilim karpuz yedim sırf onun erimesini beklediğim için yatamadım.. gelip günlüğe b,i bakayım dedim... ya açıkçası biraz karışık bi günlüğümüz oldu gibi.. yani kim var kim kaç kilo hiç bilemedim... kesinlikle çizelge yapmalıyız diye düşünüyorum.. ve günlük sahibi zayıfkız olduğuna göre bu kutsal görev ona dişer diye düşünüyorum... olmazsa bizler de sana yardım ederiz...böylece daha sistemli ilerleriz...bi de kendimize bildirim günü belirleyelim derim...

canım miktar açısından yediklerin gayet yerinde ama bence proteinlere daha fazla ağırlık vermelisin...mesela sabah yumurtayı ben hiç eksik etmiyorum ve çok zor acıkıyorum..akşam karbonhidrat ve nişasta yüklemesi yapmışsın vücuduna bunlardan birini sebze ile değiştirsen daha iyi olurdu...

evet bugn öle oldu cnm bak ben 24 ağustosta başldım btn zamnı yazım sen bana ona göre yorum yapp

24 ağustos
sirkeli su ..1 yumurta 1 domates 4 zeytin karşım çayı
1 bardak ayran
1 saat yrüyüş
4yk taze fasulye .avuç içi kadr tavuk haşlama tuzsuz
yeşil çay üzüm
çorba 4 yk taze fasulye
soda 3 lt su

25 ağustos denize gtiiğim gün
sabah 1 pohaça 2 saat sonra anca kalvaltı yaptım
1 dilim ekmek domates biber çay peynir
4 adet kepekli bisküvi meyve suyu
avuç içi kadar balık ızgara salata
2 adet soda 2 lt su..ve bol bol yüzmek

26 ağustos
sirkeli su
1 yumurta domates
üzüm soda
3 köfte 1 kase yoğurt domates yarım kepek ekmeği
1 bardak ayran
yarım saat spor hareketleri
çorba salata 2 yk patates yemeği
soda..

ben bunlrı yedim diyete başldım gnden beri...ekmeğimde unoekmeği
nasıl???

arkadaslar ben simdi gordum o zaman yarindan itibaren cizelge yapicam ama aksama dogru yapabilirim ancak o saatte eve geliyorum,o zaman yarın herkes kilolarını ve hedeflerini yazabilirse kurbana kadar,guzel bir cizerge yaparim ve de yarin bizim gunumuz olsun baslayamayanlar baslayıp da tam yapamayanlar yarından itibaren sıkı denetim ilan ediyoruum,her hafta salı tartılalım ve cizelgemizi salı gunlerı guncelleyelim diyorum ne diyorsunuz

çok iyi bir karar zayıf kız. bu şekilde bir düzen elde edebiliriz ancak. ilk bilgiler benden gelsin.

kilo; 88.4 kg
kurban bayramı hedef; 78.0 kg
boy; 1.60 cm

kızlar geçen cuma 88.3 kg geldim ve ondan beri aşağısını göremiyorum. iki gündür spor yapıyorum sabahları metabolizmam hızlansın diye, 3 mil leslie. yediklerime çok dikkat ediyorum. özellikle dün akşam yemeği yemedim sayılır. sürekli evde koşturup duruyorum ama inmiyor tartıdaki sayı. dün çok az lavaboya çıktığımı farkettim. suyu da az içmiyorum ama. nedir sıkıntı çözemedim. bir fikri olan var mı?
şimdi kahvaltımı yaptım, yeşil çayımı içeceğim. bugün tüm gün dışarda olucam sanırım. o yüzden akşama ancak görüşürüz. kendinize iyi bakın ve sakın kaçamak yapmayın artık!!!

bende kahvaltımı simdi yapıyorum listede bende yer almak isterim . hedef kilom 57

canım senin kilon 80 üstü.. bu yüzden yediklerini biraz artırsan da kötü olmaz diye düşünüyorum...çünkü bana göre yediklerin çok az...bu kadar sıkı diyet seni zamanla bıktırır ve çok acıkmaya başladığını farkedebilirsin...sen de benim gibi kalori hesabı diyet yapbilirsin..ben kahvaltıyı geç yptığım için günde 2 öğün yiyorum ve inana sınırı hiç aşmıyorum çok da güzel doyuyorum...

ama seni tebrik ederim sporların harika...umarım en kısa zamanda hedefimize ulaşırız :)

tamamdır canım...hepimize kolay gelsin o zaman... sıkı sıkı diyetler diliyorum kendimize :)

ben de bildirimimi yapyım:

başlangıç: 72
şimdiki:72
hedef:65
boy:1.64

bence cuma sabahtan yazalım kilolarımızı bütün gruplar cumadan cumaya yapıyorlar herkes fikrini yazsın ben başka gruplarlada yarıştayım ama bir türlü motive olamıyorum bu sabah 1 saat yürüdüm geldim duşumu aldım ilk defa çaysız kahvaltı yapıyorum peynir,h yumurta,domates ,salatalık 2 süs biberi,2 dilim bimden aldıgım tam bugday ekmegim 8 tane üzüm çekirdeksiz
sabah kalkar kalkmaz 1 yeşilçay içip spora gittim spordayken 1 lt su bittirdim
artık ne yesem ne yapsam paylaşıcam sizinle

Günaydın kızlar :)
Kahvaltım:bir dilim kızarmış kepek ekmeği,bir domates,bir kaşık lor ve yeşil çay.
Ben de çizelge için yazayım:
boy:1.64
Kilo:62
hedef:55

Ben de 24 Haziranda başladım diyete.
Boy : 1.65
Başlangıç Kilom : 91.3
Şimdiki Kilom : 77,2
Kurban Bayramına Kadar Hedefim :67 - 70 aralığında olmak.
30 Ocak 2013'e Kadar Hedefim : 60 kg'ın altına düşmek.

30 Ocak 2013'te küçük oğlum 1 yaşını dolduracak. Ben de doğum yapalı 1 sene olmuşken, kilo derdim bitsin istiyorum. Sonra da sıkılaşma çalışmaları yapmak istiyorum! Sürekli bunu düşünüyorum ama sürekli!

Kendime birsürü ciciler almak istiyorum. Kot pantolonlar, bodyler, elbiseler, işte birsürü hoş giysi!

Ev halkı cümleten hasta olduğu için 1 haftadır spor yapmıyorum. Yarın da 3 günlüğüne tatile çıkıyoruz, yüzerim bol bol, en güzel spor diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
eveeeetttt bugün itibariyle tartım 70.5 i göstermiş bulunuyor. becerebilirsem kilo çizelgesini yapıcam. kahvaltımı henüz yapmadım kızımın kalkmasını bekledim.

boyum 164-165 arası
kilom 70.5
yaşım 29

kahvaltıda 5 tane ince dilim sucuk ve 2 dilim ekmek sınırsız domates yiyeceğim inşallah.. bollll çay :))) geç kalktığım için kahvaltı ve öğle bir oluyor. akşam bide 5-6 gibi yemek yerim tamamdır.

gunaydin kizlar bende ancak kahvaltimi yapabildim

bir yufka ekmegi bir kibrit kutusundan az buyuk peynirle kizarttim

gec kahvalti oldugu icin 3 saat sonra falan meyve yerim

tablo yapilacakmis bencede iyi olur gercekten hersey karisti bende kilomu yazayim sabah tartildim 100 gram gitmis bunada sukur

boy : 1,60
kilo : 56,6
hedef : 48

ama 48 olmasa bile en azindan Ramazana kadar bi 50 olsam ya neyse biz hedefi 48 diyelim

aksamda 2 kofte yagsiz kizaracak
bol salata
yogurt

Az önce öğle yemeği olarak: bir kase yoğurt,içine biraz pulbiber,yanında da 5 tane eti form bisküvi.
Saat üç gibi yeşil çay içicem :)

1 ufak boy armutla 2 erik ve 1 kase yoğurt yedim şimsi bisikletimi sürmeye gidiyorum :)

selam herkese bende aranıza katılmak istyorum 3. bebeğimden kalan 10 kğ.vermek istiyorum bebişim 7 aylık.ben 31 yasındayım 165cm boy 72 kg.yum inşllah kurbana 62 olurum bende yarından itibaren yediklerimi yazarım arkadaşlıgınıza ve desteginize ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…