Kızlar akşam yemeğinde barbunya yemeyi düşünüyorum,yanında salata.Uygun mu diyete?
bugünkü menüm
sabah 1 b yeşil çay spordayken içtigim su1 lt
kahvaltı peynir,h yumurta ,domates,salatalık ,2 süs biberi ,2 dilim ekmek 8 tane üzüm
ara 1 avuç üzüm
fıtnessteyken 1 lt su içtim
eve gelince 1 kornet dondurma
akşam yemegini 17 de yedim salata ,tavuk haşlama,1 kase yogurt,8 acı biber turşusu 2 dilim t b ekmegi
500 ml su birazdan yeşil çay içicem
ben de geldim hatunlarrr
bir musait zamanımda tüm yazdıklarınızı okuyayım da kurallar neymiş bir öğrenelimm
170 boyunda 83 kiloyummişin kötüsü çalıştıgımdan dolayı öğlenleri sebze yemeyi yeme durumum olmuyor, tostla falan geçiştirmeye çalışıyorum. ayagımdaki rahatsızlık sebebi ile de yürüyüş yapma imkanım olmuyor nasıl kilo verecegim ben yaa ppfffff
okul için ankaraya dönünce yüzmeye başlayacam ama ona da daha 1 ay var yandım ben ne yapsam kii
ben yulaf kefegi aldırcam kızıma yarın yemeklerin üzerine serpip yerim hem tok tutuyor hemde bagırsakları çalıştırıyor
keten toğumunuda tavsiye ederim hem vitamin açısından çok yararlı hemde yağ yakma özelliği var araştırmanı öneririm
selam bende dedigim gibi aksam yemegimi iki kofte, salata yerine cacik yaptim
simdiye kadar 1.5 lt su
spor malesef yok
aksami erken yedim az sonra bir ara yapip meyve yerim
bugunluk boyle kacamak yok
siz ögütülmüş olarakmı aldınız hangisini alsam
ayy cnm ben 6 öğün yemeden zayıflıyamıyorum...spor su çok önemli..yeşil çayy ve soda..abur cuburu kesitim çikolata kolayı çekirdeği kestim..tatlıları kestmm..ama cnm çok çikolata isterse bayram çikoltalrı yokmu onalrın bitteerlnde 1 2 tane yiyorum ama haftada 1 kere..mesela bugn çok yemş gbi hisdyorummm..birazdann yazcm yediklrimiicanım senin kilon 80 üstü.. bu yüzden yediklerini biraz artırsan da kötü olmaz diye düşünüyorum...çünkü bana göre yediklerin çok az...bu kadar sıkı diyet seni zamanla bıktırır ve çok acıkmaya başladığını farkedebilirsin...sen de benim gibi kalori hesabı diyet yapbilirsin..ben kahvaltıyı geç yptığım için günde 2 öğün yiyorum ve inana sınırı hiç aşmıyorum çok da güzel doyuyorum...
ama seni tebrik ederim sporların harika...umarım en kısa zamanda hedefimize ulaşırız :)
tamamdır canım...hepimize kolay gelsin o zaman... sıkı sıkı diyetler diliyorum kendimize :)
ben de bildirimimi yapyım:
başlangıç: 72
şimdiki:72
hedef:65
boy:1.64
keten toğumunuda tavsiye ederim hem vitamin açısından çok yararlı hemde yağ yakma özelliği var araştırmanı öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?