Kurban Bayramı'na kadar zayıflamak isteyenler buyursun

ben de geldim hatunlarrr

bir musait zamanımda tüm yazdıklarınızı okuyayım da kurallar neymiş bir öğrenelimm

170 boyunda 83 kiloyumm işin kötüsü çalıştıgımdan dolayı öğlenleri sebze yemeyi yeme durumum olmuyor, tostla falan geçiştirmeye çalışıyorum. ayagımdaki rahatsızlık sebebi ile de yürüyüş yapma imkanım olmuyor nasıl kilo verecegim ben yaa ppfffff

okul için ankaraya dönünce yüzmeye başlayacam ama ona da daha 1 ay var yandım ben ne yapsam kii

bugünkü menüm
sabah 1 b yeşil çay spordayken içtigim su1 lt
kahvaltı peynir,h yumurta ,domates,salatalık ,2 süs biberi ,2 dilim ekmek 8 tane üzüm
ara 1 avuç üzüm
fıtnessteyken 1 lt su içtim
eve gelince 1 kornet dondurma
akşam yemegini 17 de yedim salata ,tavuk haşlama,1 kase yogurt,8 acı biber turşusu 2 dilim t b ekmegi
500 ml su birazdan yeşil çay içicem

evetbugünki menüm

sabah küçük kase k feleks içine cevizde ekledim
ara 5i1 yerde
öğlen dışarda yedim tavuk şiş ve salata lavaşsız
şimdide yerken yazıyorum patlıcan biber közledim yoğurtladım yiyorum
tümgün dışarda olduğum için zaten spor yapmış oldum

bu arada bilgilerim

yaş 28
boy 1.68
kilo 68
ideal kilom 59ramazana kadar en kötü 60 olmam lazım

Son düzenleme:
Kızlar akşam yemeğinde barbunya yemeyi düşünüyorum,yanında salata.Uygun mu diyete?

barbunyayı nasıl yaptığına ve porsyonuna bağlı cnm az zeytin yağındakararında tuz la yaptıysan ve porsyonunu çok doldurmazsan bence güzelbir seçimolur

ben menüyü beğendim özellikle aktiviteni tebriklerr

slm daha henüz kural koymadı zayıfkız

ben yulaf kefegi aldırcam kızıma yarın yemeklerin üzerine serpip yerim hem tok tutuyor hemde bagırsakları çalıştırıyor

ben yulaf kefegi aldırcam kızıma yarın yemeklerin üzerine serpip yerim hem tok tutuyor hemde bagırsakları çalıştırıyor

keten toğumunuda tavsiye ederim hem vitamin açısından çok yararlı hemde yağ yakma özelliği var araştırmanı öneririm

selam bende dedigim gibi aksam yemegimi iki kofte, salata yerine cacik yaptim
simdiye kadar 1.5 lt su
spor malesef yok

aksami erken yedim az sonra bir ara yapip meyve yerim
bugunluk boyle kacamak yok

15 dk bisikletimi sürdüm sürebildim daha doğrusu tıkandım sonra

akşam menümde

1 kepçe taze fasulye

2 dilim ekmek

1 kase yoğurt yedim
çay içicem birazdan

9 gibide yine bisiklet sürerim

yeşil çayı alalı çok oldu ama nedense severek içemiyorum bir türlü birde mate yaprağı almıştım onada alerjim var sanırım (yabani otlara alerjim var) içtiğim günden sonra bağırsak problemi yaşıyorum ama bi süre deniycem.

önemli maddeyi eklemeyi unutmuşum 1,5 litre suyumuda içtim :))

Son düzenleme:
ben de sabah 1 yumurta ve bir dilim ekmek yedim..
ara öğünde 6 tane kuru kayısı..
öğlen küçük bir sandviç..
sonra 3 tane diyet biskuvi..
akşam da biraz patates yemegi..
az sonra da bikaç tane incir yiyecem tamamdır işte

allahtan çok su içiyorum yoksa ben bu yemekle kilo alırdım kesin azaltmam lazım yemeklerimii

ayy cnm ben 6 öğün yemeden zayıflıyamıyorum...spor su çok önemli..yeşil çayy ve soda..abur cuburu kesitim çikolata kolayı çekirdeği kestim..tatlıları kestmm..ama cnm çok çikolata isterse bayram çikoltalrı yokmu onalrın bitteerlnde 1 2 tane yiyorum ama haftada 1 kere..mesela bugn çok yemş gbi hisdyorummm..birazdann yazcm yediklrimii
keten toğumunuda tavsiye ederim hem vitamin açısından çok yararlı hemde yağ yakma özelliği var araştırmanı öneririm

cnm keten tohumunu nasıl kullnıcmm..

evet kızlar bugnki yediklerimmm...
sabah sirkelisuyumu ve 500 mllik suyu içtim
ardından 1 yumrta ve 1 salatalık yedim karışım çayımdan içtim
ara öğünde baya geç yedim 2 kepek ekmek arsı peynir yedim...tost ekemiği gbi olanlardan
öğlende 1 kepçe çorba 1 biber dolması
ara öğünde üzüm yedim
akşamda öğlen yedimin aynısını yedim
2 soda içtim

akşam yemeğini saat 5 te yedim ..heee birde 2 tane bayram çikolatsından yedim bitter..
spor olarakta saat 12 de paltes yaptım tvde çıknlrdann..ardından 30 dakka benm kendi harektleirmi yaptımm..3 ltrede su içtimm
bugnn sanırım fazla kaçtı

Kızlar günaydınn :)
Sabah 6buçukta kalkıp yürüyüşümü yaptım,deniz kenarında nasıl iyi geldi anlatamam,baya da esiyordu galiba nihayet bu sıcaklar bitecek
Birazdan kahvaltımı yapacağım kendime gelir gelmez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…