Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

kızlar cuma akşamı sular kesilecekmiş haftasonu sular olmayacakmış bursada alışkın değilizdir böyle su kesilmelerine herneyse bugünden işimi gücümü çamaşırımı bitirmem gerek 3 gün susuz ne yapacagız bilmiyorummmm işe geçince bakarım ne var ne yok şimdi kaçmam gerek

Menün çok güzel olmuş Nazenin, su az sadece onu da biliyorsun. Bir de salamın da kalorisini kontrol etmeni öneririm. Bazıları çok yağlı oluyor.

tamam.. demek ki ankara ordan kalmış aklımda.. beyşehirle çok yakınız biz. 25 km felan aramız.. yazları balık yemeye göl kenarına çok gideriz.. bak sen neredeyse hemşehri sayılcakmışız :)))

valla insan yaşlanmamak ve bunamamamak için sürekli kendini geliştimeli ve zihnini kullanmalı.. bu yüzden oku canım..ister üni oku ister mesleki seminerlere git istersen zeka oyunu oyna.. hepimizin zihnini dinç tutuması gerek..

günaydın kızlarrrr

sana da günaydın canım.. mevlananın değerini o kadar geç anladılar ki... şimdi gerçekten güzel şeyler yapıyorlar.. ben şebi arusa hiç katılamadım ama o zamanlar çok güzel etkinlikler oluyor.. özellikle mevlananın müzesi çok güzel. harika bi manevi havası var..bi mevlena müzesi bi de 1. meclis beni çok etkiler..tarih, maneviyat kokan yerler...

menün güzelmiş..

bizim geçen yıl yol yapım çalışmalarından neredeyse hergün kesik oluyordu.. illallah dedik artık.. inan elektriklerin keslmesi daha iyi. taşıma suyla iş yapılmıyor çünkü..

Kızlar ara öğün olarak kahvenin yanında, 3 tane kuru kayısı ve 10 tane fındık yedim. Bugün çok şükür unutmayıp evden getirdim:)

günaydın kızlar bu geç uyanmakla başım dertte gene 12 de uyandım erken kalkacam diyorum kalkamıyorum..
neyse dün akşam yediklerimi yazayım
dün öğlen birşey yememiştim sadece probiotik yoğurt midem kötüydüü

akşam ise
1 tabak yoğurtlu çorba
1 tabak türlü
1 dilim çavdar ekmeği
5 parça tere yarım turp
not:yemeklerimi hep azyağlı hakiki zeytinyağıyla yaparım ayçiçek yağı ve margarin kullanmam

gece arada ise abarttım galba ama canım çekti
1 tane haşlanmış mısır
1 şeftali 1 armut

kızlar evde totoya motoru takıp önce mutafagı sagı solu topladım balkonu yıkayıp biten çamaşırları astım kızın beslenmesi için yemek hazırladım arkasından bir posta daha makinaya çamaşır attım ütü yapıp kızı hazırla kendin hazırlan koşarak evden anca çıktım .dün akşam tembellik yapmanın cezasını çekmiş oldum akşamdan işleri azaltmayınca

Öğle yemeğinde, fırında tavuk (göğüs eti) + patates ve haşlanmış brokoli ve havuç yedim.

tünaydınlar herkese

Dün akşam kola falan içip abatmıştım bugünse canım hep tatlı istiyordu meğerse reglim başlamış ondanmış hep bu tatlı isteklerim

bugünkü kahvaltım:

yarım domates
1 salatalık
1 dilim reçelli ekmek (valla dayanamadım :) )
1 dilim ekmek
kk peynir
2 yumurtayla omletttt

kahvaltıyı 12 gibi yaptım geç uyandığımdan ara yapmayı düşünmüyorumm dün maydonozla limonu kaynatmıştım onun suyundan bir bardak içerim belki aradaa

konya sehırlesme anlamında cok guzel gıdıyor. ve ozellıkle mevlana gıtmenı tavsıye ederım. ben cok begendım cok guzel olmus bahce duzenlemesı, ıcı zaten harıka bır manevıyatı olan bıryer. konyayı sevıyorum ben. konya ve kayserı cok ılerledı cok begenıyorum bu sehırlerı ıcanadolunun gızbebegı oldular ankaradan bıle guzel sehırlesme plan olarak.

ben her sabah tartılıyordum daha oncekı haftalarda da. ve herzaman ya bıldırım gunu ıle aynı cıkardım ya da eksık cıkardım ılk kez bu hafta artı cıkıyorum ve ustelık bu hafta cok guzel spor ve beslenme oldu. neyse bakalım ne olacak haftaya pazartesı

tatlı ıstegını guzel dengelememıssın enazından daha vıtamınlı ve daha az kalorılı sey olmus meyve ve ballı sut.

adımsayar kullanıyorum cok da memnunum. ama gıcık oldugum bırsey var. mesela yuruyorum dıyelım kı durdum bırara. durunca tekrar baslamıyor gıbı oluyor bazen. dun mesela carsı pazar nasıl kosturdum aksam ama kac kalorı oldu anlamadım. durmus ve calısmamıs bır daha. sınır oldum.

adım konusunu duyguya soralım en ıyısı ? yorum yapamadım.

ama aslında dusundugumuzden fazla adım da atıyoruz. yenı farkedıyoruz.

dun suyu ben de ılk kez 1,5 ıctım. az oldu

evet ordan kalmıs aklında :)) derbent dıye bır ılce duymussundur, o tarafta ıste köy. ben gezmeye vaktım olmuyor. otobusten ınıyoruz, kostur kostur koy otobusune bınıyoruz sureklı koyde oluyoruz sonra donus sıkıntısı baslıyor. muzeyı bıle gecen kurban bayramında gezdım dusun yanı, o da benım zorlamam ıle. guya 3,5 yıldır evlıydım konyalı bırı ıle :)))

ben kıtap ı,okurum fırsat buldukca, sıır ve duz yazıları netten sureklı okurum, kendım de yazarım ama kendımı daha aktıf tutmak ıstıyorum tabıkı.

konyaya annemler gitmişti çok begenmişlerdi banada nasip olur inşallah bende mevlananın hayatını ve mesnevinin psikolojimiz üzerinde etkileri diye 2 kitap okuyorum mesnevi şerifin şerhinide aldım ama tam anlamıyla başlayamadım

nesli dün kereviz muhabbetinden sonra akşam işçıkışı pazara ugradım ama ne brokoli nede kereviz göremedim pazarda belkide geç kaldım bulmak için

hoşbulduk canıımmmm

merhaba kızlaarrr

güya stajım bitti her sabah 8 de ayaktayım yine. ankaaraya dönmeden işleri toparlamak için. bugun de sabah 8 de kalktım kahvaltıyı ettim düştüm yollara, 2 saate yakın çarşıda turladım durdum, bide yalnızdım yalnız olunca da at gibi koştururm, yavaş yürüme kavramım yoktur. ayagım pert yine

sabah kahvaltı:

1 bardak süt ( biz hazır süt kullanmayız pek, annem burda hayvanları olan biri var oradan alıyor, o yuzden yagsız deildir. umarım zararlı da deildir )
içine 3 yk special k
1 adet ceviz

ara öğün :

dışarıdaydım o yuzden çantama almıştım.
4 adet hurma
1 adet ceviz

öğlen yemegi :

3 yk yapraklı bezelye yemegi üstüne 1 yk yoğurt
1 adet haşlanmış patates üstüne 1 yk yoğurt

yemegi 3 gibi yiyebildim ancak o yuzden akşama kadar ara öğün yapmam. akşam yemekte balık var bugun aldım taze taze yanına marulla roka da aldım. annem balıkları fırında yapacak salatayı da ben yapacam bol marullu rokalı

suyu az içtim sadece bugun henuz yarım litreyi ancak geçmişimdir. hemen şişemi alacam yanıma.

şimdi de dolap ve eşya toparlama işim var günlerim azaldı malesef. ayagım çok kötü, akşama kadar düzelmezse leslie yapamayabilirim. bugun baya bir yürüdüm zaten sanırım spordan sayabilirim onu :44:

Ara olarak : bir elma
Bir yeşil çay
Öğle: dort kasık taze fasulse, ıkı kasık yagsız pırıncı pılavı, ıkı kasık sogus salata, uc dılım ( uc catal kavun )
Ara: 1 lt su
1 yesıl cay
1 hayıt tohumu cay
2 tane patlamıs mısır ve pırınclı dıyet patlagı = 57,25 kalorı edıyormus.
Bugun ısım yogun, yuruyemedım oglen. Icımden de gelmıyor bugun nıyeyse. Aksam fazla yuruyeyım 900 adım kadar fazladan olsun.

İzmir'de hem pazarlarda, hem marketlerde var, sen neredesin bilmiyorum ama bazı yerlerde daha geç çıkıyor. Ben de dün yapamamıştım ama bugün yaptım, mis gibi kokuyor valla. Kerevizin yanına da şehriyeli bulgur pilavı (Antep mutfağından, kayınvalidemden öğrenmiştim) yaptım, birazdan yiyeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…