- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #1.981
dünkü menümü toparlayıp yazıyorum kızlar
sabah : 1 dilim tam bugday ekmeği
2 dilim salam
1 haşlanmış yumurta
yarım kk peynir
1 domates
şekerisz yeşilçay
2 zyetin
ara : şekerisz çay - 3 form bisküvi
ögle : 3 köfte - 1 pişmiş domates -
1 ayran
ara: büyük bir fincan az şekerli türk kahvesi
akşam : kocaman bi kase mevsim salata - peynir
3 ince kepekli grissini
3 çatak zeytinyaglı fasulye
ara : 2 hurma
1.5 lt su -30 dk. kondisyon bisikleti
kızlar salatayı kendim hazırladım dışarda yediğimiz gibi grissinilerle süsledim üzerine küp küp peynir koydum süper oldu eşim bayıldı
suyu fazlalaştırmam gerek bayag az içmişim
tamam.. demek ki ankara ordan kalmış aklımda.. beyşehirle çok yakınız biz. 25 km felan aramız.. yazları balık yemeye göl kenarına çok gideriz.. bak sen neredeyse hemşehri sayılcakmışız :)))seydısehır bılmıyorum da beysehır yolu uzerındekı bır koyde benım esımın aılesı. kardeslerı ve dıger akrabaları konya merkezde. ben agrı'ya gıttım, gorumcemı okula kayıt ettırdım. okul oncesı ogretmenlıgını kazanmasını sagladık sukur :))))) esımın ıs seyahatı cıktı, ben ızın aldım ve ben gıttım. ankaraya ugradık donuste. teyzemde kaldık, gerı donus ankaraya bulabılmıstık sadece. o aklında kalmıstır canım. benım aksaray, nıgde aksaray dıye bılınır. ama nıgde yazdım uyelıgıme.
evet resımlerı beklıyoruz. benım unıversıteden haberım yoktu. tebrık ederım. ben de ıkı yıllık bırsey dusunuyorum. 4 yıllık yabancı dıl mezunuyum. ıhracat sorumlusuyum, ıkı yıllık dıs tıcaret falan okusam dıyorum acıkogretımden.
evet kıloaya once baglamadılar. 6-7 mılyar harcattılar, bır suru ılac yuklemıs oldular. basarısız olunca, kılon etkılıyor olabılır olumsuz sonucu dedıler.
evet yuruyusum aralıksız oluyor guzel yuruyorum terlıyorum gunluk tek yaptıgm sey ıse gıderken servıse bınme ve ınme mesafesıydı sımdı bunun zaten kılo verdırmesı gerekırdı yanı bukadar yurumenın. neyse yılmak yok, canım sıkıldı ama hırslandım daha cok yuruyecegım bugun.
günaydın kızlarrrr
akşam internet yoktu buyüzden akşam giremedim şöylee biraz geçmişe baktım
nesli regli olmuşsun inşallah krizsin bişekilde atlatırsın canım
tarif içinde çok teşekkürler muhakkak deneyeceğimmmm
pomo lütfen günlük tartılma bu senin motivasyonunu etkiler daha pazartesiye çok var canım belli olmaz 1 günde bile 1 haftalık gitmesi gereken kilo gidebilir
duygu eminimki çok güzel bir pasta olacaktır şimdiden ellerine saglık bende bayılıyorum organizasyonlar için hazırlık yapmaya yegenimin bebek mevlütünde üm evi süslemiştim herkeste bayılmıştı
fdm bende konyayı çok merak ediyorum çok istiyorum şeb_ı aruz zamanı gelmeyi
cesmi dönmüş hoşgeldin canım az kaldı haftaya inşallah daha düzenli bişekilde devam edeceksin
hatırlayamadıgım bişey birileri varsa kusura bakmayın kızlar alıntı yapmayınca aklımda ancak bunlar kaldı
menün güzelmiş..dünkü menümü toparlayıp yazıyorum kızlar
2 dilim salam
1 haşlanmış yumurta
yarım kk peynir
1 domates
şekerisz yeşilçay
2 zyetin
1 ayran
3 ince kepekli grissini
kızlar salatayı kendim hazırladım dışarda yediğimiz gibi grissinilerle süsledim üzerine küp küp peynir koydum süper oldu eşim bayıldı
bizim geçen yıl yol yapım çalışmalarından neredeyse hergün kesik oluyordu.. illallah dedik artık.. inan elektriklerin keslmesi daha iyi. taşıma suyla iş yapılmıyor çünkü..kızlar cuma akşamı sular kesilecekmiş haftasonu sular olmayacakmış bursada alışkın değilizdir böyle su kesilmelerine herneyse bugünden işimi gücümü çamaşırımı bitirmem gerek 3 gün susuz ne yapacagız bilmiyorummmm işe geçince bakarım ne var ne yok şimdi kaçmam gerek
Öğle yemeğinde, fırında tavuk (göğüs eti) + patates ve haşlanmış brokoli ve havuç yedim.
pomo lütfen günlük tartılma bu senin motivasyonunu etkiler daha pazartesiye çok var canım belli olmaz 1 günde bile 1 haftalık gitmesi gereken kilo gidebilir
duygu eminimki çok güzel bir pasta olacaktır şimdiden ellerine saglık bende bayılıyorum organizasyonlar için hazırlık yapmaya yegenimin bebek mevlütünde üm evi süslemiştim herkeste bayılmıştı
cesmi dönmüş hoşgeldin canım az kaldı haftaya inşallah daha düzenli bişekilde devam edeceksin
hatırlayamadıgım bişey birileri varsa kusura bakmayın kızlar alıntı yapmayınca aklımda ancak bunlar kaldı
Günaydın canım, akşam meyveyle bastırdım tatlı isteğimi. Sabah ta 1 bardak sıcak süte 1 tatlı kaşığı bal koyup içtim kahvaltı olarak, o da iyi geldi, şimdi de şekersiz sütlü kahvemi içiyorum. Biraz enerjim düşük, regl olduğum için sanırım. Yazılanları okudum ama. Sen tartıya bakma, günlük olur öyle şeyler. Bence de hem beslenmen hem yürüyüşlerin gayet iyi gidiyor.
Bu arada sen de adımsayar kullanıyorsun, bana fazla sayıyormuş gibi geliyor. Sabahtan beri attığım adım 830 olarak görünüyor, pek normal gelmedi, bilemedim. Kalkıp adım atıp bakınca normal görünüyor. Ya da düşündüğümüzden daha çok adım atıyoruz belki de.
dünkü menümü toparlayıp yazıyorum kızlar
2 dilim salam
1 haşlanmış yumurta
yarım kk peynir
1 domates
şekerisz yeşilçay
2 zyetin
1 ayran
3 ince kepekli grissini
tamam.. demek ki ankara ordan kalmış aklımda.. beyşehirle çok yakınız biz. 25 km felan aramız.. yazları balık yemeye göl kenarına çok gideriz.. bak sen neredeyse hemşehri sayılcakmışız :)))
valla insan yaşlanmamak ve bunamamamak için sürekli kendini geliştimeli ve zihnini kullanmalı.. bu yüzden oku canım..ister üni oku ister mesleki seminerlere git istersen zeka oyunu oyna.. hepimizin zihnini dinç tutuması gerek..
.
konyaya annemler gitmişti çok begenmişlerdi banada nasip olur inşallah bende mevlananın hayatını ve mesnevinin psikolojimiz üzerinde etkileri diye 2 kitap okuyorum mesnevi şerifin şerhinide aldım ama tam anlamıyla başlayamadım
nesli dün kereviz muhabbetinden sonra akşam işçıkışı pazara ugradım ama ne brokoli nede kereviz göremedim pazarda belkide geç kaldım bulmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?