- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #2.021
ay umarım telafi ederim..yarın daha fazla yürüyüş ve daha az karbonhidrat almalıyımküçük yediysen pastadan o kadar sorun olmaz diye düşünüyorum canım. sen yarın icabına bakarsın o pastanın
su içmiyoruz deyince şişeyi kafama diktim resmen2 lt den az içmem asla suyu ama 3 lt yi geçmek lazım, yarım litrem kaldı
canım öğleleri niye sadece yoğurt niye daha çeşitli sağlıklı şeyler yemiyorsun midende sorun felan yok dimi???
bi de senin çizelgene gördüm şimdi ulaşmak istediğin kilo çok düşük yani sağlıksız değil mi???baksana bmı 14 yapmak istiyorsun..bu çok çok az yaaa...boyun da uzun galiba
ÖNCE BUNLA
ZUMBA® Fitness!!! - YouTube
SONRA BUNLA DANS ETTİM
Yasar Akpence-Last harem (Darbuka Solo) BELLY DANCE !!! - YouTube
HER YERİMDEN SU AKTI İLKKEZ KOLLARIMDAN SU AKTI YAA HEP SIrTIMDAN TERLERDİM HERYERİM TERLEDİİ İKİSİ TOPLAM 15 DK ANCa sürüyordur ben hergünbunlarla dans etsem göbek erir
bir türlü mesaj yazamadım evden siteye girmem neden problemli anlamadım herneyse bugünkü mnümü yazayım
bugünkü menüm
uyanınca 2 yudum süt,
kahvaltı : 2 dilim tambugday ekmek
2 zeytin
yarım kk peynir
1 çay kaşıgı biber salçası
1 tatlı kaşıgı bal
salatalık
ögle : 2 ızgara köfte -2 parça ızgara tavuk
4 kaşık yogurt- salata
ara :1 şekersiz nescafe - 3 form bisküvi
ara : 2 kayısı kurusu
akşam : 1 tabak zeytinyaglı taze fasulye
3 kaşık tavuklu bamya yemeği
salata - 3 kaşık yogurt
1 dilim tambugday ekmeği
2 lt suyu -
30 dk. kondüsyon bisikleti
bende şaşırdım ya ilkkez başıma geliyor :)))kollarından su mu aktı hem de 15 dakikada... vay olmazsa biz de yapalım kız bu dansları...
istediğin kadar az ye yada spor vs... su içmezsen tartıda kg çıkarsınvucudun su toplar bende zorla içiyorum ama en az 2 lt içiyorummm . menünde pasta dışında sıkıntı yokkızlar hepiniz gününüzü toparlayıp yazmışsınız ama ben yazmasam daha iyi.. ya da yazayım da bana kızın...
sabah
klasik diyet menü(yumurta,zeytin, peynir)
1.5 dilim buğday ekmeği
ara
yarım paket kraker
öğle 1 dilim buğday ekmeği
yarım kk peynir
1 haşlanmış patates(küçük)
ara yok
akşam
1 yk pilav
yarım dilim ekmek
salata
yarım pors. saç kavurma
şimdi diyeceksiniz buraya kadar ne var diye..kızkardeşim yaşpasta almış.. ben de ince küçük bi dilim yedim
bi de bu hafta kendimi iyi kilo vermiş gibi hissediyorum..1kaç ay önce aldığım bi eşofman vardı baya dar oluyordu.. giymeden bi kenara koymuştum.. daha yeni denedim çok rahat oldu sevindim.. ama bakalım pzartesi tartı ne diyecek..
görüyorum ki ben dah,l hepimizde su içme konusunda sorun var gibi.. galiba havaların serinlemesi su içmeyi unutturuyor.
ben de dans ettım jennıfer lopezın parcalarını dınledım daha cok. zumba ben de buldum ama cok zordu her hareketı yapamadım ayak da engel. ama yıne de yaptım bırseyler delı sacması hareketler ıle :)))))) ama senın zumba daha pratık hareketlerı olan bırsey onu deneyeyım bundan sonra.
1saatten fazla yuruyorum okadar terlemıyordum, dans ederken şapır şapır oluyor ınsan, yuzum kenarından terler aktı valla, kaldı kı zor terleyen bır yapım var.
bu aksam ıkımız de dans etmısız. gunduz surunuyordum enerjım yoktu ama kendımı gaza getırdım ve en yogun sporu yapmıs oldum
evettt yaa ben eğer üşenmezsem hergün yapmayıdüşünüyorum
günaydın hayırlı cumalarrrr hanımlarrr
sabah:aç karnına ılık su-bal-limon
işaret parmağımkadar çavdar ekmeği 2 dilimden tost yaptım içinde 1çay kaşı kadar yumurta sarısı,peynir vemaydanoz vardıı
bu arada tartı güldü yüzüme bu dönemi en iyi şekilde değerlendiriyorum çünkiii
bende normalde hafta içi tartılmamaya çalışıyorum ama adet dönemimdeyim diye bi tartılayım dedim, bakayım ne kadar kilom artmış gibi, 2. günü bugun normalde benim ilk gün direk 1 kilo artardım, tam tersine kilom azalmış hem de baya bi azalmış
yalnız ev mayın tarlası gibi. akşam yemeye misafir gelecek 2 çeşit tatlı var evde ikisine de bayılırım. dün geceden beri resmen savaştayım ve hala hiç yemedimm
sabah kahvaltım da, 1 bardak süt, 3 yk secial k, ve 1 ceviz..
9.30 gibi yaptım kahvaltıyı. bugun evde iş çok, ben biraz koşturayım annemden fırça yemeden
Kıskandım seni:), ben 1 kg civarı almış gibi görünüyorum, gerçi benim de eskiye göre iyi sayılır ama anca bittikten sonra anlayacağım sonucu.
nerde herkes ? haftaıcı ama uyuyor sanırım herkes :))))))))
günaydın hayırlı cumalarrrr hanımlarrr
sabah:aç karnına ılık su-bal-limon
işaret parmağımkadar çavdar ekmeği 2 dilimden tost yaptım içinde 1çay kaşı kadar yumurta sarısı,peynir vemaydanoz vardıı
bu arada tartı güldü yüzüme bu dönemi en iyi şekilde değerlendiriyorum çünkiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?