Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

ayy bide yeni pantalon aldım ben geçen gün kırmızı hem de özellkle de biraz dar aldım. çok istiyordum o pantalonu içine girmeye azmedeyim de zayıflayım diye. 3 4 günde bile fark etti, pantalonu bugun denedim daha bi iyi oldu geçen güne göre

bacaklarım inceliyor fark ediyorum da göbeğimdeki yaglar gitmiyor sanırım. sanki orası pek incelmiyor gibi

ay umarım telafi ederim..yarın daha fazla yürüyüş ve daha az karbonhidrat almalıyım

sabahh uyanamıyorum geç kalkıyorum ben kahvaltımı yapıp işe koyulduğum vakit 12 eşimde 5 te gelio ve akşam yemeğimizi ozaman yiyoruz öğlen yemeğine vaktim olmuyo ..midemdede evt problem var karnım çok şişiyo yarın doktora gideceğim bu yüzden boyumda bu arada 164 çok uzun değil

Kızlar gece ara öğünümü 1 elma ve 6 tane mürdüm erikle yaptım. Fazla olduğunu biliyorum ama regl olduğum için bana az bile geldi. Hepinize iyi geceler, sabah görüşürüz..

lisesondaki halimmm ah ah o zaman da şikayetçiydim kilolarımdannn ama naptım ettim de 120 kilo olmayı başardım hiç bilmiyorum bu fotoda 85 kiloydum sanırım..
bu fotografa bakıp bakıp hırslanıcam en azından o halime dönmeye çalışıcaam yüzümü karaladım ama zayıflayınca foto çektirip koyucam burayaa allahım sen nasip et bana o günüü

ben de dans ettım jennıfer lopezın parcalarını dınledım daha cok. zumba ben de buldum ama cok zordu her hareketı yapamadım ayak da engel. ama yıne de yaptım bırseyler delı sacması hareketler ıle :)))))) ama senın zumba daha pratık hareketlerı olan bırsey onu deneyeyım bundan sonra.

1saatten fazla yuruyorum okadar terlemıyordum, dans ederken şapır şapır oluyor ınsan, yuzum kenarından terler aktı valla, kaldı kı zor terleyen bır yapım var.

bu aksam ıkımız de dans etmısız. gunduz surunuyordum enerjım yoktu ama kendımı gaza getırdım ve en yogun sporu yapmıs oldum

bu sabah :

sırke-lımon ılık su ( bal bıtmıs, dun almayı unuttugum tek sey oldu ya )
ıkı tam bugday ekmek tost/ yagsız ( ıcınde domates ve yarım yaglı peynır var )
ıkı kucuk taze yesıl bıber
bir kucuk kutu süt, t. yağlı.
500 ml su
450 adım yurudum = 24 kalorı cıvarı

Ara olarak : bir elma
Bir yeşil çay
Öğle: dort kasık taze fasulse, ıkı kasık yagsız pırıncı pılavı, ıkı kasık sogus salata, uc dılım ( uc catal kavun )
Ara: 1,5 lt su
1 yesıl cay
1 hayıt tohumu cay
2 tane patlamıs mısır ve pırınclı dıyet patlagı = 57,25 kalorı edıyormus.
Gunduz yuruyus yapmadım
Aksam yemegı oncesı Spor: 45 dk yuruyus agır tempoda ( yorgundum dun )
Aksam menu : uc kofte, dort kasık yogurt ( hayatımda ılk kez  ), 3 kasık salata, yarım kase tarhana corbası
Ara : yarım seftalı, 1 lt su
Aksam spor : 1 saat dans, yarım saat leslie ve 15 dk egzersız hareketleri

Adımsayarı, ısyerımde unuttugum ıcın kac kalorı harcadıgımı bılmıyorum

hem bamba, hem fasuls, hem tavuk olmus. bıraz fazla olmamıs mı narin

kollarından su mu aktı hem de 15 dakikada... vay olmazsa biz de yapalım kız bu dansları...
bende şaşırdım ya ilkkez başıma geliyor :)))

istediğin kadar az ye yada spor vs... su içmezsen tartıda kg çıkarsınvucudun su toplar bende zorla içiyorum ama en az 2 lt içiyorummm . menünde pasta dışında sıkıntı yok

evettt yaa ben eğer üşenmezsem hergün yapmayıdüşünüyorum

Günaydın kızlar, valla dans ettiğinizi okuyup özendim, iyi hissedersem akşam deneyeyim ben de. Evden çıkmadan kahvaltımı yazayım dedim;
- 1 dilim tam buğday ekmeği
- 1 haşlanmış yumurta
- 2 tatlı kaşığı lor
- 1 çay kaşığı antep salçası
- 3 tane zeytin
- 1 tane ceviz
- 1 fincan şekersiz sütlü kahve

günaydın hayırlı cumalarrrr hanımlarrr

sabah:aç karnına ılık su-bal-limon
işaret parmağımkadar çavdar ekmeği 2 dilimden tost yaptım içinde 1çay kaşı kadar yumurta sarısı,peynir vemaydanoz vardıı

bu arada tartı güldü yüzüme bu dönemi en iyi şekilde değerlendiriyorum çünkiii

ben de bugunku kahvaltımı yazayım.

sırkelı-lımonlu ılık su ( balım bıtmıstı )

maydonozlu, bır damla yag ıle omlet (1,5 yumurtaya eştir ) ( bu hafta hiç yumurta yememiştim yiyeyim dedim )

1 büyük domates

1 dilim tam buğday ekmeği

15 leblebi

1 büyük bardak açık şekersiz çay

bende normalde hafta içi tartılmamaya çalışıyorum ama adet dönemimdeyim diye bi tartılayım dedim, bakayım ne kadar kilom artmış gibi, 2. günü bugun normalde benim ilk gün direk 1 kilo artardım, tam tersine kilom azalmış hem de baya bi azalmış

yalnız ev mayın tarlası gibi. akşam yemeye misafir gelecek 2 çeşit tatlı var evde ikisine de bayılırım. dün geceden beri resmen savaştayım ve hala hiç yemedimm

sabah kahvaltım da, 1 bardak süt, 3 yk secial k, ve 1 ceviz..

9.30 gibi yaptım kahvaltıyı. bugun evde iş çok, ben biraz koşturayım annemden fırça yemeden

Kıskandım seni:), ben 1 kg civarı almış gibi görünüyorum, gerçi benim de eskiye göre iyi sayılır ama anca bittikten sonra anlayacağım sonucu.

Kıskandım seni:), ben 1 kg civarı almış gibi görünüyorum, gerçi benim de eskiye göre iyi sayılır ama anca bittikten sonra anlayacağım sonucu.

normalde bende ilk gün daha tartıda 1 kg fark ederim bu sefer neden böle oldu anlamadım tabi iyi oldu canm o ayrı

ama cnım istiyor deyip de yemiyorum tabi o var. bide karnım çok feci ağrıyor şuan resmen terliyorum canımın acısından iş de var daha oof oofffff

bazen adet günleri tartı daha az gösteriyo çünkü omaya bir kaç gün kala şişiyosun olunca iniyo o şişlik süper oluyo

kızlar ben cıkıyorum. cok ısım var bugun. calısayım bırazcık

ara: bir adet pırınc patlagı ( lıght urun ) 28,63 kalorıymıs

bir hayıt tohumu cay

500ml su

1 cevız
10 fındık
bir şeftali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…