- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #2.001
akşam internet yoktu buyüzden akşam giremedim şöylee biraz geçmişe baktım
nesli regli olmuşsun inşallah krizsin bişekilde atlatırsın canım
tarif içinde çok teşekkürler muhakkak deneyeceğimmmm
pomo lütfen günlük tartılma bu senin motivasyonunu etkiler daha pazartesiye çok var canım belli olmaz 1 günde bile 1 haftalık gitmesi gereken kilo gidebilir
duygu eminimki çok güzel bir pasta olacaktır şimdiden ellerine saglık bende bayılıyorum organizasyonlar için hazırlık yapmaya yegenimin bebek mevlütünde üm evi süslemiştim herkeste bayılmıştı
fdm bende konyayı çok merak ediyorum çok istiyorum şeb_ı aruz zamanı gelmeyi
cesmi dönmüş hoşgeldin canım az kaldı haftaya inşallah daha düzenli bişekilde devam edeceksin
hatırlayamadıgım bişey birileri varsa kusura bakmayın kızlar alıntı yapmayınca aklımda ancak bunlar kaldı
ben de günümü toparlayım kızlar..
sabah 1 bardak süt içerisine 3 kaşık special k, 1 adet ceviz
ara 4 adet hurma, 1 adet ceviz
öğlen 3 yk yapraklı bezelye yemegi, 1 adet haşlanmış patates, 2 yk yoğurt
ara 1 adet elma
akşam 2 tane avuç büyüklüğünde fırında palamut, bol yagsız marul, roka ve domatesten oluşmuş salata
ara olarak da sütün içine biraz bal koyar içerim diye düşünüyorum. regl olmuşum kazasız belasız atlatmam lazım bu günleri
şimdi yeşil çay içecem. şimdilik suyum 2 lt oldu, yatana kadar 1.5 lt daha içerim. önümdeki 5 güm hem regl oldugumdan hem de memleketteki son günlerim oldugundan zor olacak benm için ama umuyorum ki kaçamaksız atlatacagım
bu arada bugun baya bi çarşıda koşturdum ayagımı zorlamışım sanırım, leslie yapamayacagım. 2 saate yakın hızlı tempoda yürüdüm ama bugun yeterlidir umarım
Bugünkü menün güzel olmuş, epey yürümüşsün zaten, fazla zorlamaya gerek yok. Bu aralar regl dönemindeyiz hepimiz:)) Ballı süt iyi fikir, ben bir de pirinç lapası yiyorum o da kesiyor tatlı isteğimi, tavsiye ederim.
öğlen birşey yemedim probiotik yoğurt yedim
arada ise 1 bardak kayısı suyu
akşam: 1 porsiyon hamsi tava
1 dilim çavdar ekmeği
salata
1 bardak vişne suyu
not:kansızlığım var oyüzden meyve suyu içiyorum bu ara birde çaya azda olsa şeker katıyorum zaten az çay içiyorum
yemekten sonra 1 buçuk saat yürüyüş yaptık eşimle iyi geldi
ara :yarım mısır haşlama
canım meyve suları hazırsa çok kalorilidir dikkat et bide mısırda yasaklı yiyeceklerden senin pek bi kilon yok ama yinede dikkat et canım
kollarından su mu aktı hem de 15 dakikada... vay olmazsa biz de yapalım kız bu dansları...ÖNCE BUNLA
ZUMBA® Fitness!!! - YouTube
SONRA BUNLA DANS ETTİM
Yasar Akpence-Last harem (Darbuka Solo) BELLY DANCE !!! - YouTube
HER YERİMDEN SU AKTI İLKKEZ KOLLARIMDAN SU AKTI YAA HEP SIrTIMDAN TERLERDİM HERYERİM TERLEDİİ İKİSİ TOPLAM 15 DK ANCa sürüyordur ben hergünbunlarla dans etsem göbek erir
öğlen birşey yemedim probiotik yoğurt yedim
arada ise 1 bardak kayısı suyu
akşam: 1 porsiyon hamsi tava
1 dilim çavdar ekmeği
salata
1 bardak vişne suyu
not:kansızlığım var oyüzden meyve suyu içiyorum bu ara birde çaya azda olsa şeker katıyorum zaten az çay içiyorum
yemekten sonra 1 buçuk saat yürüyüş yaptık eşimle iyi geldi
ara :yarım mısır haşlama
kızlar hepiniz gününüzü toparlayıp yazmışsınız ama ben yazmasam daha iyi.. ya da yazayım da bana kızın...
sabah
klasik diyet menü(yumurta,zeytin, peynir)
1.5 dilim buğday ekmeği
ara
yarım paket kraker
öğle 1 dilim buğday ekmeği
yarım kk peynir
1 haşlanmış patates(küçük)
ara yok
akşam
1 yk pilav
yarım dilim ekmek
salata
yarım pors. saç kavurma
şimdi diyeceksiniz buraya kadar ne var diye..kızkardeşim yaşpasta almış.. ben de ince küçük bi dilim yedim
bi de bu hafta kendimi iyi kilo vermiş gibi hissediyorum..1kaç ay önce aldığım bi eşofman vardı baya dar oluyordu.. giymeden bi kenara koymuştum.. daha yeni denedim çok rahat oldu sevindim.. ama bakalım pzartesi tartı ne diyecek..
görüyorum ki ben dahil hepimizde su içme konusunda sorun var gibi.. galiba havaların serinlemesi su içmeyi unutturuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?