Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

Slm kızlarrr uyudum uyandım akşam yemeğimi yedim khve keyfi yapıyorum gelin içelimm

günümütopalrayımm
sabah lor domates maydanoz,salatalık,biber yarımdilimçavdar ekmeği
öğlen dışardaydım bir gevek yedim oğlumla paylaştık tabi ben daha çok yedim
akşam 2 kaşıkhaşlanım makarna sarımsaklı yoğurt (yağsız) 2 kaşık 4 kaşık dünkü mantar sotemden
şimdi nescafe içiyorum şekersiz, kremasız.biraz sütile
su 2lt geçer az sonraleslie yapcamm

böyle benden duurumlar gerçi sabah gıdaçarşısındada çokyürdüm ama olsun leslide yapayım

selam kizlar mesajlardan alinti yapamadim sanirim sorun var ama genel olarak herkesin bugun menusu gayet guzel..benim bugun pek keyfim yok havalardan olsa gerek istahimda yok..

sabah
bir bucuk dilim ekmek (ekmek tazeydi yarim fazla yedim bugun )
cok az peynir
salatalik

ara
1 havuc
1 kuru incir

ogle yok

ara
bir mango
bir mandalin

aksam
yokk

acikmadim daha belki acikirsam yerim bilmiyorum yani

cnm çok tşk ederimmm çok zarifsin,senden o kadar güzel enerji alıyorum ki tekrar tşkler

Son düzenleme:
ben de günümü toparlayım kızlar..

sabah 1 bardak süt içerisine 3 kaşık special k, 1 adet ceviz

ara 4 adet hurma, 1 adet ceviz

öğlen 3 yk yapraklı bezelye yemegi, 1 adet haşlanmış patates, 2 yk yoğurt

ara 1 adet elma

akşam 2 tane avuç büyüklüğünde fırında palamut, bol yagsız marul, roka ve domatesten oluşmuş salata

ara olarak da sütün içine biraz bal koyar içerim diye düşünüyorum. regl olmuşum kazasız belasız atlatmam lazım bu günleri

şimdi yeşil çay içecem. şimdilik suyum 2 lt oldu, yatana kadar 1.5 lt daha içerim. önümdeki 5 güm hem regl oldugumdan hem de memleketteki son günlerim oldugundan zor olacak benm için ama umuyorum ki kaçamaksız atlatacagım

bu arada bugun baya bi çarşıda koşturdum ayagımı zorlamışım sanırım, leslie yapamayacagım. 2 saate yakın hızlı tempoda yürüdüm ama bugun yeterlidir umarım

Merhaba kızlar bugünki menumu yazayım geç olmadan :)
sabah: kepek ekmekli sandiwiç 1 çay bardağı lıght süt sandiwiçimin içinde domates peynir biber yağsız tuzsuz peynirim wardı...
Öğlen; Zeytin yağlı taze fasulte bir tabak turp
aksam; 200 gram dana haşlama koca tabak turp salatası 2 yemek kaşığı pırasa yemeği bir bardak ayran
ara : küçük bir dilim karpuz
ve kapanış : ))) aksam 8 den sonra birşey yemıyorum...
spor olarak : Zaten koca gün spor salonundaydım canıma okudular yine aerobik fitnees sonra da bölgesel hareketler bacaklarımdan saçlarımdan yerlere terler akıyordu düşünün artık :))))
2 buçuk litre su

bende katılabilirmiyim :))))

bende kurban bayramına kadar çıtır olmak istiyorum :)):)

Kızlar ben de yemeğimi yedim, günü toparlayayım:
Sabah:
- 1 bardak süt (yarım yağlı) içine 1 tatlı kaşığı bal

Ara:
- 1 fincan şekersiz sütlü kahve
- 3 tane kuru kayısı
- 10 tane fındık

Öğlen:
- 1 porsiyon fırında tavuk + patates
- 5-6 tane haşlanmış brokoli, birkaç dilim haşlanmış havuç

Ara:
- 1 bardak şekersiz açık çay (başka birşey canım istemedi)

Akşam:
- 1 tabak portakallı kereviz yemeği
- 4 kaşık şehriyeli bulgur pilavı

üstüne;
- 1 kase pirinç lapası

Pirinç lapasının tatlı krizimi bastırdığını farkettim, o yüzden yemeğin üstüne 1 kase yedim. Bugün işten erken çıkmıştım, doktora kontrole gittim sinüzit için, sonra da markete girip alışveriş yaptım. Adımsayarımda bugünkü toplam adım sayım 3880 olarak görünüyor, bu da 290 kalori oluyormuş:) başka spor yapmaya hiç halim yok kızlar, belki yarın enerjim artar.

Bugünkü menün güzel olmuş, epey yürümüşsün zaten, fazla zorlamaya gerek yok. Bu aralar regl dönemindeyiz hepimiz:)) Ballı süt iyi fikir, ben bir de pirinç lapası yiyorum o da kesiyor tatlı isteğimi, tavsiye ederim.

bugunkü menümü ben de sevdim valla. özellikle adetimin ilk gününe göre gayet iyiyim. benm 3 gün önceden başlardı normalde krizlerim.. şimdi 2 gün daha işim zor, ama sütle falan halledecem artk. pirinç lapası tavsiyesi için de teşekkür ederim severim pirinç lapasını

yarın akşam da yemege misafirimiz gelecek, bize geldikleri zaman sıkıntı olmuyor bana. yarın akşam da mesela annem kabak salatası yapacakmış yoğurtlu, bide kereviz yemegi bana yeter gerisiyle hiç ilgilenmiyorum bile

kereviz yemegi burda duyunca canım çekmişti yarın kavuşacam şükür

öğlen birşey yemedim probiotik yoğurt yedim
arada ise 1 bardak kayısı suyu

akşam: 1 porsiyon hamsi tava
1 dilim çavdar ekmeği
salata
1 bardak vişne suyu

not:kansızlığım var oyüzden meyve suyu içiyorum bu ara birde çaya azda olsa şeker katıyorum zaten az çay içiyorum

yemekten sonra 1 buçuk saat yürüyüş yaptık eşimle iyi geldi

ara :yarım mısır haşlama

bir türlü mesaj yazamadım evden siteye girmem neden problemli anlamadım herneyse bugünkü mnümü yazayım

bugünkü menüm

uyanınca 2 yudum süt,

kahvaltı : 2 dilim tambugday ekmek
2 zeytin
yarım kk peynir
1 çay kaşıgı biber salçası
1 tatlı kaşıgı bal
salatalık

ögle : 2 ızgara köfte -2 parça ızgara tavuk
4 kaşık yogurt- salata

ara :1 şekersiz nescafe - 3 form bisküvi

ara : 2 kayısı kurusu

akşam : 1 tabak zeytinyaglı taze fasulye
3 kaşık tavuklu bamya yemeği
salata - 3 kaşık yogurt
1 dilim tambugday ekmeği

2 lt suyu -

30 dk. kondüsyon bisikleti

kızlar biraz akşam yemeğim fazla oldu gibi ama uzun zamandır dogru düzgün sebze yemiyordum.iyi oldu aslında sebzeden zarar gelmez herhalde zaten ölçüyle yedim

canım meyve suları hazırsa çok kalorilidir dikkat et bide mısırda yasaklı yiyeceklerden senin pek bi kilon yok ama yinede dikkat et canım

canım meyve suları hazırsa çok kalorilidir dikkat et bide mısırda yasaklı yiyeceklerden senin pek bi kilon yok ama yinede dikkat et canım

hazırdı evt cnm bide öğlen yemeği yemiyorum ben aradan sonra direkt akşam yemeği çünkü geç uyanıyorum ...eşimde eve 5 te gelio yani öğlen yemeğine fırsatım olmuyo ordan yırtıyorum biraz

kızlar hepiniz gününüzü toparlayıp yazmışsınız ama ben yazmasam daha iyi.. ya da yazayım da bana kızın...

sabah
klasik diyet menü(yumurta,zeytin, peynir)
1.5 dilim buğday ekmeği

ara
yarım paket kraker

öğle 1 dilim buğday ekmeği
yarım kk peynir
1 haşlanmış patates(küçük)

ara yok

akşam
1 yk pilav
yarım dilim ekmek
salata
yarım pors. saç kavurma

şimdi diyeceksiniz buraya kadar ne var diye..kızkardeşim yaşpasta almış.. ben de ince küçük bi dilim yedim

bi de bu hafta kendimi iyi kilo vermiş gibi hissediyorum..1kaç ay önce aldığım bi eşofman vardı baya dar oluyordu.. giymeden bi kenara koymuştum.. daha yeni denedim çok rahat oldu sevindim.. ama bakalım pzartesi tartı ne diyecek..

görüyorum ki ben dah,l hepimizde su içme konusunda sorun var gibi.. galiba havaların serinlemesi su içmeyi unutturuyor.

canım öğleleri niye sadece yoğurt niye daha çeşitli sağlıklı şeyler yemiyorsun midende sorun felan yok dimi???

bi de senin çizelgene gördüm şimdi ulaşmak istediğin kilo çok düşük yani sağlıksız değil mi???baksana bmı 14 yapmak istiyorsun..bu çok çok az yaaa...boyun da uzun galiba

küçük yediysen pastadan o kadar sorun olmaz diye düşünüyorum canım. sen yarın icabına bakarsın o pastanın

su içmiyoruz deyince şişeyi kafama diktim resmen 2 lt den az içmem asla suyu ama 3 lt yi geçmek lazım, yarım litrem kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…