Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

sakın pes etme savaşDD bak ben bu rejimle ne öğrendim acayip iradeliymişim şimdi istessemde yiyemiyorum eşim bile ne kadar iradeliymişsin sen dedi....irademizi kaybetmek yok

iyi bir meni vallaaa

günaydın kızlar kahvaltım
kb kadar peynir
4 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
1 domates
5 yaprak tere
2 fincan çay

kızlar bugün doktora gidecem tuvalet sorunum vardı çok kötü boyutlarda ...patlayacakmış gibi oluyorum akşamları ilaçlarda tembelleştiriyor
kesin çözüm bulurum inşallah

sakın pes etme savaşDD bak ben bu rejimle ne öğrendim acayip iradeliymişim şimdi istessemde yiyemiyorum eşim bile ne kadar iradeliymişsin sen dedi....irademizi kaybetmek yok

hala daha cıss lardan yemediimmm

ara öğün olarak 1 büyük elma yedim ki midem dolsun kurabiyeleri pastaları gözüm görmesin die bide parmak kadar bir salatalık.

işler de baya toparlandı sayılır. uzanacagım birazdan bu karın ağrısı öldürecek beni birgun

kimseler yok yinneeee :44::44:

öğlen yemegimi de yedim az önce.

1 kase çorba

3 yk yaprak bezelye, 1 yk yoğurt

bide annem akşam için izmir köfte yapmıştı onun köftesinden çaldım 2 tane :18:

şimdi de yeşil çayımı yapıyorum. :44::44:

evet benım esım de aynısını dıyor. benı cok sasırttın dıyor. ınada bındırdım zaten ısı. ırademı ıspat edecegım.

aferın. evde cıslar var ama yemıyorsun. cok guzel

gecmıs olsun. umarım bır an once gecer

öğlen: küçük kase ezogelin çorba
1 kaşık p. pilav ( pilav bu kez bıraz yaglıydı oyuzden 2 kasık yemedım )
2 kasık salata ( maydonoz-domates-salatalık)
ıkı ızmır kofte ve 5 dılım patates

yemek sonrası : kiraz saplı yeşil çay
500 ml su

sabah işe gelirken ve işe gelince işyeri etrafında yürüyüş toplam 719 adım = 34 kalorı

bırazdan tekrar ıkı tur yuruyecegım

aferın. evde cıslar var ama yemıyorsun. cok guzel

annem mevlude gitti giderken hepsini saklattım zaten. gözden uzak olunca gönülden de uzak olurlar misalii

kara kara düşünüyorum şimdi ara öğün olarak ne yesem diye.. annem misafirlerle birlikte gelecek zaten 4.30 5 gibi evde olurlar yemegi yememiz 8 i bulur bugun ancak toplaşır herkes. kereviz var, yoğurtlu kabak salatası var, bide biraz tavuklu pilavdan yerim. 8 e kadar beklemek için de 4 gibi ara öğün yaparım diyorum ama ne yesem ne yesemmm :44::44::44:

kızlar başıma gelenler pişmiş tavugun başına gelmemiştir.işe gelmek için arabayı çalıştırıp otoparktan çıkarken bi kedi sesi duydum dışardan herhalde derken yoldaki çocukların bana dogru tuhaf tuhaf baktıklarını gördüm.arabayı durdurup aşagıya indim kedi sesi benim arabadan geliyordu nasıl yagmur var anlatamam neyse saga bakıyorum sola bakıyorum çocuklarda benimle göremedik kediyi.eşime telefon açtık arabanın ön kapagını nasıl acacagım diye oda tarif etti bir saatte onu aradım ben tabi sular içinde yagmurun altında meger motorun oraya girmiş bizi görünce korkup dahada saklandı evden vileda sopası falan aldım yine fayda etmedi yok çıkmıyor artık itfaiyeyi aradım 45 dakikada zor geldiler onlarda çıkaramadılar en sonunda abla sen kenara çek etrafına et süt falan koy belki kokusuna yemek için çıkar dediler bende artık işe gitmekten vazgeçip tam park ediyordumki bi ses itfaiyeciler hemen durdurp sopalarla hamle yaptılar fırladı bu seferde başka bi aracın içine girdi şaka gibi yaaaa herneyse okadar ıslanmışımki çıkıp kıyafetlerimi değiştirdim işe geldim daha yeni ama heryanım agrıyor hastalıgımız üzerine bu ıslanma ne yapacak bana bilmiyorum işte böyle kızlar gülermisin aglarmısın

Nazenin geçmiş olsun, sabah sabah ilginç bir hikaye olmuş. Kedicik yağmurda saklanmak için iyi yer bulmuş kendince:) Şaka bir yana Allah korumuş ta bir şey olmamış, sağ salim çıkmış en azından.

Kızlar bugün işlerim çok yoğundu, pek giremedim. Öğle yemeğimi yazayım hemen;
- 1 kase ezogelin çorba
- 1 tane kuşbaşılı lahmacun
- 1/2 bardak ayran

Ayranın hepsini içemedim, kalanını da şimdi ara öğün olarak içeceğim. Adım sayım 3300 olmuş, bugün işyeri hareketim fazla olmuş:)

çok geçmiş olsun vallahi canım yaa. kedinin oraya saklanmasına güldüm baştan ama hastalıgının artacak olma ihtimali beni üzdü. bu akşam çok dikkat etmeye çalış kendine. belki çok büyük bişeyler olmadan atlatırsın

ara öğün olarak bende 1 tane sade soda içtim. bide dayanamadım ve kurabiyelerden mini minnacık bi tane yedimm ama akşam falan asla yemeyecegim. şimdi gündüz ya. akşamda yine misafirler olacak koşturma olacak diye dayanamadım. ama akşam aslaaaa

ya esıme bıle anlattım hakıkaten cok komık bır olay olmus. ama ıslanmıssın cok uzuldum buna. umarım ıyıce hastalanmazsın.

Selamlar! Aranıza yeni katıldım.Bende 2haftadır diyetteyim bakalım ,bu sefer kararlıyım sanki:) Ben çoğunuza göre bayaa kiloluyum.116 ile başladım ve 4 kg gitti.Toplamda 3kere Leslie ablayla yürüdüm bugün çok tembelim aslında hiçte işim yok ama canım istemedi bir türlü

Neyse ben genelde sabahlar kahvaltıda salata yiyorum böyle koca bi kase (aysberg,1 domates, bir salatalık, bir tutam dereotu+maydanoz,çok az mısır,limon sirke, bir tatl kaşığı zeytinyağı)salatama eğer kahvaltıda yiyorsam beyaz peynirde koyuyorum eğer akşam ya da öğle öğünü ise ton balığı yada tavuk göğsü ekliyorum .Süper lezzetli ve doyurucu oluyor.

Akşama da bizimkiler imambayıldı istiyor,şimdi yanına pilavda yapsam benim felaketim olur çorba yapıyım diyorum.Napim onlarda biraz idare edecekler artık dimi:)

Umarım herkes istediği kiloya ulaşır şahsen ben hayatımda hiç zayıf olmadım.kararlıyım ve bu karalılık beni heyecanlandırıyor.

kızlar yarın gorusuruz. sanıyorum kı cogunuz yarın gec uyanır ama ben cumartesı de 6 bucukta ayaktayım. sadece pazar uyuyorum. hatta gecen hafta cumartesı gunu erkenden sızdıgım ıcın, pazar gunu 8 de kalktım ama normalde 10 da kalkıyorum

ara : bır kuru ıncır, 3 kayısı, 1 adet mısır patlagı ( 28,63 kalorıymıs ), 500 ml su

aradan once : 950 adım = 44 ,76 kalorı gıtmıs. ısyerımın etrafında hızlı tur attım yıne.

cıkmadan once de bır yesıl cay dusunuyorum, kıraz saplı ıcecegım. bır de 500 ml daha su ıcıp, bır saat yuruyecegım. aksama sebze yemegı yıyecegım. patlıcan yapmıstım ya onu yerım ya da konserve bamba vardı onu yerım.

aksam camasır ısım var. wc banyo yıkayacagım. bır de carsaf degıstırecegım. yorgun hıssetmessem, yarım saat ya da 45 dk leslıe yapmayı dusunuyorum.

opuyorum hepınızııııııı

mrb kızlar geldim doktordan ilaç verdi pazartesi test yapacak ...bu arada öğle yemeğim güme gitti gene dışarda olduğum için yaklaşık 1 saat yürüdüm arkadaşım da bir türk kahvesi içtim eve şimdi geldim 1 probiotik yoğurt yedim eşim gelir birazdan akşam yemeği yeriz

bu arada beni her gören çok zayıflamışsın dio güzelleşmişsin diolar çok hoşuma gittiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…