- Konu Sahibi haha de gec
-
ıkı programı yaptım ben toplam da yarım saat suruyor. cuma aksamı yapmıstım 45 dk ya nasıl cevırdın
ben de cok sevdım ya yarın yapacagım yıne.
fadimecim bu yemekler benim eşimin ailesi tarafından da çok sevilen yemekler. Sizinkiler nereli?
Kahvaltımıyaptım 2kaşık tuzsuzlorun içine domates,salatalık,biber,derotu,madanoz doğradım kaşık kaşık yedim yanında yarımdilim karışık tahıl ekmeğimle şimdi kirazsaplı ve yeşilçayımı içiyorum
eşimde adıyamanlı
hatta bayramda eşimin köyüne gidebilirmişiz kendi arabamızlar yolu çok uzak yolculukta canım sıkılıyor
tek kadın ben oluyorum eşim 2 kaynım benim ikizlerle 10 gün kalıp döneriz
Günaydın demeyi unuttum günaydınlar herkese
sabah 7.30 spora gittim 1 saat yürüdüm hemen ardından 1 saat step yaptık
toplam 2 saat
Duygu kahvaltını çok beğendim, afiyet olsun. Ben bugün işyerinde olduğum için Leslie'yi akşam yapacağım.
Ben daha önce indirmeden youtube'dan izleyerek yapmıştım, orada part 1 ve part 2 yarım saat sürüyor. Yalnız programı indirince 3 miles olan 45 dakika sürüyor zaten. Hatta video açıldığında ve ara ara 45 dk'dan geriye kaç dk kaldığı da yazıyor.
bitti zaten 1' yaptım20dk ,öğlen 2 yapcamaynen ben de sordum hemen tost dıye gorunce.
leslıe bıttı mı canım ?
tenpolu koşuyorum evde bendeki kolidor maşallahh koşmak için müsahitevde kardiyo nasıl calısıyorsun ?
süper cnm sabah incekesilmiş birkaşarın hiç sakıncASIYOK GAYETGÜZELBİRKAHVALTIOLMUŞ TEBRİKLERTbeyaz ekmek değil canım çavdar ekmeği, ama içinde kaşar vardı. anneme demeyi unutmuşum dün gece beyaz peynirli yap die :44:
tost sakıncalı mı kahvaltıda acaba :44::44:
YAİLK BAŞLAYANLAR İÇİN 1DEN BAŞLAYIN DİYORLAR BEN SABAHAİYİ BAŞLAMAK İÇİN 1 YAPTIM AMA EN FAZLA 2 YAPIYORUM BAŞKA ŞEYLERDE YAPIYORUM ÇÜNKÜbu leslie çok eğlenceliymiş dün leslie 3 mil yaptım. ama direk oyle başlamak sakıncalı olur mu acaba ?
GÜNAYDINNNNNNN NABER CNMM OO SPOR YIKILIYOR CNM SANA BENDENÇOŞKULU BİR ALKIŞGünaydın demeyi unuttum günaydınlar herkese
sabah 7.30 spora gittim 1 saat yürüdüm hemen ardından 1 saat step yaptık
toplam 2 saat
Duygu kahvaltını çok beğendim, afiyet olsun. Ben bugün işyerinde olduğum için Leslie'yi akşam yapacağım.
bu arada kahvaltımı yazayım ben de,
- yarım simit
- yarım haşlanmış yumurta
- 1 kibrit kutusu peynir
- 3 adet zeytin
- yarım domates
- az salatalık
- 3 bardak şekersiz açık çay
şimdi 1-2 dilim form yulaflı bisküvi ile ara öğün yapıcam. şu ana kadar içtiğim su 1 litre civarında.
hımmmm ekmek bıle yokmus. hazır paket hıcbırsey yokmus. ara ogun yokmus. sabah ıkı haslanmıs yumurta ve beyaz peynır yıyıyorum oglene kadar nasıl tokum dedı. cok yemek yıyen bırıdır benım hem akrabam hem eskı mudurumdu. ya ben herseyden az az yemek taraftarıyım ama aklım karısmadı degıl. esım tutturdu karatay yap dıye.
canım şu ana kadar beklediğim kişiler gelmedi.. bu yüzden seni de takıma 10 kişi olarak alıyorum..artık onlar şanslarını kaybetti..kurallarımızı iyi oku..hoşgeldin aramıza....10.kişi olarak aranıza bende katılabilirmiyim??? 87 kilodan 65 kiloya kadar düşmüştüm ama ramazandı tatildi derken 9 kilo aldımbende kurban Bayramı'na kadar kilo vermek istiyorum çok istiyorum şu an 74 kiloyum düzenli olarak girip yazarımda ???
süper bi kahvaltı..benim de klasik kahvaltılarımdan biri bu.. yabi simit yerine ekmek yiyorum ben. bi de yumurtayı tam tüketirim..Bu arada kahvaltımı yazayım ben de,
- Yarım simit
- Yarım haşlanmış yumurta
- 1 kibrit kutusu peynir
- 3 adet zeytin
- Yarım domates
- Az Salatalık
- 3 bardak şekersiz açık çay
Şimdi 1-2 dilim form yulaflı bisküvi ile ara öğün yapıcam. Şu ana kadar içtiğim su 1 litre civarında.
kızzzllaaaarrrrrrrrrrr hepinize güneydın.. anacım ben sizin hızınıza yetişemiyom valla... sayfalar akıp gidiyo...tablo aşağı yukarı hazır.. az sonra sizlerle buluşturcam onu.....
yanılmıyorsam 20 ekim gibi.. hayırdır???çok teleşlısın!!!kurban bayramı ne zaman:26:
kurban bayramı ne zaman:26:
bu arada gizemmss arkadaşımız da bize katıldı ve cimen arkadaşımız hala bildirim yapmadığı için onu bekliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?