Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

ıkı programı yaptım ben toplam da yarım saat suruyor. cuma aksamı yapmıstım 45 dk ya nasıl cevırdın

ben de cok sevdım ya yarın yapacagım yıne.

Ben daha önce indirmeden youtube'dan izleyerek yapmıştım, orada part 1 ve part 2 yarım saat sürüyor. Yalnız programı indirince 3 miles olan 45 dakika sürüyor zaten. Hatta video açıldığında ve ara ara 45 dk'dan geriye kaç dk kaldığı da yazıyor.

fadimecim bu yemekler benim eşimin ailesi tarafından da çok sevilen yemekler. Sizinkiler nereli?

eşimde adıyamanlı
hatta bayramda eşimin köyüne gidebilirmişiz kendi arabamızlar yolu çok uzak yolculukta canım sıkılıyor
tek kadın ben oluyorum eşim 2 kaynım benim ikizlerle 10 gün kalıp döneriz

Günaydın demeyi unuttum günaydınlar herkese
sabah 7.30 spora gittim 1 saat yürüdüm hemen ardından 1 saat step yaptık
toplam 2 saat

Duygu kahvaltını çok beğendim, afiyet olsun. Ben bugün işyerinde olduğum için Leslie'yi akşam yapacağım.

Valla sana Allah kolaylık versin, Adıyaman da Antep gibiyse kilo almadan dönsen büyük başarı:)

hımmmm anladım ben de ındırmeden yaptım. ve ılk senın yaptıgın gıbıydı.

Bu arada kahvaltımı yazayım ben de,
- Yarım simit
- Yarım haşlanmış yumurta
- 1 kibrit kutusu peynir
- 3 adet zeytin
- Yarım domates
- Az Salatalık
- 3 bardak şekersiz açık çay

Şimdi 1-2 dilim form yulaflı bisküvi ile ara öğün yapıcam. Şu ana kadar içtiğim su 1 litre civarında.

dun dısarı cıkarken gıydıgım pantolonun dugmesını kapatabıldım normalde kapatamıyordum aman nasıl sevındım nasıl sevındımmmmmmm

aynen ben de sordum hemen tost dıye gorunce.

leslıe bıttı mı canım ?
bitti zaten 1' yaptım20dk ,öğlen 2 yapcam

evde kardiyo nasıl calısıyorsun ?
tenpolu koşuyorum evde bendeki kolidor maşallahh koşmak için müsahit
beyaz ekmek değil canım çavdar ekmeği, ama içinde kaşar vardı. anneme demeyi unutmuşum dün gece beyaz peynirli yap die :44:
tost sakıncalı mı kahvaltıda acaba :44::44:
süper cnm sabah incekesilmiş birkaşarın hiç sakıncASIYOK GAYETGÜZELBİRKAHVALTIOLMUŞ TEBRİKLERT
bu leslie çok eğlenceliymiş dün leslie 3 mil yaptım. ama direk oyle başlamak sakıncalı olur mu acaba ?
YAİLK BAŞLAYANLAR İÇİN 1DEN BAŞLAYIN DİYORLAR BEN SABAHAİYİ BAŞLAMAK İÇİN 1 YAPTIM AMA EN FAZLA 2 YAPIYORUM BAŞKA ŞEYLERDE YAPIYORUM ÇÜNKÜ
Günaydın demeyi unuttum günaydınlar herkese
sabah 7.30 spora gittim 1 saat yürüdüm hemen ardından 1 saat step yaptık
toplam 2 saat
GÜNAYDINNNNNNN NABER CNMM OO SPOR YIKILIYOR CNM SANA BENDENÇOŞKULU BİR ALKIŞ
Duygu kahvaltını çok beğendim, afiyet olsun. Ben bugün işyerinde olduğum için Leslie'yi akşam yapacağım.

EE LALE DEVRİ BİTTİ BOŞUNA DEMEDİM BUNDAN SONRABÖYLEEE

KIZLARRRRRRRRR TEMİZLİK İÇİN TAKTIM KULAKLIĞI ANAM BİR MÜZİKLER ÇOŞTUM İŞİ GÜCÜBİRİKTİRDİM3-4 ŞARKIOYNADIMMM KAN TER İÇİNDE KALDIM SPOR YAPARKEN BİLE BÖYLE TERLEMİYORDUM BUNDAN SONRA HER SABAH PROGRAMIMA BUNUDA EKLİYORUM HEM GÜNE POZİTİF BAŞLIYORSUNNN HEMDE YAĞ YAKIYORSUN HEMDE EĞLENİYORSUN

Son düzenleme:

cnm madem tercihiini simitten yana kullandın önerim susamını biraz traşla biraz daha az yağ alırsın vucuduna onun dışında klsik kahvaltı gayetgüzel zeytin saysı iyi

bence deneyebilirsin..protein insanı çok tutan bişey acıkma hissini en aza indirir.. 1-2 hafta dene ve kendinde değişim görürsen sürekli devam et...
canım şu ana kadar beklediğim kişiler gelmedi.. bu yüzden seni de takıma 10 kişi olarak alıyorum..artık onlar şanslarını kaybetti..kurallarımızı iyi oku..hoşgeldin aramıza....
süper bi kahvaltı..benim de klasik kahvaltılarımdan biri bu.. yabi simit yerine ekmek yiyorum ben. bi de yumurtayı tam tüketirim..

kızzzllaaaarrrrrrrrrrr hepinize güneydın.. anacım ben sizin hızınıza yetişemiyom valla... sayfalar akıp gidiyo...tablo aşağı yukarı hazır.. az sonra sizlerle buluşturcam onu.....

bu arada gizemmss arkadaşımız da bize katıldı ve cimen arkadaşımız hala bildirim yapmadığı için onu bekliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…