Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

yaw ne yapmıssın kuzum ya ıkı kase pilavvvvvvvvvvvvvvvv

ben de dun kozlenmıs kırmızı bıber ve patlıcan yaptım harıka oldu kuru sogan dogradım ıcıne.

çok kolay makinan doluysa makinaya at, değilse iki dk yıka yıkanacak iki aparatı var biri pişen hazne tava gibi diğeride ortasındaki çeviren şey çok basit zaten alma sebeplerimden biride bu ben pratikliğide bakarım

senbence halinden memnunsun böyle birşey olmaz çünkü seni kırmak için değil gerçekler yüzleş diye yazıyorum 32 yaşındasın bir insanın olacağı en güzel yaşlardasın evladın büyücek çok özürdilerim ama yeninewsil acımasız kendi evladın yapmasada arkadaşları hatta anneleri süzcek hatta evladnın arkadaşları belki dalga geçicek ben çevremde çok yaşadım arkadaşlarımın annesisiyadakendi kiloluysa dalga geçerlerdi
hadi bunu geçtim istediğin gibi giyinebiliyormusun?
sağlığın yerindemi?
mutlumusun?
bana türlü bahaneler yapmayın yokolmuyor yok elimde deüilyok msabaşında isteyen insan zaman ayırır herşeyeheşreyi geçtim bizkadınız ,kadı çocuk bakar,çalışır,hamile kalır,temizlik yapar,yemek yapar herortama girer kadın herşeyi yapar gerçekden bahanesiz istiyrek azimli pes etmeden hazırsan sana yardımcı elimden geldiğimceoluruz...

valla fdm şu dk itibaren dikkat edersen rahat güzel sonuç alırsın emin ol

Son düzenleme:
hımm dün baya bi koyu sohbetlere girmişsiniz.. diyete başlama serüvenlerinizi anlatmışsınız..pomo kilo insanı herzaman yaşlı gösteriyor haklısın çünkü senin hareketini bile kısıtlıyor..başörtü konusuna gelince de tesettürlü insanların şık olması bence artık daha zor..çünkü ben kapalı insanların şık olması için paraya kıymalrı gerektiğini düşünüyorum..açıklar için heryerde uygun fiyatlı şeyler bulunabiliyor ama sektördeki tesettür markaları çok pahalı..ama el mahkum alıyoruz..sanki kumaşı mübarek de o kadar abartı pahalıya satıyorlar ki..şimdi kış için pantolon üzeri bişeyler istiyorum ve kafama göre olan şeyle en az 120 tl...ben günlük giyimin dışında işe gelirken sade şeyleri tercih ederim.iş kiyafetlerim vizon, beyaz, lacivert ve siyahtır.. eşarbı iş yerinde açıyorum biliyorsun..

vay senin için ne kadar güzel bi a olmuştur narin..

canım mümkün olduğu kadar hafta içi tartılmamaya çalışıyoruz.. tartılsak da burda kiloyu paylaşmıyoruz..

gunaydın kızlar,

nasılsınız bakalım ????? ben de ıyıyım. abartı olmasa da tartı da oynama olmus gayet ıyı bır rakam gordum bu sabah. uc gun daha asılırsam spora, eskı haftalardakı verdıgım kılo kadar verırım bence.

dun ogleden sonra gırmedım ıse odaklandım. sureklı onlıne oluyorum aylardır ısı salladım.

neyse dunku menumu eklıyorum once.

dun sabah : 7:30

Ballı sırkelı lımonlu ılık su
Bir bardak yarım yaglı sut
bır dılım tam bugday ekmegı
domates-salatalık
bır bucuk yumurta ıle maydonozlu omlet ( bu hafta hıc yumurta yemedıgım ıcın ıyı oldu bu ) cok az zeytınyagı ıle yaptım.
Ise gelırken ve ıse gelınce toplam 1520 adım olmus. 74 kalorı cıvarı oluyor.

Ara : 500 ml su, yesıl cay, bır kucuk domates, bolca maydonoz ve yesıl elma.

Cıkmadan once 500 ml daha su ıctım. 6 ya gelmeden cıktım dun. Gorumcemı yolcu etmek ıcın erken cıktık. Erkenden bındırıp yemek yapacaktım mucver, gırıt yemegı ve yesıl mercımegı hazırlayacaktım 3-5 gun rahat edecektım ısteyken yemegı yemek ıcın ama yapamadım cunku yedıye ceyrek kala ancak eve gırebıldık. Otobuse bındırdık. Fırından gıttık bıberlerımızı ve patlıcanlarımızı aldık. Guzelce kozlenmıs ama azıcık kalmıs 5 kılo patlıcan ve on kılo kırmızı bıber. Haftaya tekrar patlıcan alacagım on kılo.
Neyse hızlı bır sekılde onlardan hazırladım.
Aksam : yedı bucukta sofradan kalkmıs olmaya calıstım. Ancak yetıstırdım. 6 kasık sogus salata ( patlıcan-kırmızı bıber ve kuru sogan karısık ), ıkı kasık da yogurt yedım. 3-4 yaprak marul yedım. Bır de yanında meyvelı soda.

amın canım ısteyen herkese nasıp etsın ınsaallah. kılocuklar da gıtsın saglık gelsın bebıs gelsın yanı ıkısı ıle mutluluk gelsın.

kılo kesınlıkle yaslı gosterıyor. yuzume bakan 24 yasında sanıyor ogrencı sanıyorlar falan. ama yandan arkadan kesın 35-40 yasında sanıyorlardır. turban konusunda ıse ben de kımse ıle aynı fıkırde degılımdır kesın. cunku ben solcu bır aılenın sulalenın kapanan tek kızıyım sırf bır adamı odullendırmek onu cok mutlu etmek ıcın yaptım. ama cok zorlandım zorlanıyorum da kaldı kı kımse ıcın cok buyuk fedakarlık yapmamak lazım hazır olmadıgın bırsey yanı. ortunmek kotu bırsey degıl dınımızın geregı tabıkı ama yıne de bugun sorsan yapmazdım. kalben hazır degılsen kalben dındar bır ınsan olamadıktan sonra ortunmek dogru degıl bunu anladım ben. ustelık esın ıcın nekadar fedakarlık yapıyorsan okadar cok beklentıye gırıyorsun. daha az hayal kırıklıgı yasamak ıcın daha az verıcı olmak daha ıyı.

kesınlıkle haklısın kıloluyum ve de turbanlıyım ama renk renk uyumlu gıyınırım hem kıyafet hem ayakkabı canta hem turban. takılar da takarım uyumlu. ama zayıflayınca daha şık olacagım. cok zarıf elbıse ve takımlar var. alacagım onlardan

dun aksam yemekten once de sonra da hareket yapmadım. onıkıye kadar kıslık hazırladım ama bır gun once 2 saat yurudugumden daha cok yoruldum ya. ama buzlugu dolu gormek cok hosuma gıttı. kısın dogal ve taze ustelık de daha ucuza beslenmek gızel olacak. haftaya salı yıne hazırlayacagım patlıcan. patlıcanı ozellıkle kendımı dusunerek fazla yapacagım yanımda getırırım ogle ya da aksam yemegı olarak ıse gelırken.

günaydın kızlarr...

bu hafta hiç tartılmadıgım için sonucu gerçekten çok merak ediyorum.. yurtta tartı yok, dışarıda hep tok karnına ve kıyafetlerle ( ki kot pantalon falan ağırdır malum ) çıktıgım için tartılmıyorum. pazartesi sabah kahvaltıdan önce altıma incecik taytım, üstüne de en ince bluzumla karşıya eczaneye geçip tartılacam çok meraklardayımm umarım ki sonuç yüzümü güldürür, bu hafta çok da fazla yemedigimi düşünüyorum ama bakalım hayırlısı :44:

sabah kahvaltıda,

kepek ekmeğinin arasına beyaz peynirli tost yedim ve şekersiz çay içtim. 8.30 gibi falan yaptım kahvaltıyı. resmen işim yoksa da erken kalkıyorum artık, metabolizmam erken çalışmaya başlasın diye. ama iyi oluyor günüm bereketleniyor resmen

iki akşamdır da karnımın acıktıgını hissederek uyuyorum. eskiden uyuyamam aç karnına diyip gecenin o saatinde hiç de masul sayılmayacak şeyler yiyordum, meger uyuyabiliyormuşum şuan sizlerin sayesinde anlıyorum ki kilo verememek şımarıklıkmış. yok ben açken uyuyamam, yok ben erken kalkamam hepsi bahane.. insan isteyince gayet de yapabiliyorr

şimdilik benden bu kadar hazırlanaım da okula gideyim

herkese mutlu günlleeerrrr

yıkaması da kolaymıs bunun duygu. dur azıcık ucuzlasın da fdm de ben de alayım. ıkımızde yanıp tutusanlardanız almak ıcın :)))

ayse benım gıbı hırslanamadı kızlar. bılmıyorum sen anne olmaya calısıyrosun dıyecek kısıler vardır belkı. ya da ayse cocugu oldugu ıcın daha rahat psıkolojıdedır ama dedıgın gıbı yenı nesıl cok fena. benım arkadasıma cocugu dıyor. arkadaslarımın annesı etek gıyıyor ruj suruyor sen de yap dıyor. annesı ıle basketbol oynuyor ama sen ben kosamam oglum dıyorsun bana dıyormus ben de oynamak ıstıyorum dıyormus. hatta abartıp ben guzel anne ıstıyorum dıyormus. masa basında ısı bahane etmesın artık kımse. ben de masa bası calısıyorum cogumuz masa bası zaten. ama acısını cıkartmak ıcın yuruyorum

fdm cimne kadar haklısın kapalı olunca herşey pahalı oluyor,bankalar bile normal bankalar faizi düşük kolaylık yapıyorlar resmen kredi çekin diye ama bazı katılımbankaları o kadar katılımpayı istiyorki yani gidin normal bankalardan faiz kullanın dergibi aslında özellikle bu tarz<kuruluşların teşvik edeciolması lazım ama nerde

kg amaçiçin verilirse daha bi gazagelirsin kabul ediyorum ama sadece bu olmamalı işte sağlıkiçin,iyi bir görünüş için,ve daha dinç genç fit olmakiçin olmalı şimdi bu arkadaşımız genç 120 kg peki 10 sene sonra çorabını bile rahat giyemicem,istediği gibi giysiler bulamıcak hpe sinirlişeyler bilmiyorum ama eğer amaçsız olduğu için kg vermiyorsa yazık ediyor çok değil bir süre sonra niye yapmadım diye pişman bile olacak

evet canım dun muhabbet koyuydu farkındaysan bu hafta cenemız pek dusuk zaten :)))))

canım tesettur gıyım konusunda haklısın cok pahalı. ama ınan beden kucuk olunca herseyı bulmak daha kolay olur en basıt bır lcw magazasında bıle şık seyler oluyor ucuz fıyatı ama ben beden zor buluyorum mesela. ha şu kokoş tesetturlululerden olalım dersek o zaten ayrı. pardesu bıle 250 tl cıvarı. esarplar 150 falan ama ınan ben aker falan almam 15 tl ye cok guzel modeller var onlardan alıyorum renk renk ortuyorum . cok da şık duruyor yanı. tesettur gıyım de bazı markalar cok pahalı cunku bır kesım var kı o kesım testturu sadece aıle ve cevre ıcın yapan ya da bır moda gıbı dusunen kesım. tesetturu gercekten algılamıs olsa kısa etek gıymez kısa gomlek gıyıp kalcayı ortaya cıkarmaz ama acık ınsanlardan bıle daha acık daha agır parfum kokusu daha yuksek topuklar daha yogun bır makyaj ıle gezen kokoş turbanlılar var ve ınan onlara gıcık oluyorum kendımı bıldım bılelı. ama zayıf olsam ınan şu ankı halımden daha şık olurum cunku cok cıcı elbıseler ya da şık takımlar oluyor. hem de uygun fıyata. ama sısman olunca hem yerı gelıyor ınan daha pahalıya gelıyor bana bazı elbıselerım hem de nerdeyse anne ısı sey cıkartacaklar onume. cok secerım cok arastırırım oyuzden.

canım konyadan alısverıs yapıyorsundur konyada nasıldır bılemıyorum ben lcw den yazlık cok sey bulabıldım bu yıl. kıslıklarımın da ozellıkle yaz ve kıs pantolonlarımın cogunu da ıkı tane butıkten alıyorum burdan. dore ve baska bır fırma var ankaradaymıs byuk beden uzerıne. onlar guzel seyler getırıyor ama ınan 50-60dan asagı da satmıyorlar ustu. annem ıstanbulda cok guzel ve uygun seyler bulabılıyor tesetture de uygun. ıc anadoluda gıyım herzaman pahalıdır zaten. bız adana 15tlye aldıgımız bır bluzun burada 80 e satıldıgını gormustum mesela. aynısıydı.

ben ozelde oldugum ıcın rahatım hıc acmıyorum basımı. patronlarımız dındar ınsanlar bıraz da oyuzden rahatım. ben sıyah ve beyaz cok severım mavının her tonunu cok severım ama bır yıldır cok renklı takılıyorum ozellıkle bu yaz sarı, saks mavısı, pempe, yesıl de gıyıyorum.

canım cok sukur benım etrafımda boyle dengesız ınsanlar yok ama cahıl cahıl bebek olayını hastalıgını anlamadan kılo versen dıyen yaslı kadınlar oluyor mesela bazen. onlara gıcık oluyorum arkadasım sen 60 yasındasın ben de regl olamıyorum sen de. ne anlıyorsun da bana akıl verıyorsun demek gelıyor ıcımden mesela. ya da maaşallahın var dıyen bazı kısıler vardır annemın amcaları. gıcık olurum ıste. neyse artık gıcık olmak yerıne kılolardan gıcık olup yola cıktık :))))))

haklısın canım.. ama inan artık bu ülkedeki herkes dini kullanıyor.. katılım bankalarının aldığı parada gizli faizden farklı bişey değil ki.. sen ev alacağında faiz çekmeyeyim diye katılım bankasına gidiyorsun o da senin yerine evi alıyor.. ama senin mütahitten 100.000tlye alacağın evi sana 120000e sana satıyor banka.. yani çaktırmadan faizini alıyor..

aman bana lcw deme.. eskiden çok severdim ama kalitesini çok bozdu her kiyafetin rengi gidiyor dikişi kayıyor hiç beğenmiyorum artık.. canım herkesin kendi tercihi ama bi akerin ya da pierre cardinin başındaki duruşuyla diğer eşarplar aynı olmuyo bana göre.. bak onlardan bi tane al tak eminim sen de tutkunu olacaksın.. iğne deliği bile olmuyor..ben de şimdi kotonun elbiselerine bakıyorum hem şık hem de fiyatalrı baya uygun.. çoğunun kolları kısa ama kışın ben onları badi ile giyerim diye düşünüyorum..evet artık moda adına insanlar giyiminden taviz verebiliyor..mesele tesettürlü olmak ya da olmamak değil..yani birini seçtiysen onun hakkını vereceksin.. mesela ben bazı açıkları görüyorum giyimleri beni rahatsız ediyor çok paspal.. ben açık olsam diyorum valla mini şort ve askılılardan şaşmazdım herhalde.. süper görünüyolr çünkü..

kızlar üzgnm paylasılmıcagını bilmiyordum dayanamayıp tartıldım cok mutlu olunca da szinle paylasıyım dedim
yok canım niye özürdilemene gerek yok.. kuralları daha yeni öğreniyorsun yenisin tabii

aç karnına:elmasirkeli karışım
kahvaltı: 1 tutam maydanoz,1 küçük domates,üçgen light peynir minik dilim karışık tahıl ekmeği

işte çok yazıkk ...birikmişin yoksa mecbur kalıyorsun

kızlar spora baslicam ama bir türlü totosumu kaldıramıyorum yaaa :26: kocacıgım da eliptik bisiklet siparişi vermiş bugün gelicek bir fikri olan ya da kullanan var mı aramızda? işe yarıyor mu acaba ?

beni de en çok cezbeden tarafı hiç bi yere sıçramadan kızartma yapıyor olması.. yoksa evi mahvedşyo kızartma yapmak..

canım zaten kaçamak gibi bi durumum yok da spor yapamayınca kendimi verememeiş gibi hissediyorum

işte çok yazıkk ...birikmişin yoksa mecbur kalıyorsun
valla ben katılım bankası felan hiç düşünmedim.uyuz oluyorum onlara. gittik şekerbanktan şektik kredimizi..güya çift maaşlıyız ama eşimin maaş anında krediye gidiyor..1.5 yılımız bitti.. kaldı 2.5 yıl.. Allahım herkese istediği güzel evi nasip etsin.. asgari ücretle çalışıp çaresi olmayan insanlara çok üzülüyorum..

AYŞE URL ÖNCELİKLE HOŞGELDİN ARAMIZA CANIM..

PEKİ BİZE BİRAZ BAHANELERİNDEN BAHSEDER MİSİN??HANİ KİLO VERMEME BAHANELERİNDEN???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…