- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #2.881
benim85kg dan bu kadar hızlı kg vermemi sağlayan eliptiktir bacaklarım inceltti ve sıkılaştırdı bende selülüt yok mesela ama doğumdan dolayı sadece üst bacağımın içtarafındaçatlak var neyse eliptik aynı zamanda kollkarı tüö bölgeyi çalıştırıyor ben genelde ayakta yolrulduğumda oturarak bazen ters palet çevirirdim çok memnundum sattım yürüme bantı almak için onuda almadım tekrar alcam daha profösyönelde bir eliptik kısaası tavsiye ederimkızlar spora baslicam ama bir türlü totosumu kaldıramıyorum yaaa :26: kocacıgım da eliptik bisiklet siparişi vermiş bugün gelicek bir fikri olan ya da kullanan var mı aramızda? işe yarıyor mu acaba ?
evet ya başında bekletmiyor atıyorsun patatesi yarımkaşık yağ süreyi ayarlıyorsun git başkaiş güç yap yandı derdi yok 1 kg kadar pişiriyor yeni çıkanlar var 2 kg pişiriyor napyım 2 kg patatesi müsafirim bile gelse en kötü 2 seferde pişiririm ki 1 kg patates herkeze yeterbeni de en çok cezbeden tarafı hiç bi yere sıçramadan kızartma yapıyor olması.. yoksa evi mahvedşyo kızartma yapmak..
canım zaten kaçamak gibi bi durumum yok da spor yapamayınca kendimi verememeiş gibi hissediyorum
CANIM BEN KULLANIYORUM..kızlar spora baslicam ama bir türlü totosumu kaldıramıyorum yaaa :26: kocacıgım da eliptik bisiklet siparişi vermiş bugün gelicek bir fikri olan ya da kullanan var mı aramızda? işe yarıyor mu acaba ?
aminnn cnm bakalım bizim ev bitsin bizde başlıcaz evödemeye ALLAH herkezin yardımcısıbbolsunvalla ben katılım bankası felan hiç düşünmedim.uyuz oluyorum onlara. gittik şekerbanktan şektik kredimizi..güya çift maaşlıyız ama eşimin maaş anında krediye gidiyor..1.5 yılımız bitti.. kaldı 2.5 yıl.. Allahım herkese istediği güzel evi nasip etsin.. asgari ücretle çalışıp çaresi olmayan insanlara çok üzülüyorum..
AYŞE URL ÖNCELİKLE HOŞGELDİN ARAMIZA CANIM..
PEKİ BİZE BİRAZ BAHANELERİNDEN BAHSEDER MİSİN??HANİ KİLO VERMEME BAHANELERİNDEN???
CANIM BEN KULLANIYORUM..
1. yapması kullanması zor bi alet.dizlerini ve bacaklarını çok zorluyor ama işleyen demir ışıldar hesabı eskiden namaz kılarken dizlerim hep kütürderdi şimdi çok elastikleşti dizlerim.
2. ben güzlük 20 dkdan fazla yapamıyorum güzüm kalmıyor, yağ yakımı 20. dakikalrdan sonra başladığı için zayıflamama etkisi olmadı benim.
3. vücudunun heryerini aynı anda çalıştırıyor.. ve en güzel etkisi acayip sıklaştırıyor..
4. ben kilo vermekten ziyade kalp için almıştım.. çünkü nabzımı 130lara kadar zorlayabiliyorum.. yani kardiyoegzersiz yapmış oluyorsun..
benim85kg dan bu kadar hızlı kg vermemi sağlayan eliptiktir bacaklarım inceltti ve sıkılaştırdı bende selülüt yok mesela ama doğumdan dolayı sadece üst bacağımın içtarafındaçatlak var neyse eliptik aynı zamanda kollkarı tüö bölgeyi çalıştırıyor ben genelde ayakta yolrulduğumda oturarak bazen ters palet çevirirdim çok memnundum sattım yürüme bantı almak için onuda almadım tekrar alcam daha profösyönelde bir eliptik kısaası tavsiye ederim
evet ya başında bekletmiyor atıyorsun patatesi yarımkaşık yağ süreyi ayarlıyorsun git başkaiş güç yap yandı derdi yok 1 kg kadar pişiriyor yeni çıkanlar var 2 kg pişiriyor napyım 2 kg patatesi müsafirim bile gelse en kötü 2 seferde pişiririm ki 1 kg patates herkeze yeter
CANIM BEN KULLANIYORUM..
1. yapması kullanması zor bi alet.dizlerini ve bacaklarını çok zorluyor ama işleyen demir ışıldar hesabı eskiden namaz kılarken dizlerim hep kütürderdi şimdi çok elastikleşti dizlerim.
2. ben güzlük 20 dkdan fazla yapamıyorum güzüm kalmıyor, yağ yakımı 20. dakikalrdan sonra başladığı için zayıflamama etkisi olmadı benim.
3. vücudunun heryerini aynı anda çalıştırıyor.. ve en güzel etkisi acayip sıklaştırıyor..
4. ben kilo vermekten ziyade kalp için almıştım.. çünkü nabzımı 130lara kadar zorlayabiliyorum.. yani kardiyoegzersiz yapmış oluyorsun..
koşu bandı hareket saglıyor ama tek yönlü ve bir süre sonra bileklerdeki kemiklerimizde zedelenmeye yol açıyormus, eliptikten bu kadar memnun lmana cok sevndm iyi ki almısız desene :)
canım benim istediğim de sıkılasmak ya, oramı buramı toplasın zaten saglıklı beslenmeyle beraber yaglar gidiyor.. ayrıca namaz kılarken bende kütürdüyorum ya yaslanıyor muyum ses geliyo kemiklerimden diyodum bakalım benim seslere de iyi gelicek mi eliptik :)
hoşheldin canım sen de aramıza..günaydın zayıflama yolunda benide aranıza alabilir misiniz ? :)
ALLAHALLAH...valla ben dayanamıyordum çok yoruyordu beni..aminnn cnm bakalım bizim ev bitsin bizde başlıcaz evödemeye ALLAH herkezin yardımcısıbbolsun
fdm sana birşey desem inanırmısın bu alette ben 1,30 sat yaptığım günler oldu. en az 30 dkyapardım ama genelde 45dk hergün
koşu bandı normal yürümek gibi değilmiş.. gelen bişeye tepki vererek yürüdüğünüz için ilerde sıkıntı veriyormuş ama sen eliptikten kesin memnun kalırsın.. sıklaşmak için bence hariha..koşu bandı hareket saglıyor ama tek yönlü ve bir süre sonra bileklerdeki kemiklerimizde zedelenmeye yol açıyormus, eliptikten bu kadar memnun lmana cok sevndm iyi ki almısız desene :)
canım benim istediğim de sıkılasmak ya, oramı buramı toplasın zaten saglıklı beslenmeyle beraber yaglar gidiyor.. ayrıca namaz kılarken bende kütürdüyorum ya yaslanıyor muyum ses geliyo kemiklerimden diyodum bakalım benim seslere de iyi gelicek mi eliptik :)
aminnn cnm bakalım bizim ev bitsin bizde başlıcaz evödemeye ALLAH herkezin yardımcısıbbolsun
fdm sana birşey desem inanırmısın bu alette ben 1,30 sat yaptığım günler oldu. en az 30 dkyapardım ama genelde 45dk hergün
hoşheldin canım sen de aramıza..
ALLAHALLAH...valla ben dayanamıyordum çok yoruyordu beni..
koşu bandı normal yürümek gibi değilmiş.. gelen bişeye tepki vererek yürüdüğünüz için ilerde sıkıntı veriyormuş ama sen eliptikten kesin memnun kalırsın.. sıklaşmak için bence hariha..
yahu sen sporcumuydun lısedeyken duygu :))))) maasallah spor konusunda cok dayanıklısın kuzum yaaaa
haklısın canım.. ama inan artık bu ülkedeki herkes dini kullanıyor.. katılım bankalarının aldığı parada gizli faizden farklı bişey değil ki.. sen ev alacağında faiz çekmeyeyim diye katılım bankasına gidiyorsun o da senin yerine evi alıyor.. ama senin mütahitten 100.000tlye alacağın evi sana 120000e sana satıyor banka.. yani çaktırmadan faizini alıyor..
aman bana lcw deme.. eskiden çok severdim ama kalitesini çok bozdu her kiyafetin rengi gidiyor dikişi kayıyor hiç beğenmiyorum artık.. canım herkesin kendi tercihi ama bi akerin ya da pierre cardinin başındaki duruşuyla diğer eşarplar aynı olmuyo bana göre.. bak onlardan bi tane al tak eminim sen de tutkunu olacaksın.. iğne deliği bile olmuyor..ben de şimdi kotonun elbiselerine bakıyorum hem şık hem de fiyatalrı baya uygun.. çoğunun kolları kısa ama kışın ben onları badi ile giyerim diye düşünüyorum..evet artık moda adına insanlar giyiminden taviz verebiliyor..mesele tesettürlü olmak ya da olmamak değil..yani birini seçtiysen onun hakkını vereceksin.. mesela ben bazı açıkları görüyorum giyimleri beni rahatsız ediyor çok paspal.. ben açık olsam diyorum valla mini şort ve askılılardan şaşmazdım herhalde.. süper görünüyolr çünkü..
valla tam olarak nasıl bi zarar bilmiyorum ama düşündüğünde mantıklı geliyor.. çünkü önüne bi bant geliyo ve sen buna tepki veriyorsun normal yürüme dedğil yani..bunu ben beden eğitimci arkadaşlardan duydumm..
stradaki yeni bi hayat yarışması vardı ya.. dikkat ettiysen orda da koşu bandından çok bisiklet kullanıyorlardı..
ah yaramabastın yanıyorum yanıyorum bedeneğitimi öğretmeni olmadığıma yanıyorum
ben okul takımndaydım kızlarda koşı lideri birincisi,19 mayıslarda turnuvalar olurdu birinciolurdumm ben çokhareketli biriyim cnm
gunaydin kizlar..ne guzel muhabetlerinize bayiliyorum ben pek katilamiyorum firsat bulamiyorum kiama hepsini tek tek okuyorum bugun uykusuzum hava cok kotu zaten canim hic birsey istemiyor eve gidip uyumak istiyorum
sabah
bir yumurta
bir dilim ekmek
ara
bir elma
2 k incir
ogle
ton balikli salata getirdim
yanina ayran
ara
yapamam o saatte eve giderim ama cantamda kuru meyvelerim var bir kac tane yerim
aksam
salata icine peynir eklerim
yanina yogurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?