Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

kızlar spora baslicam ama bir türlü totosumu kaldıramıyorum yaaa :26: kocacıgım da eliptik bisiklet siparişi vermiş bugün gelicek bir fikri olan ya da kullanan var mı aramızda? işe yarıyor mu acaba ?
benim85kg dan bu kadar hızlı kg vermemi sağlayan eliptiktir bacaklarım inceltti ve sıkılaştırdı bende selülüt yok mesela ama doğumdan dolayı sadece üst bacağımın içtarafındaçatlak var neyse eliptik aynı zamanda kollkarı tüö bölgeyi çalıştırıyor ben genelde ayakta yolrulduğumda oturarak bazen ters palet çevirirdim çok memnundum sattım yürüme bantı almak için onuda almadım tekrar alcam daha profösyönelde bir eliptik kısaası tavsiye ederim

evet ya başında bekletmiyor atıyorsun patatesi yarımkaşık yağ süreyi ayarlıyorsun git başkaiş güç yap yandı derdi yok 1 kg kadar pişiriyor yeni çıkanlar var 2 kg pişiriyor napyım 2 kg patatesi müsafirim bile gelse en kötü 2 seferde pişiririm ki 1 kg patates herkeze yeter

kızlar spora baslicam ama bir türlü totosumu kaldıramıyorum yaaa :26: kocacıgım da eliptik bisiklet siparişi vermiş bugün gelicek bir fikri olan ya da kullanan var mı aramızda? işe yarıyor mu acaba ?
CANIM BEN KULLANIYORUM..

1. yapması kullanması zor bi alet.dizlerini ve bacaklarını çok zorluyor ama işleyen demir ışıldar hesabı eskiden namaz kılarken dizlerim hep kütürderdi şimdi çok elastikleşti dizlerim.
2. ben güzlük 20 dkdan fazla yapamıyorum güzüm kalmıyor, yağ yakımı 20. dakikalrdan sonra başladığı için zayıflamama etkisi olmadı benim.
3. vücudunun heryerini aynı anda çalıştırıyor.. ve en güzel etkisi acayip sıklaştırıyor..
4. ben kilo vermekten ziyade kalp için almıştım.. çünkü nabzımı 130lara kadar zorlayabiliyorum.. yani kardiyoegzersiz yapmış oluyorsun..

aminnn cnm bakalım bizim ev bitsin bizde başlıcaz evödemeye ALLAH herkezin yardımcısıbbolsun

fdm sana birşey desem inanırmısın bu alette ben 1,30 sat yaptığım günler oldu. en az 30 dkyapardım ama genelde 45dk hergün

koşu bandı hareket saglıyor ama tek yönlü ve bir süre sonra bileklerdeki kemiklerimizde zedelenmeye yol açıyormus, eliptikten bu kadar memnun lmana cok sevndm iyi ki almısız desene :)

canım benim istediğim de sıkılasmak ya, oramı buramı toplasın zaten saglıklı beslenmeyle beraber yaglar gidiyor.. ayrıca namaz kılarken bende kütürdüyorum ya yaslanıyor muyum ses geliyo kemiklerimden diyodum bakalım benim seslere de iyi gelicek mi eliptik :)

evet çok memnundum tekrar alcam inşallahinşallah sende memnunolursun tek tavsiyem birden yüklenme önce 15 dk başlazamanla çoğalt ve kendni şartlandır yapmakiçin ben öyle alıştımki yapmadımmı vicdan azabı çekiyordum..inşallah faydasını görürsün

günaydın zayıflama yolunda benide aranıza alabilir misiniz ? :)
hoşheldin canım sen de aramıza..

ALLAHALLAH...valla ben dayanamıyordum çok yoruyordu beni..

koşu bandı normal yürümek gibi değilmiş.. gelen bişeye tepki vererek yürüdüğünüz için ilerde sıkıntı veriyormuş ama sen eliptikten kesin memnun kalırsın.. sıklaşmak için bence hariha..

yahu sen sporcumuydun lısedeyken duygu :))))) maasallah spor konusunda cok dayanıklısın kuzum yaaaa

nasıl bır zararmıs fdm ????? bende de kosu bandı var bılıyorsun ve satamazsam mecburen kısın onu kullanacagım yuruyus yapamacagım ıcın dısarda.

yahu sen sporcumuydun lısedeyken duygu :))))) maasallah spor konusunda cok dayanıklısın kuzum yaaaa

ah yaramabastın yanıyorum yanıyorum bedeneğitimi öğretmeni olmadığıma yanıyorum
ben okul takımndaydım kızlarda koşı lideri birincisi,19 mayıslarda turnuvalar olurdu birinciolurdumm ben çokhareketli biriyim cnm

valla tam olarak nasıl bi zarar bilmiyorum ama düşündüğünde mantıklı geliyor.. çünkü önüne bi bant geliyo ve sen buna tepki veriyorsun normal yürüme dedğil yani..bunu ben beden eğitimci arkadaşlardan duydumm..
stradaki yeni bi hayat yarışması vardı ya.. dikkat ettiysen orda da koşu bandından çok bisiklet kullanıyorlardı..

kızlar bu konular hakıkaten cok can sıkıcı. herkes dını kullanır oldu. hakkımızda hayırlısı olsun ne dıyeyım. ortulu olmadıgı halde ortunup o sırkete alınan bayanlar oluyor ıster banka olsun ıster sırket. namaz kılmayan adam patronlarının gozune gırerım dıye namaz kılıyor falan. ozelde olunca daha cok sey goruyorsunuz ve mıdenız kaldırmıyor. ben oruc tutmayı hep cok seven bırıydım aılemde tutmayan ınsanlar olsa bıle tutardım lısedeyken bıle. ama ınanın bu sene degıl de gecen yıl orucumu bıle zor tuttum. ınsanı dınınden ımanından sogutuyor resmen bazı ınsanları gordukce. sahte dındar ınsanları gormekten yapamıyordum ınanın ıbadetlerımı. ıcımden gelmıyordu.

ya canım ben bu yıl cok aldım normalde kendıme gore cok sey bulamıyordum orda ama bu yaz ılk kez bıraz buldum. ıyı cıktı benımkıler canım ya. bır de keten pantolon buldum sutlu kahve rengı. cok ısıme yaradı. memnun kaldım yanı. canım coton ve zara da cok guzel elbıseler pantolonlar ve ustler oluyor ama ben kendıme uygun bulamıyorum. benı kucuk butıklerım ve lcw hakkımdan gelıyor :)))) zayıflayınca ben de dız altı elbıuselerde alacagım cızme ıle gıyerım. yazın da uzun uzun tril tril etekler renk renk hevesım var. normalde yıllardır etek gıymedım pantolon kolay oluyor fabrıka ortamında olunca. bır de etek gıyınce bu kılo ıle kendımı tam yaslı hıssedıyorum. ama alacagım elbıse ve eteklerden.

ben kısa kollu cok sey alırım. yenı bırsey cıkmıs. kolluk dıye. sadece badının kolu gıbı. gecırıyorsun koluna. kısın da yazın da gıyebılyorsun kısa kollunun altına. yazın da kullandım kısın da kullanırım kısaların altına.

ben de senınle hem fıkırım. acıkmısın kardesım, sacın boyalı fonlu olsun . hafıf makyaj. kapalımısın ozaman boynun bacagın acık olmasın. herseyı kuralına uygun yapmak lazım bence.

esarp konusunda belkı de on yargımdan dolayıdır canım. o kokos hatunlar var ya cemaatlerden ya da sıyası cevreden. kıbırden ve luks hayattan uzak durmak gerekır ınanısını bır kenara bırakıp ama cok da dındar gorunup oyle bır aılede yetısıp ama moda adına o esarpları hatta daha pahalılarını takıyorlar. onlara benzeme hıssı olusur dıye de uzak durdum bence. esıtlıkten, esıt gucu savunan solcuların, ayagında nıke corap gıymesı gıbı, dındar ınsanların da yasam ve gıyım tarzı konusunda abartıya kacmasını hos karsılamıyorum ben. neyı savunuyorsan onu gostermelı ve yasatmalısın bence. benım bakıs acım bu.

bır de ya ben de renk hastalıgı var resmen. turban konusunu abartmıs durumdayım. canta ve ayakkabı konusunu da. oyuzden uyguna kacmakta yarar var dıye dusundum. mavının bıle kac tonu vardır ben de bılmıyorum yanı. oyuzden de o pahalı olanlardan kactım yalan degıl :)))))

evet haklısın fızık tedavı doktoru da kosu bandın da cok tempolu ve uzun yurume demıstı. yarım saatı gecırme demıstı. zemın sert zemın. daha dogrusu kosu bandında yururken ayagımızı sert vuruyoruz yere dedı. oyuzden yuklenme ayagına demıstı.

ben o yarısmayı ızleyemedım. star bozuk bızım aylardır. duygu da ızle demıstı hatta. fırsat buldum netten ızleyemedım

ıcımızde kalan uhdelere gırersek ooooo, benım de tek ıstegım edebıyat ogretmenı olmaktı. okulun gozbebegı kompozısyonların bırıncısı ben sıır yazan ben torenlerın konusmacısı ben. edebıyat asıgı ben. ben edebıyat ogretmenı olmak ıcın yandım tutustum. ama matematıgım berabt oldugu ıcın tm alanı secmek yerıne yabancı dıl sectım.

sen eskıden de boylemıssın yahu ben de sana yetısecegım dıye ugrasıyorum delı mıyım neyım :))))) sureyya ayhan dedıydım sana valla bosuna dememısım baksana :)))))

gunaydin kizlar..ne guzel muhabetlerinize bayiliyorum ben pek katilamiyorum firsat bulamiyorum ki ama hepsini tek tek okuyorum bugun uykusuzum hava cok kotu zaten canim hic birsey istemiyor eve gidip uyumak istiyorum

sabah
bir yumurta
bir dilim ekmek

ara
bir elma
2 k incir

ogle
ton balikli salata getirdim
yanina ayran

ara
yapamam o saatte eve giderim ama cantamda kuru meyvelerim var bir kac tane yerim

aksam
salata icine peynir eklerim
yanina yogurt

Bu sabah : 7:30

Ballı sırkelı lımonlu ılık su
Bir bardak yarım yaglı sut
ıkı dılım tam bugday ekmegından yagsız tost ( maydonoz, az lor peynırı az yarım yaglı beyaz peynır ve domates koydum ıcıne )

Ise gelırken ve ıse gelınce toplam 150O adım civarı oldu = 70 kalorıye yakın.

Ara : 500 ml su, yesıl cay ( kıraz sapı koydum ıcıne ), bolca maydonoz ve bır salatalık, bır kuru ıncır.

cımen sana da gunaydın. kahvaltın gozume az geldı. ayrıca ton balıklı salatanın yanında ayran ıcılıyor mu ? ben uzak dururum yogurt ve ayrandan, eger balık varsa. balık bozuksa ancak zehırler dıyorlar ama ben yıne de cekınıyorum.

ara ogun yapmayacaksın. aksam sebze yemegı ye bence. sulu bırseyler yemıs ol bugun yanı. ya da salata yıyeceksen de bır corba ıc muhakkak

Günaydın kızlar, yazdıklarınızı okumayı anca bitirdim. Yavaş yavaş aile gibi olduk sanki, kim nasıl, ne yapmış merak ediyorum valla:) Ben dün gece yarısına kadar çalıştım, projemi yaptım, sunumu hazırladım ama bilgisayar başındayım. Dün malum bir bulgur pilavı kaçamağım oldu ama geç saatlere kadar çalışmama rağmen acıkmadım, bu da çok hoşuma gitti. Ben de tartım sonucundan memnunum ama Duygu'nunki gibi fotoğraflık bir şey yok ortada. Bu arada Duygu, çok merak ettim ne kadar gittiğini, pzts öğreneceğiz artık.
Bu arada uzun zamandır giydiğimde sıktığı için ve düğmeleri kapanmadığı için giyemediğim gömleklerim vardı, sunum için denedim ve oldular, gayet te güzel oldular, çok keyifliyim yani:) Bir de ben pantolonun içine gömleğimi koyup, güzel bir kemer takmayı çok severim, uzun bir aradan sonra gömleğimi pantolonun içine koydum ve fazlalık görünmedi:) Sporla birlikte kilo verince bedende incelme oluyor:) Bu hafta işler çok yoğundu gerçekten ama haftaya izin aldım, evde yayılacağım, dinleneceğim, ev işleriyle uğraşacağım biraz. Bir sonraki hafta yine yoğun olacak çünkü, enerji depolamam lazım.
Sabah kahvaltıda, iki dilim tahıllı ekmek arasına Antep salçası ve Pınar beyaz light peynirden sürdüm ve onu yedim. Yanında da 1 tane salatalık ve ayılmam için zorunlu olan 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe. Bugün ara yapamadım, sunum anca bitti çünkü, birazdan da yemeğe çıkacağım.

günaydın kızlar nasılsınız ay geç kalktığım için muhabbetleri okuyorum katılamıyorum sabahkiii pek güzel sohpetlerimiz olmuşş:)

dünkü menümü yazayım
sabah
1 kb peynir
4 zeytın
tere dereotu
1 dilim çok tahıllı ekmek
domates
2 fincan çay

ara 1 elma

öğlen yok kahvaltıyı geç yaptım 12- 5.30 arası yemek yiyemedim:)

akşam: 1 tabak yoğurtlu çorba
1 tabak közlenmiş patlıcanlı salata
yarım bardak ayran
1 dilim tahıllı ekmek

ara. 1 armut 1 şeftali
2 bardak siyah çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…