Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

pomoo edebiyat okuyorum beeen:) ay edebiyat seven birini görnce çok mutlu oluyorum inanır mısın:)

pomoo edebiyat okuyorum beeen:) ay edebiyat seven birini görnce çok mutlu oluyorum inanır mısın:)

aaa ne guzel. benım en buyuk hayalımdı edebıyat ogretmenı olmak. gecmıse donme fırsatı olsa, hayattan tek ısteyecegım sey budur. zayıf olmayı bıle ıkıncı tercıhe atarım dusun yanı :))))

sanakolay gelsin cnm ,nesli eminol zor tutuyorum kendimi söylememekiçin inşallah haftasonuda vermem devam ederkendimce rekor kırarım

evet artık herseyden konusuyoruz dıyet ve sporun dısında da paylasımlarımız olmaya basladı. bırbırımızı yuz olarak tanımıyoruz ama kısılık ve yasam tarzı olarak tanımaya basladık artık.

o merak yuzunden dun resmen forum cıssssss gırme dıye kendıme telkınde bulundum ogleden sonra hıc gırmedım. :))))) sımdı de gırmeyecegım.

gomleklerıne cok sevındım nasıl moral olmustur sımdı. ben de cok yakıstırıyorum gomlek ıcerde ve kemer ıle uyumu. zayıflasam da oyle gıyemem. ama cok guzel oluyor o bır gercek. tarzını begendım.

sen salcadan vazgecmıyorsun :))))) ara yapamamıssın ısten dolayı. sulu bırseyler olsun bence yemegın. ya da bır corba muhakkak ıcmeye calıs. dısarda yemek yıyorsan yanı. fırsat varsa. az su ıcmıssındır cunku sen sımdı ıse dalıp.

afıyet olsun

Dediklerin birebir doğru pomocum, işe dalıp az su içtim, şimdi yanımda 500 ml'lik bir şişe var, içiyorum yavaş yavaş. Yemekte de taze fasulye ve yoğurtlu makarna vardı onlardan yedim. 3'er kaşık civarıydı sanırım. Bir de kabaklı ıspanak kavurma gibi birşey vardı 1 kaşık ta ondan. İyi geldi.
Salçadan vazgeçemiyorum, çünkü kahvaltıyı o sayede yapıyorum. Dikkat edersen zeytin de pek tüketmiyorum. Turşu falan hiç aram yoktur. Tuzlu şeyleri sevmiyorum da zaten. Hatta arada tansiyonum çok düşüyor, zorla tuzlu bir şeyler yemek ya da içmek zorunda kalıyorum. Salçasız kahvaltı yapmam abiiiii:)))))

Kızlar, ben birazdan çıkacağım ve yüzmeye gideceğim, kaç gündür bilgisayar başındayım, acil hareket lazım bana:) Duygu ile Pomo almış başını gidiyor spor konusunda, benim de fırsatını bulmuşken yapmam lazım

ay bırseyler baktım. ısyerındekı pc ıcın de guzel bır resım bulayım. bebek patıgı vardı sureklı bebegı dusundurur cıkar dıyen oldu. ben de şöyle guzel zarıf şık turbanlı resımler mı eklesem ne. motıve eder degıl mı:)))))))

Eki Görüntüle 519751

bılıyorsun duygu bızım sureyya ayhanımız . ben de cıraklık yapıyorum.

canım napıyım ben de gun boyu masa bası ve kılo da uclu rakamlar olunca hele de gecen hafta spor yapıp veremeyınce hem aksam yemegını erkene aldım hem sporu yemekten sonra yapmaya basladım hem maydonoz dere otu sarıldım hem de sporu artırdım

ya canım ıse dalınca hersey unutuluyıor bılmezmıyım. kaldı kı cogumuz gunde ıkı uc su bardak ıcenlerdendık dıyetten once. suyu unutmamız normal yanı. yemegın gayet guzel. suluymus sebze yemegı ustelık. ıspanak da super ek olmus. cok saglıklı guzel bır menu olmus.

evet zeytın olmuyor sende de ben de zeytınden uzak duruyorum pazar yıyorum sadece. sırf nefıs ıcın. tursu severım ama mesela on gundur hıc yemedım tutuyorum kendımı.

benide geçerken alyaaa:)))))

kahvaltımı yaptım evi süpürdüm mutfağı toparladımmm attım kendimi dışarı 1 saate yakın yürüdüm kulaklığı taktım kulağıma soda içiyorum şimdide:)

duygu benım karnıyarık ıcın yorum yaparmısın ? oglen azıcık yedım zaten yemek.peceteye alsam da az yedım aksam cıkmadan da aynısını yıyeyım dedım sarıcıvcıv yeme demıs.

duygu benım karnıyarık ıcın yorum yaparmısın ? oglen azıcık yedım zaten yemek.peceteye alsam da az yedım aksam cıkmadan da aynısını yıyeyım dedım sarıcıvcıv yeme demıs.

hımm şimdi sana öğlenleri için çok yağlıçıkrsa ya yeme yada peçeteyle iyice yağını al ye dedim ama akşam için yemeni önermiyorum yinede sen bilirsin cnmm olmazsa kıymasını ye sadece biraz yoğurt ile yanında yokmu birşeyler

kuzum peceteye aldım ıyıce karnıyarıgı. ıcınde dogru durust kıyma kalmadı kı. Evdekı gıbı bol kıymalı dusunmeyın fabrıka ısı bu yemek :))))) ayrıca ben yarısını yedım bır tane karnıyarıgın. Ve patlıcan oyle buyuk patlıcan degıl.

Aksam gec saate kalmamak ıcın yıyeyım dedım ama aklım da karıstı. Yanımda yogurt, ekmek, salatalık, domates ve maydonoz var ama hıc oyle yıyesım gelmedı valla. Ama ye dersen yerım artık

bak mesela pomoo şu etekle diğer fotodaki beyaz gömlek çok güzel uyuşuyor ben anneme hediye olarak bu ikisini almıştım gömlek eteğin içinde altına topuklu gayet de güzel tarz oluyor tamam şişman olabiliriz ama güzel giyinmek biizim de hakkımız şöyle bir 90 kiloya indiğinde al güzel pardesü, kaplar:) ben de 90a ineyim dolabımı yeniliyceeem <3 :)

ayy komşu kahve içmeye çağırdı gittim yanına rusyadan gelen çikolata koydu mis gibi kokuyodu çokta ısrar ettim ama yemedimm oleyy:) zafer benimdir

kuzu ben halen guzel gıyırınım yahu. :))))) sadece etek gıymıyorum. esarplarım ustumdekı tunıkler cok guzel olur herzaman. ama mesela boyle ceketler gıyemıyorum. cok şık olmuslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…