- Konu Sahibi haha de gec
-
- #2.901
içtiğin kola emin ol yarım ekmek kadar zarar mermiştir sana.. nedense benim diyette iken en korktuğum şey koladır.. içindeki şeker miktarı ve asitli olması beni korkutuyor..
ıcımızde kalan uhdelere gırersek ooooo, benım de tek ıstegım edebıyat ogretmenı olmaktı. okulun gozbebegı kompozısyonların bırıncısı ben sıır yazan ben torenlerın konusmacısı ben. edebıyat asıgı ben. ben edebıyat ogretmenı olmak ıcın yandım tutustum. ama matematıgım berabt oldugu ıcın tm alanı secmek yerıne yabancı dıl sectım.
sen eskıden de boylemıssın yahu ben de sana yetısecegım dıye ugrasıyorum delı mıyım neyım :))))) sureyya ayhan dedıydım sana valla bosuna dememısım baksana :)))))
pomoo edebiyat okuyorum beeen:) ay edebiyat seven birini görnce çok mutlu oluyorum inanır mısın:)
Günaydın kızlar, yazdıklarınızı okumayı anca bitirdim. Yavaş yavaş aile gibi olduk sanki, kim nasıl, ne yapmış merak ediyorum valla:) Ben dün gece yarısına kadar çalıştım, projemi yaptım, sunumu hazırladım ama bilgisayar başındayım. Dün malum bir bulgur pilavı kaçamağım oldu ama geç saatlere kadar çalışmama rağmen acıkmadım, bu da çok hoşuma gitti. Ben de tartım sonucundan memnunum ama Duygu'nunki gibi fotoğraflık bir şey yok ortada. Bu arada Duygu, çok merak ettim ne kadar gittiğini, pzts öğreneceğiz artık.
Bu arada uzun zamandır giydiğimde sıktığı için ve düğmeleri kapanmadığı için giyemediğim gömleklerim vardı, sunum için denedim ve oldular, gayet te güzel oldular, çok keyifliyim yani:) Bir de ben pantolonun içine gömleğimi koyup, güzel bir kemer takmayı çok severim, uzun bir aradan sonra gömleğimi pantolonun içine koydum ve fazlalık görünmedi:) Sporla birlikte kilo verince bedende incelme oluyor:) Bu hafta işler çok yoğundu gerçekten ama haftaya izin aldım, evde yayılacağım, dinleneceğim, ev işleriyle uğraşacağım biraz. Bir sonraki hafta yine yoğun olacak çünkü, enerji depolamam lazım.
Sabah kahvaltıda, iki dilim tahıllı ekmek arasına Antep salçası ve Pınar beyaz light peynirden sürdüm ve onu yedim. Yanında da 1 tane salatalık ve ayılmam için zorunlu olan 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe. Bugün ara yapamadım, sunum anca bitti çünkü, birazdan da yemeğe çıkacağım.
aaa ne guzel. benım en buyuk hayalımdı edebıyat ogretmenı olmak. gecmıse donme fırsatı olsa, hayattan tek ısteyecegım sey budur. zayıf olmayı bıle ıkıncı tercıhe atarım dusun yanı :))))
Günaydın kızlar, yazdıklarınızı okumayı anca bitirdim. Yavaş yavaş aile gibi olduk sanki, kim nasıl, ne yapmış merak ediyorum valla:) Ben dün gece yarısına kadar çalıştım, projemi yaptım, sunumu hazırladım ama bilgisayar başındayım. Dün malum bir bulgur pilavı kaçamağım oldu ama geç saatlere kadar çalışmama rağmen acıkmadım, bu da çok hoşuma gitti. Ben de tartım sonucundan memnunum ama Duygu'nunki gibi fotoğraflık bir şey yok ortada. Bu arada Duygu, çok merak ettim ne kadar gittiğini, pzts öğreneceğiz artık.
Bu arada uzun zamandır giydiğimde sıktığı için ve düğmeleri kapanmadığı için giyemediğim gömleklerim vardı, sunum için denedim ve oldular, gayet te güzel oldular, çok keyifliyim yani:) Bir de ben pantolonun içine gömleğimi koyup, güzel bir kemer takmayı çok severim, uzun bir aradan sonra gömleğimi pantolonun içine koydum ve fazlalık görünmedi:) Sporla birlikte kilo verince bedende incelme oluyor:) Bu hafta işler çok yoğundu gerçekten ama haftaya izin aldım, evde yayılacağım, dinleneceğim, ev işleriyle uğraşacağım biraz. Bir sonraki hafta yine yoğun olacak çünkü, enerji depolamam lazım.
Sabah kahvaltıda, iki dilim tahıllı ekmek arasına Antep salçası ve Pınar beyaz light peynirden sürdüm ve onu yedim. Yanında da 1 tane salatalık ve ayılmam için zorunlu olan 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe. Bugün ara yapamadım, sunum anca bitti çünkü, birazdan da yemeğe çıkacağım.
evet artık herseyden konusuyoruz dıyet ve sporun dısında da paylasımlarımız olmaya basladı. bırbırımızı yuz olarak tanımıyoruz ama kısılık ve yasam tarzı olarak tanımaya basladık artık.
o merak yuzunden dun resmen forum cıssssss gırme dıye kendıme telkınde bulundum ogleden sonra hıc gırmedım. :))))) sımdı de gırmeyecegım.
gomleklerıne cok sevındım nasıl moral olmustur sımdı. ben de cok yakıstırıyorum gomlek ıcerde ve kemer ıle uyumu. zayıflasam da oyle gıyemem. ama cok guzel oluyor o bır gercek. tarzını begendım.
sen salcadan vazgecmıyorsun :))))) ara yapamamıssın ısten dolayı. sulu bırseyler olsun bence yemegın. ya da bır corba muhakkak ıcmeye calıs. dısarda yemek yıyorsan yanı. fırsat varsa. az su ıcmıssındır cunku sen sımdı ıse dalıp.
afıyet olsun
ay bırseyler baktım. ısyerındekı pc ıcın de guzel bır resım bulayım. bebek patıgı vardı sureklı bebegı dusundurur cıkar dıyen oldu. ben de şöyle guzel zarıf şık turbanlı resımler mı eklesem ne. motıve eder degıl mı:)))))))
Eki Görüntüle 519749 Eki Görüntüle 519750 Eki Görüntüle 519751
Kızlar, ben birazdan çıkacağım ve yüzmeye gideceğim, kaç gündür bilgisayar başındayım, acil hareket lazım bana:) Duygu ile Pomo almış başını gidiyor spor konusunda, benim de fırsatını bulmuşken yapmam lazım
Dediklerin birebir doğru pomocum, işe dalıp az su içtim, şimdi yanımda 500 ml'lik bir şişe var, içiyorum yavaş yavaş. Yemekte de taze fasulye ve yoğurtlu makarna vardı onlardan yedim. 3'er kaşık civarıydı sanırım. Bir de kabaklı ıspanak kavurma gibi birşey vardı 1 kaşık ta ondan. İyi geldi.
Salçadan vazgeçemiyorum, çünkü kahvaltıyı o sayede yapıyorum. Dikkat edersen zeytin de pek tüketmiyorum. Turşu falan hiç aram yoktur. Tuzlu şeyleri sevmiyorum da zaten. Hatta arada tansiyonum çok düşüyor, zorla tuzlu bir şeyler yemek ya da içmek zorunda kalıyorum. Salçasız kahvaltı yapmam abiiiii:)))))
Kızlar, ben birazdan çıkacağım ve yüzmeye gideceğim, kaç gündür bilgisayar başındayım, acil hareket lazım bana:) Duygu ile Pomo almış başını gidiyor spor konusunda, benim de fırsatını bulmuşken yapmam lazım
duygu benım karnıyarık ıcın yorum yaparmısın ? oglen azıcık yedım zaten yemek.peceteye alsam da az yedım aksam cıkmadan da aynısını yıyeyım dedım sarıcıvcıv yeme demıs.
hımm şimdi sana öğlenleri için çok yağlıçıkrsa ya yeme yada peçeteyle iyice yağını al ye dedim ama akşam için yemeni önermiyorum yinede sen bilirsin cnmm olmazsa kıymasını ye sadece biraz yoğurt ile yanında yokmu birşeyler
ay bırseyler baktım. ısyerındekı pc ıcın de guzel bır resım bulayım. bebek patıgı vardı sureklı bebegı dusundurur cıkar dıyen oldu. ben de şöyle guzel zarıf şık turbanlı resımler mı eklesem ne. motıve eder degıl mı:)))))))
Eki Görüntüle 519749 Eki Görüntüle 519750 Eki Görüntüle 519751
Eki Görüntüle 519898 Eki Görüntüle 519899
bak mesela pomoo şu etekle diğer fotodaki beyaz gömlek çok güzel uyuşuyor ben anneme hediye olarak bu ikisini almıştım gömlek eteğin içinde altına topuklu gayet de güzel tarz oluyor tamam şişman olabiliriz ama güzel giyinmek biizim de hakkımız şöyle bir 90 kiloya indiğinde al güzel pardesü, kaplar:) ben de 90a ineyim dolabımı yeniliyceeem <3 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?