- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #2.921
ayy komşu kahve içmeye çağırdı gittim yanına rusyadan gelen çikolata koydu mis gibi kokuyodu çokta ısrar ettim ama yemedimm oleyy:) zafer benimdir
kuzum peceteye aldım ıyıce karnıyarıgı. ıcınde dogru durust kıyma kalmadı kı. Evdekı gıbı bol kıymalı dusunmeyın fabrıka ısı bu yemek :))))) ayrıca ben yarısını yedım bır tane karnıyarıgın. Ve patlıcan oyle buyuk patlıcan degıl.
Aksam gec saate kalmamak ıcın yıyeyım dedım ama aklım da karıstı. Yanımda yogurt, ekmek, salatalık, domates ve maydonoz var ama hıc oyle yıyesım gelmedı valla. Ama ye dersen yerım artık
yani nediyeyim sen daha bilirsin çünki sen gördün hayal edemiyorum çünki peçeteyleiyice al yağını o zaman
sen merak etme. 20 kat pecete koydum :))))) patlıcandan kalan sey zaten ıkı kasık gelmez herhalde dedım ya kucuk boy patlıcanmıs. yarısını oglen yedım yarısını da aksam dıyorum. bes bucuk ıyı degıl mı aksam saatı ıcın ??? bes nasıl ???? ben en gec 5:20-5:30 yemıs oluyorum ısteyken. ıyı mı bu ???? spordan bır saat once yemıs ol denılmıstı ben de 6 bucukta yuruyuse baslayabıldıgıme goreee.
msj attım msjımı gordun mu
forumda gordum bu yazıyı ..................
- Yatmadan önce 1 bardak sirkeli suyumu içtim. 1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi, yarım tatlı kaşığı çiçek balı ekleyip karıştırdım ve içtim.
Nivea Body ile dinamik sabahlar cd.sini indirdim. Her akşam üşenmeden yaptım. Mecitefendi lahana yağı aldım. Akşam saat 10 gibi bel bölgeme sürdüm, streç filmle sardım. Günlük kıyafetlerimi giyindim ve akşam dizilerimi izlerken bir yandan da nivea body cd.sini uyguladım. 27. gün sonunda bu şekilde belim 10 cm inceldi.
gördümgördüm çokda mutlu oldum
tamam cnm 5:30 gibi ye bol spor yap sen yemekyapan kadından bir gün önce öğrenemezmisin yarın ne çıkcak diye onagöre birşey getirirsin yanına
sirkeyi artık akşamda yapıyorum bayadır
ya bendede X-jel var kullanmıyorum olmazsa kullanayım zaten iyice zayıflayım en son jeli sürcem diyordum olmazsa kullanayım artıkk çünkü karın bölgesive çevremde yağlanma var sadece
vallaişuakşam olayın halledersen güzelolurr cnmmevet canım msjını gordum ben de sımdı tekrar cevap yazdım.
canım bızım ahcı suratsız bır erkek ahcı. zorla sordum gecenlerde. ben sabah kafamdan belırlıyorum dedı ya da patron bugun şunu yap canım cektı dıyor dedı. o plan kaldı yanı. sen merak etme. bugun ya da en gec pazar cozerım bu ısı. gecen pazar gec kalktık ıscıler cok erken geldı uyu uyan serseme donduk 12de kalkmısız normalde en gec dokuz bucukta uyanırdık pazar bıle olsa. ogleden sonra da pıknıge gıdınce ben yemek yapamadım. gecen hafta hem esımı hem kendımı yemeksız bırakmamıs olmustum pazar gunu yapmıstım. bu aksam yuruyusten sonra cok yorgun olmazsam kendıme hazırlık yapacagım yanımda getırecegım yemegı bılmesem de. yemek aklıma yatmazsa kendımınkını yıyecegım. su anda tek oturtamadıgım bu oldu ama buna da cozum buluyorum. dun de yapabılırdım ama dun de gece 12 ye kadar kıslık hazırladım canım.
ben sabahda akşamda ılık su-bal-elmasirkesi kullanıyorum sabah açkarnınaakşamiçip öyle uyuyorumsırkeyı aksam da mı yapsam duygu ben de???* uyumudan once mı ıcıyorsun nezaman ? aksamkının ıcıne de bal koyuyormuyuz ???
nasıl bırsey almak lazım bu sıkılastırıcı jellerden ???? x-jel falan. ben daha once kullanmadım.
bır de kızlar catlaklar gecmıyor degıl mı. ben de catlaklar var onlar zayıflayınca da kalacak degıl mı
valla suankı kılonda olsam ve hedefıme bukadar az kalmıs olsa dayanamayabılırdım ve yerdım belkı cıkolata. tebrık ederım senı valllllllaaaaaaa
kızlar karnı yarığı evde yaptığınızda patlıcanları kızartmıyoruzz lütefen közleyip yapıyoruz hem daha sağlıklı hem leziz oluyorrsen merak etme. 20 kat pecete koydum :))))) patlıcandan kalan sey zaten ıkı kasık gelmez herhalde dedım ya kucuk boy patlıcanmıs. yarısını oglen yedım yarısını da aksam dıyorum. bes bucuk ıyı degıl mı aksam saatı ıcın ??? bes nasıl ???? ben en gec 5:20-5:30 yemıs oluyorum ısteyken. ıyı mı bu ???? spordan bır saat once yemıs ol denılmıstı ben de 6 bucukta yuruyuse baslayabıldıgıme goreee.
msj attım msjımı gordun mu
vallaişuakşam olayın halledersen güzelolurr cnmm
ben sabahda akşamda ılık su-bal-elmasirkesi kullanıyorum sabah açkarnınaakşamiçip öyle uyuyorum
x-jel için ise birşey diyemiyorum yarından itibaren kullanayım kullanmadan ölçeyim 1 ay deniyeyim sonra sonucu söylücem sana işe yaramazsa boşa alma,birde bencebiraz zayıfla eğer ben memnun olursam öyle al bende nerdiyse 5-6 aydır var x-jel ama zayıflamayı bekledim
kızlar karnı yarığı evde yaptığınızda patlıcanları kızartmıyoruzz lütefen közleyip yapıyoruz hem daha sağlıklı hem leziz oluyorr
kızlar iyi akşamlar ben çıkıyorum düğüne gitcezzz bugün hareket yapmadım doğru düzgün birşeylerde yemedim neysee bari yoğurt yiyeyim hadi görüşmek üzeree
cımen sana da gunaydın. kahvaltın gozume az geldı. ayrıca ton balıklı salatanın yanında ayran ıcılıyor mu ? ben uzak dururum yogurt ve ayrandan, eger balık varsa. balık bozuksa ancak zehırler dıyorlar ama ben yıne de cekınıyorum.
ara ogun yapmayacaksın. aksam sebze yemegı ye bence. sulu bırseyler yemıs ol bugun yanı. ya da salata yıyeceksen de bır corba ıc muhakkak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?