Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

ayy komşu kahve içmeye çağırdı gittim yanına rusyadan gelen çikolata koydu mis gibi kokuyodu çokta ısrar ettim ama yemedimm oleyy:) zafer benimdir

valla suankı kılonda olsam ve hedefıme bukadar az kalmıs olsa dayanamayabılırdım ve yerdım belkı cıkolata. tebrık ederım senı valllllllaaaaaaa

yani nediyeyim sen daha bilirsin çünki sen gördün hayal edemiyorum çünki peçeteyleiyice al yağını o zaman

yani nediyeyim sen daha bilirsin çünki sen gördün hayal edemiyorum çünki peçeteyleiyice al yağını o zaman

sen merak etme. 20 kat pecete koydum :))))) patlıcandan kalan sey zaten ıkı kasık gelmez herhalde dedım ya kucuk boy patlıcanmıs. yarısını oglen yedım yarısını da aksam dıyorum. bes bucuk ıyı degıl mı aksam saatı ıcın ??? bes nasıl ???? ben en gec 5:20-5:30 yemıs oluyorum ısteyken. ıyı mı bu ???? spordan bır saat once yemıs ol denılmıstı ben de 6 bucukta yuruyuse baslayabıldıgıme goreee.

msj attım msjımı gordun mu

forumda gordum bu yazıyı ..................

- Yatmadan önce 1 bardak sirkeli suyumu içtim. 1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi, yarım tatlı kaşığı çiçek balı ekleyip karıştırdım ve içtim.
Nivea Body ile dinamik sabahlar cd.sini indirdim. Her akşam üşenmeden yaptım. Mecitefendi lahana yağı aldım. Akşam saat 10 gibi bel bölgeme sürdüm, streç filmle sardım. Günlük kıyafetlerimi giyindim ve akşam dizilerimi izlerken bir yandan da nivea body cd.sini uyguladım. 27. gün sonunda bu şekilde belim 10 cm inceldi.

asla idrarının renginin koyu olmasına izin verme..koyu olursa (diyet döneminde)verdin kilo yağdan değil kastan kaybediyorsun demektir..

heee bir de bak ne dicem sana mesla spor yaptın ya da yürüyüş koşu vs..başlamadan önce bir tartıl bir de bitince tartıl..eğer bitince daha fazla çıkıyorsa 100 200 gr gbi ozamnda ödem vr demktir..hemen yeşil çay içç..terledimiz zmn yağ yakılıyor diye bir şey yok..vücut ısınıyor.ısındığı zmn kilo verimi artıyor ama terlemek vücttaki su tuz ve minellerin dışrı çıkması demek..bol bol su ve maden suyu soda kullnalımki vücut hem ödem yapmasın hemde eksik kalmasınn

gördümgördüm çokda mutlu oldum
tamam cnm 5:30 gibi ye bol spor yap sen yemekyapan kadından bir gün önce öğrenemezmisin yarın ne çıkcak diye onagöre birşey getirirsin yanına

sirkeyi artık akşamda yapıyorum bayadır
ya bendede X-jel var kullanmıyorum olmazsa kullanayım zaten iyice zayıflayım en son jeli sürcem diyordum olmazsa kullanayım artıkk çünkü karın bölgesive çevremde yağlanma var sadece

gördümgördüm çokda mutlu oldum
tamam cnm 5:30 gibi ye bol spor yap sen yemekyapan kadından bir gün önce öğrenemezmisin yarın ne çıkcak diye onagöre birşey getirirsin yanına

evet canım msjını gordum ben de sımdı tekrar cevap yazdım.

canım bızım ahcı suratsız bır erkek ahcı. zorla sordum gecenlerde. ben sabah kafamdan belırlıyorum dedı ya da patron bugun şunu yap canım cektı dıyor dedı. o plan kaldı yanı. sen merak etme. bugun ya da en gec pazar cozerım bu ısı. gecen pazar gec kalktık ıscıler cok erken geldı uyu uyan serseme donduk 12de kalkmısız normalde en gec dokuz bucukta uyanırdık pazar bıle olsa. ogleden sonra da pıknıge gıdınce ben yemek yapamadım. gecen hafta hem esımı hem kendımı yemeksız bırakmamıs olmustum pazar gunu yapmıstım. bu aksam yuruyusten sonra cok yorgun olmazsam kendıme hazırlık yapacagım yanımda getırecegım yemegı bılmesem de. yemek aklıma yatmazsa kendımınkını yıyecegım. su anda tek oturtamadıgım bu oldu ama buna da cozum buluyorum. dun de yapabılırdım ama dun de gece 12 ye kadar kıslık hazırladım canım.

sırkeyı aksam da mı yapsam duygu ben de???* uyumudan once mı ıcıyorsun nezaman ? aksamkının ıcıne de bal koyuyormuyuz ???

nasıl bırsey almak lazım bu sıkılastırıcı jellerden ???? x-jel falan. ben daha once kullanmadım.

bır de kızlar catlaklar gecmıyor degıl mı. ben de catlaklar var onlar zayıflayınca da kalacak degıl mı

vallaişuakşam olayın halledersen güzelolurr cnmm

ben sabahda akşamda ılık su-bal-elmasirkesi kullanıyorum sabah açkarnınaakşamiçip öyle uyuyorum

x-jel için ise birşey diyemiyorum yarından itibaren kullanayım kullanmadan ölçeyim 1 ay deniyeyim sonra sonucu söylücem sana işe yaramazsa boşa alma,birde bencebiraz zayıfla eğer ben memnun olursam öyle al bende nerdiyse 5-6 aydır var x-jel ama zayıflamayı bekledim

valla suankı kılonda olsam ve hedefıme bukadar az kalmıs olsa dayanamayabılırdım ve yerdım belkı cıkolata. tebrık ederım senı valllllllaaaaaaa

şimdi cnm ben böyle yemeyi yaşam biçimi haline getirecem sırf zayıflamak için değil dur demeyi bilecem kendime hepimiz yapalım bunu bundan bişey olmaz şundan bişey olmaz diye alacaz geri verdiğimiz kiloları hayırrrr tekrar bu sıkıya giremem bir yazıda okudum 1 çikolata yiyeceğine 6 tane baklava ye daha iyi bunuda duydumya asla yemem artıkk

kızlar karnı yarığı evde yaptığınızda patlıcanları kızartmıyoruzz lütefen közleyip yapıyoruz hem daha sağlıklı hem leziz oluyorr

kızlar iyi akşamlar ben çıkıyorum düğüne gitcezzz bugün hareket yapmadım doğru düzgün birşeylerde yemedim neysee bari yoğurt yiyeyim hadi görüşmek üzeree

zaten güzel gyiniyosundur ama çok daha güzellerini hakediyoruz pomooo:)
ya ben tartıldım kilo almışım biraz saldım ya hemen almışım aferin bana.. cmt pazar sıkı tutayımda 114ü sabitleyimmm

öğlen kepek unuyla yapılan pizzaadan 2 dilim yedim akşama da allah kerim :)

evet guzel olacak ama bu hafta sadece bır gun yedı bucukta yedım her gun bes bucuk gıbı ıste yedım canım. yanı bu hafta gayet ıyı. haftaya daha ıyı oturacak.

suyu ben de sabah ac karnına ıcıyorum aksam da ıcıp yatayım senın gıbı ozaman.

yok canım ben kullanmam sımdı. sankı nekadar kılo verdım de sıkılasma derdıne dusuneyım :)))))

kızlar karnı yarığı evde yaptığınızda patlıcanları kızartmıyoruzz lütefen közleyip yapıyoruz hem daha sağlıklı hem leziz oluyorr

yahu kuzum ben ısteyım. oyuzden yedım. yoksa ben belkı de bır yıldır karnıyarık yapmadım evde. :))))))))

kozleyıp nasıl yapıyoruz anlat bakalım. esıme ve kendıme yapabılırım. daha once duymadım

Ara : 500 ml su, yesıl cay ( kıraz sapı koydum ıcıne ), bolca maydonoz ve bır salatalık, bır kuru ıncır.

Ogleden once 500 ml su tekrar.

Oglen: yagını ıyıce aldıgım karnıyarık. Kucuk boydu ama yıne de yarısını yıyebıldım. 2 kasık da pılav yedım. Bır kasık domates-salatalık salata. Bır cay bardagı kadar cacık. Bır tutam maydonoz, bır salatalık.
Ara : 5 badem, 500 ml su, bır hayıt tohumu cay, 10 leblebı, ıkı kayısı, ıkı cevız.
Aksamdan once 500 ml bır su daha.
Aksam: 17:30 oglenkı yemekten ayırdım ve yarım karnıyarık ve ıkı kasık pılav yemıs oldum bır kasık domates salatalıktan salata. 3 kasık yogurt. Bır salatalık. Bır tutam maydonoz.
Is cıkısı en az bır saat yururum belkı gaza gelırsem yıne ıkı saat yuruyup on bın adımlara ulasırım belkı. bakalım
Gece sadece ballı sırkelı su ıcerım ve geceyı kapatırım.

kızlar iyi akşamlar ben çıkıyorum düğüne gitcezzz bugün hareket yapmadım doğru düzgün birşeylerde yemedim neysee bari yoğurt yiyeyim hadi görüşmek üzeree

ıyı eglenceler canım.

kızlar hepınıze hafıf bır aksam yemegı ve guzel bır aksam gecırmenızı dılıyorum. yarın gorusuruz

Kızlar tam 1 saat yüzdüm, üstüne de 30-40 dakika market alışverişi yaptım, şimdi evdeyim, eşim et yapıyor, akşam yemeğinde et var yani, yine yağsız dana eti, tavada azıcık zeytinyağı ile ızgara gibi. Sanırım yanına salata da yapıyor. Benim canım çoookkk patates istedi, kaç gündür yemedim, buzlukta elma dilim patates vardı, fırına attım, etin yanında yiyeceğim. Yüzmek çok iyi geliyor kızlar yaaa, yalnız tüm kaslarımı yorgun hissediyorum resmen. Allahtan yemeği eşim yapıyor:) O bugün işe gitmedi, şehir dışından gece geldiği için, bugün evdeydi. İyi oldu yani benim için:)

pomocum onerilerin icin tesekkur ederim benim icin sorun olmuyor balikla yogurt yanyana yerim yani valla ara ogun olarak bir avuc beyaz leblebi yedim..eve gelincede uyudum kalktim temizlik yaptim nasil olsa hafta sonu evdeyim rahat oturayim diye sonra leslie 3 mil yaptim salata yiyecem dedim onuda yemedim cunku acikmadim kucuk kase yogurt yedim bakalim uyuyasiya ne olacak durumum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…