- Konu Sahibi haha de gec
-
- #2.961
neslicim senin mesleğin ne? arkadaki kitaplar dikkatimi çekti de:) ayrıca burda fiziğin gayet güzelmişşş
cesmi seni tebrik ederim.. cidden çok çok iyi gidiyorsun.. inş tartı bu hafta sana güzel şeyler sölicek
umarım olursun canım..iyi o kilodayken çok cılız durmuyorsun dediğin gibi atletik bi yapın var..
herkese günaydın kızlar.. çok erken bi açılıi yaptım.. şimdi annemlere gidiyorum.. annemin işleri var ona yadrdım edicem..benim için çok hareketli ve yorucu bi gün olacak..herhalde akşam da giremem..dünden sonra aklım başıma geldi.. size söz asla kaçamak yapmıcam..bu sabah itibari ile ipleri iyice sıkıcam.. bu hafta artı çıksam bile haftaya kend,imi toparlamış olurum..bencede katılıyorum sana sen takım liderisin lütfen bu hafta koptun biraz rejimden sen topla artıkk aaaaaaaa
nesli resim mi ekledin canım neden ben göremiyorummmmm
Kızlar tam 1 saat yüzdüm, üstüne de 30-40 dakika market alışverişi yaptım, şimdi evdeyim, eşim et yapıyor, akşam yemeğinde et var yani, yine yağsız dana eti, tavada azıcık zeytinyağı ile ızgara gibi. Sanırım yanına salata da yapıyor. Benim canım çoookkk patates istedi, kaç gündür yemedim, buzlukta elma dilim patates vardı, fırına attım, etin yanında yiyeceğim. Yüzmek çok iyi geliyor kızlar yaaa, yalnız tüm kaslarımı yorgun hissediyorum resmen. Allahtan yemeği eşim yapıyor:) O bugün işe gitmedi, şehir dışından gece geldiği için, bugün evdeydi. İyi oldu yani benim için:)
Kızlar, eski bir fotoğrafımı buldum, yüzümü karaladım, ekleyebilirsem ekleyeceğim, burada 58kg civarındaydım. Tekrar böyle olmak istiyorum ben
ya cok ımrenıyorum ya hem yuzme olayına hem ınanılmaz kalorı harcamıs olmana. kızlar yuzme ogrenılır mı bır yastan sonra. nekadar temız ya da kullanıslı bılmıyorum ama kapalı yuzme salonu acıldı buraya gecen sene. guzel bır kılo verınce ben de gıdıp ders mı alsam aksam acık olmuyor ama pazar gıderım.
senın esın de yemek konusunda destek oluyor sanırım benım esım gıbı. balıgımızı falan yapmıstı gecen haftalarda. ben yururken. ben ona yuklenmek ıstemıyorum. ıstesem her aksam yemek yapabılır sulu yemeklerı ve ızgara tarzını anlar. bekar cok yasadıgı ıcın yemek bılıyor guzel de yapar.
yemegını canım cektı valla guzel olmus. elma dılım patates yemıssın hazır urun oldugu ıcın yanlıs bulabılır cogu kısı. kendın dograyıp pısırebılırdın. ya kızlar benım de canım patates cekıyor haftalardır haslanmıs bıle yemedım. ama ozellıkle kızartma tarzı cekıyor canım. sız fırında nasıl yapıyorsunuz patatesı ?? sen de mı teflon tepsı de yapıyorsun fdm gıbı ?* ya da yaglı kagıt falan mı ??
patates nekadar yedın pekı ?**
Çeşmi Naz seni ekstra tebrik ediyorum canım, kendi evinde olmadan, hele yurt ortamında yediklerine dikkat etmeye devam ediyorsun, üstelik yürüyüş yapıyorsun, gayet te başarılısın. Ders çalışırken de kaçamak yapmıyorsun. Bunlar kolay değil, ben senin tartıda da güzel bir azalma göreceğini düşünüyorum.
fdm canım ne oluyorsa sana bu arkadaş oturmalarında oluyor benim fazla çevrem yok ailemle daha içiçeyiz bazen butür kaçamkaları okuyunca iyiki pasta börekli günlerim yok diyorum gerçekten bende dayanamaz yerim biliyorum kendimi
pomocum onerilerin icin tesekkur ederim benim icin sorun olmuyor balikla yogurt yanyana yerim yanivalla ara ogun olarak bir avuc beyaz leblebi yedim..eve gelincede uyudum kalktim temizlik yaptim nasil olsa hafta sonu evdeyim rahat oturayim diye sonra leslie 3 mil yaptim salata yiyecem dedim onuda yemedim cunku acikmadim kucuk kase yogurt yedim bakalim uyuyasiya ne olacak durumum:26:
guzel hatunsun maasallah. sadece senı uzun saclı ve sıyah saclı hayal etmıstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?