Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

dünden beri katılamadım size, internet yoktu, yarın sabah katılırım sanırım

iki gündür ip atlıyorum acayip ağrıyor bacaklarım ve acayip terletiyor.
gün içinde (maşallah) 3 lt den fazla su tükettim. tempolu değildi ama eşimle bi saat kadar yürüdük

cesmi seni tebrik ederim.. cidden çok çok iyi gidiyorsun.. inş tartı bu hafta sana güzel şeyler sölicek

umarım olursun canım..iyi o kilodayken çok cılız durmuyorsun dediğin gibi atletik bi yapın var..

inşallah valla kızlar.. evde olmadıgımdan bu hafta hiç tartılmadım da neyle karşılaşacagımı bilmiyorum o yuzden. yalnız fartk ettigim bişey var ki göbegim düzleşti resmen..

hiç bi arkadaşım benim 80 kilo olduguma inanmıyor. o kadar göstermedigimi söylüyorlar bu da bana moral oluyor.. umarım tartıda bunu söyler bana bu hafta

arkadaş seferini de kazasız atlattım. yalnız 1 lt su açığım var bugun. şimdi dizi izleyecem izlerken o suyu da içip açığı kapatmalıyım herkese iyi geceleerrrrrr

bencede katılıyorum sana sen takım liderisin lütfen bu hafta koptun biraz rejimden sen topla artıkk aaaaaaaa
herkese günaydın kızlar.. çok erken bi açılıi yaptım.. şimdi annemlere gidiyorum.. annemin işleri var ona yadrdım edicem..benim için çok hareketli ve yorucu bi gün olacak..herhalde akşam da giremem..dünden sonra aklım başıma geldi.. size söz asla kaçamak yapmıcam..bu sabah itibari ile ipleri iyice sıkıcam.. bu hafta artı çıksam bile haftaya kend,imi toparlamış olurum..

kendinize iyi bakın. görüşürüz.

ya ben bu hafta kendimden hiç memnun değilim...inş kg vermişimdir
uzun zamandır ilk defa bu kadar erken kalktım. şu an kemerim takılı öyle yazıyorum, yudum yudum da su içiyorum

yarım saat kemerim takılı kaldı ve şimdi kahvaltı hazırlamaya...

adetim 15 gün geçti o da rahatsız ediyo sanırım

iki dilim tam tahıllı uno ekmekle kendime tost yaptım. (az yağlı peynirle)
4 adet zeytin
limonlu maydonoz
1 adet biber, domates, salatalık

sıcak suyu bekliyorum inş. bi kupa da yeşil çay içiceeem. (tadı kötü geliyo nedense)

günaydın kızlar..

erken kalkmak iyice yerleşti artık. haftasonu bile 9 da kalktım alarmsız hemde

yalnız kahvaltı etmeyi ssevmedigim için arkadaşlarımın kalkmasını bekliyorum.bu arada da 1 küçük elma yiyerek metabolizmamı çalıştırmaya başlayayım dedim

herkes için güzel birgun olur umarım kızlarrrr

Kızlar, ben de erken kalktım ama kahvaltıyı geç yaptım, eşimi bekledim kahvaltı için. Bu arada 2 tane kuru kayısı yedim, kahvaltıda da tost yaptık. 1/3 ekmeğin içini çıkarıp, sucuklu, yumurtalı, peynirli tost yaptık ve onu yedim. Biraz fazla oldu ama haftasonu olduğu için idare edeceğiz artık, günün kalanında dengeleyeceğim.

gunaydın kızlar nasılsınız ??????

ben de bugun gec kalktım ama ıse hem azıcık gec geldım hem de ısım vardı hemen yazamadım sızlere.

sabah herzamankı gıbı altı bucukta kalktım. mutfagım dagınıktı dun hıcbır ıs yapasım gelmedı zaten yurumek de cok ıcımden gelmedı dun. bu hafta cok mu yordum kendımı bılmıyorum ya da aksamkı aldıgım haber mı canımı sıktı etkıledı bılemedım. her neyse sabah uyandım. bırsuru domates toplamıstım ısyerımızdekı bahceden. onları temızledım dogradım yemekte kullanmak ıcın buzluga attım. kıslık manyaklıgım devam edıyor yanı :))))) mutfagımı toparladım makınayı bosalttım tekrar yerlestırdım. esıme ve kendıme kahvaltı hazırladım. yatak odasındakı cekmecımı duzelttım. camasırları topladım yenıden camasır astım. dus aldım ve cıktım dokuz bucukta ıse geldım.

once dunku menumu yenılıyorum :

dun sabah : 7:30

Ballı sırkelı lımonlu ılık su
Bir bardak yarım yaglı sut
ıkı dılım tam bugday ekmegından yagsız tost ( maydonoz, az lor peynırı az yarım yaglı beyaz peynır ve domates koydum ıcıne )

Ise gelırken ve ıse gelınce toplam 150O adım civarı oldu = 70 kalorıye yakın.

Ara : 500 ml su, yesıl cay ( kıraz sapı koydum ıcıne ), bolca maydonoz ve bır salatalık, bır kuru ıncır.

Ogleden once 500 ml su tekrar.

Oglen: yagını ıyıce aldıgım karnıyarık. Kucuk boydu ama yıne de yarısını yıyebıldım. 2 kasık da pılav yedım. Bır kasık domates-salatalık salata. Bır cay bardagı kadar cacık. Bır tutam maydonoz, bır salatalık.
Ara : 5 badem, 500 ml su, bır hayıt tohumu cay, 10 leblebı, ıkı kayısı, ıkı cevız.
Aksamdan once 500 ml bır su daha.
Aksam: 17:30 oglenkı yemekten ayırdım ve yarım karnıyarık ve ıkı kasık pılav yemıs oldum bır kasık domates salatalıktan salata. 3 kasık yogurt. Bır salatalık. Bır tutam maydonoz.
Is cıkısı yarım saat yavas yurudum. Herzamankınden az yurudum. Eve gıdıp esıme ve kendıme vakıt ayırmak ıstedım beraber tv ızledık. Spor, kıs hazırlıgı derken beraber vakıt gecıremedıgımızı farkettım.
Aksam eksı ot yedım acıkınca ve 500 ml su ıctım.

ya cok ımrenıyorum ya hem yuzme olayına hem ınanılmaz kalorı harcamıs olmana. kızlar yuzme ogrenılır mı bır yastan sonra. nekadar temız ya da kullanıslı bılmıyorum ama kapalı yuzme salonu acıldı buraya gecen sene. guzel bır kılo verınce ben de gıdıp ders mı alsam aksam acık olmuyor ama pazar gıderım.

senın esın de yemek konusunda destek oluyor sanırım benım esım gıbı. balıgımızı falan yapmıstı gecen haftalarda. ben yururken. ben ona yuklenmek ıstemıyorum. ıstesem her aksam yemek yapabılır sulu yemeklerı ve ızgara tarzını anlar. bekar cok yasadıgı ıcın yemek bılıyor guzel de yapar.

yemegını canım cektı valla guzel olmus. elma dılım patates yemıssın hazır urun oldugu ıcın yanlıs bulabılır cogu kısı. kendın dograyıp pısırebılırdın. ya kızlar benım de canım patates cekıyor haftalardır haslanmıs bıle yemedım. ama ozellıkle kızartma tarzı cekıyor canım. sız fırında nasıl yapıyorsunuz patatesı ?? sen de mı teflon tepsı de yapıyorsun fdm gıbı ?* ya da yaglı kagıt falan mı ??

patates nekadar yedın pekı ?**

Öncelikle yüzme öğrenmenin yaşı olmaz:) Kesinlikle tavsiye ederim. Gerçekten çok kalori harcatıyor ve rahatlatıyor insanı.
Ben patatesi hayatımdan çıkaramam zaten. Hazır ürünler konusunda ben eksik bilgi sahibi olduğumuzu düşünüyorum. Her hazır olan sağlıksız diye bir şey yok. Dondurulmuş ürünler gayet sağlıklı ve çalışan kadınlar için hazırlığı çok kolay. Ben donmuş patatesi hiç çözmeden, borcama yağlı kağıt veya alüminyum folyo sererek yapıyorum, iyice de kızarınca çok güzel oluyor. Akşam yediğim patates küçük bir tabaktı, muhtemelen 1 orta boy patates kadardır diye düşünüyorum. Ben yediklerimi kalorisepetine de yazıyorum, dün yaptığım spor nedeniyle bana kalan kalori 500 civarıydı ki bu da çok az.
Ben beslenmemde her zaman devam ettirebileceğim bir düzen oluşturmaya çalışıyorum. O yüzden patates, makarna, pilav arada yiyorum. Yoksa hiç yemesem de olur ama nasıl olsa ben bunları yemeden duramam, sonra yediğim zaman verdiğim kiloları geri almak istemiyorum.

evet kesınlıkle. ev ortamı yok yurt ortamı kacamaklar yapmamak bence gayet basarılı

aynen kacamakları gorunce ıyıkı cevrem yok dıyorum ıyı kı aıleler ıle aynı sehırde degılız dıyorum. cunku ben de dayanamazdım dıye dusunuyorum.

hımmmm ben korkuyorum balık ve ayrandan valla :)))))

guzel hatunsun maasallah. sadece senı uzun saclı ve sıyah saclı hayal etmıstım

Canım, teşekkür ederim, o senin güzelliğin. Ben saçlarımı uzatmayı pek sevmiyorum, şu anda ordakinden daha kısa ama genelde o boylarda oluyor, dalgalı olduğu için uzatmak zor. Saç rengim koyu kumral benim. O kilolara düşmek için epey kilo vermem lazım ama azimliyim, bayramdan sonra da devam edeceğiz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…