Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

ohhh Masallah yuzmeyi bende cok severim bayada vucut calistirir.ne guzel esin yemek yapiyor sanslisin menunde cok guzel canim afiyet olsun

on bin adim mi Masallah sanada..menunde super

hayatım fırına at közlensin iyice soy kabuklarınıı ortasını kes kıymayı koy içine tencere diz yada fırın tepsisine bir taşım kaynattt

iyi akşamlaarrrr

yaa evli dğeilim temizlik muhabbetlerinize katılayım, türbanlı deilim giyim muhabeti yapayım böyle sanki hiç birşeyi okumayıp yorum yapmayan biri gibi, oluyorum ama vallahi okuyorum hepsini, sadece yorum yapamıyorum bilginizee kızlarr

ben bu ara, ara öğünlerimi yapamıyorum pek, vaktim olmuyor yada canım istemiyor. bir sakıncası olurmu ki acaba :44:

bir de dünden beri ishal gibi bir durumum var anlamadım. enteresan bişey de yemedim ama, geçer umarım yarına

şimdi bugunu şöyle bir toparlayım kızlar..

kahvaltı

kepek ekmeğinden beyaz peynirli domatesli tost

ara öğün

naneli ayran

öğle yemegi

1 kepçe bugdaylı yoğurt çorbası

akşam yemegi

fırında tavuk but ( dışardsa yedigim zaman çok didikleyemiyorum o yuzden hiç bişey anlamadım yedigim tavuktan )

2 kaşık pilav

1 porsiyon çoban salata

200 ml yoğurt

gün içerisinde 1 şekersiz sütsüz nescafe, bir de 1 şekerli türk kahvesi içtim. 2 lt su olmuştur heralde.

okula gidip gelirken 10 ar dakikalık 2 kere yürümüş oldum.

bir de kütüphaneye gidip geldim. 30 ar dakikalıkda 2 yürüyüş oldu yani.

şimdi arkadaşımla dışarı çıkacagım, ya kahve içerim yada çay diye umuyorum. bişey yemem ama

şimdilik benden bu kadar kızlar.. görüşürüzzzz

kızlar iyi akşamlar hepinize...bugüne o kadar iyi balamıştım ki ama sonunu getiremedim

sabah
klasik diyet kahvaltı

ara
1 elma
1 salatalık

öğle(arkadaşa davete gitmiştik)
olan oldu burda
1 kase kısır
4-5 sarma
1 dilim börek
ve 1 dilim tiramisu yedim

akşam
2 yk taze fasülye
1yk bulgur pilavı

sonra 1.5 saate yakın yürüdüm..kendime çok ama çok kızdım..bu hafta düzenli spor yapamanın verdiği stres benim motivemi düşürdü galiba.

kendime sinir oluyorum..1 ileri 1 geri gidiyormuşu gibi geliyor..

selam kızlar tüm gün çok yogundum ugrayamadım burayada hemen menümü yazayım

kahvaltı :1 dilim çok tahıllı ekmek
3 zeytin
1.5 kk peynir
domates-salatalık
şekersiz yeşilçay
2 incecik salam

ara :2 kuru kayısı- türkkahvesi

ara:ayran

akşam :1 koca kase salata
tonbalıgı
3 kepekli çubuk

kaçamak :2 çigköfte

2 lt su -sade soda

yapabilirsem 40 dk bisiklet süreceğim

kahvaltıyı çok geç yaptıgım için ögle yemedim

Son düzenleme:
fdm canım ne oluyorsa sana bu arkadaş oturmalarında oluyor benim fazla çevrem yok ailemle daha içiçeyiz bazen butür kaçamkaları okuyunca iyiki pasta börekli günlerim yok diyorum gerçekten bende dayanamaz yerim biliyorum kendimi

Arkadaşım ne yaptın sen yaaaa, valla bu yediklerini 1,5 saat yürümek te kurtarmaz. Sen her ikramdan yemişsin maşallah. Arada bir iki kaçamak yaptığımda hemen fırçamı yiyorum, kendime geliyorum. Şimdi fırçalamak sırası bende. Sen bir de takım liderisin, ekstra sorumluluğun var. İkramlardan ye ama az ye. Olmaz böyle Kaç gündür ara ara oluyordu ama bugün kopmuş artık. Yarın kesinlikle telafi etmeye çalış. 1,5 saat yürüyüş iyi olmuş. Evde de biraz hareket etmeye çalış.

maşallah sayfalar birikmiş ne güzel

fdm yediğin tiremisu güzelmiydi bana tarif gerekte kardeşim eğitim için yurtdışına gidecek pazar sabah kahvaltıya alacagım kahvaltıdan sonra tatlı niyetine ikram etmek istiyorum tiremisuyu çok seviyor yaa profetirol yapayım diyorum yada tiremisu

Menün güzel bence Nazenin, kaçamak ta hiç göze batmıyor valla.

fdm nesli haklı canım kısır yedin sarma yemeseydin keşke börekte yemeseydin mesala sadece az kısırla yarım dilim tiremisu yeseydin mesala .butür kaçamaklar zayıflama sürecini uzatıyor ve bir müddet sonra bıkkınlık yaratıp tamamen herşeyi bırakmana sebep olur canım eski tecrübelerime dayanarak söylüyorum butür misafirliklere karnın tok gidersen daha rahat herşeye hayır dersin canım

Çeşmi Naz seni ekstra tebrik ediyorum canım, kendi evinde olmadan, hele yurt ortamında yediklerine dikkat etmeye devam ediyorsun, üstelik yürüyüş yapıyorsun, gayet te başarılısın. Ders çalışırken de kaçamak yapmıyorsun. Bunlar kolay değil, ben senin tartıda da güzel bir azalma göreceğini düşünüyorum.

ayy vallahi moralimi yükselttin canım çok teşekkür ederiimmm

ben yurt arkadaşlarımı da diyete soktum o yuzden kimse yemiyor, en azından bana destek olmak için benim yanımda yemiyorlar. bu da beni çok motive ediyor. özellkle yazın içine giremedigim pantalonu gayet rahat giyince acayip gaza geldim

henuz istedigim sporları yapamıyorum, bi türlü yüzmeye gidemedim mesela hala ama en azından yürüyüşle dengelemeye çalışıorm işte. umarım böle devam ederr

bu arada arkadaşım hala gelmedi, sanırım benm gece ara öğünüm iptal olacak

Kızlar, eski bir fotoğrafımı buldum, yüzümü karaladım, ekleyebilirsem ekleyeceğim, burada 58kg civarındaydım. Tekrar böyle olmak istiyorum ben

Eklentiler

• $İzmir.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 49
narin ve nesli sonuna kadar haklısınız kızlar..kızın bana...ben kendime çok kızdım.. çok değişik bi ruh halindeydim yerken.. hem kızıyordum hem yiyordum..bu hafta kesin aldım ama pes etmicem..bundan sonra çok daha dikkatli olcam..

cesmi seni tebrik ederim.. cidden çok çok iyi gidiyorsun.. inş tartı bu hafta sana güzel şeyler sölicek

Kızlar, eski bir fotoğrafımı buldum, yüzümü karaladım, ekleyebilirsem ekleyeceğim, burada 58kg civarındaydım. Tekrar böyle olmak istiyorum ben
umarım olursun canım..iyi o kilodayken çok cılız durmuyorsun dediğin gibi atletik bi yapın var..

cesmi seni tebrik ederim.. cidden çok çok iyi gidiyorsun.. inş tartı bu hafta sana güzel şeyler sölicek

umarım olursun canım..iyi o kilodayken çok cılız durmuyorsun dediğin gibi atletik bi yapın var..

Evet kilo versem de çok incecik olmuyorum ben. Kemik yapım da ince değil. Yalnız şimdi 40 beden gömlek giyiyorum, buradaki gömlek 36 beden:)

bencede katılıyorum sana sen takım liderisin lütfen bu hafta koptun biraz rejimden sen topla artıkk aaaaaaaa

aboooo niddin fdm büle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…