- Konu Sahibi haha de gec
-
- #2.941
Kızlar tam 1 saat yüzdüm, üstüne de 30-40 dakika market alışverişi yaptım, şimdi evdeyim, eşim et yapıyor, akşam yemeğinde et var yani, yine yağsız dana eti, tavada azıcık zeytinyağı ile ızgara gibi. Sanırım yanına salata da yapıyor. Benim canım çoookkk patates istedi, kaç gündür yemedim, buzlukta elma dilim patates vardı, fırına attım, etin yanında yiyeceğim. Yüzmek çok iyi geliyor kızlar yaaa, yalnız tüm kaslarımı yorgun hissediyorum resmen. Allahtan yemeği eşim yapıyor:) O bugün işe gitmedi, şehir dışından gece geldiği için, bugün evdeydi. İyi oldu yani benim için:)
Ara : 500 ml su, yesıl cay ( kıraz sapı koydum ıcıne ), bolca maydonoz ve bır salatalık, bır kuru ıncır.
Ogleden once 500 ml su tekrar.
Oglen: yagını ıyıce aldıgım karnıyarık. Kucuk boydu ama yıne de yarısını yıyebıldım. 2 kasık da pılav yedım. Bır kasık domates-salatalık salata. Bır cay bardagı kadar cacık. Bır tutam maydonoz, bır salatalık.
Ara : 5 badem, 500 ml su, bır hayıt tohumu cay, 10 leblebı, ıkı kayısı, ıkı cevız.
Aksamdan once 500 ml bır su daha.
Aksam: 17:30 oglenkı yemekten ayırdım ve yarım karnıyarık ve ıkı kasık pılav yemıs oldum bır kasık domates salatalıktan salata. 3 kasık yogurt. Bır salatalık. Bır tutam maydonoz.
Is cıkısı en az bır saat yururum belkı gaza gelırsem yıne ıkı saat yuruyup on bın adımlara ulasırım belkı. bakalım
Gece sadece ballı sırkelı su ıcerım ve geceyı kapatırım.
hayatım fırına at közlensin iyice soy kabuklarınıı ortasını kes kıymayı koy içine tencere diz yada fırın tepsisine bir taşım kaynatttyahu kuzum ben ısteyım. oyuzden yedım. yoksa ben belkı de bır yıldır karnıyarık yapmadım evde. :))))))))
kozleyıp nasıl yapıyoruz anlat bakalım. esıme ve kendıme yapabılırım. daha once duymadım
kızlar iyi akşamlar hepinize...bugüne o kadar iyi balamıştım ki ama sonunu getiremedim
sabah
klasik diyet kahvaltı
ara
1 elma
1 salatalık
öğle(arkadaşa davete gitmiştik)
olan oldu burda
1 kase kısır
4-5 sarma
1 dilim börek
ve 1 dilim tiramisu yedim
akşam
2 yk taze fasülye
1yk bulgur pilavı
sonra 1.5 saate yakın yürüdüm..kendime çok ama çok kızdım..bu hafta düzenli spor yapamanın verdiği stres benim motivemi düşürdü galiba.
kendime sinir oluyorum..1 ileri 1 geri gidiyormuşu gibi geliyor..
selam kızlar tüm gün çok yogundum ugrayamadım burayada hemen menümü yazayım
kahvaltı :1 dilim çok tahıllı ekmek
3 zeytin
1.5 kk peynir
domates-salatalık
şekersiz yeşilçay
2 incecik salam
ara :2 kuru kayısı- türkkahvesi
ara:ayran
akşam :1 koca kase salata
tonbalıgı
3 kepekli çubuk
kaçamak :2 çigköfte
2 lt su -sade soda
yapabilirsem 40 dk bisiklet süreceğim
kahvaltıyı çok geç yaptıgım için ögle yemedim
Arkadaşım ne yaptın sen yaaaa, valla bu yediklerini 1,5 saat yürümek te kurtarmaz. Sen her ikramdan yemişsin maşallah. Arada bir iki kaçamak yaptığımda hemen fırçamı yiyorum, kendime geliyorum. Şimdi fırçalamak sırası bende. Sen bir de takım liderisin, ekstra sorumluluğun var. İkramlardan ye ama az ye. Olmaz böyleKaç gündür ara ara oluyordu ama bugün kopmuş artık. Yarın kesinlikle telafi etmeye çalış. 1,5 saat yürüyüş iyi olmuş. Evde de biraz hareket etmeye çalış.
iyi akşamlaarrrr
yaa evli dğeilim temizlik muhabbetlerinize katılayım, türbanlı deilim giyim muhabeti yapayım böyle sanki hiç birşeyi okumayıp yorum yapmayan biri gibi, oluyorum ama vallahi okuyorum hepsini, sadece yorum yapamıyorum bilginizee kızlarr
ben bu ara, ara öğünlerimi yapamıyorum pek, vaktim olmuyor yada canım istemiyor. bir sakıncası olurmu ki acaba :44:
bir de dünden beri ishal gibi bir durumum var anlamadım. enteresan bişey de yemedim ama, geçer umarım yarına
şimdi bugunu şöyle bir toparlayım kızlar..
kahvaltı
kepek ekmeğinden beyaz peynirli domatesli tost
ara öğün
naneli ayran
öğle yemegi
1 kepçe bugdaylı yoğurt çorbası
akşam yemegi
fırında tavuk but ( dışardsa yedigim zaman çok didikleyemiyorum o yuzden hiç bişey anlamadım yedigim tavuktan )
2 kaşık pilav
1 porsiyon çoban salata
200 ml yoğurt
gün içerisinde 1 şekersiz sütsüz nescafe, bir de 1 şekerli türk kahvesi içtim. 2 lt su olmuştur heralde.
okula gidip gelirken 10 ar dakikalık 2 kere yürümüş oldum.
bir de kütüphaneye gidip geldim. 30 ar dakikalıkda 2 yürüyüş oldu yani.
şimdi arkadaşımla dışarı çıkacagım, ya kahve içerim yada çay diye umuyorum. bişey yemem ama
şimdilik benden bu kadar kızlar.. görüşürüzzzz
Çeşmi Naz seni ekstra tebrik ediyorum canım, kendi evinde olmadan, hele yurt ortamında yediklerine dikkat etmeye devam ediyorsun, üstelik yürüyüş yapıyorsun, gayet te başarılısın. Ders çalışırken de kaçamak yapmıyorsun. Bunlar kolay değil, ben senin tartıda da güzel bir azalma göreceğini düşünüyorum.
cesmi seni tebrik ederim.. cidden çok çok iyi gidiyorsun.. inş tartı bu hafta sana güzel şeyler sölicekayy vallahi moralimi yükselttin canım çok teşekkür ederiimmm
ben yurt arkadaşlarımı da diyete soktum o yuzden kimse yemiyor, en azından bana destek olmak için benim yanımda yemiyorlar. bu da beni çok motive ediyor. özellkle yazın içine giremedigim pantalonu gayet rahat giyince acayip gaza geldim
henuz istedigim sporları yapamıyorum, bi türlü yüzmeye gidemedim mesela halaama en azından yürüyüşle dengelemeye çalışıorm işte. umarım böle devam ederr
bu arada arkadaşım hala gelmedi, sanırım benm gece ara öğünüm iptal olacak
umarım olursun canım..iyi o kilodayken çok cılız durmuyorsun dediğin gibi atletik bi yapın var..Kızlar, eski bir fotoğrafımı buldum, yüzümü karaladım, ekleyebilirsem ekleyeceğim, burada 58kg civarındaydım. Tekrar böyle olmak istiyorum ben
cesmi seni tebrik ederim.. cidden çok çok iyi gidiyorsun.. inş tartı bu hafta sana güzel şeyler sölicek
umarım olursun canım..iyi o kilodayken çok cılız durmuyorsun dediğin gibi atletik bi yapın var..
Arkadaşım ne yaptın sen yaaaa, valla bu yediklerini 1,5 saat yürümek te kurtarmaz. Sen her ikramdan yemişsin maşallah. Arada bir iki kaçamak yaptığımda hemen fırçamı yiyorum, kendime geliyorum. Şimdi fırçalamak sırası bende. Sen bir de takım liderisin, ekstra sorumluluğun var. İkramlardan ye ama az ye. Olmaz böyleKaç gündür ara ara oluyordu ama bugün kopmuş artık. Yarın kesinlikle telafi etmeye çalış. 1,5 saat yürüyüş iyi olmuş. Evde de biraz hareket etmeye çalış.
Kızlar, eski bir fotoğrafımı buldum, yüzümü karaladım, ekleyebilirsem ekleyeceğim, burada 58kg civarındaydım. Tekrar böyle olmak istiyorum ben
kızlar iyi akşamlar hepinize...bugüne o kadar iyi balamıştım ki ama sonunu getiremedim
sabah
klasik diyet kahvaltı
ara
1 elma
1 salatalık
öğle(arkadaşa davete gitmiştik)
olan oldu burda
1 kase kısır
4-5 sarma
1 dilim börek
ve 1 dilim tiramisu yedim
akşam
2 yk taze fasülye
1yk bulgur pilavı
sonra 1.5 saate yakın yürüdüm..kendime çok ama çok kızdım..bu hafta düzenli spor yapamanın verdiği stres benim motivemi düşürdü galiba.
kendime sinir oluyorum..1 ileri 1 geri gidiyormuşu gibi geliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?