Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

Pomo, senin saçların uzun mu? Ben seni akça pakça açık kumral biri olarak hayal ettim, doğru mu?

canım cok guzel yurumussun ama oglen o davette cok olmus kacamakların. keske duygu gıbı tadımlık yapabılseydın

Pomo, senin saçların uzun mu? Ben seni akça pakça açık kumral biri olarak hayal ettim, doğru mu?

resım eklerım canım ben de. dur hatta sımdı ekleyeyım bulursam.

evet hafıf sıyaha yakın ınce kaslar. beyaz ten. sıyaha yakındır saclarım. kahve gıbı. ama koyu durur ama ben kızıl da sarısın da cok gezındım :))))

cok acık kumral degılım canım. saclarım ıc camasırı hızasından az yukarda dıyebılırım ama bu kısa halı genellıkle daha uzun kullanırım sureklı kendımı bıldım bılelı. dur resım ekleyeyım sıze. ıcımden geldı :))))

gunaydin kizlar herkes bugun erkenci bende erkenden kalktim utulerimi yaptim bakkala gidip geldim ama esimi bekliyorum hala kahvalti icin inanin cokta aciktim dun sadece yogurt yiyince neslicim super gorunuyorsun insallah istedigin kiloya inersin..pomo fotonu bekledim hala yok ancak bende yarin gorurum..simdi cikacam bugun haftasonu az kocisle zaman gecirelim demi ama menum bugun icin belli ama bellide olmaz ben yarin ya da aksam saatlerinde girebilirsem toplu yazarim..gorusuruz kizlarrr

herkese merhaba güzel bir haftasonu olsun hepimiz için inşallah

heryer heryerde ben daha hiçbir işe elimi sürmedimmm birdünya işim var pöfffffffffff

2005 sonuydu bu halım. gıdık falan pek yoktu baya zayıflamıstım.

saclarım kendı dogal dalgası ve rengı boyle. azıcık jole ve makına tuttugumda boyle olurdu. sımdı de dalgası var ama bukadar degıl.

bu ıkı resım bu yıl kı kış halim. fon cektırmıstım evde acık gezıyordum oyle uzun uzun. kızılı denemıstım ayrıca ılk kez.

bırınde de kendım sabah dus alıp jolelemıstım pazar sabahı.

Canım sen de çok hoş hatunsun Vücudun görünmediği halde ne kadar kilo aldığın belli oluyor. İnşallah en kısa zamanda döneriz eski hallerimize. Hoşuma gitti fotoğraf bakmak ve eklemek:)

bu sabah : 8:00

Ballı sırkelı lımonlu ılık su
Bir bardak yarım yaglı sut
ıkı dılım tam bugday ekmegından yagsız tost ( maydonoz, lor peynırı ve domates koydum ıcıne )
satalık yedım
4 tane zeytın ( yagsız, ıkı gun su da da beklettım bu hafta ılk kez yedım zeytın )
Bır buyuk bardak ılık sekersız cay

Ara: 500 ml su, ıkı cevız, 5 leblebı, bır tutam maydonoz, bır domates, bır salatalık

Ise gelırken yurumedım. Araba ıle evden aldı arkadas.

bunlar da yıne gecen kıs. ama daha yakın zaman. kıs sonu hatta bahara yaklasmıstık.

kapalı resımlerımı de yarın eklerım. su an bulamadım onlardan. face de var ama face yasak bızım pclerde. evden eklerım sıze

fdm cimhep şunu aklıma getiriyorum bunları yersem kg alacağım ettesi gün aktivte yaparak yada az yiyerek dengeleyeceğim ,var olanı yakmak varken neden yeni kaçamaklarımı yakayımki diyorum,kısıra bende dayanamam yani menüde değşet sarmalar vs ben olsam sarma ve kısırdan yerdim amaogün kendime eziyet ederdim başka yemezdim ertesigünde çorbayla dengelerdim neyse cnm inşallah birdaha olmaz sen istersen başarırsın

Kızlar, eski bir fotoğrafımı buldum, yüzümü karaladım, ekleyebilirsem ekleyeceğim, burada 58kg civarındaydım. Tekrar böyle olmak istiyorum ben
tam düşündüğüm tarzdasın harika gözüküyorun nesli
sen devamlı yüzüyorsun biryeremi üyersin yoksa sitenin havuzumu var:)) imrendiriyorsun valla

tünaydınnn hanımlar güzel keyifli sağlıklı hafta sonları dilerim...
off yine hapabaşladım bir an önce tartıgünüolsun korkuyorum ödem tutcam diyee,dünkü saçma menümü yazamayayım doğru düzgün birşey yemedim biraz stresli günler yaşıyorum iştahdan kesildim resmen
bugün sabah:
direk kahvaltı:maydanoz,üçgen lightğeynir,biber,salatalık,domates 1 minik dilim çavdar kemeği veee vicdanen beni rahatsız eden 6 adet zeytin pişman değilim ama rahatta değilim hafta sonuşerefine costum gerçi suda beklettim ama keşke 3 tane yeseydim neysee
şimdi şekersiz kahvemi içtim

Canım sen de çok hoş hatunsun Vücudun görünmediği halde ne kadar kilo aldığın belli oluyor. İnşallah en kısa zamanda döneriz eski hallerimize. Hoşuma gitti fotoğraf bakmak ve eklemek:)

turban da yakısıyor ama tabıkı sacların ve yuzun tam gorunmesı daha guzel gosterıyor ınsanı. duygu turbanlı ıkı resmımı gordu boydan da gordu yuzden de. boydan resım eklerım ozaman kıloyu daha ıyı gorursunuz benım yuzum yasımı da kılomu da az gosterıyor boydan resmı gorunce daha ıyı farkedeceksınız bunu. evet resım ekleyelım guzel oldu. nasılsa karaladık uzerını :))))) ama asıl cevher karaladıgımız yerın altındaydı :))))))))neyse yuzumuzu de goruruz ılerde.

ben o eskı resımde bıle 75 falanım sanırım. belkı 80 bıle olabılırım ama sıkıydım ılaclar yoktu yaglanma ve sarkma azdı 22 yasındayım ozamanlar.

kahvaltım

tek yumurtadan omlet
1 zeytin -2 çatal peynir
yarım domates-salatalık
2 parça tavuk nuget (1 tanesi ceviz büyüklüğünde)
şekersiz çay

canım o haplar yok mu ıste. ınan bugun bıraz daha gıttıgını gordum tartıda ama korkuyorum hadı odem olursa dıye. hap dun bıttı en gec bır hafta ıcınde regl olmam lazım.

bugun ben de yedım aynen cok suda beklettım 4 tane yedım zeytın.

Canım Teşekkür ederim, ben Ege Üni.nin havuzuna gidiyorum. İşyerim de Bornova'da, rahat oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…