- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #2.981
on bin adim mi Masallah sanada..menunde super
hayatım fırına at közlensin iyice soy kabuklarınıı ortasını kes kıymayı koy içine tencere diz yada fırın tepsisine bir taşım kaynattt
kızlar iyi akşamlar hepinize...bugüne o kadar iyi balamıştım ki ama sonunu getiremedim
sabah
klasik diyet kahvaltı
ara
1 elma
1 salatalık
öğle(arkadaşa davete gitmiştik)
olan oldu burda
1 kase kısır
4-5 sarma
1 dilim börek
ve 1 dilim tiramisu yedim
akşam
2 yk taze fasülye
1yk bulgur pilavı
sonra 1.5 saate yakın yürüdüm..kendime çok ama çok kızdım..bu hafta düzenli spor yapamanın verdiği stres benim motivemi düşürdü galiba.
kendime sinir oluyorum..1 ileri 1 geri gidiyormuşu gibi geliyor..
Pomo, senin saçların uzun mu? Ben seni akça pakça açık kumral biri olarak hayal ettim, doğru mu?
bu ıkı resım bu yıl kı kış halim. fon cektırmıstım evde acık gezıyordum oyle uzun uzun. kızılı denemıstım ayrıca ılk kez.
Eki Görüntüle 520299 Eki Görüntüle 520300
bırınde de kendım sabah dus alıp jolelemıstım pazar sabahı.
fdm cimhep şunu aklıma getiriyorum bunları yersem kg alacağım ettesi gün aktivte yaparak yada az yiyerek dengeleyeceğim ,var olanı yakmak varken neden yeni kaçamaklarımı yakayımki diyorum,kısıra bende dayanamam yani menüde değşet sarmalar vs ben olsam sarma ve kısırdan yerdim amaogün kendime eziyet ederdim başka yemezdim ertesigünde çorbayla dengelerdim neyse cnm inşallah birdaha olmaz sen istersen başarırsınnarin ve nesli sonuna kadar haklısınız kızlar..kızın bana...ben kendime çok kızdım.. çok değişik bi ruh halindeydim yerken.. hem kızıyordum hem yiyordum..bu hafta kesin aldım ama pes etmicem..bundan sonra çok daha dikkatli olcam..
tam düşündüğüm tarzdasın harika gözüküyorun nesliKızlar, eski bir fotoğrafımı buldum, yüzümü karaladım, ekleyebilirsem ekleyeceğim, burada 58kg civarındaydım. Tekrar böyle olmak istiyorum ben
Canım sen de çok hoş hatunsunVücudun görünmediği halde ne kadar kilo aldığın belli oluyor. İnşallah en kısa zamanda döneriz eski hallerimize. Hoşuma gitti fotoğraf bakmak ve eklemek:)
tünaydınnn hanımlar güzel keyifli sağlıklı hafta sonları dilerim...
off yine hapabaşladım bir an önce tartıgünüolsun korkuyorum ödem tutcam diyee,dünkü saçma menümü yazamayayım doğru düzgün birşey yemedim biraz stresli günler yaşıyorum iştahdan kesildim resmen
bugün sabah:
direk kahvaltı:maydanoz,üçgen lightğeynir,biber,salatalık,domates 1 minik dilim çavdar kemeği veee vicdanen beni rahatsız eden 6 adet zeytin pişman değilim ama rahatta değilim hafta sonuşerefine costum gerçi suda beklettim ama keşke 3 tane yeseydim neysee
şimdi şekersiz kahvemi içtim
kahvaltım
tek yumurtadan omlet
1 zeytin -2 çatal peynir
yarım domates-salatalık
2 parça tavuk nuget (1 tanesi ceviz büyüklüğünde)
şekersiz çay
fdm cimhep şunu aklıma getiriyorum bunları yersem kg alacağım ettesi gün aktivte yaparak yada az yiyerek dengeleyeceğim ,var olanı yakmak varken neden yeni kaçamaklarımı yakayımki diyorum,kısıra bende dayanamam yani menüde değşet sarmalar vs ben olsam sarma ve kısırdan yerdim amaogün kendime eziyet ederdim başka yemezdim ertesigünde çorbayla dengelerdim neyse cnm inşallah birdaha olmaz sen istersen başarırsın
tam düşündüğüm tarzdasın harika gözüküyorun nesli
sen devamlı yüzüyorsun biryeremi üyersin yoksa sitenin havuzumu var:)) imrendiriyorsun valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?