Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

kızlar benimde sinirlerim çok bozuk kızım çok zor bi çocuk sürekli bişiyleri anlatmaktan izah etmekten o kadar yoruldum ki.hiçbir zaman şunu yap yada yapma diyip kestirip atmadım sürekli herşeyi sebebiyle izah etmek zorundayım .7.5 yaşında sokaktaki okuldaki arkadaşlarınan vampir falan duymuş 2 aya yakındır bizimle yatıyor kaç kere konuştum eşim konuştu kardeşim halası konuçtu yok bişze inanmıyor o arkadaşlarının dediği şeylere inanıyor gece 1.5 kadar bekliyor uyku düzeni kalmadı sürekli tetikte dün akşam çıldırttı beni artık 1.5 kadar bizim yanımızda salonda uyuma numarsı yapıyor ben tuvalet için kalktım ababsı yanında tv izlemesine ragmen nasıl panikle fırlamış tuvaletin kapısında bi baktım benimki panik beni bekliyor yatırıyorum yatagınan bu sefer yine tepemizde karı koca olarak zaten bi kahve içelim bişey yapalım hiç bi özelimiz yoktu hep bu uyku sorundu erken yatmaz kesinlikle şimdi hiçbişekilde özelimiz kalmadı çünkü heran herdakika kalkıp yanımıza geliyor ne yapacagım şaşırdım artık kzıalr bi akıl verin

kızlar kahvaltımı ettim bende şimdi, 3/4 büyüklüğünde susamlarını resmen yoldugum 1 simit ve üçgen peynir yedim. sanırım biraz fazla oldu ama sabah ya eritirim diye düşünüyorum. hatta oda boşalacak birazdan leslie yaparım die bir plan var aklımda.

şimdi aşağıdan kolilerimi çıkardım odaya onları yerleştirecem falan eğil kalk aktivite olur sanırım

bende resim eklesem diyorum ama ben kendimi bildim bileli aynıyım ki, zayıflayınca koyarım artk

canım arkadaslarına sordun mu boyle durumlarda ne yapmak lazımmıs. ya da acaba bır psıkologa mı sorsanız. cocuklarda ayrıca barız bır ınat var. sen yedıremezsın ama arkadası yıyorsa yer. ogretmen ye derse yer.

mrb kızlar hafta sonu malum eşim evde anca kahvaltımızı yaptık girebildimm
size dünkü menümü yazayımm yorum alabilirim

kahvaltı klasik
1 kb peynir 3 zeytin
domates
tere nane
1 çok tahıllı ekmek 2 fincan çay

ara
1 elma

öğle 1 kepçe soğuk çorba

akşam
yarım kase kırmızı mercimek çorbası
1 tabak ıspanak ypğurtlu sarımsaklı

ara:2 bardak çay
armut şeftali elma:)

Canım, bu konuya çocuğu olan arkadaşlar yorum yapar bence, ben ne desem boş, ama gerçekten sinir bozucu, Allah kolaylık versin ne diyeyim...

Olsun canım sen resim ekle yine:) Ben 7 yıl önce falan almaya başladım, önce 60'lar, sonra 70'ler, max. gördüğüm kilo 75kg. Eskiden en fazla 58 - 59 olurdum. Sanırım bu yüzden aldığım kilolara hiç alışamadım, 60'lı kilolardayken de fazla geliyordu şimdi de çok fazla geliyor. İnsanın hareketi kısıtlanıyor resmen. Vermemiz lazım bu yağları...

Menün gayet güzel ve sağlıklı, beğendim ben:)

menun cok guzel. sadece meyve fazla dıyebılınır. uc cesıt meyve. tek porsıyon yanı tek meyve olmalı dıye bılıyorum ben ama senın kılonda uc meyve zararlı degıl bence

ya valla cocuklu olmak ne zormus. ne desem ben de bılemedım ama uzman bırınden ya da bu konuda tecrubesı olan bırınden faydalanman coık ıyı olacak bence. ama hakıkaten hem cocuk korktugu ıcın uzucu bır durum hem de ozelınız bozuldugu ıcın can sıkıcı.

zaman geçtikçe bu diyet işi daha da oturuyor bende öyle düşünüyorum yani, en azından imkanlar dogrultusunda yapmaya çalışıorm.

yani tabi bunu bugun demesem daha iyiydi. çünkü öğlen yemeginde 4 yk bulgur pilavı yedim yanına da 200 ml yoğurt. bugun çok karbonhidrat oldum yaa. akşama mutlaka sebze yada ızgara yemeliyimm

işlerim bitince albümlerimi bir tarayım da resim yükleyim bende o zman

narın 7 yasında oglu olan bır arkadasım var cocuk egıtımı konusunda cok ozenlıdır cok begenırım tarzını. senın durumu ona anlattım ve dıyor kı madem kı arkadaslarına ınanıyor o arkadaslarını ve annelerını toplasın anneler hep bırlıkte onlara vampırın olmadıgını aynı anda soylesınler ozaman ıkna olacaktır dıyor ve hatta kan gosterıp bak kanı gorunce kımse emmeye ve karsındakını oldurmeye calısmıyor gordun mu gıbısınden seyler de soyleyebılırler dıyor

costum resımlere bakıyorum yıne. tesetturlu gıyımde pantolon ıle uyumlu seyler goremedım ınternette. oyuzden ben su ankı ust ve altları kuculterek gıyerım artık. cunku pantolon cıok sevıyorum ve yıllardır etek gıymedım. ama zayıflayınca bu etek ceket kombınasyonunu yapmayı dusunuyorum. begendım

Kızlar, eşim sigara böreği istedi, çok sever ve uzun süredir de yapmamıştım. Sardım, yarın sabah yeriz diye konuştuk ama şimdi istedi, tabi ben de dayanamadım 3 tane yedim. Özlemişim valla tadını:) Haftasonu kaçamakları pazartesi kötü sonuç vermez inşallah. Kalorisini de hesapladım, merak eden olursa diye (başta ben:)). Mehmet Öz sigara böreğini sağlıklı atıştırma olarak tanımlıyor, o yüzden ben çok cısss olduğunu düşünmüyorum. Kalorisini de hesaplayınca bu sav desteklenmiş oldu:) Hem yufkayı, hem içine koyduğum peyniri tarttım ve kızardıktan sonra da tarttım ve ne kadar yağ almış baktım. Buna göre sonuç: 1 tane sigara böreği 55,5 kalori, 3 tanesi 166,5 kalori. 3 fazla belki ara öğün için ama 2 tane rahatlıkla yenebilir. Yine matematiksel hesap yapıp yaptığım kaçamağı masum hale getirdim ya helal olsun bana:)

Beyaz ceket ve gri hareketli kombinasyon güzelmiş pomocum.

ay bende çok severim aslında sigara böreğini unuttuk valla böyle şeyler yemeyi ama olsun değidiii iyi yapmışsın hafta sonu eşler evede azda olsa kaçamak oluyo ya benim gibi sende eşini rejiime sok şişmanlamışsın de çözüm bu

Beyaz ceket ve gri hareketli kombinasyon güzelmiş pomocum.

evet canım ben onu ve en cok kahve tonlarında olanı begendım. merak etmeyın seneye bahara eklerım boyle resımler ınsaallah gozlerınız guzel hatun gorsun. yuzum maasallah pek guzelcedır bır de zayıfladım mı fıstık bır turbanlı olurum.

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

sacım acık resımlerımı de eklerım ozaman. yesıl lens dusunuyorum bal kopugu sac sarı ınce cızgıler falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…