Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

ben sıgara boregını cok seven bırı degılım ne bılıyım cok yag cekıyor ama o gevrek tadı cok severım ben su boregını cok severım konyada cok guzel yapıyorlar ve ben cok sevıyorum dıye kaynanam herzaman yapar sımdı bayramda nasıl dayanacagımı ınanın bılmıyorum.

benım esım hamur ısı arayan bırı degıl. allahtan benden boyle seyler normalde de ıstemıyordu sımdı ıstese de soylemez emınım. adam tatlı sever ama eve cıkolata bıle almıyor hatta yanımda cıkolota bıle yemıyor.

canım yag da pısıyor o. mehmet oz nasıl desteklemıs anlamadım.

buarada afıyet olsun. borek degıl ama ben de esıme vakıt ayırmak ıstıyorum ıs cıkısı spor yapıyorum yemegı genellıkle ıste yıyorum adam kendı basına yemek yıyor. dun yuruyusu az tuttum eve erken gıttım beraber dızı ızleyelım dedım. bugun de sana yemek ısmarlayayım dedım sımdı cıkısta kofte yıyecegım sultan ahmet koftecısının koftelerı cok guzel oluyor ondan yıyeyım dıyorum. burda sebze yemegı yapan yer yok. ton balıklı salata bıle zor buluyorum oglen tavuk aksam kofte dogru olacak mı bılemıyorum.

Oglen : haslama bır tavuk but, 3 kasık az yaglı pılav, 2 kasık domates salatalık salata

Ara: 1,5 lt su, bır domates, bir max dondurma sutlu. esım ve bır arkadas namaz kılmak ıcın bıryere gıtmek zorunda kaldılar ısyerınde su yoktu bugun. Ordan gelırken almıslar hepımıze. Sana sakıncası yoktu dondurmanın dedı. Bu hafta ıkıncı dondurmam.

Kızlar ben cıkıyorum aksamkı menumu aksam yazarım ya da yarın. Herkese ıyı bır haftasonu dılıyorum opuldunuz

Kızlar, akşam yemeğimi de yedim. Fırında yağsız hamsi yaptım, yanında ızgara soğan ve domatesle. 1 dilim de çok tahıllı ekmek yedim. Üstüne canım tatlı istedi, (balık yiyince oluyor bazen), ben de 2 tane kuru incir ve 3 tane kuru kayısı yedim. Tatlı isteğim geçti:)

herkese iyi akşamlar..

kızlar yaklaşık 3 gündür devam eden bir ishalim var, ve artık iyice arttı. yaglı bişey yemiyorum, aşırı da yemiyorum hatta bu aralar düzensizlikten ara öğünlermi bile yemıorm dooru düzgün ama noluyor anlamıorum.

bugun sabah kalktıgımda 1 elma yedim. ( 9.30 gibi )

11 e geliyodu kahvaltımı yaptım. 3/4 simit, 1 üçgen peynir.

3 gibi öğle yemegi olarak 4 yk bulgur pilavı yedim. yanında 200 ml yoğurt.

akşamda 7.30 gibi piliç şiş yedim 4 5 parça tavuk vardı toplam.1 yk pirinç pilavı, 1 kase cacık.

ama midem çok fena şuan. annemle konuştum, muz ye dedi. bide şeftali suyu iç dedi. bende markete gittim küçük bi muz aldım onu yedim. şeftali suyunu da elmayla karışık olarak buldum %100 doğal, şeker ilavesiz diyor. ondan da 1 bardak içerim heralde artık ishalim geçsin diye. halsiz kaldım resmen yaa..

Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine. Bitki çayı içiyorsan içmeyi bırak. Patates haşlaması, pirinç lapası falan iyi gelir ama onları nerde bulacaksın, anneciğin doğru demiş en pratiği muz, şeftali suyu da iyi gelir. Yarın da geçmezse, diyet bozulur ama, garanti ishal kesen şey kola, onu denersin. Ben de bazen ishal olduğumda 1 paket çubuk krakerle 1 kutu kola içtiğimde düzeliyordu. Biliyorum sağlıksız ama ishal daha kötü, durdurman lazım mutlaka.

Bu arada bugün almış olduğum karbonhidratları eritmek için spor yapmam lazım, şimdi kalkıp Leslie 4 mil yapacağım ve 600 kalori yakacağım. Eşimle yürüyüşe çıkarız demiştik ama oturduk kaldık. Ben diğer odaya geçip yapayım sporumu en iyisi.

geçmiş olsun cnm kendine iyi bakk oy kıyamam sana yurttaaa

3 gündür içmiyorum zaten canım bitki çayı, hatta normal çayı bile birtek sabahları içiyorum. patates haşlaması aklıma geldi ama işte onu yapma durumum yok burda, şimdilik muzu yedim işte, birazdan da şeftali suyunu içerim. rejim düşünecek durumda deilim malesef şuan, hiç halim gücüm kalmadı eğer yarın da devam ederse dedigin gibi yapayım o zaman. bi kerelik içerim kolayı yeterki iyileşeyim

geçmiş olsun cnm kendine iyi bakk oy kıyamam sana yurttaaa

çok teşekkür ederim canım

mrb kızlar bugünkü menümü yazayım

sabah kahvaltım 12 30 gibiydi anca kalktık

toplamda 4 kaşık diyim menemen
azıcık peynir
2 zeytin
tere nane
1 çatal tereyağ üstü vişne reçeli çok azz
1 buçuk dilim çok tahıllı ekmek

ara: 1 elma

öğlen yemedim malum

akşam:1 kase mercimek çorbası
yoğurtlu ıspanak
2 tane taze soğan 2 dilim turp
1 dilim çok tahıllı ekmek

ara: 2 bardak çay
1 armut

iki dilim tam tahıllı uno ekmekle kendime tost yaptım. (az yağlı peynirle)
4 adet zeytin
limonlu maydonoz
1 adet biber, domates, salatalık
1 kupa yeşil çay

ara 12:20
yarım portakal, yarım da greyfurt

öğle 15:20
4 kaşık pilav
4 kaşık sebze yemeği
yarım su bardağı yoğurt
salata

ara 17:40
bir çay bardağı kadar dondurma

karışık bişey 16:30
2 dilim lifli bisküvi

ara 20:50
3 adet gün kurusu kayısı

sabah yarım saat kemerimi taktım
akşam üzeri 200 öne 200 arkaya ip atladım (iki partide tabi)
akşam 45 dk tempolu yürüyüş, parkta 30 dk spor aletlerinde spor yaptım (maşallah)

Sporumu yaptım çok mutluyum kızlar. Leslie 4 fast mil, yani 600 kalori:)) Böylece bugün yediklerim fazla fazla gitti:) Yarın spor yapmayacağım, çok üst üste olmasın. Sadece yoga yaparım, o da 150 kalori yaktırıyor, yeter, idare edicez artık:)

kaç dakika yoga 150 kalori yaktırıyor ? bende haftaya başlayacam da merk ettm :44:

kaç dakika yoga 150 kalori yaktırıyor ? bende haftaya başlayacam da merk ettm :44:

Ben de kalorisepeti.com'a yazdığım zaman öğrenmiştim, 30 dakika yoga yapmak 141 kalori yaktırıyormuş. Kalori yakmak için illa nabzın çok yükselmesi gerekmiyor demek ki. Gerçi yoga yaparken de nabız yükseliyor, konsantre olmak ve belli bir süre sabit bir duruşta durmak ta çok kolay değil. Ama kesinlikle tavsiye ediyorum, umarım seversin ve devam edersin, yaptıktan sonra da konuşuruz buradan yine.

çarşamba sabah başlıyor benim kursum, 1.30 saat sürüyor bir de bir seansı.. bi soru daha soracagım

yoga çok yoruyor mu insanı ? yani demek istedigim ben yogadan sonra havuza da giderim diyordum da halim kalır mı havuza ?

Yoga çok yormuyor ama bittikten sonra havuza gitmeni önermem, hatta hiç bir ağır spor yapmanı önermem. Mümkünse önce havuza git sonra yoga yap, ya da bir gün biri bir gün diğeri olabilir. 1.5 saat yoga yaptıracaklarını sanmıyorum, belki meditasyon da vardır. Ondan sonra kendini gevşemiş hissedersin, iyi gelir, o yüzden gevşemiş kaslarını tekrar zorlaman doğru olmaz. Yine de hocaya da sor bakalım, o ne diyecek.

valla bilemiyorum ki ,kurs saati olarak çarşamba sbah 9.30 - 11.00 arası gözüküyor. kursun adı da Yoga (Başlangıç).. bu kursun oldugu yer biraz uzak da o yuzden gitmişken yüzeyim de diyordum. daha erken gidemem zaten ancak o saatte açılıyor havuzda ama dediginizde haklısınız. kaslar gevşiyorsa eğer havuzda sıkıntı çıkabilir. hocaya da bi sorarım tabi .teşekkür ederim

cnm gerçi pomoda demiş aynı şeyi düşünmüşüz benimde fikrim kimden duysa onlar izahetsin ama yinede uzmana gitmenizde yarar var çünkü herşeyi duyma çağında hadi bunu aştınız başka şeyler duyduğunda yine aynışeyi yaşamamak için iyi bir uzmandanböyle bi durumda napmanız gerektiğini öğrenirsiniz daha iyi olur, ALLAH yardımcın olsun...

sabah 09:15
iki dilim tam tahıllı ekmekle tost (az yağlı peynirle)
domates, salatalık
bol limonlu maydonoz
4 tane zeytin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…