- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #3.021
geç kalkınca ancak cnm...
öğle 15:20
4 kaşık pilav
4 kaşık sebze yemeği
yarım su bardağı yoğurt
salata
Kızlar, eşim sigara böreği istedi, çok sever ve uzun süredir de yapmamıştım. Sardım, yarın sabah yeriz diye konuştuk ama şimdi istedi, tabi ben de dayanamadım 3 tane yedim. Özlemişim valla tadını:) Haftasonu kaçamakları pazartesi kötü sonuç vermez inşallah. Kalorisini de hesapladım, merak eden olursa diye (başta ben:)). Mehmet Öz sigara böreğini sağlıklı atıştırma olarak tanımlıyor, o yüzden ben çok cısss olduğunu düşünmüyorum. Kalorisini de hesaplayınca bu sav desteklenmiş oldu:) Hem yufkayı, hem içine koyduğum peyniri tarttım ve kızardıktan sonra da tarttım ve ne kadar yağ almış baktım. Buna göre sonuç: 1 tane sigara böreği 55,5 kalori, 3 tanesi 166,5 kalori. 3 fazla belki ara öğün için ama 2 tane rahatlıkla yenebilir. Yine matematiksel hesap yapıp yaptığım kaçamağı masum hale getirdim ya helal olsun bana:)
herkese iyi akşamlar..
kızlar yaklaşık 3 gündür devam eden bir ishalim var, ve artık iyice arttı. yaglı bişey yemiyorum, aşırı da yemiyorum hatta bu aralar düzensizlikten ara öğünlermi bile yemıorm dooru düzgün ama noluyor anlamıorum.
bugun sabah kalktıgımda 1 elma yedim. ( 9.30 gibi )
11 e geliyodu kahvaltımı yaptım. 3/4 simit, 1 üçgen peynir.
3 gibi öğle yemegi olarak 4 yk bulgur pilavı yedim. yanında 200 ml yoğurt.
akşamda 7.30 gibi piliç şiş yedim 4 5 parça tavuk vardı toplam.1 yk pirinç pilavı, 1 kase cacık.
ama midem çok fena şuan. annemle konuştum, muz ye dedi. bide şeftali suyu iç dedi. bende markete gittim küçük bi muz aldım onu yedim. şeftali suyunu da elmayla karışık olarak buldum %100 doğal, şeker ilavesiz diyor. ondan da 1 bardak içerim heralde artık ishalim geçsin diye. halsiz kaldım resmen yaa..
herkese iyi akşamlar..
kızlar yaklaşık 3 gündür devam eden bir ishalim var, ve artık iyice arttı. yaglı bişey yemiyorum, aşırı da yemiyorum hatta bu aralar düzensizlikten ara öğünlermi bile yemıorm dooru düzgün ama noluyor anlamıorum.
bugun sabah kalktıgımda 1 elma yedim. ( 9.30 gibi )
11 e geliyodu kahvaltımı yaptım. 3/4 simit, 1 üçgen peynir.
3 gibi öğle yemegi olarak 4 yk bulgur pilavı yedim. yanında 200 ml yoğurt.
akşamda 7.30 gibi piliç şiş yedim 4 5 parça tavuk vardı toplam.1 yk pirinç pilavı, 1 kase cacık.
ama midem çok fena şuan. annemle konuştum, muz ye dedi. bide şeftali suyu iç dedi. bende markete gittim küçük bi muz aldım onu yedim. şeftali suyunu da elmayla karışık olarak buldum %100 doğal, şeker ilavesiz diyor. ondan da 1 bardak içerim heralde artık ishalim geçsin diye. halsiz kaldım resmen yaa..
Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine. Bitki çayı içiyorsan içmeyi bırak. Patates haşlaması, pirinç lapası falan iyi gelir ama onları nerde bulacaksın, anneciğin doğru demiş en pratiği muz, şeftali suyu da iyi gelir. Yarın da geçmezse, diyet bozulur ama, garanti ishal kesen şey kola, onu denersin. Ben de bazen ishal olduğumda 1 paket çubuk krakerle 1 kutu kola içtiğimde düzeliyordu. Biliyorum sağlıksız ama ishal daha kötü, durdurman lazım mutlaka.
geçmiş olsun cnm kendine iyi bakk oy kıyamam sana yurttaaa
pılav fazla olmus gıbı
Sporumu yaptımçok mutluyum kızlar. Leslie 4 fast mil, yani 600 kalori:)) Böylece bugün yediklerim fazla fazla gitti:) Yarın spor yapmayacağım, çok üst üste olmasın. Sadece yoga yaparım, o da 150 kalori yaktırıyor, yeter, idare edicez artık:)
kaç dakika yoga 150 kalori yaktırıyor ? bende haftaya başlayacam da merk ettm :44:
Ben de kalorisepeti.com'a yazdığım zaman öğrenmiştim, 30 dakika yoga yapmak 141 kalori yaktırıyormuş. Kalori yakmak için illa nabzın çok yükselmesi gerekmiyor demek ki. Gerçi yoga yaparken de nabız yükseliyor, konsantre olmak ve belli bir süre sabit bir duruşta durmak ta çok kolay değil. Ama kesinlikle tavsiye ediyorum, umarım seversin ve devam edersin, yaptıktan sonra da konuşuruz buradan yine.
çarşamba sabah başlıyor benim kursum, 1.30 saat sürüyor bir de bir seansı.. bi soru daha soracagım
yoga çok yoruyor mu insanı ? yani demek istedigim ben yogadan sonra havuza da giderim diyordum da halim kalır mı havuza ?
Yoga çok yormuyor ama bittikten sonra havuza gitmeni önermem, hatta hiç bir ağır spor yapmanı önermem. Mümkünse önce havuza git sonra yoga yap, ya da bir gün biri bir gün diğeri olabilir. 1.5 saat yoga yaptıracaklarını sanmıyorum, belki meditasyon da vardır. Ondan sonra kendini gevşemiş hissedersin, iyi gelir, o yüzden gevşemiş kaslarını tekrar zorlaman doğru olmaz. Yine de hocaya da sor bakalım, o ne diyecek.
kızlar benimde sinirlerim çok bozuk kızım çok zor bi çocuk sürekli bişiyleri anlatmaktan izah etmekten o kadar yoruldum ki.hiçbir zaman şunu yap yada yapma diyip kestirip atmadım sürekli herşeyi sebebiyle izah etmek zorundayım .7.5 yaşında sokaktaki okuldaki arkadaşlarınan vampir falan duymuş 2 aya yakındır bizimle yatıyor kaç kere konuştum eşim konuştu kardeşim halası konuçtu yok bişze inanmıyor o arkadaşlarının dediği şeylere inanıyor gece 1.5 kadar bekliyor uyku düzeni kalmadı sürekli tetikte dün akşam çıldırttı beni artık 1.5 kadar bizim yanımızda salonda uyuma numarsı yapıyor ben tuvalet için kalktım ababsı yanında tv izlemesine ragmen nasıl panikle fırlamış tuvaletin kapısında bi baktım benimki panik beni bekliyor yatırıyorum yatagınan bu sefer yine tepemizde karı koca olarak zaten bi kahve içelim bişey yapalım hiç bi özelimiz yoktu hep bu uyku sorundu erken yatmaz kesinlikle şimdi hiçbişekilde özelimiz kalmadı çünkü heran herdakika kalkıp yanımıza geliyor ne yapacagım şaşırdım artık kzıalr bi akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?