Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

Günaydın kızlar, bugün geç kalktım ve eşimin isteği üzerine sigara böreği ile kahvaltı yaptık. 6 tane sigara böreği yedim. Yanında biraz domates ve salatalık yedim, 1 fincan şekersiz çay içtim. Bu arada sabah tartıda gördüğüm rakam çok hoşuma gitti:) Yarın için bile beklemiyordum bu rakamı, inşallah yarına biraz daha gider:)

neslicim menun super hamsiyi nasil ozlemisim ama burada turk bakkallarinda sadece buzlukta satiliyor yani taze degiller bende almiyorum ancak turkiyeye gelince..

dondurmadan bence birsey olmaz zaten yuruyusle fazlasini yakiyorsundur ama dogrusunu kizlar soyler belki iki tane bir hafta icin fazladir dyebilirler bende cok seviyorum sutlu tatlilari hele dondurmaya asla hayir diyemem ama eve almiyorum dun canim acayip puding cekti Allahtan evde yoktu yoksa yapar yerdim..

bana cok yagli geldigi icin ben pek sevmiyorum sigara boregini ama kalorisi oylede abartilacak kadar degilmis..

tum kiyafetlere bayildim..eminim pomocum senin uzerinde hepsi daha guzel durur

tunaydin hatunlar.. dun aksam giremedim bir arkadasla esi arasinda problem vardi onunla gece 3 e kadar oturup konustum..gercekten ne kadar zormus bu zamanda cift olmak Allah kimsenin yuvasinin huzurunu bozmasin.benim diyet cok iyi gidiyor yani iki gundur sifir kacamak ama pek vermis gibide durmuyorum cunku bu hafta sadece 3 gun spor yapabildim simdi gene yapacam leslie insallah yarin sabah hepimizin yuzu guler

dunku yediklerim

sabah
bir dilim ekmek
1 zeytin
domates
salatalik
bir yumurta

ara yapmadim gec yapmistim kahvaltiyi

ogle yok

ara
bir elma
1 kivi

aksam
cok az sehriye corbasi
salata

bugun ki menum

sabah
bir dilim ekmek
1 zeytin
domat
salatalik
1 kk peynir
bir cay k kadar recel

ara yok gec uyandim
ogle yok

ara
bir elma
bir portakal yerim

aksam
kofte patates firina atacam yag koymam zaten iki kofteden yerim patatesi yemem
yaninda salata

herkese iyi günlleerrr

dünkü hslsizliğim hala biraz var gibi kızlar, ama en azından ishalim geçti gibi. umarım tekrarlamaz

sabah biraz geç kalktım. dün gece karın ağrısından zor uyudum da ondan sanırım. 10.30 gibi kalktım, yarım bardak şeftali suyu içtim, sonra duşa girdim..

kahvaltıyla öğle yemegi beraber gibi oldu yani 12.00 gibi ancak yiyebildim.

beyaz peynirli yumurta yedim. yanına da 1 dilim içi çıkartılmış mecburen beyaz ekmek..

15.00 gibi ara öğün yapar, akşam 18.00 de de akşam yemegimi yerim diyorum artık.

eğer halsizliğim geçerse akşam üzeri yürüyüşe gidecez arkadaşlarla ama dün çok kötü oldum. çok yorulmak da istemiyorum bakalım artık

herkese mutlu pazarlaarrr

Canım, yediklerin çok az gibi geliyor bana, eskiden de bu kadar az mı yiyordun, yoksa diyet nedeniyle mi böyle? Gerçi zaten kilon az senin ama yine de birazcık artırabilirsin bence. Bu arada boyun kaç senin çimen?

bana cok yagli geldigi icin ben pek sevmiyorum sigara boregini ama kalorisi oylede abartilacak kadar degilmis..

Kızartmadan önce yağ yeterince ısınırsa ve kızarttıktan sonra da kağıt havlu üzerinde bekletince, yağlı olmuyor. Yani dışarda yapılanlar gibi olmuyor, ben mutfak tartısında tartarak baktım. Yine de fazla kaçırmamak lazım tabi:)

Tekrar geçmiş olsun, daha iyi olmana sevindim. Bugün fazla zorlama kendini bence, bir de yediklerine dikkat et, dışarda yediğin için ishal olmuş olabilirsin.

Kızlar, ben bugün kahvaltıyı geç yaptığım için ara öğün yapmadım. Öğle yemeği olarak 1 tabak patlıcan yemeği (nohutlu, bol domates ve biberli, az yağlı) ve 4 kaşık ta pilav yedim. Bir de 1 dilim çok tahıllı ekmek Akşam muhtemelen çorba içerim, belki patates haşlayıp yoğurtla da yiyebilirim, karar vermedim ama hafif bir şeyler yemek istiyorum.

Tekrar geçmiş olsun, daha iyi olmana sevindim. Bugün fazla zorlama kendini bence, bir de yediklerine dikkat et, dışarda yediğin için ishal olmuş olabilirsin.

çok teşekkür ederim, şükür iyiym bugun ama dikkat etmeye çalışıyorum yine de. ara öğün olarak 200 gr yoğurt yedim. akşam yine mecbur dışarda yiyecem ama ordu evinde yiyorum ben. o yuzden biraz daha içim rahat oluyor. sebze yemegi varsa ondan yerim, eğer yoksa yine ızgaraya talim

canım çok geçmiş olsun 2 çay kaşığı türk kahvesini yut hiçbir şeyin kalmaz hemen etki ederr

canım çok geçmiş olsun 2 çay kaşığı türk kahvesini yut hiçbir şeyin kalmaz hemen etki ederr

onu hep diyorlarda ben yutamıyorum onu bu sefer istifra ediyorum. hala da geçmemiş yine başladı karnım ağrımaya, tuvalete çıkmaya falan. bide kola içmeyi deneyecegim bakalım..

diet cola içsem olur mu ? öbürünün tadını da sevmiyorum, kalorisi de yüksek ya aynı etkiyi eder mi acaba :44:

olur nıye olmasın ama en azından 1 kaşık kahvesyi kolayla karıştır bir anda dik kafana. kahve cok etkili çünkü :/ ayrıca bu ishal seni tartıda büyük oranda etkiliycektir çok daha aşağı çıkarsn bencee

yarın görecez bakalım nasıl çıkacagımı çok halsiz kalıyorum yaa.. 2 gündür hiç yürüyüş yapmadım, daha doorusu yapamadım. tıkıldım kaldım yurda yarın dersim de var nasıl yapacam hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…