- Konu Sahibi haha de gec
-
- #3.041
Kızlar, akşam yemeğimi de yedim. Fırında yağsız hamsi yaptım, yanında ızgara soğan ve domatesle. 1 dilim de çok tahıllı ekmek yedim. Üstüne canım tatlı istedi, (balık yiyince oluyor bazen), ben de 2 tane kuru incir ve 3 tane kuru kayısı yedim. Tatlı isteğim geçti:)
Oglen : haslama bır tavuk but, 3 kasık az yaglı pılav, 2 kasık domates salatalık salata
Ara: 1,5 lt su, bır domates, bir max dondurma sutlu. esım ve bır arkadas namaz kılmak ıcın bıryere gıtmek zorunda kaldılar ısyerınde su yoktu bugun. Ordan gelırken almıslar hepımıze. Sana sakıncası yoktu dondurmanın dedı. Bu hafta ıkıncı dondurmam.
Kızlar ben cıkıyorum aksamkı menumu aksam yazarım ya da yarın. Herkese ıyı bır haftasonu dılıyorum opuldunuz
Kızlar, eşim sigara böreği istedi, çok sever ve uzun süredir de yapmamıştım. Sardım, yarın sabah yeriz diye konuştuk ama şimdi istedi, tabi ben de dayanamadım 3 tane yedim. Özlemişim valla tadını:) Haftasonu kaçamakları pazartesi kötü sonuç vermez inşallah. Kalorisini de hesapladım, merak eden olursa diye (başta ben:)). Mehmet Öz sigara böreğini sağlıklı atıştırma olarak tanımlıyor, o yüzden ben çok cısss olduğunu düşünmüyorum. Kalorisini de hesaplayınca bu sav desteklenmiş oldu:) Hem yufkayı, hem içine koyduğum peyniri tarttım ve kızardıktan sonra da tarttım ve ne kadar yağ almış baktım. Buna göre sonuç: 1 tane sigara böreği 55,5 kalori, 3 tanesi 166,5 kalori. 3 fazla belki ara öğün için ama 2 tane rahatlıkla yenebilir. Yine matematiksel hesap yapıp yaptığım kaçamağı masum hale getirdim ya helal olsun bana:)
costum resımlere bakıyorum yıne. tesetturlu gıyımde pantolon ıle uyumlu seyler goremedım ınternette. oyuzden ben su ankı ust ve altları kuculterek gıyerım artık. cunku pantolon cıok sevıyorum ve yıllardır etek gıymedım. ama zayıflayınca bu etek ceket kombınasyonunu yapmayı dusunuyorum. begendım
Eki Görüntüle 520430 Eki Görüntüle 520431 Eki Görüntüle 520432 Eki Görüntüle 520433 Eki Görüntüle 520434 Eki Görüntüle 520435 Eki Görüntüle 520436 Eki Görüntüle 520437
bu ıkı resım bu yıl kı kış halim. fon cektırmıstım evde acık gezıyordum oyle uzun uzun. kızılı denemıstım ayrıca ılk kez.
Eki Görüntüle 520299 Eki Görüntüle 520300
bırınde de kendım sabah dus alıp jolelemıstım pazar sabahı.
tunaydin hatunlar.. dun aksam giremedim bir arkadasla esi arasinda problem vardi onunla gece 3 e kadar oturup konustum..gercekten ne kadar zormus bu zamanda cift olmak Allah kimsenin yuvasinin huzurunu bozmasin.benim diyet cok iyi gidiyor yani iki gundur sifir kacamak ama pek vermis gibide durmuyorum cunku bu hafta sadece 3 gun spor yapabildim simdi gene yapacam leslie insallah yarin sabah hepimizin yuzu guler
dunku yediklerim
sabah
bir dilim ekmek
1 zeytin
domates
salatalik
bir yumurta
ara yapmadim gec yapmistim kahvaltiyi
ogle yok
ara
bir elma
1 kivi
aksam
cok az sehriye corbasi
salata
bugun ki menum
sabah
bir dilim ekmek
1 zeytin
domat
salatalik
1 kk peynir
bir cay k kadar recel
ara yok gec uyandim
ogle yok
ara
bir elma
bir portakal yerim
aksam
kofte patates firina atacam yag koymam zaten iki kofteden yerim patatesi yemem
yaninda salata
bana cok yagli geldigi icin ben pek sevmiyorum sigara boregini ama kalorisi oylede abartilacak kadar degilmis..
herkese iyi günlleerrr
dünkü hslsizliğim hala biraz var gibi kızlar, ama en azından ishalim geçti gibi. umarım tekrarlamaz
sabah biraz geç kalktım. dün gece karın ağrısından zor uyudum da ondan sanırım. 10.30 gibi kalktım, yarım bardak şeftali suyu içtim, sonra duşa girdim..
kahvaltıyla öğle yemegi beraber gibi oldu yani 12.00 gibi ancak yiyebildim.
beyaz peynirli yumurta yedim. yanına da 1 dilim içi çıkartılmış mecburen beyaz ekmek..
15.00 gibi ara öğün yapar, akşam 18.00 de de akşam yemegimi yerim diyorum artık.
eğer halsizliğim geçerse akşam üzeri yürüyüşe gidecez arkadaşlarla ama dün çok kötü oldum. çok yorulmak da istemiyorum bakalım artık
herkese mutlu pazarlaarrr
Tekrar geçmiş olsun, daha iyi olmana sevindim. Bugün fazla zorlama kendini bence, bir de yediklerine dikkat et, dışarda yediğin için ishal olmuş olabilirsin.
herkese iyi akşamlar..
kızlar yaklaşık 3 gündür devam eden bir ishalim var, ve artık iyice arttı. yaglı bişey yemiyorum, aşırı da yemiyorum hatta bu aralar düzensizlikten ara öğünlermi bile yemıorm dooru düzgün ama noluyor anlamıorum.
bugun sabah kalktıgımda 1 elma yedim. ( 9.30 gibi )
11 e geliyodu kahvaltımı yaptım. 3/4 simit, 1 üçgen peynir.
3 gibi öğle yemegi olarak 4 yk bulgur pilavı yedim. yanında 200 ml yoğurt.
akşamda 7.30 gibi piliç şiş yedim 4 5 parça tavuk vardı toplam.1 yk pirinç pilavı, 1 kase cacık.
ama midem çok fena şuan. annemle konuştum, muz ye dedi. bide şeftali suyu iç dedi. bende markete gittim küçük bi muz aldım onu yedim. şeftali suyunu da elmayla karışık olarak buldum %100 doğal, şeker ilavesiz diyor. ondan da 1 bardak içerim heralde artık ishalim geçsin diye. halsiz kaldım resmen yaa..
canım çok geçmiş olsun 2 çay kaşığı türk kahvesini yut hiçbir şeyin kalmaz hemen etki ederr
kahvaltu güzelllllsabah 09:15
iki dilim tam tahıllı ekmekle tost (az yağlı peynirle)
domates, salatalık
bol limonlu maydonoz
4 tane zeytin
onu hep diyorlarda ben yutamıyorum onu bu sefer istifra ediyorum. hala da geçmemiş yine başladı karnım ağrımaya, tuvalete çıkmaya falan. bide kola içmeyi deneyecegim bakalım..
diet cola içsem olur mu ? öbürünün tadını da sevmiyorum, kalorisi de yüksek ya aynı etkiyi eder mi acaba :44:
olur nıye olmasın ama en azından 1 kaşık kahvesyi kolayla karıştır bir anda dik kafana. kahve cok etkili çünkü :/ ayrıca bu ishal seni tartıda büyük oranda etkiliycektir çok daha aşağı çıkarsn bencee
yarın görecez bakalım nasıl çıkacagımıçok halsiz kalıyorum yaa.. 2 gündür hiç yürüyüş yapmadım, daha doorusu yapamadım. tıkıldım kaldım yurda yarın dersim de var nasıl yapacam hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?