Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

Diet olur mu olmaz mı bilmiyorum ama olur muhtemelen. Yanında ya 1 avuç leblebi ye, ya da kraker ye. Tek başına içmekten daha etkili olur. Bende işe yarar bu, umarım sende de yarar.

İyi de tartıda aşağı çıksa bile bu istenen bir kayıp değil. Sürekli su ve mineral kaybediyor, önemli olan yağ yakmak. Yani ishal nedeniyle düşük çıksa da düzeldikten sonra kilo almış gibi görünebilir, o da doğru değil. Bol bol sıvı tüketmesi gerekiyor zaten bu dönemde.

mrb pazar günü eşim ile evdeyiz :) kendimi çok şiş hissediyorum plates yaptım lesie yaptımm yürüdüm soda içtim yok ama geçmio yediklerimi yazayımm sizde bir bakınn

sabah geç kalktık

haşlanmış yumurta salatası
1 kb peynir
domates
maydanoz
1 kçatal tereyağ üstü reçel (regliyim canım çok istedi)
yarım dilim tahıllı ekmek
3 bardak çay

ara ve öğlen yok malum geç kalktıkk

akşam:
kanat ızgara 5 parça ama sadece küçük tarafı kanatın
1 bardak ayran
1 dilim tahıllı ekmek
ızgara domates biber

ara :çayy süper geldi

kendimi aşırı tok hissediyorum akşam yemeğini 6 da yedik ama hala şişim:)) aslında güzel bişey ama çok yemişim hissi veriyor

yediklerinde bi sorun görmüyorum. kanat yağlı old için mi aceba desem...:26:
ben de akşam tavuk ızgara yedim ve ben de şiş durumdayım cnm.bir parça da beyaz ekmek yedim. normalde olsa ne kadar yerdim, ancak böyle olurdum
midem küçülmüş azcık fazla yiyince rahatsız ediyo diye düşünüyorum

ne okuyosun canım seeen? :)

mimarlık okuyorum ben

Diet olur mu olmaz mı bilmiyorum ama olur muhtemelen. Yanında ya 1 avuç leblebi ye, ya da kraker ye. Tek başına içmekten daha etkili olur. Bende işe yarar bu, umarım sende de yarar.

yemegin yanında içtim kolayı. diet içtim bide. şimdilik bi sıkıntı yok gibi. akşam yediklerim en azından hala midemde..

su ve mineral kaybını dengelemek için soda içiyorum, suyla zaten problemim yok günde 3 lt nin altına düşmem pek. bu ara fazla bile içiyorumdur.

akşam yemeginde :

4 kaşık tavuklu havuçlu bş yemekten yedim..yanında da 5 yk pilav. aslında pilav çok oldu biliyorum ama dünden beri hep midem boştu, bir anlık da olsa dolu olsun istedim sıkıldm artk o duygudan yanında da 1 porsiyon yagsız çoban salata..

sonra yurttan arkadaşlarla yürüyüşe çıktık. anıtkabir çevresinde 1 tur attık. o da yaklaşık 50 dk sürdü. yürüyüşten gelince de 1 soda içtim ve 1 nektarin yedim. bugunluk yemek girişlerim kapandı

umarım yarın sabah tartı hepimize güler kızlarrr

kızlar dün o mesajı aldıktan sonra misafirimin geleceğini duyunca resmen totoya motor takıp eve işe güce giriştim 1 gece yattılar bugünde kahvaltıydı oraya buraya gitmeydi derken ancak şimdi oturdum.acayip koşuşturmacalı bi haftasonu oldun.kardeşimide bikaç saat önce ugurladık inşallah hayırlısıyla gider gelir Allah a emanet.annem için zor olacak ne yapalım geleceği için yurtdışı olunca insan daha bi endişeleniyor hayırlısıyla şubat sonuna dogru dönecek inşallah.bavulunun 23 kg geçmemesi gerekiyormuş benim dijital baskülü aldılar bakmak için o tantanada baskülü annemde unuttum yarın ne yapacagım bildirim olayını hiç bilmiyorum bu sabah tartıldıgımda çıkan rakamı söylesem ondada zemin dengesizdi 2 ayrı rakam çıktı hangisini söyleyeceğim.sabah hangi bahaneyle anneme gideceğim .fdm gelip okuyunca bi öneride bulunacaktır elbette

geçmişe fırsatım olmadı umarım herkesin keyfi yerindedir baskül yarın hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

bende yurttayım dolayısıyla tartım yok ama yarın sabah karşıdaki eczaneye gitmeyi düşnüüyorum. sizin yakınlarda varsa eğer sen de öle bişey yapabilirsin belki:44:

kızlar hepinize günaydın...cumartesi ve pazar o kadar yoğun 2 gün yaşadım ki..hep dışarlarda olduğum içn yemmelerim hiç düzenli olmadı..ama geçene hafta yaptığım pişmanlıkları kapatmak için kaçamak yapmadım.. acıktığımda elma yedim bol bol..neyse şimdi tartılmaya gidiyoruöm bakalım tartı bana nasıl bi tokat atacak...bi de beni gören herkes sen yine mi kilo verdin, sakın daha fazla verme sana etine dolgunluk yakışıyor gibi bi sürü şey söylediler.. eskiden bunlara kanıp hemen bırakırdım diyeti.. ama onlara bana böyle söylemeyin daha vermem gereken 5 kilom var dedim..

ha bu arada ara sıra girip forma baktım..

POMO canım maşşallah ne kadar hoş görünüyorsun zayıflamaış hallerrini de bekleriz şekerim.bi de resimler eklemişsin giyimle ilgili ya.. pantolon üzeri bişeyler için bildiğim siteler var..

https://www.tesetturmarka.com/k-tunik-3242.html mesela buraya bakabilirsin.. ben de etek pek sevmem.. tarzım böyledir hep..güzel şeyler bulailirsin..

NARİN çocuğunun yaşadığı şey çok can sıkıcı..sen kesinlikle diğer çocukla yüzleştirme yapmaya kalkma canım.. profesyonel bi yardım gerkli.. kı<nın olkulunda rehber öğretmen varsa hemen götür.. üzülrerk söylüyorum ki kendi meslektaşlarım oldukları halde ilgisiz ve bilgisiz olabilirler..eğer yeterince iyileşme göremezsen de araştıre işini iyi yapan kişilere götür.. ama şimdilik sakın çocuğa öyle bişey olmadığını nasihatlemeye çalışmayın.. yaşadığınız sorun ciddi.. senden ayrılmaması ayrılık anksiyetesine okul fobisine ve akademeik başarısızlığa kadar gidebilir..şimdilik yapacağınız tek şey ona güven vermektir..dilerim bi an önce çözersiniz..

cesmi sana da geçmiş olsun canım..ben de oğluma nişastayı sulandırıp içiririm baya bi keser..

ay hatırladıklarım bunlar.. inşallah kimseyi atlamamşımdır..

gunaydın kızlar ;

herkese hem basarılı hem de mutlu bır hafta dılıyorum.

evımız saglık ve huzur dolu olsun inş.

eşime vakıt ayırmak ıstedıgım ıcın ve de ev ıslerım cok oldugu ıcın haftasonu onlıne olamadım. bu sebeple menulerımı bıldırıyorum. ılk olarak cumartesı aksamı menumu bılmedıgınız ıcın cumartesıyı komple olarak bıldırıyorum hemen devamında da pazar gununu bıldırıyorum

cumartesi
sabah : 8:00

Ballı sırkelı lımonlu ılık su
Bir bardak yarım yaglı sut
ıkı dılım tam bugday ekmegından yagsız tost ( maydonoz, lor peynırı ve domates koydum ıcıne )
satalık yedım
4 tane zeytın ( yagsız, ıkı gun su da da beklettım bu hafta ılk kez yedım zeytın )
Bır buyuk bardak ılık sekersız cay

Ara: 500 ml su, ıkı cevız, 5 leblebı, bır tutam maydonoz, bır domates, bır salatalık

Ise gelırken yurumedım. Araba ıle evden aldı arkadas.

Oglen : haslama bır tavuk but, 3 kasık az yaglı pılav, 2 kasık domates salatalık salata

Ara: 1,5 lt su, bır domates, bir max dondurma sutlu. esım ve bır arkadas namaz kılmak ıcın bıryere gıtmek zorunda kaldılar ısyerınde su yoktu bugun. Ordan gelırken almıslar hepımıze. Sana sakıncası yoktu dondurmanın dedı. Bu hafta ıkıncı dondurmam.

Aksam: 45 dk hafıf tempolu yuruyus yemekten sonra. Yemek olarak da 3 tane dıktorgen seklınde kofte, ayran ve bol salata

Gece soda ve 500 ml su.

Pazar:
sabah : 9 da uyandım ama 10 da kahvaltı yaptım. Ev ısı yaptım bıraz.

Ballı sırkelı lımonlu ılık su
Bir dılım tam bugday ekmegı
1 kibrit kutusundan az yarım yaglı beyaz peynır
Eksı ot
1,5 yumurtadan omlet ( ıcınde bolca maydonoz vardı ve bir damla yag ıle pısırdım )
Canım tatlı cektı vısne recelının ıkı vısnesını yedım.
2 buyuk bardak sekersız acık cay.

Ara yapmadım gec kahvaltı yaptıgım ıcın.
Ogle yemegı de yemedım.
Saat uc gıbı maydonoz, dere otu ve bır yesıl elma yedım.
Aksama kadar 1,5 lıtre su ıctım.
6 bucukta aksam yemegımı yedım. Bir kucuk boy lufer yedım ve yesıllık yedım yanında. Fırında pısırdım uzerıne azıcık yag ve sarımsak ıceren sos yaptım fırca ıle surdum.

Gece : 7 otlu cay ve yesıl cay ıctım ( kıraz sapı koydum ıcıne ), 500 ml su ıctım.

Pazar gunu spor yapmadım ama aksama kadar sureklı ayaktaydım hem ev ıslerımı yaptım hem 5-6 cesıt yemek hazırladım.

günaydın hanımlar
yeni bir ay,hafta,gün.. sağlık, mutluluk,huzur dilerim.

şimdiden kg verenleri kutluyorumm..

narin başka bi tartıda tartılma..en iyisi alıştığın tartıda tartılmaktır.. bu yüzden sabah çıkan 2 ayrı sonucun ortasında bişey söyle sen..

fdm cim ya kusura bak 2 ayrı msj attım sbah sabah karışıklıkoldu düzelttim ama tekrar kusura bakma,benim topikdede tartıgünü bendeözel msj dan alıyorum tartı sonuçlarını önümdeliste bilgisayarda yaz derkenkarıştı:)))

tamam ozaman 70lere ınınce, arastırayım kurs verılıyor mu orda dıye. henuz bayanlar ıcın ozel bır calısma yokmus ama sanırım seneye olur ben de bıraz olsun zayıflamıs olurum. zayıflamadan gıtmem zaten havuza :)))))

hazır patates ıcın boyle bakmamıstım ben de ama dedıgın gıbı hem sevıyoruz hem de pratık bır sey. ben de deneyebılırım ılerde. ama sımdılık elımden geldıgı kadar uzak duruyorum patatesten.

evet canım bayramdan sonra da devam edıyoruz. hedefe ulasanlar ıcın koruma surecı hedefe ulasamayanlar ıcın yola devam etme donemı baslayacak.

önemli değil canım olur böyle şeyler..

neslie walking part 1 ve 2 yapıyorum ben. 15dk 15 dk toplam yarım saat suruyor. kac kalorı yaktırıyordur bu. dun gece yaptım uyumadan ama adımsayarı ıste unuttugum ıcın kac kalorı yaktıgımı bılmıyorum. dun hıc spor yapamadım ev ıslerı ve haftalık yemek yapmaktan dolayı. ıcım rahat etmedı ben de gece uyumadan leslie yaptım.

ıkı kez yedım sanırım canım gecen hafta. ben tatlılı hıcbırsey tuketmıyorum yururken yıyorum zaten ama yıne de ınsan suphelenıyor ıste. bır de artık bu hafta regl olmam lazım. onun da etkılerı. ben 15 gun oncesı ıstah acılması yasarım. delı gıbı tatlı duskunu olmam ama yıne de tatlı azıcık ceker ama en cok olan sey genel ıstah acıklıgıdır cok sukur kazasız gecırdım gecen haftayı. bakalım bu hafta regl olunca nasıl olacak. dıyet donemındekı ılk regl haftam olacak ve ozellıkle temmuzdan berı regl olmadıgımı dusunursek bır bomba yasanmaz umarım :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…