- Konu Sahibi haha de gec
-
- #3.061
onu hep diyorlarda ben yutamıyorum onu bu sefer istifra ediyorum. hala da geçmemiş yine başladı karnım ağrımaya, tuvalete çıkmaya falan. bide kola içmeyi deneyecegim bakalım..
diet cola içsem olur mu ? öbürünün tadını da sevmiyorum, kalorisi de yüksek ya aynı etkiyi eder mi acaba :44:
olur nıye olmasın ama en azından 1 kaşık kahvesyi kolayla karıştır bir anda dik kafana. kahve cok etkili çünkü :/ ayrıca bu ishal seni tartıda büyük oranda etkiliycektir çok daha aşağı çıkarsn bencee
mrb pazar günü eşim ile evdeyiz :) kendimi çok şiş hissediyorum plates yaptım lesie yaptımm yürüdüm soda içtim yok ama geçmio yediklerimi yazayımm sizde bir bakınn
sabah geç kalktık
haşlanmış yumurta salatası
1 kb peynir
domates
maydanoz
1 kçatal tereyağ üstü reçel (regliyim canım çok istedi)
yarım dilim tahıllı ekmek
3 bardak çay
ara ve öğlen yok malum geç kalktıkk
akşam:
kanat ızgara 5 parça ama sadece küçük tarafı kanatın
1 bardak ayran
1 dilim tahıllı ekmek
ızgara domates biber
ara :çayy süper geldi
kendimi aşırı tok hissediyorum akşam yemeğini 6 da yedik ama hala şişim:)) aslında güzel bişey ama çok yemişim hissi veriyor
ne okuyosun canım seeen? :)
Diet olur mu olmaz mı bilmiyorum ama olur muhtemelen. Yanında ya 1 avuç leblebi ye, ya da kraker ye. Tek başına içmekten daha etkili olur. Bende işe yarar bu, umarım sende de yarar.
İyi de tartıda aşağı çıksa bile bu istenen bir kayıp değil. Sürekli su ve mineral kaybediyor, önemli olan yağ yakmak. Yani ishal nedeniyle düşük çıksa da düzeldikten sonra kilo almış gibi görünebilir, o da doğru değil. Bol bol sıvı tüketmesi gerekiyor zaten bu dönemde.
kızlar dün o mesajı aldıktan sonra misafirimin geleceğini duyunca resmen totoya motor takıp eve işe güce giriştim 1 gece yattılar bugünde kahvaltıydı oraya buraya gitmeydi derken ancak şimdi oturdum.acayip koşuşturmacalı bi haftasonu oldun.kardeşimide bikaç saat önce ugurladık inşallah hayırlısıyla gider gelir Allah a emanet.annem için zor olacak ne yapalım geleceği için yurtdışı olunca insan daha bi endişeleniyor hayırlısıyla şubat sonuna dogru dönecek inşallah.bavulunun 23 kg geçmemesi gerekiyormuş benim dijital baskülü aldılar bakmak için o tantanada baskülü annemde unuttum yarın ne yapacagım bildirim olayını hiç bilmiyorum bu sabah tartıldıgımda çıkan rakamı söylesem ondada zemin dengesizdi 2 ayrı rakam çıktı hangisini söyleyeceğim.sabah hangi bahaneyle anneme gideceğim .fdm gelip okuyunca bi öneride bulunacaktır elbette
geçmişe fırsatım olmadı umarım herkesin keyfi yerindedir baskül yarın hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
kızlar dün o mesajı aldıktan sonra misafirimin geleceğini duyunca resmen totoya motor takıp eve işe güce giriştim 1 gece yattılar bugünde kahvaltıydı oraya buraya gitmeydi derken ancak şimdi oturdum.acayip koşuşturmacalı bi haftasonu oldun.kardeşimide bikaç saat önce ugurladık inşallah hayırlısıyla gider gelir Allah a emanet.annem için zor olacak ne yapalım geleceği için yurtdışı olunca insan daha bi endişeleniyor hayırlısıyla şubat sonuna dogru dönecek inşallah.bavulunun 23 kg geçmemesi gerekiyormuş benim dijital baskülü aldılar bakmak için o tantanada baskülü annemde unuttum yarın ne yapacagım bildirim olayını hiç bilmiyorum bu sabah tartıldıgımda çıkan rakamı söylesem ondada zemin dengesizdi 2 ayrı rakam çıktı hangisini söyleyeceğim.sabah hangi bahaneyle anneme gideceğim .fdm gelip okuyunca bi öneride bulunacaktır elbette
geçmişe fırsatım olmadı umarım herkesin keyfi yerindedir baskül yarın hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Öncelikle yüzme öğrenmenin yaşı olmaz:) Kesinlikle tavsiye ederim. Gerçekten çok kalori harcatıyor ve rahatlatıyor insanı.
Ben patatesi hayatımdan çıkaramam zaten. Hazır ürünler konusunda ben eksik bilgi sahibi olduğumuzu düşünüyorum. Her hazır olan sağlıksız diye bir şey yok. Dondurulmuş ürünler gayet sağlıklı ve çalışan kadınlar için hazırlığı çok kolay. Ben donmuş patatesi hiç çözmeden, borcama yağlı kağıt veya alüminyum folyo sererek yapıyorum, iyice de kızarınca çok güzel oluyor. Akşam yediğim patates küçük bir tabaktı, muhtemelen 1 orta boy patates kadardır diye düşünüyorum. Ben yediklerimi kalorisepetine de yazıyorum, dün yaptığım spor nedeniyle bana kalan kalori 500 civarıydı ki bu da çok az.
Ben beslenmemde her zaman devam ettirebileceğim bir düzen oluşturmaya çalışıyorum. O yüzden patates, makarna, pilav arada yiyorum. Yoksa hiç yemesem de olur ama nasıl olsa ben bunları yemeden duramam, sonra yediğim zaman verdiğim kiloları geri almak istemiyorum.
Canım, teşekkür ederim, o senin güzelliğin. Ben saçlarımı uzatmayı pek sevmiyorum, şu anda ordakinden daha kısa ama genelde o boylarda oluyor, dalgalı olduğu için uzatmak zor. Saç rengim koyu kumral benim. O kilolara düşmek için epey kilo vermem lazım ama azimliyim, bayramdan sonra da devam edeceğiz zaten.
fdm cim ya kusura bak 2 ayrı msj attım sbah sabah karışıklıkoldu düzelttim ama tekrar kusura bakma,benim topikdede tartıgünü bendeözel msj dan alıyorum tartı sonuçlarını önümdeliste bilgisayarda yaz derkenkarıştı:)))
Bu arada bugün almış olduğum karbonhidratları eritmek için spor yapmam lazım, şimdi kalkıp Leslie 4 mil yapacağım ve 600 kalori yakacağım. Eşimle yürüyüşe çıkarız demiştik ama oturduk kaldık. Ben diğer odaya geçip yapayım sporumu en iyisi.
dondurmadan bence birsey olmaz zaten yuruyusle fazlasini yakiyorsundur ama dogrusunu kizlar soylerbelki iki tane bir hafta icin fazladir dyebilirler bende cok seviyorum sutlu tatlilari hele dondurmaya asla hayir diyemem ama eve almiyorum dun canim acayip puding cekti Allahtan evde yoktu yoksa yapar yerdim..
tum kiyafetlere bayildim..eminim pomocum senin uzerinde hepsi daha guzel durur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?