- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #3.081
canim Masallah cok guzel ve bakimli bir bayansin..
çok teşekkür ederim, şükür iyiym bugun ama dikkat etmeye çalışıyorum yine de. ara öğün olarak 200 gr yoğurt yedim. akşam yine mecbur dışarda yiyecem ama ordu evinde yiyorum ben. o yuzden biraz daha içim rahat oluyor. sebze yemegi varsa ondan yerim, eğer yoksa yine ızgaraya talim
kızlar dün o mesajı aldıktan sonra misafirimin geleceğini duyunca resmen totoya motor takıp eve işe güce giriştim 1 gece yattılar bugünde kahvaltıydı oraya buraya gitmeydi derken ancak şimdi oturdum.acayip koşuşturmacalı bi haftasonu oldun.kardeşimide bikaç saat önce ugurladık inşallah hayırlısıyla gider gelir Allah a emanet.annem için zor olacak ne yapalım geleceği için yurtdışı olunca insan daha bi endişeleniyor hayırlısıyla şubat sonuna dogru dönecek inşallah.bavulunun 23 kg geçmemesi gerekiyormuş benim dijital baskülü aldılar bakmak için o tantanada baskülü annemde unuttum yarın ne yapacagım bildirim olayını hiç bilmiyorum bu sabah tartıldıgımda çıkan rakamı söylesem ondada zemin dengesizdi 2 ayrı rakam çıktı hangisini söyleyeceğim.sabah hangi bahaneyle anneme gideceğim .fdm gelip okuyunca bi öneride bulunacaktır elbette
geçmişe fırsatım olmadı umarım herkesin keyfi yerindedir baskül yarın hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
kızlar hepinize günaydın...cumartesi ve pazar o kadar yoğun 2 gün yaşadım ki..hep dışarlarda olduğum içn yemmelerim hiç düzenli olmadı..ama geçene hafta yaptığım pişmanlıkları kapatmak için kaçamak yapmadım.. acıktığımda elma yedim bol bol..neyse şimdi tartılmaya gidiyoruöm bakalım tartı bana nasıl bi tokat atacak...bi de beni gören herkes sen yine mi kilo verdin, sakın daha fazla verme sana etine dolgunluk yakışıyor gibi bi sürü şey söylediler.. eskiden bunlara kanıp hemen bırakırdım diyeti.. ama onlara bana böyle söylemeyin daha vermem gereken 5 kilom var dedim..
ha bu arada ara sıra girip forma baktım..
POMO canım maşşallah ne kadar hoş görünüyorsun zayıflamaış hallerrini de bekleriz şekerim.bi de resimler eklemişsin giyimle ilgili ya.. pantolon üzeri bişeyler için bildiğim siteler var..
https://www.tesetturmarka.com/k-tunik-3242.html mesela buraya bakabilirsin.. ben de etek pek sevmem.. tarzım böyledir hep..güzel şeyler bulailirsin..
NARİN çocuğunun yaşadığı şey çok can sıkıcı..sen kesinlikle diğer çocukla yüzleştirme yapmaya kalkma canım.. profesyonel bi yardım gerkli.. kı<nın olkulunda rehber öğretmen varsa hemen götür.. üzülrerk söylüyorum ki kendi meslektaşlarım oldukları halde ilgisiz ve bilgisiz olabilirler..eğer yeterince iyileşme göremezsen de araştıre işini iyi yapan kişilere götür.. ama şimdilik sakın çocuğa öyle bişey olmadığını nasihatlemeye çalışmayın.. yaşadığınız sorun ciddi.. senden ayrılmaması ayrılık anksiyetesine okul fobisine ve akademeik başarısızlığa kadar gidebilir..şimdilik yapacağınız tek şey ona güven vermektir..dilerim bi an önce çözersiniz..
cesmi sana da geçmiş olsun canım..ben de oğluma nişastayı sulandırıp içiririm baya bi keser..
ay hatırladıklarım bunlar.. inşallah kimseyi atlamamşımdır..
bu hafta birinciolabilcekmiyim acaba sanmıyorum ama sonuçdan memnun sayılırım
neslie walking part 1 ve 2 yapıyorum ben. 15dk 15 dk toplam yarım saat suruyor. kac kalorı yaktırıyordur bu. dun gece yaptım uyumadan ama adımsayarı ıste unuttugum ıcın kac kalorı yaktıgımı bılmıyorum. dun hıc spor yapamadım ev ıslerı ve haftalık yemek yapmaktan dolayı. ıcım rahat etmedı ben de gece uyumadan leslie yaptım.
müsli lezzetlideğildir amadiğerlerinden dahafaydalıdır içinek kuruyakısı minikmink doğrabiraz cevizufala kuru yaban mersini okadar sağlıklı faydalı bir öğün oluyorki anlatamambu sabah hem azıcık gec kaldıgım ıcın hem de müsliyi denemek ıcın müsli ile kahvaltı yaptım. bir daha kolay kolay yemem. hıc sevmedım yahuuuuuuu ve yıyemedıgım ıcın kendımı ac hıssedıyorum.
Bu sabah :
Ac karnına bal,sırke-lımon ılık su
2 kasık meyveli müsli / yarım çay bardağı süt ile ( yarım yağlı )
Ikı kucuk salatalık
Bır kucuk domates
Yarım demet maydonoz.
inşallahh .. cnmmbence sen bırıncı olacaksın
ya kızlar bana bi yardım edin..yarın ben de apartman günü var..kuralımız tatlı tuzlu ve salata olmak üzere 3 çeşit.
ben tatlıya karar verdim tiramisu yapıcam..
ama salata olarak;
yeşil mercimek salatası
patates salatası
mercimekli köfte
tuzlu olarak da
tepsi serme börek
kolay kıbrıs poğaçası
sizce bu seçenkelerden hangilerini yapayım bana bi söyleyin..
bi de biliyorsunuz 8 ve 2 arası okuldayım öğle yemeğini eve gidince yediğim için çok acıkıyorum
burda ara olarak 1 porsiyon meyve ve 1ya da yarım çıtır tarhana yesem nasıl olur????
ya kızlar bana bi yardım edin..yarın ben de apartman günü var..kuralımız tatlı tuzlu ve salata olmak üzere 3 çeşit.
ben tatlıya karar verdim tiramisu yapıcam..
ama salata olarak;
yeşil mercimek salatası
patates salatası
mercimekli köfte
tuzlu olarak da
tepsi serme börek
kolay kıbrıs poğaçası
sizce bu seçenkelerden hangilerini yapayım bana bi söyleyin..
bi de biliyorsunuz 8 ve 2 arası okuldayım öğle yemeğini eve gidince yediğim için çok acıkıyorum
burda ara olarak 1 porsiyon meyve ve 1ya da yarım çıtır tarhana yesem nasıl olur????
Canım o şekilde bilmiyorum, benim bildiğim 1 mil 100 kalori. Sanırım senin yaptığın toplam 1 veya 2 mil oluyordur. Bu da 100 veya 200 kalori yapar. Benim yaptığımın içinde koşma da olduğu için 1 mil 150 kalori oluyor. Bence iyi yapmışsın, hiç yoktan iyidir.
müsli lezzetlideğildir amadiğerlerinden dahafaydalıdır içinek kuruyakısı minikmink doğrabiraz cevizufala kuru yaban mersini okadar sağlıklı faydalı bir öğün oluyorki anlatamam
inşallahh .. cnmm
yaa şu ilaç beni maf etti pomo resmen akşam içiyorum tartılıyorum sabah kalkıyorum tövbe yarabbi neysee beninatettim hapa rahmen pko 'ya rahmen bitcekbu iş az kaldı
müsli lezzetlideğildir amadiğerlerinden dahafaydalıdır içinek kuruyakısı minikmink doğrabiraz cevizufala kuru yaban mersini okadar sağlıklı faydalı bir öğün oluyorki anlatamam
inşallahh .. cnmm
yaa şu ilaç beni maf etti pomo resmen akşam içiyorum tartılıyorum sabah kalkıyorum tövbe yarabbi neysee beninatettim hapa rahmen pko 'ya rahmen bitcekbu iş az kaldı
tamam canım...teşekkürler..neyse yakında bunlardan sen de bol bol yersin artık...resmen kaç gündür gözümün önünde olan mercimekliköfte benim tercihim,tepsi serpme börekde diğer seçimim afiyet olsun
tamam canım...teşekkürler..neyse yakında bunlardan sen de bol bol yersin artık...
kızlar bildirimleriniz geliyor yavaş yavaşş..bu haftanın 1.si belli gibi çünkü ona yaklaşmak imkansız bence..neyse herkes bildirince görcez sonuçları.. ay kaptan olmak süper ya..herkesi erkenden görebiliyorum..bu haftanın başarısızı da belli zaten
bi de zeyca bu hafta hiç gelmedi değil mi??ben gözden kaçırmıyorum yanii
cnm d.k.hapı regl bitmesine yakın başlıyorum tekrar cuma başladım resmen kg durdu hatta birazda aldım yoksa az son açıklancak kg'dan daha fazla vermiştim neysee bu haplar ödem yapıyor ara verdikden sonraki ilk haftalarda ama geçer birkaç güneDuygu sen ne hapı kullanıyorsun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?