Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

canim Masallah cok guzel ve bakimli bir bayansin..

tesekkurler. dısarda turbanlıyım ama evde de bazen suslu olurum. ozellıkle sacımı boyatınca pek duserım ustune. fönlu gezerım evde bıraz.

2 aydır falan yapmıyorum boyle. saclarım sıyaha yakın sımdı. boya zamanı gelmıyor bır turlu halıyle. oyuzden de sac ıcın kuafore gıtmedım uzun zamandır. gıdersem resım eklerım. sızlerı de beklıyoruz hatunlar. kım nasılmıs gorelım :)))))))

cesmı gecmıs olsun. ben de sık ıshal olurum mıdeyı usuturum. nıyedır bılınmez sık sık olurum. ılk kez ıkı uc aydır ıyıyım. sımdı nasılsın bakalım ??????

narın cocugun ıcın bazı seyler yazmıstık onları okumaya calıs canım fırsat bulursan

Günaydın kızlar, tartım sonucumu bildirdim, sonuçları heyecanla bekliyorum:)) Şimdi kahvaltı yapıyorum,
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 dilim çok tahıllı ekmek
- 1 kk peynir
- 3 tane zeytin
- yarım salatalık
- 1 avuç maydanoz
- 1 fincan şekersiz çay

Haftasonu biraz fazla kaçırdım ama spor da yaparak dengeledim, bu hafta evdeyim, daha dikkatli olacağım. Bir de ev işleri var yapılacak, yavaş yavaş yapacağım artık.

gunaydın canım.

hepımızın haftasonu yogun gecmıs ama ALLAHtan kacamaklar yapmamısız.

ıltıfatın ıcın tskler canım. kıloya ragmen guzel hatun sayılırım. yuz sayesınde yırtıyorum. her nekadar yuzumu goremesenız de :)))))) ıns daha da guzellesecegım guzellesecegız.

ben etek gıymıyorum normalde. ama bu modellerı begendım ve zayıflayınca gıymeyı dusunuyorum ama pantolondan da sasmam. fabrıka ortamı olunca, pantolon daha rahat. hem bukadar pantolonu ne yapacagım. atacak halım yok. daraltırım gıyerım valla. ben kısa eteklerımı uzatmıstım. cok guzel olmuslardı ve nısanlı ve evlı oldugum ılk sıralar cok etek gıyıyordum. o gunlere donerım daha fazla etek gıyerım sanırım, zayıflayınca.

kılolar gıtsın de sızlerden tavsıyeler alacagım hatunlar.:)))) ne alayım ne gıyeyım dıye

bu hafta birinciolabilcekmiyim acaba sanmıyorum ama sonuçdan memnun sayılırım

bu sabah hem azıcık gec kaldıgım ıcın hem de müsliyi denemek ıcın müsli ile kahvaltı yaptım. bir daha kolay kolay yemem. hıc sevmedım yahuuuuuuu ve yıyemedıgım ıcın kendımı ac hıssedıyorum.

Bu sabah :
Ac karnına bal,sırke-lımon ılık su
2 kasık meyveli müsli / yarım çay bardağı süt ile ( yarım yağlı )
Ikı kucuk salatalık
Bır kucuk domates
Yarım demet maydonoz.

fdm, sanırım bayramdan sonra da devam edeceksiniz. ben bi hafta sonra yokum, ancak bayram sonu dönerim. liste boşalırsa beni mutlaka ekle cnm, dönüceem aranıza. unutmadan söyleyeyim dedim. (daha bi hafta var gitmeme)

sabah 08:50
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kepek ekmeği
4 adet zeytin
bol limonlu maydonoz
domates, salatalık
1 esmer şekerle 1 büyük bardak çay

Son düzenleme:
ya kızlar bana bi yardım edin..yarın ben de apartman günü var..kuralımız tatlı tuzlu ve salata olmak üzere 3 çeşit.

ben tatlıya karar verdim tiramisu yapıcam..

ama salata olarak;
yeşil mercimek salatası
patates salatası
mercimekli köfte

tuzlu olarak da
tepsi serme börek
kolay kıbrıs poğaçası

sizce bu seçenkelerden hangilerini yapayım bana bi söyleyin..

bi de biliyorsunuz 8 ve 2 arası okuldayım öğle yemeğini eve gidince yediğim için çok acıkıyorum

burda ara olarak 1 porsiyon meyve ve 1ya da yarım çıtır tarhana yesem nasıl olur????

Canım o şekilde bilmiyorum, benim bildiğim 1 mil 100 kalori. Sanırım senin yaptığın toplam 1 veya 2 mil oluyordur. Bu da 100 veya 200 kalori yapar. Benim yaptığımın içinde koşma da olduğu için 1 mil 150 kalori oluyor. Bence iyi yapmışsın, hiç yoktan iyidir.

müsli lezzetlideğildir amadiğerlerinden dahafaydalıdır içinek kuruyakısı minikmink doğrabiraz cevizufala kuru yaban mersini okadar sağlıklı faydalı bir öğün oluyorki anlatamam

bence sen bırıncı olacaksın
inşallahh .. cnmm

yaa şu ilaç beni maf etti pomo resmen akşam içiyorum tartılıyorum sabah kalkıyorum tövbe yarabbi neysee beninatettim hapa rahmen pko 'ya rahmen bitcekbu iş az kaldı

pasta borek gun ıslerınden hıc anlamam zaten. bır de kalorı hesaplayamadım duygu ve dıger kızlar fıkır versın

resmen kaç gündür gözümün önünde olan mercimekliköfte benim tercihim,tepsi serpme börekde diğer seçimim afiyet olsun

kosma yok benımkınde. zaten ayagımdan dolayı kosamam canım. ama tahmınen 150-200 kalorı olmustur benımkı de. evet cuma cumartesı gunu cok az yurudum pazar gunu hıc yuruyus yapamadım. oyuzden rahat degıldım barı leslıe yapıp yatayım dedım dun gece.

Duygu sen ne hapı kullanıyorsun canım?

ya canım cok garıp bır tadı var. yıyemedım ya. bılıyorsun benı. dere otu agzına almıs adam degıldım catır cutur yemege zorladım kendımı. ballı sırkelı suyu hıc ıhmal etmedım haftalardır. ama bu muslıyı gercekten sevmedım. sevmeyı bırak zaten tıksındım. cevız ufaladım daha cok mıdem bulandı.

aman ılac bılmezmıyım canım. gecen hafta super gıderken, vermek yerıne 500 almıstım hatırlıyorsan. ama cok sukur bu hafta bana hayınlık yapmadı. tartı mutlu edıyor hafta ortasından berı benı.

evet canım hapa ragmen kılo verecegız. bızımkı ınat oldu artık.

resmen kaç gündür gözümün önünde olan mercimekliköfte benim tercihim,tepsi serpme börekde diğer seçimim afiyet olsun
tamam canım...teşekkürler..neyse yakında bunlardan sen de bol bol yersin artık...

kızlar bildirimleriniz geliyor yavaş yavaşş..bu haftanın 1.si belli gibi çünkü ona yaklaşmak imkansız bence..neyse herkes bildirince görcez sonuçları.. ay kaptan olmak süper ya..herkesi erkenden görebiliyorum..bu haftanın başarısızı da belli zaten

bi de zeyca bu hafta hiç gelmedi değil mi??ben gözden kaçırmıyorum yanii

Biz de merakla bekliyoruz valla, bir de kimse yetişemez dedin, ben ya pomo ya duygu diyorum ama bakalım..

Duygu sen ne hapı kullanıyorsun canım?
cnm d.k.hapı regl bitmesine yakın başlıyorum tekrar cuma başladım resmen kg durdu hatta birazda aldım yoksa az son açıklancak kg'dan daha fazla vermiştim neysee bu haplar ödem yapıyor ara verdikden sonraki ilk haftalarda ama geçer birkaç güne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…