Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

evet canım sanırım otlara yuklenınce ve aksam yemegıne gec kalmayınca kılo verdım. hapı yenı bıtırdım ve bu hafta ıortasında regl olmam lazım. ama artı cıkmadım aksıne verebıldım bıle. bundan sonra boyle devam edecegım. regl olunca da metobolızmanın hızlı calısmasını degerlendırecegım senın gıbı. halsız olsam da yuruyus yapacagım hafıf tempoda. benım zaten en fazla 4 gun surer hatta 4. gunu gun olarak bıle saymayabılırız.

kızlar 1-2 saate burdayım. cok acım bu sabah. ara yaparken calısayım azıcık. opuyorum sızlerı

Sanırım tablonun açıklanmasına daha var, ben de çıkayım, markete gidip alışverişimi yapıp geleyim. Görüşürüz kızlar.

azıcık geçmişe baktım öncelikle kızım için verdiğiniz tafsiyeler için çok teşekkür ederim inşallah bi şekilde bi çözüm üreteceğiz çok sagolun kızlar sorunumla ilgilendiniz iyiki varsınız

fdm canım okuldaki rehberlik ögretmeni aklıma gelmemeişti çok teşekkür ederim bi araştırayım baklım kim nasıl birisi.geçen sene ilkokula başlayınca saat zaman konusunda aşırı kendini yıpratıyordu bende takıntı olacak diye psikologa götürdüm 2-3 kez gittikten sonra götüremedim zaten doktorda zamanla geçeceğini söylemişti ve hakikatende hemen hemen bitti gibi.geçen sene 1 deki ders için yarım saat önce okul bahçesine dikiyordu bizi şimdi andımıza yetişecek şekilde oluyoruz bu bile bizim için çok büyük bi ilerleme .dediğim gibi benim kızım çok akllı ve hassas bi çocuk hiç bişeyi kaçırmaz.psikologa annemi üzüyorum demiş oda neden anneni üzdüğünü düşünüyorsun demiş çünkü sürekli saati soruyorum demiş peki neden saaati soruyorsun diye sormuş çünkü stres yapıyorum demiş canım stres ne demek ben anlayamadım bana stresi anlatırmısın demiş psikolog oda ona hani bişeyle başedemeyiz panik yapar çok üzülür yaa işte o durum demiş ki bunu geçen sene söylemişti psikolog çok akıllı bi çocuk kendi yaşındaki bi çocuk kolay kolay bu tanımı yapamaz demişti.hernyese işte fdm cim biz anne baba olarak elimizden geldiğince onu özgür bırakıyoruz kendi seçimlerini yapabilen bu evde onunda birey oldugunu hissettirmeye çalışıyoruz ama topluma karıştıkça bu durumlarla nasıl baş edebileceğiz bilmiyorum

cesmı gecmıs olsun. ben de sık ıshal olurum mıdeyı usuturum. nıyedır bılınmez sık sık olurum. ılk kez ıkı uc aydır ıyıyım. sımdı nasılsın bakalım ??????

şükür ki iyiyim canım, bir sıkıntı yok artk. umarım da tekrarlamaz. bütün haftasonu yattım neredeyse bu yuzden

kızlar biliyorsunuz benm yurtta tartılma imkanım yok. karşıda eczane var orada tartılacaktım oradaki tartıda bozukmuş bikaç güne düzelecekmiş. şimdi okula çıkacam yolda tartılacam ama size ancak akşam bildirebilecegm sanırım

fdm cigim çok özür dilerim kural ihlal ediyorum ama, bu haftalık böyle olsa olur muu

bende çıkayım formaları ütülemem gerek 1.cilik heyecanı sarmış ne güzel tatlı rekabet bunlar nşallah sonunda hepimiz gönlümüzdeki kilolara saglıcakla kavuşuruz kızlar

CANIM O ZAMAN SEN OKULDAKİ REHBER ÖĞRETMENİ HİÇ KARIŞTIRMA..diyorum ya maalesef çoğu işini hiç iyi yapmaz.. sizin madem önceden gittiğiniz bi psikolog vardı hiç durma ona götür.. önceden bildiği ve güvendiği kişi çocuk için daha yapıcı olacaktır..verdiği cevaplar gerçekten çok güzelmiş..ama dikkatimi çekti üzüldüğünü ona çok göstermemelisin yoksa biçok şeyi kendi için değil senin için yapmaya çalışabilir ve bu da onu mutsuz bi çocuk yapabilir.. düşünsene bu yaşta senin üzülmene o kadar önem veriyorsa ilerde bu sana bağımlılığa dönüşebilir..tabi bu söylediklerim sadece senin yazdıklarına binaen.. çocuğu tam tanımadan net şeyler söyleyemem.. umarım düşüncelerimi anlatabilmişimdir canım..

şuan msj dk dolmadı ama 2 msj yolladım sanaa düzelttim yanlışlık yapmışım
canım senin bana gönderdiğin 2 mesajı ben yanlış geldi diye silmiştim herhalde hatam ordan kaynaklandı..kusura bakma

öncelikle herkese tekrardan merhabaaa.. perşembe günü geldim bir iki satır yazdım sonra iş gezisine gitmem gerekti yok oldum ama döndüm ve aynı kararlılıktayım..
inşallah ben de bu sefer başaranlardan olmak istiyorum..
sağol canım.. bakalım elimden geleni yapacağım mümkün olduğunca da paylaşacağım buradan

e zaten ben de tam da bunları düşündüğüm için aranıza katılayım demiştim :))

hoş bulduk şimdi öğle arasına çıkıyorumdönüşte hem bahanelerimden hem de daha önceki zayıflama maceralarımdan bahsedicem uzun uzun

maasallah cok akıllı bır kız ya. Cok ımrendım ama sen de cok guzel yetıstırıyorsun cocugunu. Sana da ımrendım tebrık ederım canım. ıns asarsınız her sorunu. Cok bılınclı bır cocuk cok bılınclı bır annesın. Ben asacagınıza ınanıyorum

ıyı olmana sevındım dıkkat et kendıne

Kızlar ben alışverişimi yaptım, 2700 adım attım, şimdi şekersiz sütlü bir neskafe içiyorum ve tablo hala açıklanmamış. Çatlarız meraktan valla, fdm yayınla olduğu gibi şekerim, diğerleri sonra eklenir olmaz mı, çok mu bildirim yapmayan?

Kızlar, malum alışverişteydim, ara öğün yapamadım, öğlen için de 2 tane patates haşlıyorum, üstüne bol yoğurt döküp yiyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…