- Konu Sahibi haha de gec
-
- #3.101
cnm d.k.hapı regl bitmesine yakın başlıyorum tekrar cuma başladım resmen kg durdu hatta birazda aldım yoksa az son açıklancak kg'dan daha fazla vermiştim neysee bu haplar ödem yapıyor ara verdikden sonraki ilk haftalarda ama geçer birkaç güne
Biz de merakla bekliyoruz valla, bir de kimse yetişemez dedin, ben ya pomo ya duygu diyorum ama bakalım..
tamam canım...teşekkürler..neyse yakında bunlardan sen de bol bol yersin artık...
kızlar bildirimleriniz geliyor yavaş yavaşş..bu haftanın 1.si belli gibi çünkü ona yaklaşmak imkansız bence..neyse herkes bildirince görcez sonuçları.. ay kaptan olmak süper ya..herkesi erkenden görebiliyorum..bu haftanın başarısızı da belli zaten
bi de zeyca bu hafta hiç gelmedi değil mi??ben gözden kaçırmıyorum yanii
anaaaa korkutma beni yaa inşallah benimdir ..tamam canım...teşekkürler..neyse yakında bunlardan sen de bol bol yersin artık...
kızlar bildirimleriniz geliyor yavaş yavaşş..bu haftanın 1.si belli gibi çünkü ona yaklaşmak imkansız bence..neyse herkes bildirince görcez sonuçları.. ay kaptan olmak süper ya..herkesi erkenden görebiliyorum..bu haftanın başarısızı da belli zaten
bi de zeyca bu hafta hiç gelmedi değil mi??ben gözden kaçırmıyorum yanii
kg fazla olan biri daha sanki eklenmişti benmi yanlış hatırlıyorum oda olabilir ilk üçe girerim eminimde birinciolabilirmiyim bilmiyorum:18::18:Biz de merakla bekliyoruz valla, bir de kimse yetişemez dedin, ben ya pomo ya duygu diyorum ama bakalım..
Ben de yıllardır kullanıyorum, ödem atacak birşeyler mi yapmak lazım arada acaba?
günaydın kızlar tartılacam diye erken kalktım bugünn:))
nasılsınız nerelerdeydiniz göremedim pomocum özlettin kendini fdm sende yoktun okudum naaptıklarınızııı
Günaydın kızlar, tartım sonucumu bildirdim, sonuçları heyecanla bekliyorum:)) Şimdi kahvaltı yapıyorum,
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 dilim çok tahıllı ekmek
- 1 kk peynir
- 3 tane zeytin
- yarım salatalık
- 1 avuç maydanoz
- 1 fincan şekersiz çay
Haftasonu biraz fazla kaçırdım ama spor da yaparak dengeledim, bu hafta evdeyim, daha dikkatli olacağım. Bir de ev işleri var yapılacak, yavaş yavaş yapacağım artık.
anaaaa korkutma beni yaa inşallah benimdir ..
kg fazla olan biri daha sanki eklenmişti benmi yanlış hatırlıyorum oda olabilir ilk üçe girerim eminimde birinciolabilirmiyim bilmiyorum:18::18:
herkez bildirsindeaçıklansınn işgüç yapmaya gitcem :18::18::18:
nesli benım hapım dk haplarından daha yogun ıcerıklı daha cok odem yapıyor ama bılmıyorum sanırım bu hafta dere otu ve maydonoz yaradı bana. duygu sık sık cıgden ye demıstı. cok yedım. ya da gecen hafta odem yaptı bu hafta yapmadı hap. bılemıyorum.
bu hafta birinciolabilcekmiyim acaba sanmıyorum ama sonuçdan memnun sayılırım
Ben de yıllardır kullanıyorum, ödem atacak birşeyler mi yapmak lazım arada acaba?
cnm d.k.hapı regl bitmesine yakın başlıyorum tekrar cuma başladım resmen kg durdu hatta birazda aldım yoksa az son açıklancak kg'dan daha fazla vermiştim neysee bu haplar ödem yapıyor ara verdikden sonraki ilk haftalarda ama geçer birkaç güne
CANIM BEN CUMARTESİ ANNEMDE pazar da eşimin kyünseydim.. dün akşam da eltimlerdeydik o yüzden hiç giremedim..günaydın kızlar tartılacam diye erken kalktım bugünn:))
nasılsınız nerelerdeydiniz göremedim pomocum özlettin kendini fdm sende yoktun okudum naaptıklarınızııı
valla daha 3-4 kişi bildirim yapmadı onları bekliyorum..özellikle içlerinden birini çok merakla bekliyorum.. belki 1. ona göre değişebilir..ay durun konulturmayın beni şimdi sölicem yoksa..bırıncı kesın duygu dıye dusunuyorum ama bakalım :)))) duygu ıle arada konusmustuk oyuzden tahmın edıyorum ama sızlerden bılmedıgım cok kısı var. suprız bırı cıkabılır de :)))))
zeyca hatırlamıyorum ya... bır de nezaman yayınlayacaksın lısteyı. cok heyecanlıyım. cıkıp sonra mı gelsem oglene dogru acaba
elizanodan bahsediyorsunuz ama o listede yok ki.. yani bi de dukan yaptığı için onun kilosuyla sizinki kıyaslanmamalı..evet 120 kg bana yakın olan bır arkadas vardı genc bırıydı. adını unuttum.
bırıncı sensın bence kuzum :)))))
aynen ya acıklansa da merakımız gıtse. ıse guce bakamadık :)))))
neslim hap bitince malum birhafta ara veriyoz benim regl uzun olduğuiçin ben dahauzun ara veriyorum hapa, zatentartı sonucumdada görcen resmen ödemlergidiyorr işte bitmesine yakın ya peşrembeya cuma başladım direk ödem yaptı ama hapa bünye alışnca ödemde azalıyor oyüzdençokmaydanoz yiyorum ben yoksa hep ödemli olurum tuzdan uzak turşudan uzak zeytinden oyüzden uzak duruyorum tekçare bol su,maydanoz,yeşil çay bunlarıtüketcez, tuzdan uzak durcaz yapcak birşey yok resmenbiz mucize gösteriyoz d.k.hapılya zayıflamak bile zor işte spor burda bize çok destek, eğer hareketi bırakıp biraz yemede ayarı kaçırsak varya alıp başımzıgiderizkg ,o yüzden hiç sevmiyorum hap içmeyi işte hem korunmak hemde pkolu olduğum için tedavi amaçlı içiyorum..
Ben de bu sabah kahvaltıya maydanoz ekledim, bundan sonra daha fazla yemeye çalışacağım, bakalım farkedecek mi.
cnm regliyi değerlendir ben çok iyi değerlendirdim bol bol yürdüm yürüyemezsemde evde en az 10 bin adım attım mükafatınıda gördüm regl döneminde metabolizma çokhızlıçalışır değerlendirirsen ödül değerlendirmezsen kg alırsıninşallah olursun hayatımmm :)) bu hafta regliyim bende şiş hissediyorum
sen bu hafta dereotu ve mydanozun belki akşam erken yemenin mükafatnıalıyorsun çünkü reglolmak üzeresin aksine +bile çıkabilirdin bence regl ödemin olmasa sen rahat verdiğinin üzerine 700 gr daha koynesli benım hapım dk haplarından daha yogun ıcerıklı daha cok odem yapıyor ama bılmıyorum sanırım bu hafta dere otu ve maydonoz yaradı bana. duygu sık sık cıgden ye demıstı. cok yedım. ya da gecen hafta odem yaptı bu hafta yapmadı hap. bılemıyorum.
regl gününde + çıkman normal ödemlisin maydanoz ye (bebek düşnmüyorsan) bol su,yeşil çay, birde çok hareketlemetabozlimanı delirtip ödem atarsın çokda güzelkg verirsinaynı sıkıntı bendede var cnm ben daha fazla vermiştim cuma tartıldığımda regli oldum fazla çıkıyorum sinir oldum bide sporumu yaptım az yedim kaçamakta yapmadım ama anlamadım ama genede genel olarak sonuç iyi
CANIM BEN CUMARTESİ ANNEMDE pazar da eşimin kyünseydim.. dün akşam da eltimlerdeydik o yüzden hiç giremedim..
valla daha 3-4 kişi bildirim yapmadı onları bekliyorum..özellikle içlerinden birini çok merakla bekliyorum.. belki 1. ona göre değişebilir..ay durun konulturmayın beni şimdi sölicem yoksa..
elizanodan bahsediyorsunuz ama o listede yok ki.. yani bi de dukan yaptığı için onun kilosuyla sizinki kıyaslanmamalı..
Haklısın canım, ben de seni örnek alayım. su, maydanoz ve yeşil çay:) Ben bir seneden fazla antidepresan da kullanmıştım, onda daha bariz belli oluyor kilo alma. Çok şükür 6 aydır kullanmıyorum, geçici bir dönemdi, psikolojiyi düzeltiyor ama kiloyu artırıyor kesin.
Haklısın canım, ben de seni örnek alayım. su, maydanoz ve yeşil çay:) Ben bir seneden fazla antidepresan da kullanmıştım, onda daha bariz belli oluyor kilo alma. Çok şükür 6 aydır kullanmıyorum, geçici bir dönemdi, psikolojiyi düzeltiyor ama kiloyu artırıyor kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?