Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

günaydın kızlar tartılacam diye erken kalktım bugünn:))
nasılsınız nerelerdeydiniz göremedim pomocum özlettin kendini fdm sende yoktun okudum naaptıklarınızııı

Ben de yıllardır kullanıyorum, ödem atacak birşeyler mi yapmak lazım arada acaba?

bırıncı kesın duygu dıye dusunuyorum ama bakalım :)))) duygu ıle arada konusmustuk oyuzden tahmın edıyorum ama sızlerden bılmedıgım cok kısı var. suprız bırı cıkabılır de :)))))

zeyca hatırlamıyorum ya... bır de nezaman yayınlayacaksın lısteyı. cok heyecanlıyım. cıkıp sonra mı gelsem oglene dogru acaba

anaaaa korkutma beni yaa inşallah benimdir ..

Biz de merakla bekliyoruz valla, bir de kimse yetişemez dedin, ben ya pomo ya duygu diyorum ama bakalım..
kg fazla olan biri daha sanki eklenmişti benmi yanlış hatırlıyorum oda olabilir ilk üçe girerim eminimde birinciolabilirmiyim bilmiyorum:18::18:
herkez bildirsindeaçıklansınn işgüç yapmaya gitcem :18::18::18:

Ben de yıllardır kullanıyorum, ödem atacak birşeyler mi yapmak lazım arada acaba?

nesli benım hapım dk haplarından daha yogun ıcerıklı daha cok odem yapıyor ama bılmıyorum sanırım bu hafta dere otu ve maydonoz yaradı bana. duygu sık sık cıgden ye demıstı. cok yedım. ya da gecen hafta odem yaptı bu hafta yapmadı hap. bılemıyorum.

nasılsınız nerelerdeydiniz göremedim pomocum özlettin kendini fdm sende yoktun okudum naaptıklarınızııı

gunaydın taze geldın.

ben de sızlerı ozledım. esıme vakıt ayırdım cumartesı aksam. dun de tum gun mutfaktaydım resmen.

hakettik tartı yüzümüze gülse bari bu haftaaa kahvaltın süperr

evet 120 kg bana yakın olan bır arkadas vardı genc bırıydı. adını unuttum.

bırıncı sensın bence kuzum :)))))

aynen ya acıklansa da merakımız gıtse. ıse guce bakamadık :)))))

Ben de bu sabah kahvaltıya maydanoz ekledim, bundan sonra daha fazla yemeye çalışacağım, bakalım farkedecek mi.

neslim hap bitince malum birhafta ara veriyoz benim regl uzun olduğuiçin ben dahauzun ara veriyorum hapa, zatentartı sonucumdada görcen resmen ödemlergidiyorr işte bitmesine yakın ya peşrembeya cuma başladım direk ödem yaptı ama hapa bünye alışnca ödemde azalıyor oyüzdençokmaydanoz yiyorum ben yoksa hep ödemli olurum tuzdan uzak turşudan uzak zeytinden oyüzden uzak duruyorum tekçare bol su,maydanoz,yeşil çay bunlarıtüketcez, tuzdan uzak durcaz yapcak birşey yok resmenbiz mucize gösteriyoz d.k.hapılya zayıflamak bile zor işte spor burda bize çok destek, eğer hareketi bırakıp biraz yemede ayarı kaçırsak varya alıp başımzıgiderizkg ,o yüzden hiç sevmiyorum hap içmeyi işte hem korunmak hemde pkolu olduğum için tedavi amaçlı içiyorum..

aynı sıkıntı bendede var cnm ben daha fazla vermiştim cuma tartıldığımda regli oldum fazla çıkıyorum sinir oldum bide sporumu yaptım az yedim kaçamakta yapmadım ama anlamadım ama genede genel olarak sonuç iyi

CANIM BEN CUMARTESİ ANNEMDE pazar da eşimin kyünseydim.. dün akşam da eltimlerdeydik o yüzden hiç giremedim..

valla daha 3-4 kişi bildirim yapmadı onları bekliyorum..özellikle içlerinden birini çok merakla bekliyorum.. belki 1. ona göre değişebilir..ay durun konulturmayın beni şimdi sölicem yoksa..

evet 120 kg bana yakın olan bır arkadas vardı genc bırıydı. adını unuttum.

bırıncı sensın bence kuzum :)))))

aynen ya acıklansa da merakımız gıtse. ıse guce bakamadık :)))))
elizanodan bahsediyorsunuz ama o listede yok ki.. yani bi de dukan yaptığı için onun kilosuyla sizinki kıyaslanmamalı..

Haklısın canım, ben de seni örnek alayım. su, maydanoz ve yeşil çay:) Ben bir seneden fazla antidepresan da kullanmıştım, onda daha bariz belli oluyor kilo alma. Çok şükür 6 aydır kullanmıyorum, geçici bir dönemdi, psikolojiyi düzeltiyor ama kiloyu artırıyor kesin.

Ben de bu sabah kahvaltıya maydanoz ekledim, bundan sonra daha fazla yemeye çalışacağım, bakalım farkedecek mi.

bılmıyorum canım ama ben bu hafta cok bol tukettım. her zaman tostuma eklıyordum zaten ama bu hafta ara ogunlerımde de sureklı cıgden yedım hem dere otu hem maydonoz ve bundan sonra da yapacagım boyle.

inşallah olursun hayatımmm :)) bu hafta regliyim bende şiş hissediyorum
cnm regliyi değerlendir ben çok iyi değerlendirdim bol bol yürdüm yürüyemezsemde evde en az 10 bin adım attım mükafatınıda gördüm regl döneminde metabolizma çokhızlıçalışır değerlendirirsen ödül değerlendirmezsen kg alırsın

sen bu hafta dereotu ve mydanozun belki akşam erken yemenin mükafatnıalıyorsun çünkü reglolmak üzeresin aksine +bile çıkabilirdin bence regl ödemin olmasa sen rahat verdiğinin üzerine 700 gr daha koy
regl gününde + çıkman normal ödemlisin maydanoz ye (bebek düşnmüyorsan) bol su,yeşil çay, birde çok hareketlemetabozlimanı delirtip ödem atarsın çokda güzelkg verirsin

hımm yapmayanlar var demek. ay heyecanlandım ıyıce. neyse bırazdan cıkıyorum kızlar. ısler var bıraz. bır saate tekrar gırerım. hıc gıdesım yok aslında.

hımm evet o. o dukan mı yapıyordu. ozaman olmaz tabıkı kıyaslamak.

nesli aynen duygu sureklı yesıl cayı ıcıyor suyu ıhmal etmıyor cok hareket edıyor ve maydonoz cok yıyor. ben onu ornek aldım bu hafta. faydasını gordum yanı. eger kı her hafta boyle kılo verırsem, maydonozun ve aksam yemegını erken yemenın bana yaradıgını kılo verdırdıgını anlamıs olacagım.

antıdepresen gecen kıs bana da verdıler ama kullanmaktan vazgectım kılo alacaktım. cok sukur bazı sorunlar kendılıgınden duzeldı ve benım de hap kullanmama gerek kalmadı. cok sukur su an gerek de duymuyorum. erken menopoz dıye duyunce bıle tutusturuyorlar elıne hapı. ama kullanmak ıstedım ne ozel sorunlarım ne saglık sorunum ıcın hap kullanmayı reddettım.

geçmişolsun geçmiş zaten,evet cnm bunlarkg almana hep etgenmiş, sende bu spor aşkıyediklerinde özen olduğusürece güzel günler yakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…