Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

başka birşey duymadım temizlik esnasındaöyle gözüm takıldı yani doğru birşey yapıyormuşumm

hakkında hayırlısı olsun ben başarıcağınainanıyorum
menü güzel yoğurt eklesen birde yoğurt sütn içinde yararlı yağ yakımında birebir,sanastüniçin ve zayıflaman için dereotuda tavsiye ederim bende 21 ay emzirdim dereotunu endersaraçdan duymuştum,çantandakurtarıcın form biskivinolsun derim,leblebi alama abartma,çantanda saltalık taşıderim,kurukayısı,tatlı krizinakarşı hurma bulundur,yeşilelma kabuğuyla ye tok tutar hemde,
selahattin dönmezin tarifine benziyorbende bir ara içiyordum böyle bir karışım

selam kizlar bende gec bildirim yaptim ancak ogle arasina denk getirip iki dk girip cikmistim..bende merak ettim birincimizi biraz daha bekliyeyimde sonra markete gidecem sonra gelip uyuyacam cok yorgunum ama yarin evdeyim o yuzden rahatim

sabah
bir yumurta
cok az peynir
bir dilim ekmek
salatalik

ara
bir avuc beyaz leblebi
1 elma

ogle
tavuk gogsu haslama
yogurt

ara
1 portakal
1 mandalina

aksam
brokoli corbasi yapacam
yaninada salata

anladım canım. sen duydukca paylasırsın zaten. buarada sana mujdem var esım activry almamı destekledı nasıl oldu anlamadım. pek tutumlu adamdır normalde :))))))))))))

Duygu ağzım açık kaldı valla, canım tebrik ederim, uçmuş resmen kilocuklar Seni daha bi örnek almak istiyorum:)) Pomo seni de tebrik ederim, çok güzel gitmiş bu hafta. Fdm sen de moralini bozma hiç, bu hafta biraz daha dikkat edersen dengelersin çabucak. Ben de kendi çapımda fena değilim:)

kizlar benim ceza isini unutmayin duygu sen birinci olduguna gore bana cezayi verebilirsin..cunku bu hafta o kadar dikkat ettim ama hareket yuzunden sadece 100 gram gitmis cok uzuldum zaten yani neredeyse hic gitmemis bilmiyorum artik..ben cikip markete gideyim gorusuruz

Pomocom seni ayrı kutluyorum görüyorsun dimi normalde +olurdun regldönemindesin hapa rahmen ödeme rahmen verdin bence maydanoz ve akşaım erkene çekmen işeyaradı, dur hele bi reglol belki benmi gbi değerlendirrsen haftaya rekor sende olabilir,olmasa hiç üzülme herşey güzel olcak 2l i rakamlara az kaldı böyle giderse 1,5 aya 2li rakamları görürsün

ooo sevindimm cnmmm...

evet canım ya. sarjlı supurge ıcın kesınlıkle alma dedı. fıse takıp kullan ya normal supurgeyı dedı. meyve sıkacagına dusunuruz dıyor cok guzel bırseymıs ama cok pahalı sadece meyve suyu yapan bırsey ıcın pahalı bır tuketım dıye dusundu. hamıleyken alalım. bol bol ıcersın sonra da bebek ıcer dedı ama activry ıcın bır kez anlattım urunu. fıyatı falan. alalım dıye ısrar bıle etmedım. soyledım normalce ve kapattım konuyu. oahalı ve gereksız bulabılır dıye dusundum zaten. ya da benım yaptıgım gıbı erteler dıye dusunuyordum ama alalım dedı sasırdım.

sana bolmelı derın dondurucu da alayım baharda dıyor. kıslık hazırlık yaparsın rahatca bol boıl dıyor. bu yıl hazırlık yapmam cok hosuna gıtmıs.

cok hareket yapıyor cok az yıyor duygu. hakkıydı ya. o kılo vermeyınce ben cok uzuluyordum oyuzden bu hafta cok mutluyum duygucugum benım. cok cok mutlu oldum kuzum.

duygu cok hareket yapıyor neslı. hıc kacamak yapmıyor. tatlıya duskun degıl zaten. bır de maydonoz dere otu cok tuketıyor. bu hafta ben de onu ornek aldım bır de aksam yemegı saatını erkene aldım kılo gıtmıs bu hafta.

YANİ BEN SANA CEZA VERİRİM AMA CEZA OLUR SANA ONA GÖREE
2 TANE ŞIKKIN VAR SEÇ

1) HAFTALIK 250 DK AKTİVİTE
yADA

2) SIFIR KAÇAMAK(YAĞ YEMEKLERDE SADECE,BİTKİSEL YAĞ EKMEĞE SÜRMEK YOK,ŞEKER YOK,TUZ YETERİNCE,HAMUR İŞİYOK,PASTA VS,YOK,ÇİKOLATA BİLE YOK,KG İÇİN ZARARLI HİÇ BİRŞEY YOK ÖZELLİKLEGÜNLÜK YEDİKLERNİ TAKİPEDECEĞİM)

SEÇİM SENİN????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…