- Konu Sahibi haha de gec
-
- #3.161
Ya bu hafta cok bekledık bıldırım yapmayanları var acaba halen.
Fdm nerelerdesın :)))))))))) stres olduk yahuuuuuuuuu
başka birşey duymadım temizlik esnasındaöyle gözüm takıldı yani doğru birşey yapıyormuşummevet canım haklısın. Senı ozellıkle dıkkate almalı ayse. Ayse tekrar sana seslenıyorum uzun zamandır duyguyu takıp edıyorum. Onu kendıme ornek aldım bence sen de oyle yapmalısın. Ve su da var ınan kı 55 kılo olan arkadaslar bıle sıkı dıyet yapıyorlar. Guzellık ve saglık ıcın zayıflamamız lazım. Bunu artık kabullenmelıyız. Ben kabullendım cok da mutlu mesut devam edıyorum yolumda.
Duygu 10000 adım mı dedıler programda ?*** baska neler dedıler bızımle paylasırmısın ?
Atıstırmalık mısır guzel fıkırmıs. Esımle fılm ızlerken yapabılır mıyım ??
Fılm demısken unutmusum yazmayı. Cumartesı aksamı şu hazır turk kahvelerınden aldım normalde sekerlı severım ama orta sekerlıye razı oldum hem esıme hem kendıme yaptım keyıf yapalım dedım esıme. Mutlu oldu o da. Pazar gunu de bıtkı cayı yaptım o papatya ıcıyor bazen sana papatya yaptım kendıme yesıl cay dedım. Fılm ızlerken ıctık.
hakkında hayırlısı olsun ben başarıcağınainanıyorumyaa daha çok kısa anlattım sorma çok sıkıntılar çektim.. Herşeyin bir zamanı var allah kararlamış hepimiz için bazı şeyler için biz ne kadar kendimizi paralasak bile boşuna.. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı çok bekletmeden versin..
Evet kendini çok da yorup zorlamanın anlamı yok ters tepiyor sonra.. Yıllarııın diyetçisi şişkosu söylüyor :)))
hoşbulduk.. Bu sabah kızımdan fırsat bulup tartılamadım yarın sabah tartılıp çizelge yapıcam heyecanlıyım:)))
menü güzel yoğurt eklesen birde yoğurt sütn içinde yararlı yağ yakımında birebir,sanastüniçin ve zayıflaman için dereotuda tavsiye ederim bende 21 ay emzirdim dereotunu endersaraçdan duymuştum,çantandakurtarıcın form biskivinolsun derim,leblebi alama abartma,çantanda saltalık taşıderim,kurukayısı,tatlı krizinakarşı hurma bulundur,yeşilelma kabuğuyla ye tok tutar hemde,eh o zaman ufaktan ben de menümü paylaşmaya başlayayım..
Sabah 1 dilim tam buğday ekmeği peynir ve domates
arada 1 armut
öğlen yarım kase çorba yarım porsiyon sebzeli et sote..
Dediğim gibi çok sıkı bir diyet yapamıycam..
çalışıyorum iş yerinde yiyebileceğim ara öğün tavsiyeleriniz neler?
selahattin dönmezin tarifine benziyorbende bir ara içiyordum böyle bir karışımbu arada belki biliyorsunuzdur ama ödem çözücü bir formülüm var bu akşam yapıp içmeye başlıycam çok işe yarıyor hem de tadı çok güzel
1lt. Suya 2 elma kubuklu çekirdekli olarak doğranıp koyuluyor 2-3 çubuk tarçın, 5-6 karanfil eklenip kaynatılıyor çok değil 5dk. Kaynatıp hemen süzmek gerekiyor yoksa acılaşıyor.
Hergün 1 lt. Içince epey işe yarıyor tavsiye ederim.
[TABLE="class: grid, width: 700, align: left"]
[TR]
[TD]nick
[/TD]
[TD]başlangıç
[/TD]
[TD]geçen hafta
[/TD]
[TD]bu hafta
[/TD]
[TD]gelen/giden
[/TD]
[TD]toplamda giden
[/TD]
[TD]hedef
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdm
[/TD]
[TD]72
[/TD]
[TD]70
[/TD]
[TD]70.5
[/TD]
[TD]+500
[/TD]
[TD]1.5
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duyfer_2006
[/TD]
[TD]85
[/TD]
[TD]67.4
[/TD]
[TD]65.5
[/TD]
[TD]-1900
[/TD]
[TD]19.1
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli78
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[TD]73.3
[/TD]
[TD]72.3
[/TD]
[TD]-1000
[/TD]
[TD]2.7
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pomogranate
[/TD]
[TD]110
[/TD]
[TD]108.1
[/TD]
[TD]106.4
[/TD]
[TD]-1700
[/TD]
[TD]3.6
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cimen87
[/TD]
[TD]56.4
[/TD]
[TD]54.7
[/TD]
[TD]54.6
[/TD]
[TD]-100
[/TD]
[TD]1.8
[/TD]
[TD]50
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cesmi_naz
[/TD]
[TD]82
[/TD]
[TD]80.3
[/TD]
[TD]79.8
[/TD]
[TD]-500(R.D.)
[/TD]
[TD]1.7
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]narin_nazenin
[/TD]
[TD]67.4
[/TD]
[TD]64.9
[/TD]
[TD]64.3
[/TD]
[TD]-600
[/TD]
[TD]3.1
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sunagokan
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[TD]57.5[/TD]
[TD]57[/TD]
[TD]-500[/TD]
[TD]8[/TD]
[TD]54[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
1.arkadaşlar 5. haftanın 1. duyfer arkadaşımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
2. haftanın en başarısız ismi beklenildiği gibi benim maalesef..
QUOTE]
kızlar elektrikler yoktu yeni geldi..alelacele yaptım inşallah yanlışlık yoktur..sadece cesmi kaldı...hepinizi tebrik ederim..süpersiniz bu hafta..sizden feyzalcam
başka birşey duymadım temizlik esnasındaöyle gözüm takıldı yani doğru birşey yapıyormuşumm
hakkında hayırlısı olsun ben başarıcağınainanıyorum
menü güzel yoğurt eklesen birde yoğurt sütn içinde yararlı yağ yakımında birebir,sanastüniçin ve zayıflaman için dereotuda tavsiye ederim bende 21 ay emzirdim dereotunu endersaraçdan duymuştum,çantandakurtarıcın form biskivinolsun derim,leblebi alama abartma,çantanda saltalık taşıderim,kurukayısı,tatlı krizinakarşı hurma bulundur,yeşilelma kabuğuyla ye tok tutar hemde,
selahattin dönmezin tarifine benziyorbende bir ara içiyordum böyle bir karışım
kızlar elektrikler yoktu yeni geldi..alelacele yaptım inşallah yanlışlık yoktur..sadece cesmi kaldı...hepinizi tebrik ederim..süpersiniz bu hafta..sizden feyzalcam
VAYY BEEEEEE TÜM ALKILAR BANAAASONUNDA BİRİNCİYİM,HEPİNİZİTEBRİK EDİYORUM BU ARADA 19,100GR VERMİŞİM TOTELDE MAŞALLAH BANA
kizlar bende hepinizi tebrik ediyorum bu hafta benim icin cok kotuydu hic hareket yoktu nerdeyse hareket olmayinca cok az yesen bile gram veremiyorumsanirim ben cezayi hakettimmmm banada ceza verinde en azindan zorunlu olarak yapayim
regli olduğum için az gitti bu haftaçokta dikkat etmiştim ama neyse artıkkk duygu pomo tebrikler herkez süper fdm sen biliyosun zatenn
anladım canım. Sen duydukca paylasırsın zaten. Buarada sana mujdem var esım activry almamı destekledı nasıl oldu anlamadım. Pek tutumlu adamdır normalde :))))))))))))
canım elıne saglık. sabırsızlıktan catlıyorduk valla.
kılo veren vermeyen herkesı tebrık edıyorum bu hafta daha basarılı olmamızı umuyorum hepımızın. kendı adıma bana gecen hafta moral verıp umudumu alevlendırdıgınız ıcın cok tsk ederım. aranızdan gıtseydım kılo veremezdım belkı de ama sız bana ınanıp guc verıp burda kalmamı sagladınız ve odulumu aldım bu haftanın. ıkıncı olmusum :))))))
duygu yıne bırıncısın ben de yıne ıkıncı olmusuz. her ıkı grupta da boyle olmus. bu hafta guzel gelmıs bıze.
neslı canım yuzmeler cok faydasını gostermıs bır kılo gıtmıs valla.
narın suna cımen kılolarınınızı dusunecek olursak gayet guzel bır hafta olmus sızler ıcın. sonucta zaten zayıfsınız ve verecegınız kılolar gram bazında cok buyuk rakama esıt oluyor ben de kı 1,7 ıle sızın 100 gram bıle es gıbı oluyor nerdeyse cunku zayıfladıkca kılo vermek zorlasır dıyorlar.
cesmı yurt ortamına ve regl donemıne ragmen senın +500 olman ıyı. gecen hafta ben de +500 olmustum moralını bozma sakın.
fdm gurubumuzun lıderı guzel ogretmenım gonyalım. senı cok sevıyoruz cok da guzel gıdıyorsun sadece sana okul yaramadı gıbı. gunler ve ogle aralarında kacırmaların oluyor. yoksa herseyı bızden daha ıyı bılıyor ve uygulayabılıyorsun normalde. ha bır de gecen hafta hareketsız kaldım demıstın.
hepınızı kocaman opuyorum tebrık edıyorum bu yola cıkmak da devam etmek de basarı sayılır demıstınız bana gecen hafta. oyuzden beraber oldugumuz ıcın hepınızı kucaklıyor ve tebrık edıyorum
regli olduğum için az gitti bu haftaçokta dikkat etmiştim ama neyse artıkkk duygu pomo tebrikler herkez süper fdm sen biliyosun zatenn
SAĞ OL CNM ,YANLIZ REGL DEĞERLENDİR BEN BU KG REGLİYKEN VERDİM
CNM DAHAFAZLA VERMİŞTİM HAPDAN SONRA ALDIMYOKSA RAHAT2,5 KGBİTİRİRDİM, REGL İYİ DEĞERLENDİRDİM ,AYRICA SENİDE TEBİRK EDERİMM,KİMBİLİRİ BİRDAHA NE ZAAMNBİRİNCİ OLURUM NEYSE HERHAFTA VEREYİMDE VARSIN BİRİNCİ OLMAYAYIMDuygu ağzım açık kaldı valla, canım tebrik ederim, uçmuş resmen kilocuklarSeni daha bi örnek almak istiyorum:)) Pomo seni de tebrik ederim, çok güzel gitmiş bu hafta. Fdm sen de moralini bozma hiç, bu hafta biraz daha dikkat edersen dengelersin çabucak. Ben de kendi çapımda fena değilim:)
acelemiz yok demi hayatım veririrz yavaş yavaşş bak akşamları erken yemen nasılda yaradı sana :)) tebrikler tekrardancanım elıne saglık. sabırsızlıktan catlıyorduk valla.
kılo veren vermeyen herkesı tebrık edıyorum bu hafta daha basarılı olmamızı umuyorum hepımızın. kendı adıma bana gecen hafta moral verıp umudumu alevlendırdıgınız ıcın cok tsk ederım. aranızdan gıtseydım kılo veremezdım belkı de ama sız bana ınanıp guc verıp burda kalmamı sagladınız ve odulumu aldım bu haftanın. ıkıncı olmusum :))))))
duygu yıne bırıncısın ben de yıne ıkıncı olmusuz. her ıkı grupta da boyle olmus. bu hafta guzel gelmıs bıze.
neslı canım yuzmeler cok faydasını gostermıs bır kılo gıtmıs valla.
narın suna cımen kılolarınınızı dusunecek olursak gayet guzel bır hafta olmus sızler ıcın. sonucta zaten zayıfsınız ve verecegınız kılolar gram bazında cok buyuk rakama esıt oluyor ben de kı 1,7 ıle sızın 100 gram bıle es gıbı oluyor nerdeyse cunku zayıfladıkca kılo vermek zorlasır dıyorlar.
cesmı yurt ortamına ve regl donemıne ragmen senın +500 olman ıyı. gecen hafta ben de +500 olmustum moralını bozma sakın.
fdm gurubumuzun lıderı guzel ogretmenım gonyalım. senı cok sevıyoruz cok da guzel gıdıyorsun sadece sana okul yaramadı gıbı. gunler ve ogle aralarında kacırmaların oluyor. yoksa herseyı bızden daha ıyı bılıyor ve uygulayabılıyorsun normalde. ha bır de gecen hafta hareketsız kaldım demıstın.
hepınızı kocaman opuyorum tebrık edıyorum bu yola cıkmak da devam etmek de basarı sayılır demıstınız bana gecen hafta. oyuzden beraber oldugumuz ıcın hepınızı kucaklıyor ve tebrık edıyorum
ooo sevindimm cnmmm...
Duygu ağzım açık kaldı valla, canım tebrik ederim, uçmuş resmen kilocuklarSeni daha bi örnek almak istiyorum:)) Pomo seni de tebrik ederim, çok güzel gitmiş bu hafta. Fdm sen de moralini bozma hiç, bu hafta biraz daha dikkat edersen dengelersin çabucak. Ben de kendi çapımda fena değilim:)
kizlar benim ceza isini unutmayin duygu sen birinci olduguna gore bana cezayi verebilirsin..cunku bu hafta o kadar dikkat ettim ama hareket yuzunden sadece 100 gram gitmis cok uzuldum zaten yani neredeyse hic gitmemis bilmiyorum artik..ben cikip markete gideyim gorusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?