Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

Maşallah fıstık gibisin Duygucum, taze taze fotoğraf galiba, ellerine sağlık. Bence o kadar göbek yok be.

aynanın üstündeki saate baksana çok tazeee resim yok ya göbek çevrem var iştee bak profilimdeki resimdeki bayanda benimmm

iyisin az bie kilon kalmış bende aynen böyle idimm şimdi 63 kilodan sonra göbek yanlarından vermeye başlıyacaksın önerimm plates yapman yanlara acaip faydalı
plates yapıyordum ama sıkıldım yaa benim mekik çekmem lazım

gayet ıyısın bence. daracık gıymıssın. bacaklar baldır bolgesı gayet guzel. azıcık yanlardan cıkıyormus dar gıyınce ama o da gıdecek kuzucuk.
pkolu olduğum nasıl belli dimi tek sorun yanlarım vegöbeğim

plates yapıyordum ama sıkıldım yaa benim mekik çekmem lazım

pkolu olduğum nasıl belli dimi tek sorun yanlarım vegöbeğim

suna eklentı ekle bolumu var ordan yapıyorsun o senı yonlendırıyor zaten.

pkolu oldugun bellıymısmıs. kızdırma benı. tanıdıklarımın hepsı yuz kılo. ustelık asırı tuylu cok cırkın kadınlar. ellerı bıle kocaman kocaman. erkeksıler boyle garıp. bebeklerı ya cok zor oluyor ya olmuyor. kızacagım sana haaaaaaa fıstıksın sen fıstık

boyun uzun sanırım nesli. ya da sporcu bır yapın var. cunku kıloyu gıstermıyor bu resmın. hem ustelıkj gayet hos ve şık olmussun.

Boyum 1.68 m, benim vücut yapım atletik, bir de hareketli olduğum için vücut sıkı, kilo çok belli olmuyor doğru ama beden büyüyor işte. Bir de ben heryerimden kilo alıyorum, bölgesel fazlalaşma olmuyor pek. O yüzden kilomu söylediğimde de insanlar inanmıyorlar.

evet canım atletık vucudun var. vucudun sıkı. bu buyuk bır avantaj. heryerden kılo almak bence avantaj benım de heryerımde var ama boyle olan kısıler daha kolay kılo verırmıs esıt verırmıs ustelık. yuzun asırı cokmesı belının asırı ıncelıp kalcanın kalması gıbı seyler daha az rastlanırmıs

duygu simdi iki secenekte cok guzel, 2.secenegi zaten ben yapiyorum yani yag nerdeyse hic kullanmiyorum seker hayatimda yok tuz yok cikolata en son ne zaman yedigimi hatirlamiyorum ama belki sabahlari arada yedigim cay kasigi ile receli ya da hashasi kaldiririm, yani ben bu secenegi secmiyorum ben direk 1. secenekle ilgileneyim
250 dk spor guzel hatta az bile ben onu 300 yapayim 5 saat duz olsun okeydir

simdi gidip bir saat bisiklet surup geldim valla hava serin olmasina ragmen cok terledim cunku ruzgar pedal cevirmeme engel oluyordu bende yuklenince ister istemez terledim kaldi 4 saatim birazdanda leslie yaparim oke gorusuruzzz

beğenirsiniz umarımmm

Eklentiler

• $227653_216090868404142_706795_n.webp
    52 KB · Görüntüleme: 52
sağ ol cnmm :26:
bir daha ki ay tekrar aynı giysiyi giyip çekilcem resim bugünden itibaren mekik çekmeye başlıcam bkalım faydalı olcak mı?* üstümdeki mavi tşörtü ben internetten aldım 2 ay önce anırımüstümeolmuyordu bilerek küçük aldım şimdi oluyor ama bölgesel kg larım olduğu için yinehoşdurmuyor 1 ay sonra yeniden bakcam
bende kizlara katiliyorum super gorunuyorsun yanlarda zamanla gidecek
çok sağ ol cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…