- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #3.181
ne güzel yaa aferim kocanaaaevet canım ya. Sarjlı supurge ıcın kesınlıkle alma dedı. Fıse takıp kullan ya normal supurgeyı dedı. Meyve sıkacagına dusunuruz dıyor cok guzel bırseymıs ama cok pahalı sadece meyve suyu yapan bırsey ıcın pahalı bır tuketım dıye dusundu. Hamıleyken alalım. Bol bol ıcersın sonra da bebek ıcer dedı ama activry ıcın bır kez anlattım urunu. Fıyatı falan. Alalım dıye ısrar bıle etmedım. Soyledım normalce ve kapattım konuyu. Oahalı ve gereksız bulabılır dıye dusundum zaten. Ya da benım yaptıgım gıbı erteler dıye dusunuyordum ama alalım dedı sasırdım.
Sana bolmelı derın dondurucu da alayım baharda dıyor. Kıslık hazırlık yaparsın rahatca bol boıl dıyor. Bu yıl hazırlık yapmam cok hosuna gıtmıs.
cok hareket yapıyor cok az yıyor duygu. Hakkıydı ya. O kılo vermeyınce ben cok uzuluyordum oyuzden bu hafta cok mutluyum duygucugum benım. Cok cok mutlu oldum kuzum.
Duygu cok hareket yapıyor neslı. Hıc kacamak yapmıyor. Tatlıya duskun degıl zaten. Bır de maydonoz dere otu cok tuketıyor. Bu hafta ben de onu ornek aldım bır de aksam yemegı saatını erkene aldım kılo gıtmıs bu hafta.
Duygu sen benim birinci hedef kiloma ulaştın, bir de boyumuz da aynıydı bizim yanlış hatırlamıyorsam. Sen kaça kadar düşmek istiyorsun? Ben bayrama kadar 70 kg altına düşmek istiyorum, yeni yıla girmeden de 60 kg altını hedefliyorum. Malum bayrama kadar 65 kg olmam imkansız, bayramdan sonra da buradayım. Sen hedefine ulaşırsın muhtemelen ama bizi bırakmazsın değil mi..
acelemiz yok demi hayatım veririrz yavaş yavaşş bak akşamları erken yemen nasılda yaradı sana :)) tebrikler tekrardan
EVET CANIM KILO VERELIM DE ONEMLI DEGIL. BEN BUNU KABULLENDIM. GECEN HAFTA VEREMEDIM ALDIM BU HAFTA VERDIM AMA GELECEK HAFTA DA OLOACAK DIYE SARTLANMAMAYI OGRENDIM ARTIK.
EVET CANIM DUYGU MAYDONOZ VE DERE OTLARI VE BIR DE AKSAM YEMEGINI ERKEN YEMEK YARADI BANA SANIRIM. COK TSK EDERIM.
BU HAFTA REGL OLACAGIM BAKALIM NE OLACAK.
regli olduğum için az gitti bu haftaçokta dikkat etmiştim ama neyse artıkkk duygu pomo tebrikler herkez süper fdm sen biliyosun zatenn
CANIM SEN ZATEN COK IDEAL KILODASIN AZ GITMIS DEME YAHU. AMA COK DIKKATLI VE SAGLIKLI BESLENIYORSUN HAREKETI DE IHMAL ETMEDIN ZATEN.
pomocom seni ayrı kutluyorum görüyorsun dimi normalde +olurdun regldönemindesin hapa rahmen ödeme rahmen verdin bence maydanoz ve akşaım erkene çekmen işeyaradı, dur hele bi reglol belki benmi gbi değerlendirrsen haftaya rekor sende olabilir,olmasa hiç üzülme herşey güzel olcak 2l i rakamlara az kaldı böyle giderse 1,5 aya 2li rakamları görürsün
listeden çıkarım ama sizi bırakmam benimhedef bayrama kadar 60,5kg olmak ama imkansız gibi şimdilik 62-63 olsam fena olmaz,ama asıl hedefim 57 tabi bakcam aslında nerde yeterligörürsem o zaamn bitircem öyle yada böyle bu iş yıl sonuna kadar bitmeli yaniasıl tamam bu kadar yeter dediğim yeriçin diyorum bunu. Boyum 1,68 cnm yani öyleydi en son ama ben sanki daha uzunmuşum gibi geliyor yada kendimi kandırıyorum
listeden çıkarım ama sizi bırakmam benimhedef bayrama kadar 60,5kg olmak ama imkansız gibi şimdilik 62-63 olsam fena olmaz,ama asıl hedefim 57 tabi bakcam aslında nerde yeterligörürsem o zaamn bitircem öyle yada böyle bu iş yıl sonuna kadar bitmeli yaniasıl tamam bu kadar yeter dediğim yeriçin diyorum bunu. boyum 1,68 cnm yani öyleydi en son ama ben sanki daha uzunmuşum gibi geliyor yada kendimi kandırıyorum
sagol canım benım. Senın sayende sızlerın sayesınde oluyor. Regl henuz olmadım ama 15 gun oncesı ıstahım acılırdı kesın alacagım dıye dusunurken almadım. Bırkac gun ıcınde regl olmam lazım ıns yıne boyle devam eder.
Hap zaten baslı basına bır olay bılıyorsun. Odem yapıyor cok fena. Ama ona ragmen gıttı cok sukur.
Evet maydonoz dere otu, aksam yemegını erken yemek. Bunları daıma yapmam lazım bunu denemıs ve gormus olduk. Bu regl haftamı da guzel degerlendırecegım ıns. Havalar bıraz kapandı yagdı yagacak gıbı ama yıne de yuruyecegım. Kar kıs gelmeden dısarda bolca yuruyeyım. Sonra aylarca eve kapanacagım sıkılmak olacak zaten leslıe ya da evde yuruyusten.
Duygum ben gecen hafta cok buyuk yıkım yasadım ama resmen kullerımden dogdum derler ya oyle oldum sonradan sızın sayenızde. Oyuzden artık verınce asırı moral veremezsem de umutsuzluk ve yıkım olmuyor. Vıcdanım rahat. Eksılerımı de bılıyorum. ıns bazen gıdecek bazen artı olacak ama bu kılolara yaza kadar gıdecek. ınanıyorum yurekten. Bu sıstemde devam edersem ve belkı hapım da degısır ya da belkı doktor bıraktırırsa ozaman dedıgın gıbı 2,li rakamları da gorecegım belkı ıns.
merak etme bırakmamevet gıtmek yok. Hedeflere ulasamıyoruz zaten cogumuz bayrama kadar. Bızı bırakma. Zaten bana sozun var senın :)))) oooo daha hamılelıkte bıle takıp edecegım senı demıstı canım benım
Duygu zayıfladıkça daha uzun görünüyorsundur:)) Fotoğraf koysana, bakalım. 1 tane oğluşunla vardı ama çok belirgin değildi.
inşallah cnmm,sen regl olunca doktora gitcen dimi? birde şu çizelgeni değiştir yeni kg göreyim seni:))))
ne güzel yaa aferim kocanaaa
cnm az yemem tammen cnm istememesi doyma sinyalimi almamla alakalı,yani yavaş yerim arada kalkar tur atarımdoyduğumu anlarım o yüzden çok yemiyorum.
Evet kg durdu durmasada gr veriyordum biraz hareketi çoğalttım gitti valla
Duygu zayıfladıkça daha uzun görünüyorsundur:)) Fotoğraf koysana, bakalım. 1 tane oğluşunla vardı ama çok belirgin değildi.
inşallah cnmm,sen regl olunca doktora gitcen dimi? birde şu çizelgeni değiştir yeni kg göreyim seni:))))
merak etme bırakmam
ben kendi kendime resim çektiğim için genelde profilden resimlerim var hımm du bakayım albümüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?