- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #3.221
hımm süperrcnmmm çok sevindim vallaaa kolay gelsin sana bende bol bol mekik çekeyimmduygu simdi iki secenekte cok guzel, 2.secenegi zaten ben yapiyorum yani yag nerdeyse hic kullanmiyorum seker hayatimda yok tuz yok cikolata en son ne zaman yedigimi hatirlamiyorum ama belki sabahlari arada yedigim cay kasigi ile receli ya da hashasi kaldiririm, yani ben bu secenegi secmiyorumben direk 1. secenekle ilgileneyim
250 dk spor guzel hatta az bile ben onu 300 yapayim 5 saat duz olsun okeydir
simdi gidip bir saat bisiklet surup geldim valla hava serin olmasina ragmen cok terledim cunku ruzgar pedal cevirmeme engel oluyordu bende yuklenince ister istemez terledimkaldi 4 saatim birazdanda leslie yaparim oke gorusuruzzz
hımm güzel hatunsun maşallahhhbeğenirsiniz umarımmm
cok guzel gorunuyorsun saclarinin rengide cok guzelmis
beğenirsiniz umarımmm
ben sana zayıflama kemeri önereyim o zaman
plates yapıyordum ama sıkıldım yaa benim mekik çekmem lazım
pkolu olduğum nasıl belli dimi tek sorun yanlarım vegöbeğim
kız sen bu halde mı dıyet yapıyorsun. bız olelım yahu. kız cıtır ama yıne de dıyet yapıyor.
buarada guzel hatunsun.
malesef ben de pko liyim
kızım işte 1 kaşık yağla kızartma yapması eşinin hoşuna gitmiştir.. böylece yağdan tasarrufanladım canım. sen duydukca paylasırsın zaten. buarada sana mujdem var esım activry almamı destekledı nasıl oldu anlamadım. pek tutumlu adamdır normalde :))))))))))))
VAYY BEEEEEE TÜM ALKILAR BANAAASONUNDA BİRİNCİYİM,HEPİNİZİTEBRİK EDİYORUM BU ARADA 19,100GR VERMİŞİM TOTELDE MAŞALLAH BANA
süpersin canım..çok çalıştın ve hakettin...
canım sen zaten ideal bi kilodasın sana ne denebilir ki..asıl ben hakettim cezayıkizlar bende hepinizi tebrik ediyorum bu hafta benim icin cok kotuydu hic hareket yoktu nerdeyse hareket olmayinca cok az yesen bile gram veremiyorumsanirim ben cezayi hakettimmmm banada ceza verinde en azindan zorunlu olarak yapayim
valla biliyorum suna kendimi.. kızıyorum ama kesinlikle moralmen iyiyim herşeye silbaştan başladımregli olduğum için az gitti bu haftaçokta dikkat etmiştim ama neyse artıkkk duygu pomo tebrikler herkez süper fdm sen biliyosun zatenn
seni de tebrik ederim nesli..ben de daha dikkatli olcam bu haftaDuygu ağzım açık kaldı valla, canım tebrik ederim, uçmuş resmen kilocuklarSeni daha bi örnek almak istiyorum:)) Pomo seni de tebrik ederim, çok güzel gitmiş bu hafta. Fdm sen de moralini bozma hiç, bu hafta biraz daha dikkat edersen dengelersin çabucak. Ben de kendi çapımda fena değilim:)
evet pomo hem kaçamaklarım vardı hem sporum hiç yoktu..haketmiştim yani..ama aklım başıma geldi..canım elıne saglık. sabırsızlıktan catlıyorduk valla.
kılo veren vermeyen herkesı tebrık edıyorum bu hafta daha basarılı olmamızı umuyorum hepımızın. kendı adıma bana gecen hafta moral verıp umudumu alevlendırdıgınız ıcın cok tsk ederım. aranızdan gıtseydım kılo veremezdım belkı de ama sız bana ınanıp guc verıp burda kalmamı sagladınız ve odulumu aldım bu haftanın. ıkıncı olmusum :))))))
duygu yıne bırıncısın ben de yıne ıkıncı olmusuz. her ıkı grupta da boyle olmus. bu hafta guzel gelmıs bıze.
neslı canım yuzmeler cok faydasını gostermıs bır kılo gıtmıs valla.
narın suna cımen kılolarınınızı dusunecek olursak gayet guzel bır hafta olmus sızler ıcın. sonucta zaten zayıfsınız ve verecegınız kılolar gram bazında cok buyuk rakama esıt oluyor ben de kı 1,7 ıle sızın 100 gram bıle es gıbı oluyor nerdeyse cunku zayıfladıkca kılo vermek zorlasır dıyorlar.
cesmı yurt ortamına ve regl donemıne ragmen senın +500 olman ıyı. gecen hafta ben de +500 olmustum moralını bozma sakın.
fdm gurubumuzun lıderı guzel ogretmenım gonyalım. senı cok sevıyoruz cok da guzel gıdıyorsun sadece sana okul yaramadı gıbı. gunler ve ogle aralarında kacırmaların oluyor. yoksa herseyı bızden daha ıyı bılıyor ve uygulayabılıyorsun normalde. ha bır de gecen hafta hareketsız kaldım demıstın.
hepınızı kocaman opuyorum tebrık edıyorum bu yola cıkmak da devam etmek de basarı sayılır demıstınız bana gecen hafta. oyuzden beraber oldugumuz ıcın hepınızı kucaklıyor ve tebrık edıyorum
duygu asıl ben hakettim cezayı..bana 2sini de uygula bu seçeneklerin..YANİ BEN SANA CEZA VERİRİM AMA CEZA OLUR SANA ONA GÖREE
2 TANE ŞIKKIN VAR SEÇ
1) HAFTALIK 250 DK AKTİVİTE
yADA
2) SIFIR KAÇAMAK(YAĞ YEMEKLERDE SADECE,BİTKİSEL YAĞ EKMEĞE SÜRMEK YOK,ŞEKER YOK,TUZ YETERİNCE,HAMUR İŞİYOK,PASTA VS,YOK,ÇİKOLATA BİLE YOK,KG İÇİN ZARARLI HİÇ BİRŞEY YOK ÖZELLİKLEGÜNLÜK YEDİKLERNİ TAKİPEDECEĞİM)
SEÇİM SENİN????
bugünümü yazayım
kahvaltı
1 dilim buğday ekmeği
1 yumurta
1 dmates
1kk peynir
5 zeytin
ara
1 elma
1 çıtır tarhana(biliyorsun değil mi bunu, kırma buğday ve yoğurttan yapılıyor) boyutu çok abartı değil..
öğle
1 kk peynir
1 domates
4 zeytin
yarım közlenmiş biber
çeyrek gözleme (yağsız ıspanaklı lorlu)
ara
1 elma
akşam(muhtemel) buraya yazarsam sınırı aşmıyorum sırf burdaki sözümü tutayım diye..
haşlama kuşbaşı et 3,4 kaşık
salata
ayran
2 kaşık pilav
şimdi 45 dklık tempolu yürümemi yaptım geldim..
ben sana zayıflama kemeri önereyim o zaman
Kızlar arada zayıf hallerimize bakalım, çok motive edici oluyor valla.
sağ ol cnmm :26:
bir daha ki ay tekrar aynı giysiyi giyip çekilcem resim bugünden itibaren mekik çekmeye başlıcam bkalım faydalı olcak mı?* üstümdeki mavi tşörtü ben internetten aldım 2 ay önce anırımüstümeolmuyordu bilerek küçük aldım şimdi oluyor ama bölgesel kg larım olduğu için yinehoşdurmuyor 1 ay sonra yeniden bakcam
çok sağ ol cnmm
kesinlikle.... ben ordan gaza geldim zaten
canım bak ben de erken menopozdayım 26 yasından berı. su an 29 yasındayım uc bucuk yıldır hap kullanrak regl oluyorum. aylardır regl olamadım sıskınlıgım var. hapa yenıden basladım odem yaptım ama bak yıne de pes etmıyorum.
seninde bel çevren benimgibi mi? pkolular geneldeöyle olurmalesef ben de pko liyim
gözüktümü profilresmi bendeolmadı diye değiştirdim neyse gördün beni yolda görürsendurdurursun:))))))) bu aradahjarikagözüküyorsunnn ba-yıl-dımmmmmmmKızlar teşekkür ederim, kilonu göstermiyorsun yorumları için ama aşağıya yan yana koyuyorum kilolu ve zayıf halimi, bence çoooooookkkkkk fark var..
Bu arada Duygu profil resmin çok güzel çok beğendim. Ben de koyayım oraya bir fotoğraf:)
Eki Görüntüle 521644 Eki Görüntüle 521645
kızım işte 1 kaşık yağla kızartma yapması eşinin hoşuna gitmiştir.. böylece yağdan tasarruf
süpersin canım..çok çalıştın ve hakettin...
canım sen zaten ideal bi kilodasın sana ne denebilir ki..asıl ben hakettim cezayı
valla biliyorum suna kendimi.. kızıyorum ama kesinlikle moralmen iyiyim herşeye silbaştan başladım
seni de tebrik ederim nesli..ben de daha dikkatli olcam bu hafta
evet pomo hem kaçamaklarım vardı hem sporum hiç yoktu..haketmiştim yani..ama aklım başıma geldi..
duygu asıl ben hakettim cezayı..bana 2sini de uygula bu seçeneklerin..
bugünümü yazayım
kahvaltı
1 dilim buğday ekmeği
1 yumurta
1 dmates
1kk peynir
5 zeytin
ara
1 elma
1 çıtır tarhana(biliyorsun değil mi bunu, kırma buğday ve yoğurttan yapılıyor) boyutu çok abartı değil..
öğle
1 kk peynir
1 domates
4 zeytin
yarım közlenmiş biber
çeyrek gözleme (yağsız ıspanaklı lorlu)
ara
1 elma
akşam(muhtemel) buraya yazarsam sınırı aşmıyorum sırf burdaki sözümü tutayım diye..
haşlama kuşbaşı et 3,4 kaşık
salata
ayran
2 kaşık pilav
şimdi 45 dklık tempolu yürümemi yaptım geldim..
valla çalışıncaoluyormuş dimi cnm çünkisıkıldım bu kglardanataklandımm sende bi silkelen cnm zayıfladınmı herşeyden yicen dengelicen ama en yürüyon kaçamak yapıyon var olanı yakmıyon kg korumuş oluyorsun
benim yorumum bu ben olsam zeytin yemem bire süre yemiyorumdahafta sonu oda çoksuda bekletip
çeyrek gözleme ondasorun yok menüngüzel cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?