Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

hımm süperrcnmmm çok sevindim vallaaa kolay gelsin sana bende bol bol mekik çekeyimm

beğenirsiniz umarımmm
hımm güzel hatunsun maşallahhh

Kızlar teşekkür ederim, kilonu göstermiyorsun yorumları için ama aşağıya yan yana koyuyorum kilolu ve zayıf halimi, bence çoooooookkkkkk fark var..
Bu arada Duygu profil resmin çok güzel çok beğendim. Ben de koyayım oraya bir fotoğraf:)

anladım canım. sen duydukca paylasırsın zaten. buarada sana mujdem var esım activry almamı destekledı nasıl oldu anlamadım. pek tutumlu adamdır normalde :))))))))))))
kızım işte 1 kaşık yağla kızartma yapması eşinin hoşuna gitmiştir.. böylece yağdan tasarruf

kızlar resimlerinizi gördüm hepiniz süpersiniz.. duygu nesli ve suna maşallahınız var.. ama neslinin tabi biraz daha vermesi gerek.. duygu sanki ben senin yanda simitlerin var gibi gördüm.. senin de kastettiğin bölgeler orası mı??düşük bel mi giyersin ondan çıkarmış ya oralar...

bak ıste kendın dıyorsun ustume olmuyodu dıye. ay ay sıkılasma oluyor. bana bıle dıyorlar pantolonlarında bolluk var bacak kısmında dıye. kaldı kı benım ustumde bol uzun tunık oluyor ama yıne de farkedılıyor demekkı.

allah yardımcı olsun cnm. inş hayırlısıyla önce kg verirsin sonra da bebeğine kavuşursun.
allah (cc) kimseyi mahrum bırakmasın o konuda

malesef ben de pko liyim
seninde bel çevren benimgibi mi? pkolular geneldeöyle olur

gözüktümü profilresmi bendeolmadı diye değiştirdim neyse gördün beni yolda görürsendurdurursun:))))))) bu aradahjarikagözüküyorsunnn ba-yıl-dımmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…