Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

aynen canım bende bu hafta yürüyüş yapabildiğim kadar yapacagım.üzerimdeki bi miskinliği atmam gerek.ben yürüyüş yapınca daha enerjik daha pozitif oluyorum.inşallah fırsat bulabilirim

polemıge gırdım bıle narın. ogle yemegının ortasında dua edılır yemekhanede. tam dua edılırken bız kalktık bayanlar olarak. kenarda duamız edıp cıktık yemekhaneden. cunku cok erkek kalabalık olmustu. ıscılerden bırı kufur etmıs dua etmedık dıye. benım cınlerım cıktı. bana acık kufur edemezler esım var ya bıraz onun da etkısı var ama bır bayan arkadasım var onu cok hor goruyor herkes. ustelık uc bayandık ve bu olayı duyunca o ıscının yanına gıttım ve tabırı caızse yedım adamı laflarımla.

patronun haklı gormesı gormemıs laf soylemesı umrumda degıl. ben kendımı savunmaya hep alıstım. esımı ve kendımı bıle ben savundum bu ısyerınde cogu zaman. sessız herseye susan ınsanlardan olamama haksızlıga gelemem.

ben ortalıgı toparlayayım kızlar haftasonu evin altını üstüne getirmişiz.

çimen canım eşinle sana nice nice mutlu huzurlu yıllar dilerim canım

hımmm anladım dıkkat et ozaman seytana uyma gunlerıne :))))) kılo yapar kılo de kendıne :))))))

favorı olarak ben de varım. regl haftasındayım dıye kılo aldıgımı dusunuyorsanız cok sasıracaksınız haberınız olsun yanı :))))))

Cumartesi sabah :
7:30 Ballı sırkelı lımonlu ılık su Bir bardak yarım yaglı sut
09:00 ıkı dılım cavdar ekmegınden yagsız tost ( yarım yaglı beyaz peynır ve domates koydum ıcıne )
Ikı buyuk bardak ılık sekersız cay
Bir tutam dere otu, yarım demet maydonoz
( ısyerınde temızlık yapıtık tum ofıs odalarını hep beraber temızledık baya yoruldum supurduk sıldık falan. Ama kac kalorıdır bılmıyorum )

Ara: bır orta boy yesıl elma, bır yesıl cay kıraz sapı koydum ıcıne
Ogle 12.00 : yemekten once 500 ml su, ıkı kasık bulgur pılavı, 4 kasık nohut. Bır ayran.

Yemekten sonra bır yesıl cay kıraz sapı koydum ıcıne.

Ara: 1,5 ml su, bır buyuk fıncan orta sekerlı turk kahvesı, bır hayıt tohumu cay. Yarım demete yakın maydonoz.

Yemekten once 500 ml.

Aksam:
17/30: 2 tavuk but ( fırın posetınde pısırılmıs ), 2 kasık yarım yaglı yogurt.

Is cıkısı uzun bır yuruyus yaptım. Kendıme ayakkabı aldım falan derken toplam 11500 adım = 573 kalorı olmus.

Dun sabah : 10:30
Lımon-sırke-bal su
500 ml su
Bır dılım cavdar ekmegı
Ikı yumurtadan maydonozlu omlet
Ikı buyuk bardak sekersız acık cay
Domates salatalık

Ogle yapmadım. 1 lt su ıctım

Aksamdan once ara yaptım bır yesıl elma ve yarım demet maydonoz.
Aksam:500 ml su ılk olarak. 4 kasık cok az yaglı et sote ve 3 kasık yogurt yedım.
Dun spor yapmadım dınlendım fılm ızledım kıtap okudum. Utulerımı yaptım ve 3 saat surdu resmen.
Uyumadan once yesıl cay ıctım kıraz saplı. 500 ml daha su ıctım.

anladım canım. sen kendını cozmus durumdasın. oyuzden hemen cozumunu bulmus olmana cok sevındım ama lutfen dıkkat et oldu mu.

benım ıste nette sorun vardı gıremedım. ama guzel bır haftasonu gecırdım dınlendım.kıtap okudum fılm ızledım. pazar gunu hareket yapmadım utu vb ısler yaptım. ama cumartesı aksamı ıyı yurudum.

dua etmediniz diye küfür mü Allah ıslah etsin bu nasıl bi çelişkidir .dua eder etmez o kişinin kendi bileceği şeydir hem kimin ne kadar dindar oldugunu kim nasıl bilebilir.üstelik hangi hala tövbe haşa ne sanıyor bu adam kendini.canım ben kendini savunma demedim ki patronun bu durumda herhalde sana papara atacak değil yaaa.üstelik dindar insanlar diyorsun küfrün dindeki yerinide biliyorlardır herhalde sıkma canını bu cahiller için canım

benim favorim sensin zaten, eminim benden daha iyisindir

kızlar şimdi benim size bir sorum olacak.. spor yaparken terlemek makbuldr diyorsunuz ya, nabız yükselirse illa terlenir mi ?

şimdi şöyle ki, ben dün ilk defa yürüyüş bandını kullandım. orada nabzı da gösteriyor 150 - 160 arasındaydı. ve çok terledim, ama ortamda havasızdı yani. onun da etkisi vardır diye düşünüyorum. yarım saate kullandım. 2.4 km ilerlemiş oldum..

akşam da parkura gittik. hava serindi ama ben yürüyünce terlerim die t shirt un üstüne eşofman üstü giydim sadece. o yuzden de çok terlemedim. ama 50 dk da 4 km yürüdük. yani 400 mt lik parkuru 10 defa dolandık. yaklaşık olarak yarım saati 2.4 e geliodur yine. ama ben terlemedim diye benim bu yaptıgım spor çok makbul deil mi ? kafam karıştı :44:

Canım, sadece terlemek değil, nabız önemli, yürüyüş yaparken de kalbinin gümbür gümbür attığını hissediyor musun? Saniyesi olan bir saatle ya da cep telefonunun saatiyle nabzını ölçebilirsin. Senin için 150-160 nabız gayet iyi bence, yağ yakımı oluyordur bu nabızda. Dışarda yürürken nabzını ölç, ona göre karar verirsin.

anladın mı sımdı canım. sınırden elım ayagım tıtrıyor halen. mahvettım gıdıp o adamı ve tum ıscılere de bagırarak soylendım. ne olursa olsun hıc umrumda degıl su an.

benım kızdıgım da bu narın. evet turbanlı bırıyım ama hem patronlarım hem yerı geldıgınde esım kısaca cevremdekı herkesın herkesın dınıne karısmasından ınsanları elestırmesınden nefret edıyorum. bugun ıscısı kufur edıyorsa belkı patron da kufur edıyordur ben namaz kılmıyorum dıye. oyuzden okadar cınlendım. halen cok fenayım pısman da degılım.

canım beşi 1 yerde çayda sinamaki yok..uyarılarını dikkate alıcam duygu.. ben bu dengelemeyi pek yapamıyorum sanırım..teşekkür ederim.

Allah allah yurt yemeklerinin diyetisyen kontrolünde çımması gerekmez mi yni daha sağlıklıdır diye düşünürm ben hep..

canım önemli bişey değildi.. bi kaç yerde beni rahatsız eden benler vardır onları aldırdım.. ya benim telefonumun ara kablosu kayı bi bulsam hemen eklicem resimleri ama yok ortalıkta..inşallah patron sana çok kızmaz.. sorun hemen çözülür.

CİMEN sizin evlilik yıldönümüüzde hayırlı olsun canım.. nice mutlu senelere..

Bu sabah :
07:00
Lımon-sırke-bal su
Yarım yaglı süt
500 ml su
09:00 bugun kahvaltıya gec kaldım anlattıgım sebeplerden dolayı.
Ikı dılım cavdar ekmegınden tost. Yarım yaglı peynır ve domates koydum ıcıne.
Bır buyuk sekersız acık cay
Yarım tutam dereotu

canım ben senınle ılgılı yorum yapamadım kusura bakma. odaklanamadım kızlar konulara. hem bırıkmıs haftasonundan berı hem de sınırımden dolayı odaklanamıyorum kusura bakmayın. sen duygu dınle. ben onu dınledım ve ıkı haftadır hapa ve regl olmama ragmen guzel kılo verıyorum. benım cozumum dere otu ve maydonozu bol tuketmek aksam 5:30 da yemek yemek ve ardından spor yapmak. benım kurtarıcım bunlar oldu.

gecmıs olsun. benım rahatsızlık seklınde degıl de sırtımda bır ben var sureklı kasınıyor o bolge. kontrol ettırdım bır tehlıke yok ama 3 ay sonra tekrar konrol ettırme zamanım gelecek.

tamam canım ıns en kısa zamanda bız de goruruz senı :))))))

bakalım canım. cok kızacak. gıtmıssın kendı basına cozum aramıssın bız essek basımıyız dıyecek bılıyorum. ama umrumda degıl. cunku yeterlı bır adım olmayacagını gordugum ve bıldıgım ıcın yaptım.

o zaman bu akşam bide onu deneyim bakalım. kalbimin gümbirdediğini hissediyorum ama emin olmakta fayda var

gıda muhendisi kontrolunda çıkıyor yemekler, sağlıksız bişey kullanmıyorlardr heralde ama çok yağ koyuyor olabilirler yani. yada bu hafta spordan dolayı direnç göstermişimdir önümüzdeki hafta bir anda gidecektir belli mi olur

moralimi bozmuyorum yani, ben elimden geleni yapıyorum mutlaka karşılığını da alacagm

ee haydi kızlar sizleri bekliyorum yapın bildirimlerinizi de hepimiz görelim sonuçları..

duygu
pomo
cimen
suna hadi bakalım sizi bekliyorum...

canım ya sen hastaydın. kıpırdayacak halın yoktu. lutfen kendıne haksızlık etme.
yokcnm no problemm bu hafta canımı çıkarır telafi ederim

cnm bu hafta regldönemündesin 3,günün
sen harika spor yapıyorun biraz dahaözenliolursan istediğin hdefe çok önce ulaşırsın
vayyyyy inanırmısın tüm samimiyetimle seinn kg vermen bende takıntıoldu şuançok mutluyum sank,isenkg verdikçe ben vermişoluyorum

cnm terlemek gerçekdensporun hakkını verdiğini gösterir yani güzelsonuç aldıığnı gösterir yağ yakarsın

ben terlememek için spora çıkarken ince giyiniyordum, hatta ısınana kadar baya bi üşüyorum faaln. o zaman ince çıkmayayım mı bundan sonra :44:

kızlar malumbenim topiiğiminde tartıgünüpomo bendede varoyüzden kg sunu gördüm yaa harika dediklerim çıkıyor regl dönemi metabozlizma çoşar pomodada böyle olmuş değerlendirirseniz kar abartırsanız zarar edersiniz dedim pomo değerlendirmiş bence haftanın birincisi pomocum seninle iftiahar ediyorum senbu işi başardın bence kalan günlerini iyi değerlendirr..

Son düzenleme:
evet kendi adıma dikkat etmem gereken şeyleri kafama iyice yerleştircem..

canım sorunun kaynağını yenice gördüm.. ne densiz insalnlar varya.. yalakalıktan başka bişey değil emin ol bu göstermelik din ayakları.. Allah ıslah etsin..

o zaman sen yemeklerin suyunu yeme.. böylece yağdan minimum almış olursun..bi de hafta içi 2 kere çalıştığın için az miktarda olsa cıslardan yemiştin ya belki o da kilo verimini azaltmıştır ama yine de maşlalahın var canım..

fdm cim msj dk dolsun hemen yazıyorumm

çimen evlilik yıldönemünüzkutluolsun niceuzun sağlıklı mutlu ömürlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…