- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #4.001
Evet aynen canım. Benim de kan şekerim de düşük, tansiyonum da. Ama nabzım yüksek olur, senin de öyledir muhtemelen. Haftasonu hepsi birden düşüşe geçince ne olduğunu anlamadım. Tempolu yürüyüş kesinlikle iyi geliyor, hem nabzı yükseltiyor hem tansiyonu 1 birim bile olsa yükseltiyor.
pomo canım sıkma canını ve asla polimiğe girme ne kadar kendini anlatmaya çalışsan okadar uzuyor kendinden emin bieşiklde açıklamanı yaparsın.haklısın sonuçta eger patron tarafsızca mutlaka bunu görecektir
ben çok içki içen bir insan değilim zaten, ankaraya geldigimden beri de bikaç kere ortam oldu içmedim, ama cumartesi akşamı şeytana uydum işte. sinirli ve üzgündüm biraz sanırım o yuzden.aama dün akşam canımı çıkartarak acısını da çıkarttım bence. önümüzdeki hafta daha iyi bir sonucum olacak inşalahh
canım favori olarak beni görmene çok teşekkür ederim ama ben sanmıyorum bu sonuçla 1. olacagımı. düşündüğümden az oldu anlamadım. su bazı günler 2 lt de kaldı ondan mı acaba :44: daha 2 haftamız var umut kaybetmek yok. hem sonra bunun yılbaşısı da var o zamana kadar da devam, hatta ondan sonra da devam hep devamm
ayy ben daha kilo bildirimimi yapmadım hemen yapayım
Günaydın kızlar, önce kilo bildirimi yaptım, sonra yazdıklarınızı okudum, şimdi de buradayım işte. 1 Hafta tatilden sonra yine işteyim kızlar. Hepimize güzel bir hafta diliyorum. Kahvaltıda dün yaptığım diyet kurabiyelerimden iki tane yedim. Yanında da kahve içtim. Hala boşaltım sorunum devam ediyor. Bugün biraz internetten de bakacağım ne yapmak lazım diye.
Pomocum haftasonu o durumda spor yapmamın sebebi nabzımı yükseltmekti. Çünkü 59 olmuştu nabzım ve benim normalde dinlenirken bile 75-80 civarıdır. Tansiyonum da 9/5'ti. Biraz korkuttu beni ama geçti. Benim tuzla hiç aram yok, arada böyle zorda kalınca yiyorum tuzlu bir şeyler, allahtan antep sallçası seviyorum da o kurtarıyor biraz.
Duygu, hiç boşuna ümitlenme, bu hafta epey kötü var, ben de ciddi rakibim en kötü olma konusunda. Elma diyeti falan da yapma bence, sağlıklı sağlıklı gidiyoruz, tek tip diyetler iyi değil.
Fdm, diğer arkadaşlar söylemiş zaten, Duygu'ya katılıyorum ben de, cısslar var menüde. Akşamları biraz daha dikkat etmek lazım. Bir de spor yaparken nabzını ölç. Daha önce de söylemiştim, eğer nabzın yağ yakma nabzına yükselmiyorsa yaptığın spor çok işe yaramaz. Yürüyorsan temponu artırman gerekebilir.
Pomocum sende ne var ne yok, nasılsın? Haftasonu yoktun, merak ettim aslında seni.
Narin, iki haftada da veririz birşeyler merak etme, ölüm yok ya ucunda, zaten sanırım hiçbirimiz hedeflediğimiz kadar veremeyeceğiz ama yine de hafiflemiş olacağız:)
Çeşmi sen iyi gidiyorsun bence, bugün tartı da güler sana inşallah. Favorim sensin bu hafta:)
Suna ve Çimen zaten bize göre zayıf oldukları için daha az kg gitmesi normal, ama ikinizin sonuçlarını da merak ediyorum kızlar.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
polemıge gırdım bıle narın. ogle yemegının ortasında dua edılır yemekhanede. tam dua edılırken bız kalktık bayanlar olarak. kenarda duamız edıp cıktık yemekhaneden. cunku cok erkek kalabalık olmustu. ıscılerden bırı kufur etmıs dua etmedık dıye. benım cınlerım cıktı. bana acık kufur edemezler esım var ya bıraz onun da etkısı var ama bır bayan arkadasım var onu cok hor goruyor herkes. ustelık uc bayandık ve bu olayı duyunca o ıscının yanına gıttım ve tabırı caızse yedım adamı laflarımla.
patronun haklı gormesı gormemıs laf soylemesı umrumda degıl. ben kendımı savunmaya hep alıstım. esımı ve kendımı bıle ben savundum bu ısyerınde cogu zaman. sessız herseye susan ınsanlardan olamama haksızlıga gelemem.
hımmm anladım dıkkat et ozaman seytana uyma gunlerıne :))))) kılo yapar kılo de kendıne :))))))
favorı olarak ben de varım. regl haftasındayım dıye kılo aldıgımı dusunuyorsanız cok sasıracaksınız haberınız olsun yanı :))))))
benim favorim sensin zaten, eminim benden daha iyisindir
kızlar şimdi benim size bir sorum olacak.. spor yaparken terlemek makbuldr diyorsunuz ya, nabız yükselirse illa terlenir mi ?
şimdi şöyle ki, ben dün ilk defa yürüyüş bandını kullandım. orada nabzı da gösteriyor 150 - 160 arasındaydı. ve çok terledim, ama ortamda havasızdı yani. onun da etkisi vardır diye düşünüyorum. yarım saate kullandım. 2.4 km ilerlemiş oldum..
akşam da parkura gittik. hava serindi ama ben yürüyünce terlerim die t shirt un üstüne eşofman üstü giydim sadece. o yuzden de çok terlemedim. ama 50 dk da 4 km yürüdük. yani 400 mt lik parkuru 10 defa dolandık. yaklaşık olarak yarım saati 2.4 e geliodur yine. ama ben terlemedim diye benim bu yaptıgım spor çok makbul deil mi ? kafam karıştı :44:
dua etmediniz diye küfür mü Allah ıslah etsin bu nasıl bi çelişkidir .dua eder etmez o kişinin kendi bileceği şeydir hem kimin ne kadar dindar oldugunu kim nasıl bilebilir.üstelik hangi hala tövbe haşa ne sanıyor bu adam kendini.canım ben kendini savunma demedim ki patronun bu durumda herhalde sana papara atacak değil yaaa.üstelik dindar insanlar diyorsun küfrün dindeki yerinide biliyorlardır herhalde sıkma canını bu cahiller için canım
canım beşi 1 yerde çayda sinamaki yok..uyarılarını dikkate alıcam duygu.. ben bu dengelemeyi pek yapamıyorum sanırım..teşekkür ederim.cnm benim sorun şu kısır+patlamış mısır+kavun ve bunların hepsi akşam yeniliyor
yeşil çayın yerini hiçbirşey alamaz.beşi biryerde çayın iiçinde sinamike içiriyorsabarsak tembelliği yapar bir müddet ara ver şu yeşil çayların limonlusu var yada tarçındı sanırım yaniarabolı yeşilçay iç bende memnun değilim ama içiyorum yeşil çayın yerini birşey almıyor sen tv kaşrısında illa el oyalıyıcıistiyotsan küçük bi tabakyapkendine mesela 10tane leblebi,birtane cevizonu böyleufala ki yemen uzasın,yada yağszıtuzsuzkendineözel mısır patlat,evet hava serinledi terlenmiyorsan ya üstüne birkaç parça şey daha giycen yadaevde kulaklığnı takıpdans etcen yada evde adım say mümkünse 10 bin ama olmuyorsa bin adım at ,birazdamaydanoza yüklen birde böyle deniyelim bak pomodaişe yaradı geçen hafta bu hafta naptıpomo onu merak ediyorum
benelmasirkesiiçiyorum ödem yapmıyordiğer sirkeleri bilmiyorum..
Allah allah yurt yemeklerinin diyetisyen kontrolünde çımması gerekmez mi yni daha sağlıklıdır diye düşünürm ben hep..herkese günaydınlaarrr...
yine meşhur tartı günü geldi çattı, bakalım sonuçlar nasıl gelecek..
bu hafta ben de çok memnun değilim aslında. 2 gün hariç hergun yürüdüm, dikkat da ettim ama düşündüğümden daha az kilo vermişim, ya adet dönemim yaklaşıyor ondan, yada yurdun yemekhanesinde yemekler normalden daha yaglı yapılıyor belki de o yuzden bilemedim. ama durmak yok, azmettim, kurbana kadar istedigim hedefe gelemeyecek olsam da asıl hedefim önümüzdeki bahar da 65 i görmek, mezuniyetimde dal gibi olup, mezuniyet kıyafeti resimleri sizlere göstermek.. pes etmek yokkk...
şimdi önce kahvaltımı yazayım, sonra da fdm ye kilo bildirimimi yapayım bakayım
kahvaltı :
1 kk beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık
2 siyah zeytin
bir miktar maydanoz
8-10 tane patates kızartması ( uzun zamandır yemeyince pazartesi gününün hatrına birazcık yiyeyim dedim)
1 tane açık çay
şimdi de yeşil çayımı yapacagım. dersim öğleden sonra. okula gitmeden öğle yemegini de yerim heraldeç akşam yemekte tavuk döner varmış, öğlen sebze yemeye çalışacagım.
herkese hayırlı, mutlu haftalarrrr
canım önemli bişey değildi.. bi kaç yerde beni rahatsız eden benler vardır onları aldırdım.. ya benim telefonumun ara kablosu kayı bi bulsam hemen eklicem resimleri ama yok ortalıkta..inşallah patron sana çok kızmaz.. sorun hemen çözülür.fdm hayırdır hastaneye gıtmıssınız ?????
cıcıler de almıssın gule gule gıy. ben de cıcı aldım haftasonu. ayakkabı aldım hem kısa uyabılecek hem de yuruyuse uygun.
senden de resım beklıyoruz buarada. grubun lıderısın ama resım goremedık :))))))))
canım beşi 1 yerde çayda sinamaki yok..uyarılarını dikkate alıcam duygu.. ben bu dengelemeyi pek yapamıyorum sanırım..teşekkür ederim.
Allah allah yurt yemeklerinin diyetisyen kontrolünde çımması gerekmez mi yni daha sağlıklıdır diye düşünürm ben hep..
canım önemli bişey değildi.. bi kaç yerde beni rahatsız eden benler vardır onları aldırdım.. ya benim telefonumun ara kablosu kayı bi bulsam hemen eklicem resimleri ama yok ortalıkta..inşallah patron sana çok kızmaz.. sorun hemen çözülür.
CİMEN sizin evlilik yıldönümüüzde hayırlı olsun canım.. nice mutlu senelere..
Canım, sadece terlemek değil, nabız önemli, yürüyüş yaparken de kalbinin gümbür gümbür attığını hissediyor musun? Saniyesi olan bir saatle ya da cep telefonunun saatiyle nabzını ölçebilirsin. Senin için 150-160 nabız gayet iyi bence, yağ yakımı oluyordur bu nabızda. Dışarda yürürken nabzını ölç, ona göre karar verirsin.
canım beşi 1 yerde çayda sinamaki yok..uyarılarını dikkate alıcam duygu.. ben bu dengelemeyi pek yapamıyorum sanırım..teşekkür ederim.
Allah allah yurt yemeklerinin diyetisyen kontrolünde çımması gerekmez mi yni daha sağlıklıdır diye düşünürm ben hep..
canım önemli bişey değildi.. bi kaç yerde beni rahatsız eden benler vardır onları aldırdım.. ya benim telefonumun ara kablosu kayı bi bulsam hemen eklicem resimleri ama yok ortalıkta..inşallah patron sana çok kızmaz.. sorun hemen çözülür.
CİMEN sizin evlilik yıldönümüüzde hayırlı olsun canım.. nice mutlu senelere..
yokcnm no problemm bu hafta canımı çıkarır telafi ederimcanım ya sen hastaydın. kıpırdayacak halın yoktu. lutfen kendıne haksızlık etme.
cnm bu hafta regldönemündesin 3,gününduyguşum sınırlerım cok kotu. patron kavga ettıgımı duymus. haklı olsam da paparayı yıyecem bırazdan. sohbetınıze cok adopte olamayabılırım. sınırden elım ayagım tıtrıyor. bır saat sonra toplantıdan cıkarım. odama gel dedı.
ben de ıse yaradı canım. regl oldum ama kılo almayı bırak, kılo verdım bomba :)))
buarada ben ayın 5 ınde regl oldum halen devam edıyor. benım gecemn haftam mı regl haftası dıye gececek bu haftam mı ????
sen harika spor yapıyorun biraz dahaözenliolursan istediğin hdefe çok önce ulaşırsınBen bir bilsem mazeretimi, spor da yaptım, arada fazla yediklerim oldu ama sporla fazlasıyla yaktım. Ben de anlamadım canım ama bağırsaklarda bir problem var. Belki vücut direnmeye başladı, daha önce de dedim, ben çok inatçıyımdır, sökmez bana bu direnişler:)) Yalnız verdiğim kilo az da olsa sıkılaşma çok oldu bende. Giyemediğim gömleklerimi giymeye başladım. Şimdilik bu da motive ediyor beni. Ben uzun vadede yeni yıla 50'li kilolar hedefi koydum. Bayramdan sonra belki yeni yılı hedef alabiliriz:) 59.9kg bile olsa tartıda görmek istiyorum yıolbaşından önce:)
vayyyyy inanırmısın tüm samimiyetimle seinn kg vermen bende takıntıoldu şuançok mutluyum sank,isenkg verdikçe ben vermişoluyorumya valla kılo olarak guzel basladım da bu haftaya. ıs ortamı ıcın berbat dıyebılırım. fena papara yıyecegım bırazdan. her nekadar haklı olsam da. terbıyesızlık yapan bır elemana gıttım bagırdım cagırdım. olay bayanlara karsı yapılmıs bır terbıyesızlıktı. kendılerı gıdıp terbıyesını vermezler ama bız ıse karıstık dıye de kesın kızar sımdı bu patronlar
benim favorim sensin zaten, eminim benden daha iyisindir
kızlar şimdi benim size bir sorum olacak.. spor yaparken terlemek makbuldr diyorsunuz ya, nabız yükselirse illa terlenir mi ?
şimdi şöyle ki, ben dün ilk defa yürüyüş bandını kullandım. orada nabzı da gösteriyor 150 - 160 arasındaydı. ve çok terledim, ama ortamda havasızdı yani. onun da etkisi vardır diye düşünüyorum. yarım saate kullandım. 2.4 km ilerlemiş oldum..
akşam da parkura gittik. hava serindi ama ben yürüyünce terlerim die t shirt un üstüne eşofman üstü giydim sadece. o yuzden de çok terlemedim. ama 50 dk da 4 km yürüdük. yani 400 mt lik parkuru 10 defa dolandık. yaklaşık olarak yarım saati 2.4 e geliodur yine. ama ben terlemedim diye benim bu yaptıgım spor çok makbul deil mi ? kafam karıştı :44:
yokcnm no problemm bu hafta canımı çıkarır telafi ederim
cnm bu hafta regldönemündesin 3,günün
sen harika spor yapıyorun biraz dahaözenliolursan istediğin hdefe çok önce ulaşırsın
vayyyyy inanırmısın tüm samimiyetimle seinn kg vermen bende takıntıoldu şuançok mutluyum sank,isenkg verdikçe ben vermişoluyorum
cnm terlemek gerçekdensporun hakkını verdiğini gösterir yani güzelsonuç aldıığnı gösterir yağ yakarsın
evet kendi adıma dikkat etmem gereken şeyleri kafama iyice yerleştircem..canım ben senınle ılgılı yorum yapamadım kusura bakma. odaklanamadım kızlar konulara. hem bırıkmıs haftasonundan berı hem de sınırımden dolayı odaklanamıyorum kusura bakmayın. sen duygu dınle. ben onu dınledım ve ıkı haftadır hapa ve regl olmama ragmen guzel kılo verıyorum. benım cozumum dere otu ve maydonozu bol tuketmek aksam 5:30 da yemek yemek ve ardından spor yapmak. benım kurtarıcım bunlar oldu.
gecmıs olsun. benım rahatsızlık seklınde degıl de sırtımda bır ben var sureklı kasınıyor o bolge. kontrol ettırdım bır tehlıke yok ama 3 ay sonra tekrar konrol ettırme zamanım gelecek.
tamam canım ıns en kısa zamanda bız de goruruz senı :))))))
bakalım canım. cok kızacak. gıtmıssın kendı basına cozum aramıssın bız essek basımıyız dıyecek bılıyorum. ama umrumda degıl. cunku yeterlı bır adım olmayacagını gordugum ve bıldıgım ıcın yaptım.
o zaman sen yemeklerin suyunu yeme.. böylece yağdan minimum almış olursun..bi de hafta içi 2 kere çalıştığın için az miktarda olsa cıslardan yemiştin ya belki o da kilo verimini azaltmıştır ama yine de maşlalahın var canım..o zaman bu akşam bide onu deneyim bakalım. kalbimin gümbirdediğini hissediyorum ama emin olmakta fayda var
gıda muhendisi kontrolunda çıkıyor yemekler, sağlıksız bişey kullanmıyorlardr heralde ama çok yağ koyuyor olabilirler yani. yada bu hafta spordan dolayı direnç göstermişimdir önümüzdeki hafta bir anda gidecektir belli mi olur
moralimi bozmuyorum yani, ben elimden geleni yapıyorum mutlaka karşılığını da alacagm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?