Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

ARKADAŞLAR BUNA GÖRE BU HAFTANIN 1.CİSİ POMOGRANATE ARKADAŞIMIZDIR.. KENDİSİNİ TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ

BUNDAN SONRA BİLDİRİMLERİN PAZARTESİ ÖĞLEYE KADAR ÖZELİME YAPILMASINI İSTİYORUM.. AKŞAMA KADAR ÇOK UZUN HEPİMİZ ÇATLIYORUZ

HENÜZ CİMEN ARKADAŞIMIZ BİLDİRİM YAPMADI ANCAK SİZİ MERAKTA BIRAKMAMAK İÇİN YAYINLADIM TABLOYU.. BİLGİLERİNDE EKSİKLİK OLAN VARSA SÖYLESİN DÜZELTELİM...

[/QUOTE]

çimenin bildirimiyle tablo tamamlandı..aferin hepimize...yalnız gizemsss girmek istedi son kişi olarak onu aldım hatta mesajla da bildirdim..eğer yarın akşama kadar dönüt vermezse çıkarmayı planlıyorum...çünkü bu işte istikrar ve disipline önem veriyoruz grupçak...o yüzden bu topiği açmadık mı zati...

kızlar birinci olan arkadaşı tebrik ediyorum devamını diliyorum
bugün işlerim vardı ugruyamadım menümü yarın yazarım

anaammm ölüyorum... şimdi egzersiz adına bişeyler yaptım geldim ve kanter içinde kaldım.. tabi o kadar ara verirsen böyle olur....

sağlı sollu olarak ayakta yanlara doğru 200 mekik benzeri hareket(göbek yanlarını eritmek için)
30 yarım mekik
sağlı sollu 60 bacak hareketi
ve son olarak da 5 dk bisikletime bindim.. 25 km hızla 2 km yol yaptım.. öldüm valla...

yürüyüşten hatta koşudan geldim 45 dk sürdükızlar adım sayarı hepinize tavsiye ederim 45 dk 5200adım yani 4km yani 360 kalori yakmışım ara ara koştum kızlar geldiğimde özellikle bacaklarım çok terlemiş bundan sonra yürüyüşegiderken ara ara koşmayıplanlıyorumneysebugün verimli geçti benimadıma vicdanım bedeni rahat
ama mekiği çekemicem bittim kızlar şimdi rezenemi içeyim hadi baş baş

çimenin bildirimiyle tablo tamamlandı..aferin hepimize...yalnız gizemsss girmek istedi son kişi olarak onu aldım hatta mesajla da bildirdim..eğer yarın akşama kadar dönüt vermezse çıkarmayı planlıyorum...çünkü bu işte istikrar ve disipline önem veriyoruz grupçak...o yüzden bu topiği açmadık mı zati...[/QUOTE]
en iyisini yapıyorsun cnm disiplin şart

vay yıkılıyorrr aktiviten tebriklerrr

Kızlar ben öğleden sonra ara öğünde 1 dilim kek yedim. Akşam yemeğinde 1 kase yoğurtlu tarhana çorbası (yağsız) ve fırında yarım çipura fileto ve fırında patates. Ekmek yok. Üstüne de 1 tane salatalık. Yemekten önce de 30 dk Leslie yaptım.
Yazdıklarınıza baktım, ne kadar çok spor yapıyorsunuz böyle, tebrik ederim. Ben yavaş kaldım

Ya bunun neresi çok, kaç kaloridir ki bunların hepsi. Ara öğünlerde 140 - 150 kalori civarı tüketmek uygundu değil mi?

maşallah kızlar süpersiniz menüler sporlar çok güzel ne güzel herkes motive olmuş durumda bayramda hepimiz çıtır olacagızz inşallah

bu arada birinci arkadaşı tebrik ederimmmm

bu arada ben akşam yemeğimi 19:30 dan önce maalesef ki yiyemiyorum buna bi çözüm bulmam gerek

şimdi herkez en az 10 dk bile olsa aktivite yaptımı?
ben yaptım,,,evet şimdi bu mesajı gören herkes duyferin sorusuna cevap versin bakim?????

Ya bunun neresi çok, kaç kaloridir ki bunların hepsi. Ara öğünlerde 140 - 150 kalori civarı tüketmek uygundu değil mi?
ya hepsini bi anda yiyince vicdanen kendimi kötü hissetmiştim ama beni rahatlattınız hepiniz..

spor şart... belli bi zamandan sonra yediklerin ne kadar az olsa da kilo verimi durabilir.. hem sıklaşmak hem de sağlık için şart

Son düzenleme:
ayyyyy herkes ne kadar da azimli maşallah diyelim ,benden tembeli yok herhalde yarım saat yürüdüm kızımla ama öyle tempolu değil 25 tane de mekik çektim ,ben leslie den çabuk sıkıldım niye öyle oldu anlamadım

canım bugün menünde gününde süper olmuş yaa:

herkesin menüsüne baktım ne kadar az yiyosunuz yaaaa sizlere bakarak ben çok mu yiyorum ne?

Ben de aynı duyguya kapıldım ama daha az yemem mümkün değil şimdilik Spor yapınca iştah kesiliyor zaten ama o da bir yere kadar. Bakalım bir haftada ne kadar kg gidecek merak ediyorum.

Ben de aynı duyguya kapıldım ama daha az yemem mümkün değil şimdilik Spor yapınca iştah kesiliyor zaten ama o da bir yere kadar. Bakalım bir haftada ne kadar kg gidecek merak ediyorum.

bende merak ediyorum haftaya yıllık izin alıp annemlere gidecem inşallah kilo verir de giderim

duygucumm kilo cizelgene gözüm takıldı da 85 den 67 ne güzel inmişin ne kadar zamanda verdin ?merak ettim ayyyy ben hayal bile edemiyorum ben en son lisede60 lardaydım sanırım

duygucumm kilo cizelgene gözüm takıldı da 85 den 67 ne güzel inmişin ne kadar zamanda verdin ?merak ettim ayyyy ben hayal bile edemiyorum ben en son lisede60 lardaydım sanırım
geçenyıl martta başladım verdimALDIM TEKRAR MA ASIL OCAKTA BAŞLADIMMM CNMM AMA BUSEFER KALICI VERDİM

KIZLAR ÇOKYORULDUM YUKARDA CVP VERECEĞİMŞEYLER VARDI AMA YAZACAK HALİM BİLE YOK YARIN YAZARIM ARTIK DUYGU KAÇARR İYİ GECELERRRR

bende yoruldum bugun bi bakip cikayim dedim..bugun aktivitem 80 dk yuruyus, az oncede disariya ciktim yarim bisikletle dolandim..bende erkenden uyuyacam gercekten temizlik, kagit isleri, spor, yemek o bu derken derken cok yoruldum herkese hayirli geceler yarin gorusuruzzz hatunlarrr

Slm arkadaşlar bende geldim aranıza 87 kilodan 65 kiloya inmiştim ama Ramazan ve tatilden dolayı 74 kilo oldum bayrama kadar 65 kilo olmak istiyorum ins hep beraber başarırız özelden mesaj atamıyorum yeni uyelerdenim benide listeye ekleyebilirseniz suan 74 kiloyum 65 kilo olmak istiyorum herkese kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…