- Konu Sahibi haha de gec
-
allah iyiliğini versin ilkkez duydum yorgunluktan sesinçıkmadığını üşeniyordur belki
color=#800000][TABLE="class: Grid, width: 750, align: left"]
[TR]
[TD]no
[/TD]
[TD]nick
[/TD]
[TD]başlangıç
[/TD]
[TD]geçen hafta
[/TD]
[TD]bu hafta
[/TD]
[TD]gelen/giden
[/TD]
[TD]toplamda giden
[/TD]
[TD]hedef
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]fdm
[/TD]
[TD]72
[/TD]
[TD]72
[/TD]
[TD]71.1
[/TD]
[TD]-900
[/TD]
[TD]0.9
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]duyfer_2006
[/TD]
[TD]85
[/TD]
[TD]68.3
[/TD]
[TD]67.9
[/TD]
[TD]-400
[/TD]
[TD]17.1
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD]nesli78
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[TD]74.3
[/TD]
[TD]-700
[/TD]
[TD]0.7
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4
[/TD]
[TD]fadime02
[/TD]
[TD]103
[/TD]
[TD]95.5
[/TD]
[TD]96
[/TD]
[TD]+500 (R.D.)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]88
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5
[/TD]
[TD]pomogranate
[/TD]
[TD]110
[/TD]
[TD]110
[/TD]
[TD]108.5
[/TD]
[TD]-1500
[/TD]
[TD]1.5
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6
[/TD]
[TD]cimen87
[/TD]
[TD]57
[/TD]
[TD]57[/TD]
[TD]56.3[/TD]
[TD]-7oo[/TD]
[TD]0.7[/TD]
[TD]50
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7
[/TD]
[TD]koizumirisa
[/TD]
[TD]105
[/TD]
[TD]101.3
[/TD]
[TD]101.4
[/TD]
[TD]+100
[/TD]
[TD]3.6
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8
[/TD]
[TD]zeyca
[/TD]
[TD]86
[/TD]
[TD]86
[/TD]
[TD]85.2
[/TD]
[TD]-800
[/TD]
[TD]0.8
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9
[/TD]
[TD]cesmi_naz
[/TD]
[TD]82
[/TD]
[TD]82
[/TD]
[TD]82.5
[/TD]
[TD]+500
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10
[/TD]
[TD]gizemsss
[/TD]
[TD]87
[/TD]
[TD]74
[/TD]
[TD]74
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]13
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/color]
KURALLAR
1. BİLDİRİM GÜNLERİ PAZARTESİ SABAHTAN ÖĞLEYE KADARDIR.
2. BİLDİRİMLER KESİNLİKLE BENİM ÖZELİME YAPILACAK. BEN ÇİZELGEYİ HAZIRLAMADAN KİMSE BURADA PAYLAŞMASIN Kİ HEPİMİZE SÜRPRİZ OLSUN.
3. DİĞER GÜNLER TARTILIP BURADA KİLO BİLDİRMEK YASAK.
4. HERGÜN MENÜLERİMİZİ PAYLAŞMA VE MÜMKÜN OLDUĞUNCA HERKESİN, YOKSA EN AZ 2 KİŞİNİN MENÜSÜNÜ YORUMLAMAK ZORUNLU.
5. HERGÜN EN AZ 10 DK FİZİKSEL AKTİVİTE YAPMAK ZORUNLU.
6. BİLDİRİM SONUNDA EN AZ KİLO VEREN ARKADAŞA CEZA VAR (REGL DÖNEMİ HARİÇ)
7. ÜSTÜSTE 2 HAFTA ÇİZELGEDE YER ALMAYAN GÜNLÜK DIŞINDA KALACAKTIR.
8. BİLDİRİM YAPAMAYACAĞINIZ ÖZEL ZAMANLARI LÜTFEN HABER VERMEYE ÇALIŞIN Kİ CEZA ALMAYIN.
ARKADAŞLAR BUNA GÖRE BU HAFTANIN 1.CİSİ POMOGRANATE ARKADAŞIMIZDIR.. KENDİSİNİ TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ
BUNDAN SONRA BİLDİRİMLERİN PAZARTESİ ÖĞLEYE KADAR ÖZELİME YAPILMASINI İSTİYORUM.. AKŞAMA KADAR ÇOK UZUN HEPİMİZ ÇATLIYORUZ
HENÜZ CİMEN ARKADAŞIMIZ BİLDİRİM YAPMADI ANCAK SİZİ MERAKTA BIRAKMAMAK İÇİN YAYINLADIM TABLOYU.. BİLGİLERİNDE EKSİKLİK OLAN VARSA SÖYLESİN DÜZELTELİM...
anaammm ölüyorum... şimdi egzersiz adına bişeyler yaptım geldim ve kanter içinde kaldım.. tabi o kadar ara verirsen böyle olur....
sağlı sollu olarak ayakta yanlara doğru 200 mekik benzeri hareket(göbek yanlarını eritmek için)
30 yarım mekik
sağlı sollu 60 bacak hareketi
ve son olarak da 5 dk bisikletime bindim.. 25 km hızla 2 km yol yaptım.. öldüm valla...
kızlar daha yeni annemin bahçeye gittiğimizde mis gibi taze sebzeler dayanamadım ve ara öğünü abartarak şunları yedim.
küçük bi salkım üzüm
yeşil elma
1 yeşil biber
1 minik saltalık
hesapladım akşam sadece et, salata ve ayran yediğimde kalori hesabımı aşmıyorum... pilav ekmek ya da çorba eklemeden yapmam gerek bu akşamı yoksa cısss olur...
ben yaptım,,,evet şimdi bu mesajı gören herkes duyferin sorusuna cevap versin bakim?????şimdi herkez en az 10 dk bile olsa aktivite yaptımı?
ya hepsini bi anda yiyince vicdanen kendimi kötü hissetmiştim ama beni rahatlattınız hepiniz..Ya bunun neresi çok, kaç kaloridir ki bunların hepsi. Ara öğünlerde 140 - 150 kalori civarı tüketmek uygundu değil mi?
akşam yemeğim pişiyor eşim gelsin evet biraz abartmış olcam ama sahilde yürüyüş yapcam takcm kulaklığımı takacam adımsayarımı hedefimegidp döncembakalım kaç adım vew kaçkoliri ALLAH KIZLAR KİMSE TUTMASIN BENİ FENA ÇOŞTIM GERÇEKTEN MÜZİKRUHUNGIDASIYMIŞ RESMEN GÜNÜME KEYİF GETİRDİ AMA TABİ HERGÜNBU KADAR ABARTMAM HERHALDE DIŞARDA GÜN AŞIRI YÜRÜYÜŞ YAPMAYI PLANLIYORUM,HAFTADA 2-3 GÜN DİĞERGÜNLERDE EVDE LESLİE MUTLAKA YAPCAM KOLİDARDA ADIM SAYCAM EVET BEN GÜNÜMÜTOPARLAYIMMM
SABAH: 2 KAŞIKTUZSUZ LOR İÇİNE MAYDANOZ,DEREOTU DOMATES SALATALIK BİBER VE ÜSTÜNE BOL PUL BİBER,KARIŞI TAHILEKMEĞİM
ARA:YEŞİLÇAYLI KİRAZ SAPLI ÇAYIM
ÖĞLE:BİR KASE YOĞURT,SÖĞÜŞ DOMATES,MAYDANOZ,YARIMDİLİM KARIŞIK TAHIL EKMEĞİ
ARA ÖĞÜN YAPMADIM ÖĞLEN GEÇ YEDİM
BİRAZ SONRA TÜRLÜ YEMEĞİ(İÇERİĞİ PATLICAN,KABAK,PATATES,KIRMIZI BİBER,YEŞİL BİBER,BOL DOMATESLİ YANINDA2 KAŞIK YAĞSIZ SARIMSAKLI YOĞURT ÜSTÜNE BOL KEKİK,PUL BİBER
2LT SU İÇTİM 3LT BULUR
GELELİMSPORA:
SABAH: LESLİE 1
ARA:3-4 ŞARKIDA DANS( LESLİEDEN DAHA FAZLA TERLEDİM)
ÖĞLEN:TEMİZLİK
ARA:LESLİE 2 -KOLİDORDA TENPOLU KOŞU
AKŞAM:AZ SONRA SAHİLDE 1 SAAT YÜRÜYÜŞ
ARA YAPABİLİRSEM:100 MEKİK27:
HERGÜN BÖYLE YAPAMAM YARISINI YAPSAM İYİ OLUR
herkesin menüsüne baktım ne kadar az yiyosunuz yaaaasizlere bakarak ben çok mu yiyorum ne?
Ben de aynı duyguya kapıldım ama daha az yemem mümkün değil şimdilikSpor yapınca iştah kesiliyor zaten ama o da bir yere kadar. Bakalım bir haftada ne kadar kg gidecek merak ediyorum.
geçenyıl martta başladım verdimALDIM TEKRAR MA ASIL OCAKTA BAŞLADIMMM CNMM AMA BUSEFER KALICI VERDİMduygucumm kilo cizelgene gözüm takıldı da 85 den 67 ne güzel inmişin ne kadar zamanda verdin ?merak ettim ayyyy ben hayal bile edemiyorum ben en son lisede60 lardaydım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?